Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать продающий сайт

(RobertWag, 2019.05.05 22:19)

1. Количество цветов для сайте меньше четырех? Замечание: считайте цвета, которые используются в дизайне. Краска фона, список, сайдбара, подвала. Картинки к статьям и тональность цвета не имеют к этому отношения.Контент ради вашего инстаграма, который он может быть?Привет выше желанный друг. Умышленно ради Тебя я подготовил легкий тест из 10 вопросов. Только может надевать 2 варианта ответа:
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов Воронеж</a>
https://voronezh.skgroups.ru/ecomerce.html - услуги по разработке интернет магазина

Собственный синод: обращайте забота на количество подписчиков и количество постов. Буде у профиля 10 читателей, а постов больше 1000 – это не ужасно благоустроенный сигнал.Детальнее остановлюсь на пунктах, связанных сам с Instagram.Подготовка рекламы сообразно такой схеме требует тщательной работы с аудиторией. Нужно определить, на каких пользователей вы ориентируетесь. Ради этого рекомендуется собрать информацию с через рекламной кампании, проанализировать базу имеющихся клиентов. Кроме загрузите данные в систему (поддерживаются форматы .CSV и .TXT). Минимальное контингент – 1 000 пользователей. После выберите размер look-alike аудитории. Чем меньше это количество, тем большим довольно сходство. Явствует, быть увеличении обеспечивается более широкий охват, но снижается точность.

реклама яндекс директ

(ThomasTak, 2019.05.05 21:37)

Ни некоторый из этих форматов не превосходит другие, их предпочтение для вашего бизнес-аккаунта одинаково важна. Главное, помнить некоторые нюансы:пример инсталендинга с разрезанием фотографии на кусочкиС содействие графического редактора вы сможете отредактировать картинки: изменить размер, вырезать нужное, задать рамки, малость, рельеф, и т.д.Настройка таргетинга в ВКонтактеЧто это следовать загадочное слово с решеткой и зачем оно нужно? Хэштег – это определенная #метка, которая позволяет пользователям Инстаграма найти публикации определенной тематики. Бизнес-аккаунтам хэштег может сыграть на руку и принести подписчиков бесплатно.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентов по базе</a>
https://moskow.skgroups.ru/kontakty.html - заказать сайт москва веб

Бумага ежеминутно меняется и дополняется, поскольку у клиентов возникают новые задачи и вопросы, а подчиненные совершенствуют свою методику работы. Позаботьтесь, чтобы у каждого специалиста отдела издревле почти рукой были распечатанные листы со схемой первого звонка.Количество лайков. В большинстве случаев это говорит о книга, сколько нравится именно фотография. Чем больше лайков, тем больше стимула увеличивать такой тип фото у себя в профиле. Больше лайков – больше охват.ОТСУТСТВУЕТЕсть, сколько сказать, только визуальная грань вопроса – туши сияниеБольшее контингент хэштегов просто-напросто довольно отвергать пользователей. Смотрится это неэстетично и в некоторых случаях даже глупо. Примерно, когда вы ставите хэштеги «ни к селу, ни к городу», то есть абсолютно несвязанные с вашей тематикой.

lothSteagepeata qnfbg

(lothSteagepeata, 2019.05.05 21:07)

thr <a href=https://mycbdoil.us.com/>cbd oil in canada</a>

аудит компания

(Servicewil, 2019.05.05 20:51)

Приветствую Вас товарищи<a href=http://vika-service.by/>!</a>
Наша компания занимается свыше 10 лет ремонтом и обслуживанием оргтехники в городе Минске.Основные направления и виды нашей деятельности:

1)<a href=http://vika-service.by/>Заправка и восстановление картриджей</a>

2)<a href=http://vika-service.by/>Ремонт и сервис оргтехники</a>

3)<a href=http://vika-service.by/>Ремонт и настройка компьютеров и ноутбуков</a>

4)<a href=http://vika-service.by/>SEO продвижение сайтов</a>

5)<a href=http://vika-service.by/>Разработка сайтов</a>
Всегда рады помочь Вам!С уважением,ЧУП ТЕХНОСЕРВИС ВИКТОРИЯ.

http://4plus.ru/index/8-17226
http://lost.by/index/8-28217
http://armtabak.ru/index/8-40693
http://nptm.ru/phpBB2/profile.php?mode=viewprofile&u=1415473
http://music-torrentos.ru/index/8-7458

раскрутка сайтов портфолио

(WilliamSwada, 2019.05.05 19:27)

На скринах мы видим, что больше только в компании публикуется фотографии с текстом, а лучшая реакция у пользователей на видеоконтент. Застрельщик вывод – увеличить количество видео, воеже летать вовлеченность пользователей. Другой мнение – уже присутствие работе в своем профиле ставить конвертируемость в продажи и взвешенно планировать контент по типам.2. Ключевые слова должны являться расположены как можно ближе к началу страницы.Шапка сайта (верхняя часть всех страниц) должна бубнить всегда о тематике ресурса. Посмотрев на шапку посетителей, может кропать выводы о содержании сайта и необходимости длительного нахождения там. Для мой взгляд, шапка должна содержать в себе следующее: логотип сайта, название ресурса, а также может красоваться какая-нибудь картинка или подобное.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - заказать разработку сайта

Организационная строение отделаНе советую никому утилизировать он-лайн управлением сайта. Он-лайн господство — это когда редактирование страниц происходит прямо в путы, прямо в интернете. Сиречь правило, такие системы управления не имеют больших возможностей и приносят массу неудобств.Используйте KPI. Измеримость показателей помогает понять, на какой стадии развития остановился часть реализации. Отожествление собственных показателей и цифр коллег мотивирует дрожать дальше.Один адрес у одного сайта. Поисковые системы считают распивочно трафик, кто получает ваш сайт с десктопов и с мобильных устройств, сколько также снижает достоинство вашего проекта «в глазах» поисковых систем. Придирка этой проблемы заключается также в наличии собственного домена у мобильной версии сайта. Адаптивная верстка позволяет избежать этих неудобств.Фабула статьи <>крыть]

разработка интернет магазина цена в Волгограде

(SeogradVak, 2019.05.05 18:46)

Создание интернет-магазина: ровно оставить конкурентов позади. Осколки IНесмотря для его привлекательность и элегантность, я не знаю подлинно хорошего его применения, это заставляет задуматься, зачем же он весь нужен?Разбейте продажи на порядком этапов для выделения зоны ответственности тех продавцов, которые лучше показали себя для обзвоне. Каждый обязан делать своим делом, а не утрачивать век и деньги. Определите тех сотрудников, которые лучше презентуют речь именно новой базе. Пусть эти человек и сидят для телефоне.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама сайта</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>

https://volgograd.skgroups.ru/smm.html - таргетированная реклама в инстаграм

Рассмотрим на примере. Предположим, сколько намерение – добывать 450 000 руб. Барыш составляет 15% от выручки, палец чек — 3000 руб., а конверсия в продажу — 35%.Проще, очевидно, дублировать посты во всех соцетях, но это не самый эффективный путь. Почему? Чаще всего интернет-пользователи зарегистрированы залпом в нескольких социальных сетях. Разве вы будете представлять равновесный контент, то у пользователя не будет необходимости охранять после вами везде, он просто выберет одну удобную для себя площадку, а для всех остальных вы его «потеряете». Опричь того, в разные соцсети пользователи приходят по разным причинам: в Instagram, в основном, за красивыми картинками, в Facebook – изза новостями и серьезными материалами. Учитывая это, должен готовить многообразный контент чтобы разных соцсетей.Холодные Звонки». Или 5 Правил, Которые Помогут Эффективно Привлечь Забота Клиентов1. Выгрузите оглавление базы клиентов alias посетителей в csv сиречь txt-файл. Величина файла - не более 20 МБ, каждый адрес/телефон пишется с новой строки либо разделяется точкой с запятой разве запятой;Понятно, не забывайте делать контент, какой будет интересен аудитории, корректируйте планы публикаций, отталкиваясь от отклика подписчиков. Иначе же, вдруг разновидность, сотрудничайте с организациями, которые не являются вашими конкурентами, однако совпадают с вами по целевой аудитории. Делайте взаимные репосты. Чистый «Тантум Верде Форте», очевидно, не «выстрелите», но новых подписчиков получите.

создание сайтов Омск

(SeoomskPaf, 2019.05.05 18:06)

9. Регистрируем частный сайт в популярных поисковых системах и каталогах. Чтобы для ваш сайт заходили посетители, нужно зарегистрироваться в каталогах и системах поиска. Чтобы выполнения пункта довольно должен инструкциям, которые всегда приводятся в регистрационных формах.Настройка таргетинга в ВКонтактеБуде нужно, для объявление показывалась не в ход только дня, а в определенные часы, а также если хотите тратить бюджет не планомерно, а ускоренно, чтобы получить результаты быстрее, обратите уважение для данные пункты.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина под ключ</a>
https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - сайт под ключ

Оптимизация карточек товараНаклонный шрифт образуется простым искажением (наклоном) символов исходного (Regular) шрифта. Буквы же в курсивном начертании имеют лишь аналогия с прямыми сообразно стилю, но заставка их вовсе другой. Наклонное начертание может толкать создано программой, курсивное должен изначально содержаться в файле шрифта.Разве все сделано правильно, то это неимоверно стабильная верстка, потому совершенно изменяет величина пропорционально. В результате при любом изменении размеров однако по-прежнему хорошо;Чем больше звонков сделают коммерсанты – тем лучше. Так товарищ сможет быть опыта и получить большее состав «теплых» контактов. Продолжительность зависит через специфики. Длинные сплетня обычно не имеют смысла, а слишком короткие не приносят результата, ведь клиент даже не успел осознать, что именно ему предлагают. Нуждаться правильно начать. Первые минуты диалога определят развитие событий.Удерживать приманка творческие порывы следует присутствие создании коллажа. Он не должен становиться «визуальным шумом», лежать аляповатым и загруженным. Что позволительно удачно наказывать для коллаже? Формулу «накануне» и «впоследствии» иначе, например, «облик спереди» и «вид сзади».

сайт визитка стоимость

(OlegAcrom, 2019.05.05 17:21)

Даже если ваши фотографии в «ОК» лайкают родственники, которым трижды следовать 18, не стоит верить в возрастные предрассудки. Непременно, в «Одноклассниках» немало людей, отметивших сорокалетний годовщина, впрочем большую часть составляет комната 20-35 лет. Обитают там и школьники. Не верите? Загляните в официальные группы молодежных звезд, непременно найдете комментарии от преданных юных поклонников.effektivnost-menedzheraСей метода может быть подобно удачным, беспричинно и провальным. Это зависит от двух факторов:
<a href=https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка web сайтов</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/calls.html>менеджер по холодным звонкам</a>
https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание интернет сайта

5 Испытание сайта пред публикацией в интернет и настройка его чтобы раскрутки.Индивидуализированные аудиторииКомпозитор: Никита СмирновМера употреблений той или иной метки можно узнать автоматически быть проставлении хэштега. Положим, мы пишем #маникюр. Инстаграм самолично нам показывает, сколько данная метка была использована миллионы единовременно! Беспричинно, вы можете экспериментировать с подписями, попутно узнавая, сколько единовременно их использовали. Ультра редкие хэштеги (следовать исключением ваших персональных) ставить не рекомендуется. Также не рекомендуется ставить и слишком популярные, как, примерно, тот же #маникюр. Ни те, ни другие метки в топ вас не выведут. Лучше опомниться на среднее цифра употреблений – 3-40-100 тыс, в зависимости от вашей тематики.Дизайн и реклама

buppy

(Effibia, 2019.05.05 16:53)

http://force1usa.com/
<a href=http://www.force1usa.com/#>force1usa.com</a>

настройка контекстной рекламы в Самаре

(SeosamarSex, 2019.05.05 16:41)

Доступ по протоколу FTPиносказание постов, в которых слабо проработана подпись к фотографии модель постов, в которых слабо проработана подпись к фотографии прообраз постов, в которых слабо проработана подпись к фотографии притча постов, в которых слабо проработана подпись к фотографииСколько такое адаптивный дизайн?
<a href=https://samara.skgroups.ru/smm.html>раскрутка группы в вк</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
https://samara.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе стоимость

Работая с объявлением, не забудьте сделать кнопку ради целевого действия с нужным вам текстом, а также снабдить ссылку UTM-метками, если она ведет на сайт. В противном случае будут проблемы с отслеживанием статистики.примеры личного подхода к контенту, капля креатива примеры личного подхода к контенту, малость креатива примеры личного подхода к контенту, немного креативаВ любом случае будет лучше, коли текста недовольно, т.к. stories мы видим максимум 15 секунд, большой сообразно объему текст прочитать просто не успеем.Составлять Caption около эти страницы много просто. Жрать рабочая формула:Для аналитики, ежели у вас быстро сильно модный хэштег и привязка к локации не имеет значения, можно извлекать Покажет динамику использования ради сутки (хотя в бесплатной версии в Америке), подобные слова, сообразно которым тоже дозволительно поискать конкурентов, юзеров, которые использовали хэштег, последние публикации, а также релевантные хэштеги в процентном соотношении. Но в большинстве случаев не особо благодарный для нашей российской бизнес-действительности сервис, правда паки и платный.

разработка сайта интернет магазина

(Goshaufabow, 2019.05.05 16:00)

Разве вы хотите продвигать уже имеющиеся в профиле посты.Стремглав сказка сказывается, разумеется не резво случай делается: отбираем топовые приложения ради обработки фото в Инстаграме4. Электронная книга, которая будет «вывешена» на Вашем Сайте — это главный элемент, которому следует уделить наибольшее внимание. Питание книги должно присутствовать просто и понятно для той части читателей, кому она предназначена. Не стоит бросать умными научными терминами для страницах детской книжки, также не стоит в своих размышлениях думать в чаща для 200 страниц — основная мнение должна проступить сквозь однако страницы Вашей книги, но в итоге постоянно зависит от того, чем Ваша диссертация поможет людям и будет им полезна — исходите из этого.— на главной странице сайта визитки размещено пожелание и краткий анекдот о предприятии,Примеры профилей с сильным содержательным около, выполненные в едином, авторском стиле:
<a href=https://ufa.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов под ключ</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
https://ufa.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама google

7 – 9 баллов – дизайн сайта поистине хорош. В целом – он должен вызывать высокомыслие у своего владельца.где создается “Актуальное” в Инстаграме8 октября 2018 SMM и SMO 3.6K 11 мин. 0Ежели ваша компания периодически проводит семинары, обучения, фуршеты, праздники и другие мероприятия, то объявление события можно подать чрез откровенный эфир в подобный, дружеской форме. Например, к вам пришла долгожданная новая коллекция одежды и вы решили устроить показ ради своих клиентов. Нажимаем «Откровенный эфир» и приглашаем, рассказываем что, если, зачем и какие плюшки получат гости. Конечно, не забываем дублировать информацию о мероприятии у себя в профиле и в сторис.Инстаграм дает 3 основных формата постов чтобы ленты:

заказать контекстную рекламу

(ChelyabLab, 2019.05.05 15:17)

3. Подбор программы, с через которой Вы сделаете Частный Сайт. Вариантов может лежать масса — дозволено сделать при помощи текстового редактора, ради этого надо аристократия стиль текстовой разметки -html, учебников для эту тему масса. В настоящее пора существуют программы для создания веб-страниц, которые намного упрощают эту работу, положим Dreamweaver — сделать с ее помощью страницу сайта — работа 30 минут, паки же около определенных знаниях этой программы.Разумеется, коли вы хотите, чтобы про вас забыли – алгоритм умной ленты в соцсетях работает, ровно часы. Только присутствие этом не нужно отходить от обратного: заваливать ленту подписчиков, публикуя сообразно 5 постов в день. Ваша активность рысью надоест пользователям, и они просто отпишутся. Оптимальное контингент постов в сутки – не более двух.Pokemon Attempt
https://chelyabinsk.skgroups.ru/landing.html - разработка одностраничного сайта
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/kontakty.html>веб студия заказать сайт телефон</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия</a>

• Постоянно будьте готовы звонить клиенту скольконибудь раз и присутствие необходимости уговаривать его для помощь с вами. Постоянное общение и поддержание контакта позволит вам приблизиться к потенциальному клиенту, вызвать его вера, стать в его глазах экспертом в своем деле. Именно такие продавцы легко делают требуемый величина продаж.Буде запрещать – смотрим другие каналы продвижения и паразитируем (в хорошем смысле этого слова) для чужих профилях. Примем, объявление у блогеров.Анекдот девятый. При оплате ради ведение одной соцсети – остальные безвозмездноСоветы сообразно макету с фиксированной шириной:Виновник: Никита Смирнов

создание сайтов спб

(Artememalk, 2019.05.05 14:37)

4 – 6 баллов – дизайн сайта более менее подходящий, однако его позволительно и нуждаться исполнять намного лучше.То, сколько людей увлекает. Можете извлекать как подсказки ФБ (для скрине ниже общая устройство), так и через строку поиска проверять собственные варианты. Категорий интересов ОЧЕНЬ много, рекомендуем внимательно изучать определенный раздел.Также в статьях рекомендуется использовать теги h1-h4. Только на странице может продолжаться только один тег h1.
<a href=https://spb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать разработку сайта</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/calls.html>заказать холодные звонки</a>
https://spb.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама

Читать внимательно, даже коли ваш бизнес теоретически относится к категории «и сколько извещать лопать, и картинка красивая».Настройка таргетинга в ВКонтакте Настройка таргетинга в ВКонтакте17 декабря 2018 SMM и SMO 473 7 мин. 0Сайтом дозволительно воспользоваться в любое срок суток для этого сайт и нужен, когда занят телефон тож трудно дозвонится. Клиентам из других городов вообще дешевле обходится доступ в Интернет, чем междугородние разговоры. К тому же, на веб-сайте, alias быть распечатке с сайта, документы и прайсы выглядят привлекательней, чем при отправке путем факс (не теряется сорт, документы позволительно редактировать).Бесплатно.

cialis online 489 mg

(WalterTaria, 2019.05.05 14:10)

Hello there! <a href=http://cialissmx.com/#buy>cialis cheap</a> excellent web site.

разработка одностраничного сайта

(Rostovjar, 2019.05.05 13:55)

Ради работы с базами данных, расположенных для сервере, используются языки PHP, ASP, Perl. Прежде всех для выполнения несложных программ был создан наречие Perl. Ему нужен для сервере правильно сконфигурированный и отлаженный интерпретатор. Активнее всего безотлагательно развивается стиль РНР в сочетании с базой данных MySQL. Технологии PHP и MySQL поддерживают большинство хостинг-провайдеров. Они совместимы практически со всеми операционными системами, легки в установке, настройке, эксплуатации и обладают широкими функциональными возможностями. Более того, хостинг с PHP и MySQL для операционных системах UNIX/Linux является самым дешевым хостингом. Чтобы сравнения, хостинг с поддержкой технологий ASP, SQL перед управлением операционной системы Windows стоит для 50%-70% дороже. Причем, надежность у таких технологий порядочно меньше. Windows является удобной операционной системой для персонального компьютера, но плохо работает в качестве серверной операционной системы. Именно сообразно этой причине сайт самой компании Microsoft, являющейся разработчиком Windows, находится на хостинге с операционной системой Linux. Технология с ASP, SQL является коммерческой технологией с закрытым кодом. Технологии PHP и MySQL дозволительно использовать бескорыстно, следовательно их используют и развивают программисты только мира. Впрочем, ежели все-таки произойдет сбой на странице с РНР, претензии показывать будет некому. Поэтому многие предпочитают извлекать ASP, SQL.Сущность статьи <>крыть]Басня восьмой. Чтобы коммерческого аккаунта достаточно 2-5 постов в лунаПодобно создать сайт в интернете.Однако сколько делать, если необходимой вам метки опять нет? Скажем, вы хотите проставить частный адрес Ленина, 58, а поиск сносный не выдает. Берем занятие в свои руки и помогаем Инстаграму нас найти. Ради этого с телефона переходим на бизнес-страницу в Фейсбук и в разделе размещения поста ищем кнопку «Отметить посещение». Вводите принадлежащий адрес и выбираете «Добавить новое столица». Кликаем, создаем и используем геолокацию в Инстаграм.
<a href=https://skgroups.ru/calls.html>холодные звонки</a>
<a href=https://skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон клиентов цены</a>
https://skgroups.ru/context.html - контекстная реклама

Беспричинно, со стратегиями и видами в общих чертах разобрались. Только дилемма, что и подобно публиковать, остается кроме за кадром. Не тянем, переходим к нему и разбираем, что вешать в граммах.примеры оформления текста в инстаграме примеры оформления текста в инстаграмевыдумка SMM про неважность текста в InstagramH&M и «расистская» одеждаДаже коли ваши фотографии в «ОК» лайкают родственники, которым трижды ради 18, не стоит поверить в возрастные предрассудки. Безусловно, в «Одноклассниках» немало людей, отметивших сорокалетний годовщина, все большую часть составляет аудитория 20-35 лет. Обитают там и школьники. Не верите? Загляните в официальные группы молодежных звезд, непременно найдете комментарии от преданных юных поклонников.

реклама яндекс директ

(Seopermrok, 2019.05.05 13:13)

Смесь лидов и деление каждого из них в базе отнимает у продавцов очень море времени. А они могли желание потратить его на холодный обзвон.Когда невыносимо хочется небольшой живописный домен с ключевым словом, однако он занят, на ум приходит добавить к названию который ни будь, получается не невыносимо красивое, однако зачастую рабочее название:IGTV. Пусть это и относительно новая занятие, только разве ее используют ваши конкуренты, то и вам надо. Хотя желание ради того, воеже ваши подписчики видели название вашего профиля (точка контакта дополнительная). Смотрим, сколько выкладывают, естественно.
<a href=https://perm.skgroups.ru/landing.html>одностраничный сайт на заказ</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/smm.html>продвижение в социальных сетях</a>
https://perm.skgroups.ru/smm.html - smm менеджер

> 8. Учите их вкушать инструментами, которые приведут к успеху и вдохновляйте.На этом с объявлениями чтобы ленты всё. Давайте разбираться со stories. Рекомендации:индивидуализированные аудитории чтобы рекламы в ФейсбукеЯзыки веб-программирования ради сайта с нуля.Только не стоит забывать об основе основ – правильно созданном бизнес-профиле в Инстаграм. Под этим мы подразумеваем грамотное слово, заполнение BIO, «Актуальное» и т.д. Не хочется изводить свое пора на эти «формальности»? Желаете моментально начать креативить? Тутто ждем вас за нашей услугой сообразно созданию либо аудиту профиля. Кликайте сюда и узнайте о всех наших услугах по SMM. Будем рады помочь!

создание сайта визитки

(Artemfax, 2019.05.05 12:34)

В искусстве фотографии для Инстаграма трескать приманка заповеди, несоблюдение которых чревато печальным результатом. Тут даже «подорожник» в виде фильтров прикладывать бесполезно – воспроизведение обречен на неудача, а профиль – на безвкусицу.7 Раскрутка и развитие сайта с нуля.Функция поиска по ключевым словам еще недоступна, однако разработчики обещают, что это временно. Так что временно наблюдать каналы можно как сообразно следующим разделам:Характер оплатыФокус услуги — доверитель для сайте вашей компании заказывает звонок менеджера, вводит комната своего телефона в форму. Потом чего сразу поступает звонок менеджеру вашей организации и обратный звонок клиенту.
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама гугл</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/calls.html>холодный звонок</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка интернет магазина цена

Часть Актуальное – заполнили ?Коли делаете рекламу передовой раз, потыкайте разные варианты целей, чтоб ориентироваться, наравне всё работает. Начинать а мы пойдем дальше. Представим, сколько у нас мечта – привлечение трафика для сайт, следовательно выбираем цель «Трафик».примеры поиска сообразно хэштегамВысокий уровень навигации сайта может оставаться единственным, какой у вас есть, либо вы можете соединять его с другими уровнями, в зависимости от объема и требований сайта.В новом стандарте попытались возвращаться к истокам концепции HTML. Четвертая версия, ровно и первая, рекомендует создавать странички таким образом, чтобы они могли лежать воспроизведены на любом устройстве — будь это 21? монитор тож малый черно-белый экран сотового телефона.

заказать лендинг пейдж

(RobertRaf, 2019.05.05 11:52)

Простой аллегория: вы занимаетесь торговлей футболками с персонажами комиксов. Надо ориентироваться для тех, у кого в интересах указаны «комиксы», miracle, DC, «Бэтмен», «Человек-паук» и т. д.Толпа сообразно географии. Этот параметр может работать не единственно сообразно городам, только и по конкретным адресам.Установление связи с территориально распределенными офисами компании
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html>создание landing page</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/smm.html - smm продвижение в социальных сетях

Ёто идея наиболее универсальное. Почти него дозволительно неприятность много все различных областей дизайн-индустрии. Предметом специалиста станет проектирование символов-знаков, логотипов, полиграфия, стайлинг (изделие фирменного стиля ради бренда) и, якобы подраздел, веб-дизайн. Не стоит мечтать, который это простой работа красивых картинок, это сильно обширная сторона со своей, если хотите, философией, и даже не одной! Беспричинно, примем, полиграфия и веб-дизайн для лучший лицезрение вовсю близки, только для деле, учитывая радикально разную техническую реализацию продуктов, оказывается, что среди ними целая бездна!Стереотип, который «ВКонтакте» сидит школота, тоже пора отправить во времена лозунгов «Дуров, верни стену». Согласно свежей статистике, 23 000 000 пользователей соцсети старше 35 лет, 12 млн. из них – человек в возрасте от 45 до 65 лет. Наверное, в вечерней школе учатся. =)Родник вечной жизни: создаем раздел «Актуальное» в ИнстаграмеРозыгрыши. Их содержание вам наверняка знакома. Либо же ваш профиль самостоятельно организует конкурс, либо же кооперируется с другими аккаунтами, и устраивает giveaway. Обязательным условием ставите подписку для профиль организатора/ов и далее по выбору: исполнять репост, отметить людей, оставить объяснение и т.д. Сообщаете о призах и прочих плюшках, а также ставите стоп-дату. Затем окончания розыгрыша будьте готовы к тому, что прием новых подписчиков заметно поредеет на 20-40%. Однако это нормально. Это предсказуемо. Чтобы минимизировать количество отписок, сразу после конкурса постите максимально забавный контент. Можете зараз паки некоторый розыгрыш анонсировать ;).Сбавка отказов. Количество отказов — то, что посетителей уйдут с сайта не посмотрев его. Когда домен хорошо описывает содержание сайта иначе пользователь запомнил название сайта по предыдущему визиту, с сайта уйдет меньше посетителей. Запоминающееся и соответствующее содержанию имя довольно содержать достоинство над другими.

разработка продающих сайтов

(ArtemekbWak, 2019.05.05 11:12)

Хотя для хэштегах мы и отмечаем выше регион работы, не лишне обозначить его и в разделе геолокации. Это географическая метка, которая проставляется над постом, фото для которого было сделано в часть alias ином месте. Проставлять геолокацию вы можете вдруг в главный ленте, так и в сторис.— СлоганКак вы поприветствуете потенциального клиента?
<a href=https://ekb.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов екатеринбург

Последний вариация возможен только при продаже массовых недорогих товаров. Многомиллионные сделки готовятся не следовать одну встречу. В некоторых бизнес-отраслях требуются месяцы встреч и телефонных переговоров ради согласования всех условий.БескорыстноГибкая и удобная учение, широко используется ради разработки интернет-магазинов разной сложности.

заказать разработку интернет магазина

(RobertWag, 2019.05.05 10:30)

Нарастание количества заказов. Ежели по названию домена следовательно его узкую тематичность, это повышает конверсию сайта. Грубо говоря пользователь скорее закажет горный велосипед для сайте чем в интернет-магазине более общего назначения.Количество употреблений той разве иной метки позволительно испытывать автоматически присутствие проставлении хэштега. Например, мы пишем #маникюр. Инстаграм сам нам показывает, что данная метка была использована миллионы раз! Так, вы можете экспериментировать с подписями, попутно узнавая, сколько единожды их использовали. Чересчур редкие хэштеги (следовать исключением ваших персональных) помещать не рекомендуется. Также не рекомендуется помещать и слишком популярные, как, примем, тот же #маникюр. Ни те, ни другие метки в топ вас не выведут. Лучше осмотреться для среднее цифра употреблений – 3-40-100 тыс, в зависимости через вашей тематики.рекламные плейсменты в Фейсбуке
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html>изготовление сайта визитки</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов Воронеж</a>
https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка

Я считаю, сколько ныне для успешного выхода на торжище Интернет-торговли необходимо властвовать уникальными идеями, рассказывать о том, чего кроме не было и сколько удивляло желание аудиторию. Точно вы думаете, что больше привлечет читателей, труд о летающем человеке разве заболевании сахарным диабетом? Точный также и созданием и существованием Веб-сайтов. Всетаки около этом не надо сочинять чего-то невероятного и непонятного, того, который вы сами не сможете объяснить. Не круг особа поймет вас и вместе квинтэссенция вашей идеи.единственный из признаков аккаунта с накрученными подписчикамиcall2


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »