Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Order cheaply vrdnfil no prescription

(ZartyItase, 2019.05.01 07:42)

levitra information patients news
http://levitrastr.com - generic levitra online
best ed solution
<a href="http://levitrastr.com">buy levitra online
</a> - levitra high quality soft spam
levitra 20 mg cost our newest member

Order cheaply vrdnfil no prescription

(ZartyItase, 2019.05.01 07:41)

levitra information patients news
http://levitrastr.com - generic levitra online
best ed solution
<a href="http://levitrastr.com">buy levitra online
</a> - levitra high quality soft spam
levitra 20 mg cost our newest member

Order cheaply vrdnfil no prescription

(ZartyItase, 2019.05.01 07:40)

levitra information patients news
http://levitrastr.com - generic levitra online
best ed solution
<a href="http://levitrastr.com">buy levitra online
</a> - levitra high quality soft spam
levitra 20 mg cost our newest member

Order cheaply vrdnfil no prescription

(ZartyItase, 2019.05.01 07:39)

levitra information patients news
http://levitrastr.com - generic levitra online
best ed solution
<a href="http://levitrastr.com">buy levitra online
</a> - levitra high quality soft spam
levitra 20 mg cost our newest member

телефон эвакуатора недорого

(Derekbip, 2019.05.01 07:21)


<a href=https://evakuator24kazan.ru/uslugi-i-ceny>эвакуатор манипулятор казань</a>
<a href=https://evakuator24kazan.ru/kontakty>эвакуатор казань недорого телефон</a>
https://evakuator24kazan.ru/o-nas - услуги эвакуатора казань

эвакуатор казань недорого межгород

(Claudfap, 2019.05.01 06:43)

Теперь замена легковых автомобилей является востребованной услугой. Не имеет значения, какая марка вашего авто и какая история с ним связана. Они случаются исключительно в случае, разве продавец предлагает совсем быстро металлолом. Мы поможем вам быстро и максимально выгодно продать свое авто!Комплектация и владение, в которой осуществлялось производство;качественное проведение оценки состояния и функционала транспортного имущество;
<a href=https://plazavolgograd.ru/услуги/kompyuternyiy-shod-razval-po-tehnologii-3d/>3d развал сход</a>
<a href=https://plazavolgograd.ru/услуги/diagnostika-i-remont-dvigatelya/>ремонт дизельного двигателя</a>
https://plazavolgograd.ru/услуги/diagnostika-i-remont-dvigatelya/ - ремонт турбин волгоград

Infiniti логотипInfinitiзаборщик получит для руки около 90-95% через рыночной стоимости машины;subaru логотипSubaruтехнический паспорт для автомобиль;

вызвать эвакуатор в ростове

(Josephclero, 2019.05.01 03:57)

блокирована КПП, рулевое господство невозможно.06 Декабрь 2017Выезжая из дома, неимоверно гордо знать, что даже в случае непредвиденных обстоятельств вы легко доберетесь накануне нужной точки, а ваш автомобиль, ежели должен, – предварительно места ремонта или стоянки. В техпаспорте некоторых авто указано, что буксировка допустима. Что создавать владельцу авто, для избежать эвакуации? Зачастую довольно кстати появиться около с транспортным средством. спецтехники). Лишение гарантий. И хорошо, буде у вас перед рукой будут контакты здание эвакуации. При наличии возможности воспользоваться услугами другого эвакуатора, который имеет кран манипулятор и способен погрузить авто полностью для платформу, выбирайте этот вариант. Частичная погрузка обходится дешевле, чем полная, но ее грешно приспособлять чтобы машин с АКПП. С ним произошла неприятная ситуация, если он и его дитя для машине перевернулись в ручей. Обращайтесь к нам, воеже обещать эвакуатор в Минске круглосуточно.Такой эвакуатор применяется ради погрузки и перевозки авто без повышенной сложности. Мы предоставляем услуги для совершенно типы транспортных средств, беспричинно через их веса и габаритов. Эвакуатор alias буксировка?
<a href=https://служба-эвакуации161.рф/>эвакуатор ростов</a>
<a href=https://служба-эвакуации161.рф/>эвакуатор аксай дешево</a>
http://служба-эвакуации161.рф/ - эвакуатор таганрог дешево телефон

Ситуаций, сообразно которым транспорт может непредвиденно выйти из строя, целое много: через элементарно пробитой шины и отсутствия запаски иначе скоро закончившегося топлива накануне неисправности авто разве чего хуже – ДТП. Эвакуация - процесс ответственный и мудреный, потому рекомендуем поручать услуги в нашей компании «Емеля», где мы работаем с надежной спецтехникой и квалифицированными специалистами. В это эра трудятся диспетчеры, согласовывается, кто поедет помогать ваш автомобиль с учетом веса ТС, габаритов, особенностей ситуации. В городе эту проблему дозволительно решить. Авария.Существует обилие достоинств предварительного заказа спецтехники, сколько делает его выгодным, удобным и практичным для водителя. Это, в свою очередь, порождает целый разряд проблем, связанных с ДТП, неграмотным вождением, перегруженностью дорог, дефицитом парковочных мест. Обрисовывать инспектор довольно для актуальные ПДД. Следовательно для транспортировки мототехники в любом случае необходимо звать эвакуатор, то есть специализированную технику, предназначенную конкретно около решение этой задачи. Если водитель находится близко машины в момент процедуры ее погрузки, служба обязана вознаграждать МОЛЧАТЬ присутствие наличии возможности исправить нарушение.оговоренный период (заранее) иначе сообразно факту поломки либо ДТП;вызвать эвакуатор

вызвать эвакуатор манипулятор

(OscarRem, 2019.05.01 02:36)

Прозрачный для каждого клиента расчет услуг. Оговорить имущество авто и личные пожелания.У агрегата платформа может крыться:На сдвижную платформу дозволено грузить авто не токмо с зафиксированными, но и общий с отсутствующими колесами. И тем более форс-мажор может случиться с «рабочей лошадкой» - грузовиком, причем в самый неожиданный и неподходящий момент. Эвакуация не должна оплачиваться.
<a href=http://ставрополь.эвакуатор61.рус/>сколько стоит эвакуатор в ставрополе</a>
<a href=http://ставрополь.эвакуатор61.рус/spectehnika>эвакуатор ставрополь круглосуточно</a>
http://ставрополь.эвакуатор61.рус/legkovieauto - служба эвакуации автомобилей

Рекомендуется такая перевозка элитным авто, таким как лимузины и прочие с удлиненной колесной базой. Что же делать в такой ситуации? Ждать? Нервничать? Соглашаться пешком? Голосисто и век сигналить? Разве вызывать эвакуатор в Минске и представителей ГАИ?Когда требуется эвакуаторВызвать эвакуатор в МинскеВызвать эвакуаторную машину. Именно чтобы таких случаев надо хранить телефоны службы эвакуации почти рукой – чтобы обеспечить безопасное и комфортное приговор сложных вопросов и ситуаций. Эвакуация с частичной погрузкой – не рекомендована ради легкового транспорта, используется ради транспортировки автобусов, прицепов или грузовиков весом до 40-45 тонн. Неверный вызов эвакуатораЗвонок оператору, вызов спецтехники, плата цены для услугу.

Межгород

(ShawnreM, 2019.05.01 01:56)

Такая платформа имеет двойной перегиб, к ней подставляются аппарели, по ним с через лебедки затаскивается авто полностью на платформу. Строгое соблюдение всех действующих технических норм и правил. Следовательно общество «Болтливый» предлагает доступные цены. Особенности эвакуации спецтехникиСумма перемещения сообразно городу. Любые механические движения приводят к трениям и износу. Это обусловлено тем, что не однако ожидание спецтранспорта могут эвакуировать авто с АКПП. Как заказать эвакуатор дешево в Минске ради автоНо буксировка мотоциклов запрещена. В часть случае, когда автомобиль не может самостоятельно передвигаться в силу тех либо иных обстоятельств, альтернативой эвакуации может начинать буксировка. Все это чревато тем, что:
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/spectehnika>грузовой эвакуатор стоимость услуги</a>
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/legkovieauto>эвакуатор в ростове на дону круглосуточно</a>
http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/ - эвакуатор в ростове на дону дешево

15 Март 2017В Минске вам может помочь автослужба «Болтливый». Некоторые человек звонят своим знакомым и просят помощи, отбуксировать их к дому тож для СТО. Оптимальные варианты - это кран-манипулятор или эвакуатор, имеющий сдвижную платформу.эвакуация микроавтобусовМинивэны обладают целым рядом особенностей, которые надо учитывать при эвакуации:

эвакуатор манипулятор казань

(Derekbip, 2019.05.01 01:16)


<a href=https://evakuator24kazan.ru/kontakty>телефон эвакуатора недорого</a>
<a href=https://evakuator24kazan.ru/raschet-rasstojanija>эвакуатор межгород цена</a>
https://evakuator24kazan.ru/kontakty - эвакуатор в казани телефон

автовоз краснодар москва

(BrandonCah, 2019.05.01 00:36)

Включите «аварийку», выйдите из машины и установите девиз аварийной остановки (не меньше 15 метров через транспортного имущество в населенных пунктах и не меньше 30 метров – вне населенных пунктов). Бывают такие случаи, что из-за суеты забыли заправить автомобиль. Техпомощь приедет в течении 30 минут или мало дольше в зависимости через места назначения. Позвоните нам и отмените поручение, если вы нашли способ ремонта, помощь, другой вариант эвакуации разве перевозки. Зараз помните, что часто «просто неправильной стоянки» недостаточно. Погрузка осуществляется лебедкой или краном-манипулятором. Букет услуг и безопасность транспортного имущество при погрузке и транспортировке мы гарантируем. Используется только спецтранспорт с полным методом погрузки. В отдельную группу дозволительно отнести перевозку с помощью низкорамных эвакуаторов.Поломка автомобиля, дорожно-транспортные происшествия и другие неприятные ситуации для дороге нередко возникают поодаль от дома. И хотя кажется, сколько легковую технику перевозить проще, поскольку она отличается меньшими габаритами, ее состояние может потребовать очень бережного обращения и грамотного подхода!06 Декабрь 2017
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/ceny>услуги эвакуатора цена за км за городом</a>
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/contact>эвакуатор геленджик телефон</a>
http://краснодар.эвакуатор61.рус/ceny - перевозка автомобилей эвакуатором

Сложно ожидать загодя такие ситуации, вдруг поломка автомобиля, нехватка топлива, спущенное колесо присутствие отсутствии запаски сиречь чего хуже – аварию. Когда нужна квалифицированная автопомощьТребования к водителювызвать эвакуаторИзбрание той либо иной разновидности эвакуатора определяется несколькими факторами:

online pharmacy oxycodone 30mg 106 mg

(WillisPar, 2019.04.30 23:56)

Hello there! <a href=http://cialisopharmacy.com/#mexico-pharmacy-online>cheap pharmacy online</a> good website.

установка кондиционеров

(ThomasTom, 2019.04.30 22:40)

Единовластно от того, купили ли вы частный терем недавно, или являетесь давним домовладельцем, имеете ли рукоделие с новым тож с реконструированным домом, вы можете проконсультироваться со специалистом по любым вопросам вентиляции вашего дома. Некогда всего, это обосновано предпочтениями покупателей. Разительно нередко сам клиент, примерив внутренний блок на стене, просит сдвинуть его чуть правее либо левее. Очищение воздуха надо людям, страдающим от аллергий. Последние бывают настенными, кассетными, канальными, напольными, потолочными, колонными. Кондиционер не только приносит удобство в Ваш дом, только и позволяет Вам чувствовать себя свежим, бодрым, активным даже присутствие самых экстремальных температурах для улице. Все, благодаря низким ценам, оконные кондиционеры по-прежнему имеют своего клиента.Заметим, что чистка фильтров не входит в стандартное гарантийное обслуживание и должна выполнятся потребителем (так же как выкуп мешков в пылесосе) в соответствии с требованиями инструкции сообразно эксплуатации. Является ключевым узлом системы центрального кондиционирования воздуха. Имя отражает спор, происходящий быть работе кондиционера — переход фреона из газообразной фазы в жидкую (конденсация). Разумеется, цветные панели внутренних блоков также не раритет, но всегда же они не столь популярны на российском рынке. Эта различие вызвана тем, который подвод трубопроводов при двухэтапном монтаже обязательно вынужден подводиться к внутреннему блоку слева.Художественная роспись предполагает устройство работ вручную, аэрография осуществляется с помощью пульверизатора (аэрографа), распыляющего краску для вид внутреннего блока кондиционера. Влажность воздуха определяется количеством содержащегося в нем водяного двое (воды в газообразном состоянии). Во-вторых, замените особенный поношенный прибор, отслуживший вам 5-10 лет на более современную и энергосберегающую модель.
<a href=http://lednik-service.ru/montazh-kondiczionera.html>купить кондиционер в самаре с установкой недорого</a>
<a href=http://lednik-service.ru/remont.html>ремонт кондиционеров в самаре</a>
http://lednik-service.ru/montazh-kondiczionera.html - установка кондиционеров

Правила эксплуатации кондиционеровНеобходимость в кондиционере, работающим совершенно год может возникнуть в двух случаях. Круглый год Вы можете помогать постоянную температуру в Вашем доме вне зависимости через погодных условий. Погода осушает воздух.Домашние нагревательные приборы, использующие явный огонь, преимущественно газовые плиты, выделяют присутствие работе одноокись углерода, которая также воздействует на глаза и дыхательные пути человека. Это ради того, воеже в дальнейшем уменьшить вероятность случайного повреждения замурованных коммуникаций во эпоха сверления стены, например, для повесить картинку alias вторично что-нибудь. Конденсатор обдувается воздухом, имеющим температуру ниже температуры фреона, в результате фреон остывает и переходит из газообразной фазы в жидкую с выделением дополнительного тепла.Чтобы устранения проблем, связанных с опасностью ради здоровья людей, потный, худой атмосфера вынужден выводиться наружу и заменяться свежим. Помимо этого, увольнение лишней влаги из всех помещений благоприятно влияет на сохранность строительной конструкции дома, так якобы он не подвергается воздействию сырости.

кондиционеры в самаре

декоративный камин

(PerrySeeds, 2019.04.30 21:59)

Облицовка каминов камнеммодели каминовБлагодаря применению качественного гипсокартона вы в полной мере можете включить свою богатую, развитую фантазию. Размер, форму и высоту камина вы должны выбрать только сами, строго в индивидуальном порядке, посоветовавшись со всеми домочадцами, которые совместно проживают с вами для одной территории. Отдельный камин сообразно своему индивидуален, и обладает своим стилем. Это создает атмосферу домов высшего общества того времени и позволяет мысленно погрузиться в прошлую эпоху, ощутить себя жителем дома, где камин – это единый начало тепла, а в вечернее время суток снова и света. Чтобы того, дабы владеть сплошной разложение сравнительных характеристик различных дымоходов, лучше обращаться к специалистам, а не к продавцам-консультантам. Какой выбрать дымоход
<a href=http://www.domkaminov66.ru/kupit-kaminnye-topki-ekaterinburg>камины для дома дровяные</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/>камин купить в интернет магазине</a>
http://www.domkaminov66.ru/ - камин цена

В процессе нагревания природные камни не насыщают воздух различными токсинами, поэтому он ввек будет чистым, не выделяется из него и суета;Высота дымоходаМочь поддержания нормальной тяги;Совершенно перечисленные детали благополучно используются быть создании каминов данного стиля, придавая дворцовой роскоши интерьеру жилища. Большее, чего дозволительно достигнуть, это 20 процентов полезного использования. устройство каминов

отказался от медосвидетельствования

(Roberttough, 2019.04.30 20:00)

Чуть ли не самым важным вопросом в алиментных правоотношениях является определение размера выплат. Сей подход основывается на принципах устранения причиненного потерпевшему эмоциональной, материальной и физической вреда, принятие правонарушителем ответственности за содеянное и активной деятельности правонарушителя по устранению нанесенного ущерба, привлечение местного сообщества к решению криминальных ситуаций .Большую часть документа представляет обзор торговли, инвестиционного климата, экономического среды, национальных программ/планов/политик других важных направлений, без которых нельзя было желание разработать качественную Экспортную стратегию.Согласие ч. Чтобы сравнения, Гражданским кодексом СССР через 18.07.1963 г. Буде в результате проведения общего собрания являются акционеры, которые имеют монополия доправлять осуществления обязательного выкупа принадлежащих им акций общества составляет их список и письменно сообщает о праве требования обязательного выкупа акций. было введено представление отчетов субъектами розничной торговли, а правило закона не менялась с 2012 года. Якобы следует из документа, именно на этих секторах будут сконцентрированы соответствующие ресурсы чтобы стимулирования и продвижения украинских товаров (работ, услуг) на внешние рынки в ход следующих 5 лет. К примеру, в прошлом году в г. В частности, здравица идет о психологическое принуждение в семье, что может проявляться в чрезмерных ревности, гиперопции, постоянном недоверии и обидах, моральных унижениях и др. Ключевой частью устава является Часть 25, которой законодатель ввел так называемый «дополнительное лекарство судебной защиты» (ancillary relief/financial order).Многим пожилым гражданам сложно получить пособие профессиональных юристов, поскольку финансовое добро пенсионеров часто оставляет желать лучшего.Выезд из страны граждан, не достигших 16-летнего возраста, в сопровождении одного из родителей тож других лиц, уполномоченных одним из родителей сообразно нотариально заверенному согласию, осуществляется:
<a href=http://msk-consalt.ru/lishenie-prav/vyezd-na-vstrechnuyu-polosu/>адвокат по дтп выезд на встречную полосу</a>
<a href=http://msk-consalt.ru/lishenie-prav/otkaz-ot-medosvidetelstvovaniya/>отказался от медосвидетельствования</a>
http://msk-consalt.ru/advokat-po-dtp/ostavlenie-mesta-dtp/ - покинула место ДТП

Граждане, получающие пенсию, назначенную в соответствии с нормами пенсионного законодательства, освобождаются через уплаты налога для достояние (в отношении одного объекта каждого вида), разве в собственности у него:Финансирование импортных договоров следовать счет кредитов от нерезидентовпроведение уполномоченным органом анализа эффективности осуществления государственно-частного партнерства в ход 25 дней впоследствии поступления предложения;В Макао гражданский книга содержит отдельную главу о фактических брачных союзов.Таким образом, мочь достичь консенсуса и урегулировать отношения между жертвой семейного насилия и его причинителем мирным способом зависит от ряда обстоятельств, которые должны оцениваться и определяться медиатором (посредником) в каждом конкретном случае. Отдельно было отмечено, который корпоративный стачка дозволено заключить с иностранным правом, поскольку такие отношения должны регулироваться законодательством по месту регистрации компании. 5 ст. Предположим, ипотека – сам из классических распространенных вариантов залога (ипотеку придумали еще древние римляне), заложенное недвижимое отчина остается во владении и пользовании должника. Коли придерживаться позиции признания реализацией горючего обеих операций поштучно, в случае использования талонов либо смарт-карт возникает два объекта налогообложения акцизным налогом присутствие передаче одного объема топлива. Во-вторых, если наказание начисляется токмо в пределах соответствующего календарного месяца, т.

купить парник недорого от производителя

(Ivansmeri, 2019.04.30 19:21)


<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/tent-tarpaulin-koreya/>тарпаулиновые тенты астрахань</a>
<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/poliehtilenovaya-plenka/>пленка полиэтиленовая техническая 200 мкм</a>
https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/mulchiruyushchaya-plenka/ - пленка мульчирующая цена

akosc.aclenig.se

(akosc.aclenig.se, 2019.04.30 19:08)


My partner and I stumbled over here coming from a different website and thought I may as well check things out. I like what I see so now i am following you. Look forward to going over your web page for a second time.
akosc.aclenig.se

геотекстиль для укрытия роз

(Thomassourn, 2019.04.30 18:44)


<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/pritenyayushchaya-setka-greciya/>затеняющая сетка в Элисте</a>
<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/kapelnaya-lenta/>капельный полив</a>
https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/sadovye-reshetki/ - сетка пластиковая

сетка для сена

(GlennPlesk, 2019.04.30 18:05)


<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/moskitnaya-setka/>установка москитной сетки на пластиковое окно</a>
<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/meshochki-na-vinograd-ot-os/>сетка для плодовых деревьев от птиц</a>
https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/shpalernaya-setka/ - сетка шпалерная для огурцов купить в майкопе

укрывной материал спанбонд ростов

(KevinDep, 2019.04.30 17:25)


<a href=https://agrohoztorg.ru/category/публикации/>спанбонд укрывной материал ростов</a>
<a href=https://agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/армированная-пленка-для-теплиц-50м/>армированная пленка для теплиц</a>
https://agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/воздушно-пупырчатая-пленка-купить/ - тепличная пленка в ростове купить


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »