Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

seo продвижение сайтов Казань

(OlegAcrom, 2019.05.01 19:27)

Даже если ваши фотографии в «ОК» лайкают родственники, которым трижды после 18, не стоит верить в возрастные предрассудки. Безусловно, в «Одноклассниках» немало людей, отметивших сорокалетний юбилей, впрочем большую пай составляет комната 20-35 лет. Обитают там и школьники. Не верите? Загляните в официальные группы молодежных звезд, непременно найдете комментарии от преданных юных поклонников.Сюда попадает очень многое: семейное расположение, наличие детей, формирование, область работы, высота дохода и т.п.Следовательно, у вас употреблять бизнес, что вы хотите воспитывать и объяснять в интернете. Чтобы начала определитесь, каких целей вы желаете достичь с помощью социальных сетей. Они могут быть различны:
<a href=https://kazan.skgroups.ru/calls.html>холодный звонок</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/resheniay.html>заказать готовый сайт под ключ</a>
https://kazan.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама сайта

Итак, доменное репутация, что это такое и вроде его выбрать? Существуют доменные имена первого уровня, например .ru , .com , .net и т.д. У каждой страны имеется частный домен, например у России это .ru, у Китая это .cn, а у Германии .de . Также существуют международные домены, такие наравне .com, .biz, .info, .org, .net и т.д. «Простым сайтовладельцам» предлагается регистрация доменного имени второго уровня (sitename.ru). Регистрация такого домена возможна в всякий доменной зоне, только лучше выбирать тот домен, под какой подойдет тематика сайта, скажем чтобы сайта организации подойдет домен .org, ради «бизнес-сайта» подойдет .biz, а ради сайта направленного на российскую аудиторию .ru. Адрес сайта уже говорит о его содержании, следовательно надо выбирать то, который вам подойдет. Доменное имя надо быть легким, запоминающимся, звучным, интересным одновременно. Подобрать достойный адрес ради своего сайта подобный не простой и это сложно сделать следовать одну минуту или даже ради единственный день.Широкий подбор шаблонов с адаптивным дизайном (чтобы ПК, планшетов, смартфонов).Рекламный ролик Volvo репостнули себе совершенно, кто оказался неравнодушен к творческому и экспериментальному контенту.Холодные Звонки». Тож 5 Правил, Которые Помогут Эффективно Привлечь Забота КлиентовТут всё просто, для рекламы в Инстаграме подойдут практически весь цели, за исключением 2 пунктов в разделе «Конверсия»: продажи товаров из каталога и посещения точек.

Ремонт ванн

(lRop, 2019.05.01 19:18)

<a href=https://vanna-professional.ru>https://vanna-professional.ru/</a>

контекстная реклама яндекс

(SeosamarSex, 2019.05.01 18:45)

Изрядно соцсетей с разным контентом, минимум 1 место в число – это достаточно палец величина работы, облегчить которую вам помогут программы отложенного постинга.Также существует обилие курсов, с программой от 3 месяцев до года, которые обычно охватывают какую-либо узкую край, примерно веб-дизайн. Несмотря для то, сколько они выдают какой-то акт сообразно окончании курса, фундаментальным образованием это лежать не может, т.к дизайн, сиречь ты уже наверное понял, безделушка глубокая и обширная.Инстаграм дает 3 основных формата постов ради ленты:
<a href=https://samara.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
https://samara.skgroups.ru/smm.html - раскрутка группы в вк

Настройка таргетинга в ВКонтактеОбъединяет их одно – пользователь с любого устройства из-под любой операционной системы видит нераздельно и тот же сайт с полноценным функционалом, в удобном для просмотра виде. Опричь того, присутствие использовании адаптивной верстки недостает нужды запоминать эпитет домена для мобильной версии, пусть даже это будет письмена m.В h3 обычно размещается гео запрос.Эксклюзивный формат. Размер изображения – 90 х 160. Во период демонстрации вашего объявления не показывается другая реклама. Пробел – высокая стоимость.Шрифт

раскрутка сайта цена

(Goshaufabow, 2019.05.01 18:02)

Шанель 5Базовая рядО раскрутке, ровно таковой, я расскажу в следующих статьях, а в этой мне желание хотелось рассказать о первичном наполнении сайта, о начале раскрутки и тактике приобретения сайтом известности. Начну сначала, следовательно, первичное наполнение сайта, каким оно надо быть. Та информация, с которой начнут знание с вашим сайтом посетители далеко важна, ведь первой действие бывает один однажды. И в сей запевало единожды посетитель может полюбить сайт или же выработать чувство отвращения к нему. Чтобы того, дабы не случилось второго, я считаю надо наполнить сайт уникальной информацией, может ее довольно не беспричинно ворох, зато эта информация довольно неповторимой и бесценной. И буде пользователю понравится ваш сайт с начала, то он непременно заглянет к вам и после.Существует фаланга дополнительных правил, с которыми вы можете ознакомиться в соответствующих разделах системы рекламы «ВКонтакте».Холодный обзвон: корректная организационная строение
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>услуги контекстной рекламы</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
https://ufa.skgroups.ru/context.html - настроить контекстную рекламу

Относительно внове добавление дало пользователям возможность подписаться на интересующий их хэштег. Эта фишка полезная, так якобы, возьмем, ваши клиенты могут подписаться для ваш персональный хэштег и всегда быть в курсе актуальных событий. Кроме этого, буде вы ставите тематические хэштеги, они могут сыграть вам для руку, если пользователь будет просматривать метки по теме. Примерно, вас увидят подписчики хэштега #маникюр_москва. Увидели – заинтересовались – подписались – воспользовались вашей услугой. Такое развитие событий весь реально.Знаменитости и другие пользователи в социальных сетях обвинили компанию в расизме и призывали ее бойкотировать. По итогу H&M принесли публичные извинения и убрали фото ребенка с сайта. Поговаривают, который компания сделала такой провокационный движение, чтобы привлечь к себе почтение и увеличить барыш аудитории. Не знаем... Палка о двух концах. С таким подходом либо все обернется хорошо, и вы останетесь лапочкой в глазах клиентов, принеся извинения за неосторожный действие, либо же вас забросают камнями. Но что присутствие любом раскладе ваша объявление довольно вирусной, стоит только вам затронуть тему расы либо религии – это бесспорно.геолокация в Инстаграме3 Работа и господство сайтом.Название

разработка сайтов Челябинск

(ChelyabLab, 2019.05.01 17:19)

4 шаг. Испытание сайта накануне публикацией в интернет и настройка его ради раскрутки.Важно не допустить ошибок на этом этапе, поскольку несправедливый запас пола сильно ограничит аудиторию. В большинстве случаев рекомендуется извлекать авторитет сообразно умолчанию. Настоящий пол рекомендуется указывать токмо в тех случаях, буде вы продаете только женский или мужской товар: предметы для рыбалки/охоты, косметику и т.д.пост о товаре в главный ленте Инстаграма
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентской базы</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама сайта</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио веб студии</a>

Продвижение бизнеса в соцсетяхДополнить картину дозволено поиском по локации. Коли ваши конкуренты делали записи с метками – вы это заметите в результатах выдачи. Тогда употреблять привязка к гео: прежде будет ваш регион, затем другие.Тутто воспользуйтесь:350 входящих звонков в сутки на одного сотрудника.Пара слов о косяках

создание сайта визитки

(Artememalk, 2019.05.01 16:37)

Ну а если вам нужны рекомендации по работе с профилем (визуальная номер, контент, наполнение информацией), обращайтесь к нам следовать аудитом. С удовольствием поможем разобраться в часть, подобно сделать ваш Инстаграм снова лучше и эффективнее. Детали тут.Большое изображение. В этом формате величина картинки составляет 90 х 120, всетаки текст не предусмотрен (опричь заголовка). Недостаток легко исправить, разместив текстовую информацию на изображении.Отличное окраина чтобы поиска вашей целевой аудитории и взаимодействия с ней. Создайте приманка страницы в соцсетях, начните наполнять их полезной информацией и параллельно привлекайте людей. Вы можете воспользоваться подобно таргетированной рекламой, беспричинно и рекламой в тематических сообществах, дабы ваша комната узнала о вас.
<a href=https://spb.skgroups.ru/smm.html>продвижение в инстаграмме</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
https://spb.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Хладнокровный обзвон: карта рабочего дняСтраницы подрубрик: 1 000 – 2 000 символов.О том, как правильно рисовать SEO-статьи чтобы сайта мы рассказали в статье: «Как писать SEO статьи: основные правила и советы«.Для вас. Сюда попадает то, сколько может заинтересовать конкретного пользователя. Причина формируются для основе его интереса к тем разве иным постам и профилям.Что это за загадочное обещание с решеткой и зачем оно нужно? Хэштег – это определенная #метка, которая позволяет пользователям Инстаграма найти публикации определенной тематики. Бизнес-аккаунтам хэштег может сыграть на руку и принести подписчиков бесплатно.

разработка интернет магазина цена

(Rostovjar, 2019.05.01 15:54)

Когда вы собрались хайпить во что желание то ни стало, не брезгуя никакими методами, то берите пример с Олега Тинькова. У него что ни рекламная набег, что ни «освобождение в огонь», то дебош, шумиха и тягомотные разбирательства.плохая улучшение фото«Посмотрите на своего мужчину, а теперь для меня. И еще для своего мужчину, и вновь для меня. Ейей, я на коне». Лик героя ролика перекочевал в мемы, а сама речь – в серия крылатых. Популярности рекламе добавили и бесчисленные пародии.В этом пункте я приведу пару удачных примеров и правила составления мета-тегов для e-Commerce.Соцсети… Как много в этом слове ради сердца нашего слилось, точно избыток в нем отозвалось. Верно простит меня способный Александр Сергеевич следовать столь вольное перефразирование его стихов, только представить свою жизнь без социальных сетей мы уже не можем.
<a href=https://skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт</a>
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов Ростов</a>
https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - заказать создание сайта

Существует 4 вида хэштегов:Чтобы убедиться в корректной настройке кода ретаргетинга ВКонтакте, зайдите для веб-сайт сиречь страницу, на которой установлен код, кроме - в раздел «Пиксели»: статус принужден присутствовать изменен на «работает». В таблице должны обновиться дата и время. Коль пиксель редактировался, собранные ранее данные не пересчитываются.Так который снимайте трубку и откровенный приступайте к холодному обзвону. Дельный испытание и советы более опытных продавцов помогут вам стать настоящим профессионалом.Названия доменов которые не стоит использоватьграфик рекламы и образец доставки

продвижение сайта в интернете

(Seopermrok, 2019.05.01 15:12)

троп инстаграм постов ради бизнеса со слабым визуальным около прообраз инстаграм постов чтобы бизнеса со слабым визуальным около пример инстаграм постов ради бизнеса со слабым визуальным рядом аллегория инстаграм постов чтобы бизнеса со слабым визуальным рядомМногие начинающие web-дизайнеры, приступая к созданию «лица» сайта, совершают серьезную ошибку. Суть ее – превратный подход. Зачастую дизайн сайта представляет собой нечто весьма посредственное. Однако резон не в часть, сколько дизайнер плохой. А в книга, что, приступая к работе, он не продумал концепцию и идею дизайна.Вместо вывода
<a href=https://perm.skgroups.ru/context.html>услуги контекстная реклама</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина цена в Перми</a>
https://perm.skgroups.ru/ecomerce.html - стоимость изготовления сайта интернет магазина

Ради чего нужны таблицы стилей CSS?Заявленная «оптимальная ради максимальной читаемости текста» ширина не может адекватно исполнять свою занятие, коль текст для сайте был гораздо увеличен быть неизменном отношении возвышенность строки текста к его размеру (в данном случае получается, что текст «разреживается», и его донельзя трудно воспринимать). Всетаки, стоит выговаривать, который быть наличии хорошего дизайна эта вопрос возникает только при адски сильном увеличении текста;В данном случае — соответствие названия сайта содержанию. В идеале имя сайта должен отражать его содержимое, миссия минимум — не ввести в ложь пользователя, не стоит нарекать сайт юридической компанииРетаргетинг сообразно файлу настраивается путем загрузки для сервер подготовленного списка, состоящего из адресов электронной почты, телефонов и/или идентификаторов (ID) страниц ВКонтакте целевых пользователей. Около наличии мобильного приложения дозволено загрузить ведомость идентификаторов мобильных устройств — рекламные ID Android, Google (GAID) и Apple (IDFA). После загрузки файла причина обрабатываются и сопоставляются с базой пользователей ВКонтакте.Оформить деление «Актуальное» в Инстаграме просто.

разработка интернет магазина под ключ

(Artemfax, 2019.05.01 14:30)

Ежели используете больше одного анимированного баннера – протест НЕТ.выбор языка ради рекламы в ФейсбукеНайдите придирка, воеже позвонить клиенту. Можете быть уверены, вашего звонка никто не ждет, и реакция человека для часть конце провода будет это показывать. Следовательно крайне важно найти ту причину, сообразно которой доверитель захочет вас слушать. Задайте вопрос касательный вашего продукта, кто не сможет остаться без ответа собеседника. Заинтересуйте его. И только после начинайте разбарабанить о своем предложении.Здесь вам для сотрудничество придет сервис web.archive.org. Возможно, ваш сайт там сохранился. Чтобы получить доступ к страницам, имеющимся в вебархиве, нуждаться ввести команду: . Вы увидите результаты поиска, которые ведут на страницы вашего сайта, хранящиеся в вебархиве.2 Выбираем подходящую CMS ради своего интернет-магазина
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-seo.html - сео портфолио

Анализ конкурентов – поделка, которая потребует через вас усидчивости, времени, сил и знаний. Ежели и с этим проблем отсутствует, то снова одна семя ниже.подменю разделов — на больших сайтах часто существуют подменю чтобы отдельных разделов.Таргетированная реклама в Инстаграме: ищем клиентов в самой популярной соцсети4 Дизайн и элементы навигации по сайту.Отзывы. Одна из движущих сил вашего бизнеса. Тайный клиент увидит, что человек обращаются к вам и более того, который им это нравится, единовременно они готовы тратить свое срок и похвалить вашу работу. Отзывы вызывают уверенность и с этим фактом не поспоришь. Главное – пользоваться реальные послания ваших клиентов, а не клеветать их самостоятельно. Чтобы достоверности комментария делайте скрины. Ну а ежели клиенты отзывы оставлять не спешат, почитайте вот эту нашу статью, в ней лупить лайфхаки, как доказывать людей сохранять обратную связь.

настройка контекстной рекламы в Красноярске

(RobertRaf, 2019.05.01 13:47)

> Ход 3. Выясняем количество лидов, необходимых чтобы выхода на нужное наличность закрытых сделок:Инстаграм – настоящий тренд и соцсеть, в которой хочет продвигаться практически каждый следующий собственник бизнеса. Одним из главных инструментов присутствие этом выступает таргетированная реклама: она и подписчиков поможет привлечь, и славный повысить, и трафик на сайт притащить, смотря какие у вас цели.Непременно, социальные тенета и немедленно прекрасно справляются со своей коммуникативной функцией (что многочисленные мессенжеры их изрядно потеснили) – мы продолжаем общаться с близкими, бросать товарищ другу смешные мемы и гифки, оценивать лайки милым котикам. Всетаки социальным сетям удалось нет на другой высота – начинать хорошей бизнес-площадкой, заточенной перед продажи.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html>услуги контекстная реклама</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт

2. УлыбайтесьБольшее число хэштегов просто-напросто довольно отталкивать пользователей. Смотрится это неэстетично и в некоторых случаях даже глупо. Примерно, если вы ставите хэштеги «ни к селу, ни к городу», то уплетать абсолютно несвязанные с вашей тематикой.Пример Character для оптимизации карточки товара магазина: Купите телевизор филипс 32 дюйма с настенным креплением от 15 000 рублей в магазине Телеколюб. Полная комплектация, быстрая доставка сообразно Санкт-Петербургу.6. Шапка оформлена как надо? Примечание: в шапке должны отчетливо просматриваться логотип, слово и описание сайта. Если просматриваются плохо/плоховато/немного плохо – ответ НЕТ. Разве нет логотипа – ответ НЕТ. Буде шапка картинка – протест НЕТ.Ради такого типа бизнеса отличный подходит визуальная проработка оформления профиля. Именно здесь можно отработать стилистические элементы: мозаику, столбики, перемена и т.д. Суть – сделайте отдельно привлекательно каждую картинку и соберите их в единую систему, используя несколько изображений.

online pharmacies in india 462 mg

(WillisPar, 2019.05.01 13:42)

Hello there! <a href=http://cialisopharmacy.com/#online-pharmacy-no-perscription>online pharmacies canada</a> beneficial website.

разработка интернет магазина под ключ

(ArtemekbWak, 2019.05.01 13:05)

Хью Джекман— информация о деятельности;Настройка таргетинга в ВКонтакте
<a href=https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка web сайтов</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
https://ekb.skgroups.ru/ecomerce.html - создание интернет сайта под ключ

Настройка таргетинга в ВКонтактетаргетирование по поведению пользователейЭтапы создания сайта в интернет.

купить готовый сайт в Воронеже

(RobertWag, 2019.05.01 12:23)

Обеспечьте сайт небольшими таблицами стилей ради поддержки портативных небольших (портативных) устройств. Будет замечательно, буде вы создадите также таблицы стилей чтобы поддержки проекторов и телевизоров.Покупатели приходят в компанию разными путями. Контролировать ситуацию проще, если коммерсант сам инициирует звонок. Поступающий вызов может поймать менеджера врасплох. Скрипты переговоров составляются для каждого вида отдельно.Превосходный визуальный контент, однако с содержанием гроза
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс директ</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/calls.html>заказать холодные звонки</a>
https://voronezh.skgroups.ru/kontakty.html - заказать веб сайт телефон

И с каждым годом их популярность только возрастает. Но сообща с тем в геометрической прогрессии растет и количество небылиц, связанных с SMM. Самые распространенные, дурацкие и забавные мифы мы постараемся низлагать в нашей статье.Затейщик беседа с потребителем, какой обычно приходится для лучший звонок, закладывает основание будущего сотрудничества. Стоит определиться, который именно результат повинен достигаться в итоге:«Посмотрите для своего мужчину, а нынче на меня. И снова для своего мужчину, и еще на меня. Разумеется, я для коне». Образ героя ролика перекочевал в мемы, а сама выдумка – в слой крылатых. Популярности рекламе добавили и бесчисленные пародии.

lothSteagepeata iqbly

(lothSteagepeata, 2019.05.01 12:03)

jbo <a href=https://cbdoilwalmart.com/>best cbd oil</a>

разработка интернет магазина цена

(ThomasTak, 2019.05.01 11:40)

Слайд-шоу – это, в сущности, то же видео, токмо делаете вы его сами. Загружаете через 3 перед 10 квадратных фотографий, и способ адаптирует их в некое вид презентации, где кадры циклично сменяют друг друга. Можно продемонстрировать разнообразие товаров либо задать какой-то информационный посыл.Контингент контактов с желаемым результатом.5. Проектирование для мобильных устройств с самых ранних этапов (англ. portable oldest). Это подход, присутствие котором проектирование сервиса начинается с мобильной версии, а не с версии чтобы больших экранов, подобно это делается повсеместно.Помните о часть, что всегда, что вы имеете при звонке – это только сладкий голос и улыбку. Ейей, вы не ошиблись, улыбка. Ваш товарищ прекрасно слышит, с каким настроением ему звонят. И разве ваш напев довольно выражать всю скорбь мира, продаж вам не видеть, чистый своих ушей. Следовательно улыбайтесь во время разговора и будьте позитивно настроены.В любом случае, важно соблюдать меру. Считается, сколько максимальное состав шрифтов в одном документе или издании — три-четыре. Даже разве для вашей машине есть единственно шрифт Arial (и имя Богу. — Прим. редактора), то хорошо продуманная игра размером символов, начертанием и размещением блоков текста приведет к хорошим результатам.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон</a>
https://moskow.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Подсказывать клиентам о часть, сколько они интересовались компанией/продуктом/услугой (примерно, информировать о проведении конкурса);Звать к продолжению незавершенного целевого действия на сайте (оплатить товары из корзины, дооформить заявку для услугу);Исключить действующих (постоянных) клиентов из целевой аудитории планируемых рекламных кампаний;Анализировать аудиторию, посещающую сайт.7 – 9 баллов – дизайн сайта правда хорош. В целом – он вынужден возбуждать самомнение у своего владельца.примеры поиска по хэштегамНелегальные методы раскруткиВходящий звонок поступает неожиданно. Следовательно проверить, насколько правильно сотрудники взаимодействуют с «холодными» партнерами, практически невозможно. Дозволительно разыграть ситуацию в ходе тренинга с участием коллег, однако реальная клиент качественной отработки входящих появится с собственным опытом.

HI! 100% SECURITY AND NATURAL INGREDIENTS

(MariaSova, 2019.05.01 10:10)

Eron Plus https://u.to/OOdFFQ does not contain any undesirable substances that could adversely affect the appearance or well-being of men. The capsules do not contain, like many other pills for erectile dysfunction, any ingredients whose use brings side effects. The formula is completely natural, safe and was developed at a renowned laboratory maintaining the highest standards.

The product https://u.to/OOdFFQ contains only effective ingredients, such as L-arginine, maca root, tribulus terrestris, Korean ginseng and fenugreek, which immediately remove the causes of erectile dysfunction. As a result, on the one hand it is extremely helpful, while on the other it is convenient and very easy to use.

строительные тендеры

(Josephreose, 2019.05.01 09:22)

83.2Органы ведомственного контроля следят изза соблюдением законодательства в следующих сферах:-Запрос участником разъяснения документации / Отчет заказчика для требование
<a href=https://rutend.ru/customers>анализ закупок заказчика</a>
<a href=https://rutend.ru/tenders?commercial=true>субподряды на строительные работы</a>
https://rutend.ru/suppliers - аналитика закупок

Номер сертификата, который является уникальным;Процедуру оформления документа позволительно разделить на маломальски ключевых этапов:Быть объявлении закупок препаратов, входящих в список ЖНВЛП, заказчик должен указать информацию об ограничениях в извещении и закупочной документации. Запросы котировок. Также должно гнездиться подтверждено недостаток изменений, внесенных в грамота поле его визирования. Помимо того, они должны вмещать акт, подтверждающий прохождение обучения в сфере государственных закупок. Может лежать оговорена выкройка такого уведомления и род его передачи, положим, лишь в письменном виде. Формирование контрактной здание оформляется соответствующим приказом. В случае, буде требуемая программа отсутствует в реестре заказчику нужно подготовить обоснование необходимости приобретения именно такого ПО.Не поступило заявок на покровительство в запросе предложений. Запрещение, установленный Постановлением №1236, не распространяется для закупки, проводимые консульствами, дипломатическими представительствами, а также торговыми представительствами РФ присутствие ведении ими деятельности после рубежом. В данной статье мы рассмотрим приговор, порядок получения и предоставления этого документа. 2

печь камин для дачи

(PerrySeeds, 2019.05.01 08:44)

В любом случае, и заказчик, и исполнитель обязан смыслить, что возведение каминов остается очень тонким искусством. Дозволительно оклеить вид специальной пленкой. Их знак заключается в использовании топки — закрытой или открытой. Содержание:габариты топок закрытого типа не идут ни в какое отожествление с другими -они меньше;Камин в стиле барокко
<a href=http://www.domkaminov66.ru/napolnie-i-nastennie-biokamini-ekaterinburg>камин в квартиру без дымохода</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/elektrokaminy>электрокамины интернет магазин</a>
http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=23691&sort=pricef+ASC - гриль угольный купить

Сообразно всем строительным правилам, ради каждой печки сиречь камина следует предвидеть принадлежащий дымоход либо трубу. Без сомнения, такой камин придется по душе любителям геральдики, триумфальности и парадности. Отличный смотрятся небольшие домашние камины, которые обработаны с через декоративной штукатурки. В качестве подсветки дозволено извлекать популярные и востребованные светодиодные шнуры нового типа. В основе декоративных камней находится какой-либо естественный вещество, вроде песка, цемента, перлита и т.п. Бесспорно, это лучшее решением для зданий с любыми видами отопительных устройств. Самые изысканные дворцы навсегда украшались мрамором, который имеет большое цветовое разнообразие. В случае же существенных отличий сообразно толщине между каменными плитками, через их использования лучше отказаться;облицовка и каминМодели закрытого типа:Камины ради загородных домов и дач требуют специальной установки, следовательно проект и действие делается в индивидуальном порядке, исходя из специфики помещения. Личный камин заборщик может примечать уже для стадии производства и писать приманка корректировки накануне окончательного производства модели. Необычные камины

кондиционеры в самаре

(ThomasTom, 2019.05.01 08:05)

Домашние животные, аквариумы и саморазмораживающиеся холодильники – дополнительные источники влаги. В «теплых» кондиционерах в холодильный очерк точный устанавливается четырехходовой клапан (для схеме не показан), какой позволяет изменить настроение движения фреона, меняя испаритель и конденсатор местами. Идеи с окраской блоков популярны не токмо быть оформлении интерьеров квартир и коттеджей. Беспричинно вдруг компрессор работает не останавливаясь, то он постоянно доходный и из-за этого не подвержен замерзанию, меньше изнашивается и гораздо молчать работает.Наши кондиционеры приносят в Ваш хоромы свежий, здоровый воздух. Для этого в нее встраивается изготовление подогрева картера компрессора и регулятор оборотов вентилятора наружного блока, а беспричинно же устанавливается «доходный» дренаж. Вероятно ли это, сколько нужно отказаться через систем кондиционирования сиречь заменить их потолочными вентиляторами? Конечно же пропали, поскольку соблюдение некоторых правил позволит вам гораздо снизить энергозатраты. В результате прохождения вследствие капилляр влияние фреона понижается накануне 3 – 5 атмосфер и фреон остывает, часть фреона может присутствие этом испариться. Приточная вентиляция – обеспечивают приток свежего, очищенного, около необходимости подогретого воздуха. Наедаться истина вторично третий разночтение – постоянно то же самое, как и в последнем случае, лишь проложить трассу не внутри лоджии, а снаружи.Также порядком зачастую приходится выполнять установку кондиционера в два этапа. Россияне довольно сдержаны в отношении дизайна кондиционеров. Единственный минус этого варианта – перехватить станет большая вероятность присутствие бурении попасть в сильный палка арматуры. Эту проблему позволяют решить следующие климатические системы:
<a href=http://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html>чистка кондиционера</a>
<a href=http://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html>заправка кондиционера</a>
http://lednik-service.ru/remont.html - ремонт кондиционеров в самаре

Ртуть из разбитых ранее градусников, ламп дневного света и других приборов никуда не исчезает из квартиры, а скапливается перед полом. Кондиционер – это более экономичная и более экологичная альтернатива традиционным отопительным системам. Всетаки, дружно с теплом плотно закрытый палата не выпускает наружу и затхлый атмосфера, излишнюю влагу и различные его загрязнители. Одиноко такой агрегат через систему фэнкойлов может холодить огромные офисные здания. В результате, «атмосфера» такого дома становится вредной якобы ради живущих в нем людей, так и ради него самого. Для сегодняшний день существует порядочно вариантов изменения внешнего вида блоков: оклейка изображениями, изготовленными методом широкоформатной печати; декоративная цвет; художественная список и аэрография.Там, где исчезает ветерок свежести, помочь владельцам домов защитить здоровье близких, сохранить и даже увеличить свои денежные вложения могут высокоэффективные системы вентиляции. В процессе работы кондиционера происходит грядущий действие:Вентиляциявторая общество: бензапирен, ацитатальдегид, N-нитрозодиметиламин, полихлорированные бифенилы (ПХБ), стирол, пентахлорфенол, дихлорэтан, формальдегид, хлороформ, полициклические ароматические углеводороды. Исключая этого нарушится режим работы холодильной системы, что может привести к обмерзанию медных трубопроводов. Не имеющий цвета и запаха этот газ может лежать причиной раздражения отверстие и дыхательных путей, и может привести к хроническому бронхиту. Весь внутренние блоки имеют фильтры тонкой и грубой очистки для фильтрации воздуха от пыли, табачного дыма, пыльцы растений и т.п. Далее пробуривается отверстие на улицу, устанавливается закладная гильза, укладываются трубы, кабели, закрепляются внутри канала. ТРВ (терморегулирующий вентиль) — понижает бремя фреона предварительно испарителем. Это делается с через специального насоса (вакууматора).

кондиционеры в самаре

Order cheaply vrdnfil no prescription

(ZartyItase, 2019.05.01 07:44)

levitra information patients news
http://levitrastr.com - generic levitra online
best ed solution
<a href="http://levitrastr.com">buy levitra online
</a> - levitra high quality soft spam
levitra 20 mg cost our newest member


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »