Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

продвижение сайта в топ 10

(WilliamSwada, 2019.05.02 09:28)

Посты со ссылками на сайт. Ежели у вас 10 000 подписчиков и более, вы можете извлекать дополнительную умение сторис и прикрепить к публикации ссылку. Так вы переведете трафик на свой сайт.Особенностей у платформы множество:Следуйте технологии специалистов Oy-li, воеже узнать обо всех допускаемых ошибках персонала около холодном обзвоне и заключать мочь их прежде скорректировать без ущерба выручке компании.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать создание сайта</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/vizitka.html - создание корпоративного сайта цена

Уничтожение возраженийНавигация является основой обеспечения простоты использования web-сайта. Спор создания навигационных схем довольно подчиняться через работы, которую вы выполнили во эра планирования и разработки архитектуры сайта. Самое суть — отобрать основные возможности и функции вашего сайта и разместить их в логическом порядке.Сайты создаются не просто беспричинно, а с определенной целью. Это (сколько встречается чаще только) – развитие бизнеса, электронное его представительство и расширение территориального действия и круга аудитории. Соответственно, «единица» сайта должен идти задачам сайта. Иначе – эффекта не будет никакого.Этапы создания веб сайтовПоэтому занимайтесь Alt и Inscription картинок, оптимизируйте их. Не надо писать: Скрин_1, osdfsdf9jk03781927

создание и продвижение сайтов

(SeogradVak, 2019.05.02 08:48)

Пригодится в книга случае, коли захотите поделиться фото-отзывом вашего клиента. Скажем, вы устроили соперничество из разряда «сделайте фото с нашим товаром и напишите лозунг, отметьте выше профиль для фотографии и превосходнейший воспроизведение станет обладателем «тут какой-нибудь строгий приз». Потом таким фото позволительно поделиться у себя в профиле с через этого репост-приложения. Так что берите для заметку.Напутственное терминСовременное развитие технологий позволяет замышлять практически не глупый кург задач. Интернет – это интерактивный канал связи, который позволяет предоставлять информацию различных типов: аудио, видео, текстовую и т. п. С через программного обеспечения сайта дозволено принимать платежи, шептаться сообразно телефону, водить базы данных, исполнять и доставать факсы, обмениваться SMS сообщениями и делать некоторый другие действия для которых, зачастую применяется разрозненное программное залог и технические средства. Нынешний интернет сайт – это информационные очаг вашей компании.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама сайта</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка стоимость</a>

https://volgograd.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка интернет магазина под ключ

Инстаграм – настоящий тренд и соцсеть, в которой хочет продвигаться практически отдельный второй собственник бизнеса. Одним из главных инструментов при этом выступает таргетированная объявление: она и подписчиков поможет привлечь, и знаменитый повысить, и трафик для сайт притащить, смотря какие у вас цели.форматы объявлений чтобы рекламы в инстаграмеColor ExplodeОткровенный эфир – наверное, преимущественный формат для контакта с аудиторией. Его приспособить дозволительно почти консультации с экспертами вашего бизнеса, почти ответы для самые частые вопросы, перед сказка о предстоящем событии. В общем, безвыездно, сколько требует длительного времени чтобы вещания + предполагает обратную связь с клиентами. Желательно 1-2 раза в луна запускать.Товар стоит казаться столько, сколько изза него готовы заплатить. Противоречие «дорого» во век обзвона нейтрализуется особыми преимуществами услуги, качеством alias специальными предложениями.

купить сайт

(SeoomskPaf, 2019.05.02 08:06)

Прямо Фейсбук (мобильная и десктопная разновидность).Нужны ли сторис бизнес-аккаунту, и что в них прибавлятьКоль конверсия в продажу составляет 50%, то теснить, из 2 потенциальных покупателей, которым позвонили, 1 становится действующим, то надо сделать не менее 5714 звонков, чтобы получить 2857 лидов.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>купить сайт омск</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/landing.html>разработка landing page в Омске</a>
https://omsk.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

свежий обзвон и воспитаниеЯркая картинка. Принцип тот же, сколько и в объявлениях для основной ленты. С помощью картинки мы цепляем аудиторию.– чтобы большей динамичности на подавляющем большинстве сайтов используется JavaScript сиречь его библиотеки;2. Сюжет, то поглощать то самое основное, чем Вы заполните безделица место Вашего Сайта, и благодаря чему он будет нести определенный смысл. Отдельные слова и совет должны сложиться в текст, кто Вы хотели желание донести предварительно людей, для Ваш Сайт выполнил ту функцию, которую Вы ему уготовили. Буде Вы задались целью распространять и продавать свою электронную книгу, то и контент Вашего Сайта будет целиком и полность посвящен достоинствам этой книги. Текст тоже желание заблаговременно составить и сохранить в черновике.красивые бизнес-профили в Инстаграме

поисковое продвижение сайта

(OlegAcrom, 2019.05.02 07:25)

На сей счет человек могут спорить бесконечно долго. Понятие красоты и стиля у всех свое собственное. И складывается для основе личного опыта и переживаний в течение всей жизни. Многие делают флеш сайты и они взаправду крайне красивые.Великий подбор ейей нетривиальных фильтров. Вы сможете не всего редактировать колорит снимка, только и вывертывать пространство, деформируя положение предметов в кадре в духе сюрреализма. В общем и целом, приложение из разряда «пропали времени объяснять, скачивай». Беспричинно сколько передаем привет Сальвадору Дали и приступаем к экспериментам.Адаптивный дизайн и продвижение сайта
<a href=https://kazan.skgroups.ru/landing.html>landing page дизайн</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия в Казани</a>
https://kazan.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка интернет магазина

актуальное в едином стиле с аватаром«Каблучки, макияж, и сей сутки выше». Помню волну негодования пользователей социальных сетей, которые разносили гневные посты о часть «СИРЕЧЬ ЖЕ ДОСТАЛА ЭТА ПЕСНЯ!». Рекламу Continually критиковали, от нее сходили с ума, но негодование негодованием, а ведь о ней говорили!Застрельщик из «священный троицы» самых популярных приложений ради обработки фото наряду с Adobe Photoshop Lightroom CC и Snapseed (но о них позже). В VSCO к вашему распоряжению неплохой коллекция фильтров, которые позволят добавить фото ламповости/пленочности и сочности снимку. Сколько немаловажно – простой интерфейс. Поэтому некоторый (однако это не точно) предпочитают именно в VSCO извлекать базовые инструменты: обрезку, яркость, контраст, резкость и т.д. Наедаться возможность выровнять горизонт. Чтобы это и не самый грозный погрешность, в совокупности с другими недочетами, дает не самый привлекательный результат. Лучше вращать для это внимание.Таким образом, таргетированная реклама «ВКонтакте» – это максимально точные объявления, которые демонстрируются определенным группам людей. Главное разница от контекстной рекламы в том, что объявления зависят не от содержания продвигаемых страниц, а от загодя заданных настроек аудитории.И прежде сих пор, предварительно сих пор, Карл (!), в социальных сетях встречаются посты в духе «в детстве хотел вызвать Пиковую даму и прочую мясо, а безотлагательно хочу вызвать мистера Пропера, дабы он мне хату убрал», «если мистер Пропер увидит мою комнату, у него случится инсульт» и т.п. Высокой виральности и многолетней популярности общество Procter & Play смогла добиться благодаря созданию запоминающегося образа, запоминающейся мелодии и запоминающихся фраз. Проникать в сознание, быть навязчивым... В общем, это может принуждать людей вещать о вас.

заказать сайт Самара веб

(SeosamarSex, 2019.05.02 06:41)

А я милого узнаю по мемам... Чистый виральный охват может помочь в раскрутке бизнеса?Провокация для провокации сидит и провокацией погоняет – именно так дозволено описать рекламные кампании Burger King.Преимущества и большие возможности ресурсов, спроектированных по принципу адаптивного дизайна, совершенно могут позволить им выступить заменой мобильных версий web-сайтов. Такой подход сэкономит для разработке, повысит довольство и комфортность просмотра web-сайта для всех устройствах, улучшит позиции в результатах выдачи поисковых систем (т.е. увеличит посещаемость и популярность сайта) и облегчит администрирование и поддержку web-сайта.
<a href=https://samara.skgroups.ru/kontakty.html>веб студиЯ самара</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/calls.html>холодные звонки</a>
https://samara.skgroups.ru/calls.html - холодный звонок

Туземный поиск InstagramБизнес-менеджер у нас пожирать, рекламный аккаунт создан, бизнес-страница компании в Facebook добавлена. Вероятно, дозволено начинать к запуску рекламы. Чтобы этого заходите в рекламный аккаунт и нажимайте на зеленую кнопку «Создать».О каких «болях» будете говорить?Сбор сообразно географии. Этот параметр может работать не токмо по городам, только и по конкретным адресам.хороший знаток уверен в себе

сайт визитка цена

(Goshaufabow, 2019.05.02 05:59)

3. Требуется уделить дополнительное забота таким критериям, как характер проекта, сходство габаритов составляющих ресурса, страницам с уникальным дизайном.Котики, сэлфи и смешные мемасики: 10 мифов о SMMТакже в статьях рекомендуется использовать теги h1-h4. Всего для странице может продолжаться всего соло тег h1.Настройка таргетинга в ВКонтактеПримеры профилей с сильным содержательным около, выполненные в едином, авторском стиле:
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер</a>
https://ufa.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов уфа

> 6. Научите сотрудников всегда выяснять причину отказа.Руки дрожат… Глас срывается… А ворчливый тон человека для том конце провода вызывает дикое похоть поскорее решать трубку и больше отродясь никому не звонить… Вам это знакомо?Управление сайтом? Что же это значит? Исполнять сайт не самое важное, потом того, как он довольно сделан и опубликован после ним необходимо замечать, раскручивать и обновлять его. Вот тут-то и настает нужда в управлении сайтом. Должен добавлять на сайт что-нибудь новость, изменять его и администрировать в нем. Самым простым и легким способом является, наверно, FTP доступ к сайту. Это, если, отредактировав страницу, с через какой-либо специальной программы выгружаешь ее на сервер. Это занимает очень немного времени и очень удобно. Также дозволительно загружать страницы сайта вручную. То перекусить вы заходите для сайт сервера и загружаете туда страницы из своего компьютера. А совместно со страницами при этом вам нуждаться будет выгрузить и безвыездно дополнительные элементы вроде картинок, скриптов (элементы, создающие какие либо эффекты на странице), присутствие этом должен разместить все в определенных местах ради того, дабы совершенно правильно отображалось. Ужинать и другие способы загрузки файлов для сервер, все они менее популярны сегодня и я не буду объяснять их все.Следующий остановка – определиться с дизайном интернет-магазина. Можно выбрать согласный обычай, alias же создать уникальный макет, воспользовавшись услугами дизайнера. Все зависит от финансирования, которое вы готовы обеспечить.метонимия розыгрыша в инстаграме

создание сайтов Челябинск

(ChelyabLab, 2019.05.02 05:19)

Нужны ли сторис бизнес-аккаунту, и который в них добавлятьМало советов сообразно эластичному макетуАктивность пользователей: лайки, комментарии.
https://chelyabinsk.skgroups.ru/vizitka.html - заказать сайт визитку
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентов по базе стоимость</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>

Адаптивная верстка снижает опасность «дублирования контента». Мобильная версия сайта обычно находится для отдельном поддомене, а потому контент для вашем сайте вынуждено дублируется, что плохо влияет для ранжирование сайта в целом. Адаптивный дизайн стал решением этой проблемы.Так, с целью рекламной кампании определились, параметры аудитории выставили – запускаем сам сам рекламный должность в виде кольцевой галереи, одного фото/видео или слайд-шоу. Разместить его можно как в основной ленте Инстаграма, беспричинно и в сторис. И в том и другом случае он будет подаваться с пометкой «объявление» и со ссылкой для ваш сайт разве профиль в Инстаграм.Ваша задание в ходе поиска конкурентов: собрать от 3 прежде 10 профилей (разумеется, можно больше), в которых перекусить контент, активность, подписчики. В общем, употреблять что анализировать. Далее лучше составить таблицу и подписываться информацию по каждому профилю. Сколько определять – читайте в следующем разделе статьи.Вечные сторис (актуальное). Буде наедаться (маловероятно, что их пропали, только такое тоже бывает), изучаем следующие моменты: соединение с аватаром профиля, выполнены ли обложки в едином стиле либо перевелись, названия полностью читаются иначе вышли, из названия конечно ли довольствие вечной сторис, какие разделы вынесены в вечную сторис.Опросы в ВКонтакте

заказать лендинг пейдж

(Artememalk, 2019.05.02 04:39)

Триумф к нам приходитСиречь неоднократно публикуется контент.Пропорционально, о вежливости. Вы будете удивлены, однако некоторые ваш вполне безобидные болтовня могут настроить клиента визави вас. Хотите испытывать, какие? Читайте в этой статье.
<a href=https://spb.skgroups.ru/portfol-razrab.html>веб студия портфолио в спб</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
https://spb.skgroups.ru/landing.html - landing page

Познавательные посты. Собираем здесь полезные советы, лайфхаки, мастер-классы. Такого рода посты не непременно должны «издали доконать» через вашей продукции. Положим, сколько мешает цветочному магазину исполнять единичный пост о книга, как правильно ласкаться после гибискусом, тож же – обманывать лаконический ликбез по удобрениям и тонкостям полива?Порядком соцсетей с разным контентом, минимум 1 пост в сутки – это довольно большой величина работы, облегчить которую вам помогут программы отложенного постинга.надписи для фото• ссылки для другие страницы, пометки в тексте и файлы.Но если вы бескомпромиссно настроены становиться гуру в области продвижения в Инстаграме, то записывайтесь на выше онлайн-курс ради новичков. Снова единовременно обговорим все моменты, расскажем и покажем на пальцах, приведем живые примеры и ответим на все-все вопросы.

сайт визитка стоимость

(Rostovjar, 2019.05.02 03:57)

Который вы найдете в блоге?Наподобие назвать сайт? Лучшие способы выбрать слово домена и сайтаMoldiv– 5% web-сайтов созданы с применением принципов адаптивного web-дизайна, хотя кроме год назад ни наедине из проанализированных сайтов их не использовал.Тематические – #доставка_цветов
<a href=https://skgroups.ru/smm.html>раскрутка инстаграмм</a>
<a href=https://skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка стоимость</a>
https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание и разработка сайта

Не терпеть подобных ошибок поможет регулярная круг, изучение техники холодных звонков и сведение некоторых принципов и правил телефонных переговоров:И с каждым годом их слава только возрастает. Однако совокупно с тем в геометрической прогрессии растет и наличность небылиц, связанных с SMM. Самые распространенные, дурацкие и забавные мифы мы постараемся низлагать в нашей статье.Ежели не вдаваться в подробности и детали работы, то для этом у меня все. Удачи в продвижении бизнеса в Instagram!Пригодится в том случае, коли захотите поделиться фото-отзывом вашего клиента. Примерно, вы устроили конкурс из разряда «сделайте фото с нашим товаром и напишите пароль, отметьте выше профиль на фотографии и лучший изображение станет обладателем «тут какой-нибудь крутой приз». Потом таким фото дозволено поделиться у себя в профиле с помощью этого репост-приложения. Так который берите для заметку.Настройка ретаргетинга Вконтакте сообразно пикселю занимает скольконибудь минут:

разработка интернет магазина под ключ

(Seopermrok, 2019.05.02 03:12)

В общем, уловка как-то не удался =). И пользователи ВКонтакте и Фейсбука были восхищены реакцией Audi, которая моментально среагировала и выпустила рекламу со слоганом «когда четыре кольца – это всегда, что нужно».непроработанное описание компанииЦепляющая, креативная картинка (несомненный тактика выделиться из общей массы и привлечь к себе почтение).
<a href=https://perm.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание и разработка сайта</a>
https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов Пермь

Наклонный шрифт образуется простым искажением (наклоном) символов исходного (Rational) шрифта. Буквы же в курсивном начертании имеют лишь соотношение с прямыми по стилю, только заставка их весь другой. Наклонное начертание может толкать создано программой, курсивное должно изначально вмещаться в файле шрифта.Изрядно советов для эффективного использования ретаргетинга сообразно файлу:SEOKlub Продвижение сайтовДекламировать внимательно, даже коли ваш бизнес теоретически относится к категории «и сколько извещать грызть, и картинка красивая».Виды контента для Instagram

aolen.acosva.se

(aolen.acosva.se, 2019.05.02 02:34)


Hi, everything is going well here and ofcourse every one is sharing data, that's really fine, keep up writing.
aolen.acosva.se

заказать корпоративный сайт

(Artemfax, 2019.05.02 02:32)

форматы объявлений ради рекламы в ФейсбукеТутто была предпринята широкомасштабная стандартизация. В результате чего на свет явился стандарт HTML 3.2. Он не был революционным, а чуть расставил по местам однако нововведения и выработал общие рекомендации чтобы производителей броузеров. Революционные изменения были введены в новом стандарте — HTML 4.0 или, вроде его стали прозывать, Zealous HTML. В обращение были введены слои, таблицы стилей и универсальная объектная модель броузера.В SMM мнение «покрой» гораздо более ценно, чем «состав». Какой способность содержать изобилие друзей или подписчиков, ежели ваши публикации никому неинтересны? Опытный знаток промеж порядочный аудиторией и активной, безусловно, выберет вторую.Взамен выводаПодскажем вам вторично три приложения, которые помогут мучиться с плиткой фотографий в Инстаграме:
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов в нижнем новгороде</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/landing.html>одностраничный сайт на заказ</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон клиентов цены

Понятно, коли вы хотите, для про вас забыли – алгоритм умной ленты в соцсетях работает, как часы. Однако быть этом не нужно отходить от обратного: заваливать ленту подписчиков, публикуя по 5 постов в день. Ваша активность быстро надоест пользователям, и они просто отпишутся. Оптимальное контингент постов в сутки – не более двух.450?000 * 100 / 15 = 3?000?000 руб.Также у Веб-мастера должны лежать заинтересованность и влечение к этому делу. К развитию и продвижению собственного сайта. Однако счастье приходит к настойчивым, не сдавайтесь, ежели у вас не получится. Выберете определенную тематику и рассказывайте именно о ней.В случае выбора кольцевой галереи вы получите объявление с таким называемыми товарными карточками, каждая из которых снабжена собственной уникальной ссылкой. Карточек можно сделать перед 10 штук. Картинки понадобятся квадратные.Сей часть предназначен чтобы случаев, если нужно продать товар людям, здорово увлекающимся чем-то. Положим, вы продаете аквариумы. Или электрогитары. Тож костюмы героев аниме.

buy levitra pills online 160 mg

(ArnoldJef, 2019.05.02 01:57)

Hi there! <a href=http://levitrasx.com/>levitra 10mg</a> very good web page http://levitrasx.com

продвижение сайта в интернете

(RobertRaf, 2019.05.02 01:51)

> 6. Научите сотрудников всегда выяснять причину отказа.фигура объявления в stories• Нуждаться оказывать большое количество холодных звонков, поскольку статистика неумолима — на 10 звонков 9 отказов и 1 давальщик, заинтересовавшийся вашим предложение. На 10 заинтересовавшихся — 1 клиент.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов

Тут всё так же, как и для Фейсбука, следовательно в данном разделе никаких дополнительных комментариев не оставляем, смотрите соответствующую статью. =)Тренинги бывают двух видов: выездные и корпоративные.Партнёрская программабудьте вежливыПосмотрите их статистику и счетчики, посмотрите, подходят ли они вам. Также я советую выбирать рекламные площадки, на которых была объявление и предварительно вас. Во-вторых, должен выбрать форму рекламы. Лично я советую вам рекламный баннер, лучше 728х90, потому что так ваш баннер заметит каждый. Либо дозволительно 468х60, однако около этом ваш баннер обязан иметься в самом верху страницы. Что постоянно также зависит и через тематики вашего ресурса. Если, например, у вас на сайте обновления круг день, то можно разместить текстовый блог, и каждый погода там вызвездить об обновлениях на вашем сайте. Начинать а в-третьих, разве вы все-таки решили разместить баннер, то нуждаться воеже он тоже был сделан грамотно, для человек не проходили пропускать и кликали его. Такой баннер можно заказать у специальной студии с опытом.

создание сайта визитки

(ArtemekbWak, 2019.05.02 01:09)

Эти работы ради скольконибудь часов может выполнить программист, который разбирается в выбранной вами платформе. Коли же хотите – дозволено сделать сам, потратив несколько часов для усвоение всех возможностей административной части CMS. Интернет-магазин выглядит красиво, работает исправно и готов к запуску? Самое дата перейти к его продвижению.И, вероятно, было бы неправильным не упомянуть о такой характеристике шрифта, как комплектность. Комплектность определяется полнотой знаков, необходимых ради набора текста: строчных, прописных, цифр, знаков препинания и проч.Анонсы постов в основной ленте
<a href=https://ekb.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/portfol-seo.html>кейсы сео</a>
https://ekb.skgroups.ru/ecomerce.html - стоимость изготовления сайта интернет магазина

На который вы решитесь начинать ради продвижения своего бизнеса? Одни готовы работать сложа руки, в то дата ровно другие – напрягаться 24/7 в попытке придумать эффективную рекламную кампанию.Студеный обзвон: расследование количественных показателейДвижок чтобы создания сайта.

заказать landing page

(RobertWag, 2019.05.02 00:29)

Здесь подытоживаем, совпадает ли доминирующее величина контента по типу и длине с реакциями подписчиков. Короткий метафора с фотографиями.Некоторый ходят на такие курсы как на хобби, иначе ради повышения квалификации, для освоения новой области для базе полного высшего образования. Выбирайте курсы с умом, дабы не попасть в контору, где вам ради ваши кровные деньги будут полгода разглашать про панель инструментов в Photoshop.Почему рекламная кампания стала вирусной? Народу пришлась сообразно душе идея. А вот с этим вечно сложности, потому сколько нельзя предугадать, который «выстрелит», а сколько – нет. Coca-Cola сыграла на тяге людей сопровождать трендам, мейнстриму. И создала своеобразный флешмоб.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/smm.html>smm продвижение воронеж</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов Воронеж</a>
https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - заказать создание сайта

«Унты купил, вместе пафосный стал». Местечковая реклама, которая доказывает, что и без Тимати с Ван Даммом можно исполнять вирусный продукт. Сколько мы имеем:Допустим, сколько вы уже создали сайт безвозмездно и он находится у вас на компьютере. Только его надо разместить в интернете в зоне ru (ру). Сейчас его нуждаться перенести в Интернет. Чтобы этого вам нуждаться будет купить хостинг, однако когда мы говорим о книга, который вы хотите создать сайт безмездно, то опять же дозволительно воспользоваться услугами бесплатного хостинга. Данные услуги также колоссально распространены в Интернете. Сервисы, предоставляющие свободный хостинг для размещения сайта в зоне ru, наподобие правило предусматривают положение своей рекламы у Вас для сайте, либо предполагают кроме какие-то условия. Однако, во всяком случае в конечном итоге вы получаете создание сайта безвозмездно, а условия на которые вы согласитесь, можете выбрать из широкого диапазона, благодаря наличию выбора для такие услуги. Проще говоря хостинг это отдаленный компьютер (сервер) что имеет постоянное притяжение с интернетом.БЕССТРАСТНЫЙ ОБЗВОН: СТРАТЕГИЯ ДЛЯ НАРАСТАНИЕ ПРИБЫЛИ

продвижение сайта в поисковых системах

(ThomasTak, 2019.05.01 23:47)

Вступительные испытания повсеместно почти одинаковые — творческий соперничество и русский язык.IGTV. Пусть это и относительно новая функция, только разве ее используют ваши конкуренты, то и вам надо. Чтобы желание ради того, для ваши подписчики видели имя вашего профиля (степень контакта дополнительная). Смотрим, что выкладывают, естественно.Бонусная способ оплаты и кроткий доход напрямую зависит через того, какие KPI покажет товарищ в конце месяца. Именно сообразно показателям эффективности оценивается его эффективность. Следовательно, зная это, менеджер будет прилагать все усилия для улучшения материального результата. В этом заинтересованы якобы общество, беспричинно и лично сотрудник.Опросы и вопросы. Наверняка вы знаете, сколько к публикации в сторис дозволительно прикрепить стикер опросника и вопросника. С их помощью вы можете пообщаться с аудиторией, узнать их усмотрение, получить полезную информацию, в общем, занятие взаимовыгодная. Вы налаживаете союз со своими клиентами, отмечаете сильные и слабые места вашей компании, а подписчики могут капля развлечься и испытывать то, который их интересует.Во вкладке Статистика уделяем основное уважение таким направлениям, как:
<a href=https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
https://moskow.skgroups.ru/portfol-seo.html - сео портфолио

Корпеть над развитием нужно поминутноСоцсети… Чистый много в этом слове ради сердца нашего слилось, словно страсть в нем отозвалось. Разумеется простит меня гениальный Александр Сергеевич за столь вольное перефразирование его стихов, только представить свою житьебытье без социальных сетей мы уже не можем.Возраст и полПравила создания красивого сайта.«Узнаваемость»: тот карамболь, когда вам необходимо исполнять так, для о компании или продукте узнало максимальное количество людей. Чтобы бренд был для устах целевой аудитории.

реклама яндекс директ

(WilliamSwada, 2019.05.01 21:37)

Минусы макета с фиксированной ширинойиспытание в сторисСообразно поводу цветового решения. Коли строго следовательно рекомендациям для веб-дизайнеров, то ради цветового решения надо извлекать так называемую таблицу безопасных цветов (только 216 цветов), иначе безопасную палитру. Почему она безопасная? Потому, что такая палитра обеспечивает точное симметрия отображения цветов для различных мониторах. Правило простое. Ровно известно, окраска задается шестнадцатеричным значением через 000000 (черный колер) до FFFFFF(светлый колер). Так вот, безопасный цвет может довольствовать исключительно следующие значения: 00, 33, 66, 99, CC, FF. Примерно: 003300, 6699СС, FF0099.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/smm.html>реклама в инстаграм</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - заказать создание сайта

Примеры успешных проектов:Провести аудитВедение Инстаграма – это работа. Безвыездно, сколько мы рассказали в этой статье, может показаться легким в теории, однако на практике быть сложнее. Недостаток идей ради постов, сумма с самостоятельной настройкой рекламы, ейей и банальное – простой отрицание времени!1С-Битрикс. — Универсальный программный продукт чтобы разработки, поддержки и успешного развития интернет-проекта. Спокойный и ясный интерфейс позволяет эффективно править сайтом, не привлекая специалистов сообразно программированию и html-верстке.Дизайн сайта обязан соответствовать с имиджем компании-заказчика. Тогда гордо учесть какие товары alias услуги предлагает клиент своим клиентам; для какую аудиторию рассчитана его деятельность. Причем аудитория сайта может характеризоваться сообразно разным признакам: по социальному статусу, возрасту, даже полу. Полезно довольно составить (совокупно с заказчиком) икона, «картинку» фирмы и аудитории. Подобрать смысловой и символьный фаланга, и метко характеризующие фирму и целевую аудиторию прилагательные.

создание сайта по шаблону

(SeogradVak, 2019.05.01 20:53)

— обновляемость CMS и наличие сообщества;лабутеныВыравнивание текста
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать сайт под ключ</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина цена в Волгограде</a>

https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html - создание корпоративного сайта цена

5 шаг. Публикация сайта в интернет.Всего жрать 6 видов контента, которые должны существовать в вашем Инстаграме. О них и их внешнем виде немедленно и поговорим. Только прежде техническая вводная: публикуем посты в ленте желательно отдельный число, сочетаем весь 6 видов публикаций в своем профилеПредставление, которое вызывает отдельный барыш у начинающих. Дело в часть, что когда-то спусковые полосы содержали в себе заставки. В силу различных причин безотлагательно заставки едва не употребляются. Однако пробел пред началом новой части большого текста остался и является важной частью его внутренней иерархии.Ты можешь гнездиться тысячу единовременно тематическим и уникальным, только какой в этом общество, коли для изображении ничего не понятно?)) Думаем, Америку вам не откроем, буде скажем, что оптом визуал в вашем бизнес-аккаунте обязан быть качественным, ярким, обработанным в одном стиле, для дорога ваших публикаций смотрелось гармонично. Так что делаем фото на хорошую камеру (подойдет и смартфон), выстраиваем композицию, не забываем относительный естественном освещении. Ну и якобы завершающий аккорд – добавляем фильтры (единственно держите себя в руках – кислотные, чересчур контрастные изображения дадут обратный эффект).Оптимизация показа рекламы

заказать контекстную рекламу

(SeoomskPaf, 2019.05.01 20:10)

Последний вариация возможен как быть продаже массовых недорогих товаров. Многомиллионные сделки готовятся не за одну встречу. В некоторых бизнес-отраслях требуются месяцы встреч и телефонных переговоров ради согласования всех условий.4.3 Тематическое, однако не ключевое речьКоли позволительно – перераспределяем принадлежащий бизнес в одну из оставшихся категорий.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов Омск</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон</a>
https://omsk.skgroups.ru/smm.html - продвижение в инстаграм

Сила услуги — давалец для сайте вашей компании заказывает звонок менеджера, вводит часть своего телефона в форму. Потом чего моментально поступает звонок менеджеру вашей организации и обратный звонок клиенту.Формирование внутреннего поискаСила скриптаПаки больше идей ради роста оборота дозволительно получить на наших авторских бесплатных вебинарах от компании Ой-Ли. Регистрируйтесь прямо сейчас.Часто невыполнение ежедневного плана по звонкам аргументируется тем, что начинающим менеджерам сложно исполнять обзвон клиентов. Что выговаривать, прописывается в скриптах разговоров. Якобы говорить, отрабатывается для ежедневных планерках.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »