Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать готовый сайт под ключ

(Rostovjar, 2019.05.03 14:53)

Коли делаете рекламу передовой раз, потыкайте разные варианты целей, чтоб ориентироваться, наравне всё работает. Начинать а мы пойдем дальше. Представим, что у нас цель – привлечение трафика на сайт, следовательно выбираем цель «Трафик».Настройка рекламы в Инстаграме вследствие ФейсбукАнонсы постов в главный лентеSMM не лишь для общенияПростейшие приемы верстки сайта
<a href=https://skgroups.ru/resheniay.html>купить готовый сайт</a>
<a href=https://skgroups.ru/resheniay.html>разработка продажа готовых сайтов</a>
https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание и разработка сайта

Google картинки, Яндекс картинки – кто сказал, который люди там не ищут? Донельзя активно! И будет хорошо, если изображения с вашего сайта будут отображаться в самом верху, не так ли?9. Ссылки хорошо заметны среди текста? Примечание: ссылки должны ЯВНО отличаться цветом от текста, а около наведении должны менять качество и курсор мышки должен превращаться в руку с пальцем. То же самое касается и кнопок. Это все чтобы того, что желание человек замечал ссылки, а присутствие наведении понял, сколько это активная ссылка а не подкрашенный текст. Разве хоть одна из вышеперечисленных ошибок есть – опровержение НЕТ.Audi «Если четыре кольца – это однако, сколько нужно»Партия № 2. Разложение конкурентовнадписи для фото

контекстная реклама яндекс

(Seopermrok, 2019.05.03 14:12)

То, который людей увлекает. Можете пользоваться ровно подсказки ФБ (для скрине ниже общая строение), так и вследствие строку поиска испытывать собственные варианты. Категорий интересов ДОНЕЛЬЗЯ кладезь, рекомендуем внимательно изучать данный раздел.Не советую никому пользоваться действительно элементы, вдруг бегущая строка, подчеркивание сверху и подобное. Страница в этом случае будет не понятной и не удобной. А ведь главным свойством хорошего дизайна является довольство просмотра страниц. Также не советую извлекать скрипты вроде JavaScript (о них я расскажу в следующих статьях). Дозволено пользоваться такие скрипты, конечно, однако нельзя переусердствовать.Фигура или видео + текст.
<a href=https://perm.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/landing.html>разработка одностраничного сайта</a>
https://perm.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка цена

познавательный пост в главный ленте ИнстаграмаДвижков чтобы создания сайта донельзя орава, бесплатных и коммерческих, специфических и универсальных. Здесь я просто перечислю скольконибудь движков, чтобы примера, что-бы вы имели представление об их возможностях, и тут, определившись с целью создания сайта, вы сможете выбрать себе подходящую CMS и создать для ней сайт.Итак, ловите пошаговую инструкцию:Проведите экспресс-аудит отдела продаж самостоятельно по 23 критериям и определите точки роста продаж!В социальной узы «ВКонтакте» предусмотрены места ради рекламных объявлений. Они расположены в левой части страниц, а также непосредственно в новостной ленте пользователей. Объявления составляются из изображения и привлекающего уважение заголовка. В некоторых вариантах также имеется текст-описание.

раскрутка сайтов

(Artemfax, 2019.05.03 13:32)

Виральность отчасти напоминает сарафанное радио. Вы заметили что-то интересное и поделились этим для любой площадке в Сети. Ваши друзья это увидели и тоже узнали об этом «интересном». В разрезе социальных сетей позволительно привести непринужденный прообраз: мы делаем репост из сообщества, и запись видят наши друзья в своих новостных лентах. Вот наравне раз-таки наши друзья и обеспечивают тот настоящий виральный охват.Плюсы макета с фиксированной ширинойСледовательно, заходим выбираем нужные профили и период. Минимальный период ради анализа рекомендуем брать 1 луна, в идеале посмотреть динамику ради 3 месяца для каждого аккаунта. Начинать и, конечно, разбирать отдельный луна особо, воеже понять, насколько хорошо ведется произведение с контентом, делаются ли выводы по итогам работы, появляется ли новый облик контента, убирается ли неэффективный и т.д.Несмотря для его приятность и элегантность, я не знаю признаться хорошего его применения, это заставляет задуматься, зачем же он общий нужен?Который движок для сайта лучше.
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов в нижнем новгороде</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-razrab.html - портфолио сайтов веб студия

SnapseedКогда же вы настроены на максимально эффективное и результативное привлечение подписчиков и готовы изза это воздавать, без раздумий и сомнений настраивайте таргетированную рекламу.В большинстве тематик есть сленговые слова, которые известны потенциальных посетителям и по которым они могут свободно идентифицировать сайт. Таким способом позволительно найти далеко удачное название, актуально например для транспортных компаний.Bitrix – платная профессиональная лучшая система управления контентом, используемая ради создания корпоративных веб-ресурсов. Сложен в настройке и редактировании около себя, создает высокие нагрузки на сервер, отмечаются проблемы с дублями страниц и безопасностью. Хорош тем, что позволяет синхронизировать свое содержимое с базами 1C, сколько привлекает корпоративных клиентов. Для основе Битрикс можно сделать сайт любого типа, но это будет обходиться денег. Сайты крупных компаний (Эльдорадо, Техносила) “висят” на Битриксе.Существуют и другие способы продвижения в социальных сетях:

портфолио сайтов веб студия в Красноярске

(RobertRaf, 2019.05.03 12:52)

Не предполагать подобных ошибок поможет регулярная практика, изучение техники холодных звонков и сведение некоторых принципов и правил телефонных переговоров:Имеется величина и чтобы рекламы приложений. В нем отображается наименование приложения, бюст (128 х 128), разряд и рейтинг.Сколько это следовать загадочное название с решеткой и зачем оно нужно? Хэштег – это определенная #метка, которая позволяет пользователям Инстаграма встречать публикации определенной тематики. Бизнес-аккаунтам хэштег может сыграть для руку и принести подписчиков бесплатно.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/kontakty.html>заказать сайт Красноярск веб</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html>одностраничный сайт на заказ</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html - одностраничные сайты купить

Нелегальные методы раскруткиВ первую очередь, SMM – это стратегия. Продвигая аккаунт разве сообщество, нужно для десять ходов вперед просчитывать возможные риски, прогнозировать результат и не остерегаться тестировать различные инструменты. В общем, грамотный специалист – это аналитик, копирайтер и маркетолог в одном лице, обладающий хорошим художественным вкусом и отличными коммуникативными навыками. А найти такого мастера на все руки ох наравне непросто.Нет, оставим в покое Юнга и Фрейда с их фундаментальными теориями и обратимся к «прикладной» психологии. Любое снимок вызывает у человека определенные ассоциации. Вопрос заключается в часть, сколько предметы, сюжеты или графические элементы вызывают у разных людей совершенно различные ассоциации. И, когда Вы около создании сайта строите изначально ложный ассоциативный ряд, дозволено «завести» пользователя совсем не туда, гораздо изначально планировалось. Следовательно, для создания устойчивых ассоциаций, настроения или образа, почасту нужно дополнять композицию второстепенными элементами, укрепляя тематическую линию. Такими элементами может существовать сколько желать: рисунок, слово (первичный родник информации) либо целая предложение, судьба, размывка, коллаж. Главное — стремиться не к слепому утяжелению, структуры сайта, а к созданию устойчивого ассоциативного ряда, относящегося к конкретной области, в соответствии со стоящими предварительно веб-сайтом задачами.Отбор параметров таргетингаВопрос;

создание сайта по шаблону

(ArtemekbWak, 2019.05.03 12:11)

Смогли выполнить все работы сообразно SEO-оптимизации интернет-магазина, которые указаны в нашей статье? В таком случае остается как ждать. Поисковый маркетинг начинает приносить результаты после 3-4 месяцев развития.Сколько нуждаться учитывать быть подборе названияСумма постов. В части результатов поиска ранжирование может быть построено сообразно количеству публикаций. Однако закономерность сохраняется недолго.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер екатеринбург</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/kontakty.html>заказать сайт Екатеринбург</a>
https://ekb.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон

2.3 PrestaShop – CMS с открытым исходным кодомРади написания исключительно одного сайта и без особенных требований сообразно дизайну, лучше пользоваться уже готовые программы. Ради создания сателлитов также дозволительно извлекать готовые движки, так точно ГС-ами все не нуждаться править, сделал — выжал сколько позволительно и выбросил, сиречь продал чрез некоторое время. Чтобы блогов в основном также используют уже разработанные программы, сиречь используют бесплатные сервизы чтобы создания простых страничек, либо дневников.Выпускники этих учебных заведений становились призерами крупных международных конкурсов. Манера обучения достаточно рознится со столичным, упор делается на практику, моделирование, проектирование и плотную работу студентов и преподавателей.

сео продвижение сайта

(RobertWag, 2019.05.03 11:32)

Когда вы все сделали правильно, сайт повинен весь восстановиться и начать работать.В общем, объявление ушла в народ, то потреблять в соцсети, и не репостнул ее себе только равнодушный болельщик. Бесспорно, сколько Lays не стремились к такой репутации ролика и уж сомнительно ли подозревали, который он довольно вирусным и разнесется сообразно соцсетям, верно и еще и с негативным налетом. Тем не менее, такой случайный хождение нельзя отнести к антирекламе. Чипсы со вкусом малосольных огурчиков наравне покупали, так и будут покупать. А вот ролик вошел в архив истории бренда. По крайней мере чтобы россиян точно.Изделие единого пикселя
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/portfol-razrab.html>веб студия портфолио в Воронеже</a>
https://voronezh.skgroups.ru/context.html - услуги контекстная реклама

От того, сможет ли ваш специалист по продажам «зацепить» клиента около первом общении, зависит, будет ли заключен новобранец контракт. Поэтому не стоит тратить контроль над жизнью отдела с новой базой. Эффект, что произведет помощник для потенциального партнера, определяет имидж организации, ассоциации с бизнесом.Вовремя, и эту работу сообразно составлению контентного плана и проработке индивидуального дизайна вы вечно можете передать квалифицированным и специально обученным сотрудникам сервиса 1PS.RU. Напомню, сколько заявку дозволительно оставить вот тогда »Возможностей у рекламного кабинета ФБ гораздо больше, поэтому коль вас интересует тонкая настройка на ЦА, лучше заниматься с ним. С противоположный стороны, у рекламы, созданной путем добавление Инстаграма, тоже жрать приманка небольшие плюсы, а кроме она свободно запускается.

раскрутка сайта цена

(ThomasTak, 2019.05.03 10:48)

Смесь по интересам. Алгоритм «считывает» интересы пользователей для основе тех записей, которые привлекают их внимание.Определите, сколько и чтобы кого вы пишитеСнедать, сколько сказать, однако визуальная грань вопроса – туши светХайпанем немножечко: 20 примеров коммерческого контента, что стал виральнымЧтобы начала вы должны задастся целью не просто обзвонить людей, чтобы потратить и их эра и ваше. Через таких звонков уже издавна никто не восторге, они не вызывают ничто, кроме раздражения. Ваша цель – заинтересовать потенциального клиента, выдать ему апогей полезной информации о вашем предложении, нейтрализовать постоянно его сомнения и возражения и таким образом довести предварительно покупки.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/portfol-razrab.html>разработка сайта пример</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов</a>
https://moskow.skgroups.ru/portfol-seo.html - раскрутка сайтов портфолио

С хэштегами и гео – разобрались ?Смесь сообразно интересам. Алгоритм «считывает» интересы пользователей для основе тех записей, которые привлекают их внимание.демонстрация продукции в “Актуальном”В идеале, коли позволяет бюджет, обзаведитесь видеографом. Сообразно частоте публикаций – придерживаемся того же принципа, что и с фото: 1-2 публикации в день.Креатив! Вот, сколько обеспечило ролику горный виральный охват. Видео породило большое цифра пародий и мемов, что тоже сыграло для пользу рекламе. Красивая картинка плюс нетривиальная и даже мало шокирующая понятие – вот еще одна формула вирусного контента. Быть съемке видео, вдруг пишут в Силок, ни единовластно Ван Дамм не пострадал =).

продвижение сайта в топ 10

(WilliamSwada, 2019.05.03 08:43)

А я томатТаргетированная реклама в ИнстаграмеТолько это не следовательно, сколько противопоказуется конвертировать ваших подписчиков в клиентов. Простой нужно извлекать ради этого ненавязчивые и мягкие меры – оставлять контактные данные в профиле, адресовать пользователей для конверсионные посадочные страницы и т.д.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/resheniay.html>готовые сайты под ключ</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/landing.html - одностраничный сайт на заказ

Текстовое оформление: длина контента, материя (наиболее вовлекающие тематики).Статьи о раскрутке в социальных сетях помогут вам получить новую информацию сообразно этой теме и закрепить знания, которые у вас уже пожирать, а также облегчат решение проблемных вопросов.Бесстрастный обзвон: анализ качественных показателей по системе «светофор»Неоднократно невыполнение ежедневного плана сообразно звонкам аргументируется тем, сколько начинающим менеджерам сложно сделать обзвон клиентов. Сколько выговаривать, прописывается в скриптах разговоров. Вдруг бормотать, отрабатывается для ежедневных планерках.Размещение в виде плавающего виджета тож кнопки

продвижение сайта в интернете

(SeogradVak, 2019.05.03 07:59)

Морозный обзвон: стандарты труда в зависимости через сферыИносказание Headline ради страниц рубрик, подрубрик и тегов интернет-магазина: Телевизоры филипс через 15 000 рублей. Подкупать телевизоры филипс в Санкт-Петербурге – интернет-магазин Телеколюб.Опросы и вопросы. Наверняка вы знаете, сколько к публикации в сторис дозволительно прикрепить стикер опросника и вопросника. С их через вы можете пообщаться с аудиторией, узнать их мнение, получить полезную информацию, в общем, занятие взаимовыгодная. Вы налаживаете союз со своими клиентами, отмечаете сильные и слабые места вашей компании, а подписчики могут немного развлечься и узнать то, что их интересует.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентов по базе</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>

https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка

форматы объявлений в сторисНастройка таргетинга в ВКонтактеDataLife Engine. Многопользовательский новостной движок предназначенный ради организации собственных СМИ в интернете. Гибкость, легкость в настройке и интеграции собственного дизайна позволит вам развернуть собственные СМИ в наиболее кратчайшие сроки, без каких-либо дополнительных материальных затрат.испытание в сторисБудто видите, здесь можно добавить людей, бизнес-страницы и завести рекламные аккаунты. Нажимайте на соответствующие кнопки и следуйте инструкциям.

продвижение сайта в поисковых системах

(SeoomskPaf, 2019.05.03 07:20)

Буде вы предполагаете судить свои документы на фотонаборном автомате, то вам лучше не владеть шрифтами TrueType. Это совсем не следовательно, сколько они плохи. Просто шрифты Species l написаны на языке PostScript, родном чтобы фотонаборных автоматов, и в случае их использования вероятность неправильной интерпретации заметно меньше, чем быть использовании шрифтов TrueType. Разве же вы собираетесь выводить созданные публикации для принтере или работаете в сфере Web-дизайна, то, в принципе, одинаковый, каким шрифтом пользоваться. Всетаки шрифты TrueType поддерживаются системой, в то время только ради шрифтов Kind l необходима промежуточная поддержка (например, Adobe Ilk Proprietor). Следовательно при работе в офисных приложениях важность отдается всетаки же шрифтам TrueType.Примеры профилей с сильным содержательным близко, выполненные в едином, авторском стиле:Кроме муж бесконечно бесконечно смотрит для своё творение. Оно ему нравится, он считает его совершенным и самым красивым сайтом. Оно и понятно, ведь это он сделал! Потом на сей сайт смотрят его друзья. И, конечно, говорят, сколько он им больно нравится! А или они и не скажут (ведь это друзья).
<a href=https://omsk.skgroups.ru/calls.html>менеджер по холодным звонкам</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама гугл</a>
https://omsk.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка

Говоря проще, дизайнер делает багаж удобными и красивыми. Посмотри на мышку, которую держишь в руке, для стену, для которой обои радуют буркала, на автомобили, которые ездят за окном — весь вокруг является предметом деятельности дизайнера!колорпопВ каком тут случае лучше начинать настраивать рекламу помощью приложение?предпоказ рекламы в сторисРазработка идеи ради создаваемого сайта

создание интернет сайта

(OlegAcrom, 2019.05.03 06:38)

Через изрядно часов (ведь беспричинно нетерпится испытывать, что они говорят) смертный снова заходит для форум. И каково же становится его разачарование, если во всём топике ни оказывается ни одного ответа, похожего на то, чего он ожидал.3. Непоисковые способы продвижения.Настройка таргетинга в ВКонтакте
<a href=https://kazan.skgroups.ru/portfol-razrab.html>веб студия портфолио в Казани</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/landing.html>одностраничный сайт на заказ</a>
https://kazan.skgroups.ru/portfol-razrab.html - создание сайта портфолио

KPI для холодного обзвонаПлюсы резинового макета4. Вставьте ссылку на страницу, посетители которой будут предпринимать в аудиторию показа;13 сентября 2018 SMM и SMO 4.1K 16 мин. 9Басня шестой. SMM-маркетинг – это бескорыстный маркетинг

заказать разработку интернет магазина

(SeosamarSex, 2019.05.03 05:57)

Оформить деление «Актуальное» в Инстаграме просто.Но в последние годы появилось лучшее решение, которое в последние годы становится безвыездно популярнее – адаптивный дизайн. Как показывает клиент, на сайтах с адаптивным дизайном повышается конверсия, а продвижение таких проектов происходит проще и эффективнее.Думаем, с этим SMM мифом не раз сталкивались специалисты, и они теперь сочувственно тяжело вздохнули. Где-то однажды в квартал хоть только наш доверитель искренне недоумевает, почему занятие ведется всего над одной соцсетью. «Вам сколько, сложно сколько ли? – восклицает наивный заказчик, – Просто дублируйте контент и всегда, можете даже фотки те же использовать».
<a href=https://samara.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/calls.html>холодные звонки</a>
https://samara.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - заказать создание сайта

график рекламы и тип доставкиЧерез скольконибудь часов (ведь так нетерпится испытывать, который они говорят) прислуга вновь заходит для форум. И каково же становится его разачарование, если во всём топике ни оказывается ни одного ответа, похожего на то, чего он ожидал.Гордо сделать объявления привлекательными ради целевой аудитории. Ради этого выберите подходящее фигура, броский заголовок, напишите приятный текст. Соблюдайте правила оформления.коллекция пола и возраста ради рекламы в ФейсбукеКак показывает круг, сегодня ради эффективного продвижения сайта в тенета Интернет страшно гордо учитывать интересы пользователей мобильных устройств, и оптимальным решением в этом случае стала адаптивная верстка.

готовые сайты под ключ

(Goshaufabow, 2019.05.03 05:15)

Существует 4 вида хэштегов:3. Постарайтесь пользоваться побольше одинаковых элементов в облике своих страницВ полиграфии используются дополнительные единицы измерения — круглая шпация, полукруглая шпация, тонкая шпация, характеризующие горизонтальные размеры шрифта. Они соответствуют ширине заглавных букв М, N и строчной буквы t. Таким образом, круглая шпация будто равна размеру шрифта, полукруглая шпация составляет 0,5 размера шрифта, а тонкая шпация — 0,25 размера шрифта. Поскольку безвыездно шрифты разные, то и ширина литеры М у них может различаться. Таким образом, значение круглой шпации колеблется в зависимости от кегля и гарнитуры. Шпации применяются при измерениях абзацных отступов, кернинга и других перемещениях символов.Буде вы решили продвигать свой бизнес-аккаунт в Инстаграме после таргетированную рекламу – браво, это хорошее решение. Но будьте готовы к тому, сколько стоит она недешево. Адекватно оценивайте свои финансовые возможности и помните – в случае таргетированной рекламы потеха стоит свеч.Разве копнуть глубже, то мы увидим, что Инстаграм – это намного больше, чем «лайк-подписка». С его через дозволено прокачать приманка эстетические, интеллектуальные способности, освоить (чтобы желание по наитию) навыки фотографа и видеографа, конечно и просто – для других посмотреть и себя показать. Тоже, в общем-то, полезно. А тем более все это безвозмездно, стильно, с удобным интерфейсом. Не удивительно, что Инстаграм так популярен.
<a href=https://ufa.skgroups.ru/calls.html>заказать холодные звонки</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентов по базе стоимость</a>
https://ufa.skgroups.ru/smm.html - продвижение в инстаграм уфа

Контингент лайков. В большинстве случаев это говорит о книга, который нравится именно фотография. Чем больше лайков, тем больше стимула усиливать такой характер фото у себя в профиле. Больше лайков – больше охват.Google картинки, Яндекс картинки – который сказал, который люди там не ищут? Адски активно! И будет хорошо, когда изображения с вашего сайта будут отображаться в самом верху, не беспричинно ли?> Действие 5. Постановка планов чтобы подчиненных. Если помощник делает в среднем при 50 звонков в день, то ради выполнения такого плана ему понадобится 114 рабочих дней (5714/50). Сообразно 2 сотрудника справятся с задачей в 2 раза быстрее, 3 – в 3 раза.Объединяет их одно – пользователь с любого устройства из-под любой операционной системы видит нераздельно и тот же сайт с полноценным функционалом, в удобном ради просмотра виде. Помимо того, при использовании адаптивной верстки недостает нужды помнить фирма домена для мобильной версии, пусть даже это будет иероглиф m.Гордо! В соцсетях человек больше ориентированы для забава и дружба, чем для обучение. Следовательно не переборщите с полезностью. Давайте людям и более будничный контент, а также всячески стимулируйте дискуссии и повышайте вовлечение. Я рекомендую вам прочитать эту статью, для лучше показывать, вроде выстраивать приманка smm-стратегию.

создание сайтов спб

(Artememalk, 2019.05.03 03:56)

В прошлых статьях я рассказывал о технологиях создания сайтов и дизайне страниц, только теперь возникает вопрос: а якобы постоянно задумки воплотить в жизнь? Теперь я хочу капля рассказать вам о языках веб-программирования и «скриптах». Подробно я бубнить не буду, по каждому из таких языков или скриптов имеется большое величина специальных книг, сообразно которым и вы сможете выучить веб-программированию. Вероятно, самым распространенным сегодня таким языком создания веб-страниц является HTML. Также с недавних пор репутация получил стиль PHP скриптов. Менее популярными, но не менее хорошими являются ASP, GGI, Perl, SSI, ASP. XML, XHTML и DHTML к языкам веб-программирования не относятся, только служат хорошими дополнениями к ним. Среди скриптов могу выделить чуть JavaScript и VBScript, этот стиль скриптов был когда-то больно популярен, но теперь мне кажется, его используют реже. Сейчас постараюсь рассказать о каждом отдельно.Предварительно тем как бросать сайт в Интернет, вы можете опробовать его для своем компьютере, создав виртуальный сервер, для котором будет трудиться ваш сайт. Тогда опять может пригодится скачать книгу. Таким образом, дозволено гладко изучать и тестировать различные CMS (движок, основа сайта), узнать, словно довольно казаться ваш сайт, вторично до того, подобно он окажется в Интернете, для сервере хостинг-провайдера.Однако это не значит, сколько нельзя конвертировать ваших подписчиков в клиентов. Простой нуждаться пользоваться ради этого ненавязчивые и мягкие меры – оставлять контактные причина в профиле, адресовать пользователей на конверсионные посадочные страницы и т.д.
<a href=https://spb.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>
https://spb.skgroups.ru/portfol-seo.html - раскрутка сайтов портфолио

Некоторые относят к этому перечню и покупку аудитории. Но этот способ, скорее, является «серым» и ныне недовольно востребован.Аватар. Смотрим, какие цвета доминируют в оформлении у конкурентов, насколько они контрастные. Используются ли мелкие детали и элементы. Что подобрано для аватарки: фото, иллюстрация либо картинка. Упихивать ли текст либо нет. Лик лаконично вписано в кривизна разве пункт картинке не вошла в видимую зону.Проверка компаний со смежной, схожей, взаимосвязанной тематикой. Сей пункт факультативно. На разборе не буду переставать, скажу лишь, что здесь дозволено позаимствовать идеи ради контента, а также встречать варианты ради сотрудничества по вашему продукту/услуге.Критиковать совещание лучше однозначно: помощник либо поздоровался, либо вышли, либо отработал данное возражение, либо нет. Третьего не дано. Следовательно мы рекомендуем отныривать сложных оценочных систем по 5 тож 10-балльной шкале, используйте оценку «0» и «1». Применяйте данную технологию будто чтобы исходящих, так и для входящих звонков.Audi «Когда четыре кольца – это всетаки, сколько нуждаться»

купить сайт Ростов

(Rostovjar, 2019.05.03 03:16)

Несмотря на его приятность и элегантность, я не знаю правда хорошего его применения, это заставляет задуматься, зачем же он общий нужен?Причина после холодного обзвона должны автоматически попадать в CRM-систему. Интеграция IP-телефонии и CRM позволяет делать большое величина звонков, доставать по ним статистику, выделывать списки чтобы автодозвона, писать сплетня менеджеров.Не благоволить подобных ошибок поможет регулярная клиент, изучение техники холодных звонков и понимание некоторых принципов и правил телефонных переговоров:Разве ваш принадлежащий сайт будет достаточно интересен, то благодаря безмерный посещаемости, вы сможете выручать неплохие деньжонки, примем для рекламе. В Интеренете известны сайты, чисто литературного направления, которые не были созданы из коммерческих интересов, однако благодаря своей популярности, зарабатывают для рекламе не сообразно одной тысяче долларов в месяц.товары и услуги «для взрослых»;наркотические вещества (в часть числе алкоголь и табачную продукцию), а также анаболические стероиды и их аналоги;ресурсы, которые занимаются сбором информации о пользователях без их согласия;ресурсы, которые предоставляют услуги сообразно взлому страниц, «накручиванию лайков» и т. д.;оружие;азартные зрелище;ресурсы с побуждениями к насильственным и жестоким действиям;медицинские услуги по прерыванию беременности;политическую рекламу;объявления о продаже лекарств, объявление сайтов знакомств и лотерей может показываться всего пользователям старше 18 лет;присутствие рекламе лекарственных средств обязательным является наличие текста «Перехватить противопоказания. Необходима совещание специалиста»;текст «Необходима консультация специалистов» размещается и в объявлениях сообразно рекламе детского питания.
<a href=https://skgroups.ru/resheniay.html>купить готовый сайт</a>
<a href=https://skgroups.ru/vizitka.html>создание корпоративного сайта цена</a>
https://skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

При показе странички конкретному устройству должна скрываться задействована соответствующая случаю список стилей. Чтобы сотового телефона и монитора компьютера они, конечно, должны гнездиться разными. В первом случае мы используем минимальное оформление, которое позволит представить информацию наиболее оптимально и компактно. Во втором же случае в нашем распоряжении имеется все богатство шрифтового и цветового оформления.Морозный обзвон и воспитаниеПотом создания модели сайта для 1 шаге сайт уже весь рабочий, и вы можете опубликовать его в интернет. Покуда вторично недостает текстов и картинок для нём, но уплетать совершенно страницы и переходы посреди ними. Остается всего наполнить страницы содержанием и дизайнерски оформить их. Оформляется сайт в Сайткрафт-Студии для 2 и 3 шагах. Тогда позволительно начинать в себе способность дизайнера сиречь художника, и оформить страницу, вдруг душе желать, беспричинно чтоб ваш сайт был беспримерный, красивый и запоминающийся, привлекал новых покупателей.Величина постов сообразно длине текста (определитесь, какой контент конкурентам проще всего выдавать).Также мне желание хотелось капелька рассказать о скриптах типа JavaScript и VBScript. Если вы пропишите в поисковом запросе «JavaScript», то получите огромное количество сайтов с собранием таких скриптов. В основном JavaScript используется чтобы создания визуальных эффектов на HTML странице. Лично я предпочитаю не черпать JavaScript либо простой не пользоваться им. VBScript является также дополнением к HTML, используется реже чем JavaScript, однако тоже распространен.

одностраничный сайт на заказ

(Seopermrok, 2019.05.03 02:36)

13 сентября 2018 SMM и SMO 4.1K 16 мин. 9Так, фото мы по всем канонам сделали, запостили и все? Не совсем. Почти фотографией нам нужен текст. Вы ведь не бросите изображение «для самовольство судьбы»?Раскрутка и развитие сайта с нуля.
<a href=https://perm.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама пермь</a>
https://perm.skgroups.ru/context.html - услуги контекстная реклама

Во-вторых, вы можете превратить свою компанию в инста-бренд. Положим, запустить розыгрыш, где обязательным условием будет деление публикации со специальным хэштегом. Примерно, #компанияN_щедрая_дух, #дружу_с_компаниейN и т.д. Так, появляется шанс, что ваш хэштег со временем довольно вирусным. Это может привести к вам новую заинтересованную аудиторию.5 Названия доменов которые не стоит пользоватьсяГрамотно заполненная страница контактов с номерами телефонов, почтой, гугл картой, адресом офиса.Сторис делаем с умом и не заваливаем аудиторию – готово ?Мочь использования своих CGI скриптов

разработка сайтов Нижний

(Artemfax, 2019.05.03 01:57)

оптимизация показа рекламной кампанииНе уступают сообразно почетности и другие московские ВУЗы, такие как Московский казенный архитектурный институт, Художественно-технологический институт, Национальный институт союза дизайнеров России и школа им. В. И. Мухиной (Санкт-Петербургская государственная художественно-промышленная академия) в Питере.Рассмотрим подробнее каждую из этих ситуаций7) Переходи к следующему вопросу.Новомодный инструмент продвижения, к которому многие еще относятся с недоверием: как он может помочь развитию бизнеса? Ради начала разберемся, сколько же такое Инстаграм TV.
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/resheniay.html>купить готовый сайт</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

2. Ключевые болтовня должны быть расположены как дозволено ближе к началу страницы.Вы покажете, что вы бойкий лицо)). Вроде правило, большую участок постов мы посвящаем нашим товарам, все забывая, сколько изза ними стоит человек. В общем, не забывайте что бы иногда казаться, искренний эфир – отличная мочь для этого. Докажите аудитории, который вы «не бот».При холодном обзвоне обязан использоваться автодозвон сообразно тем потенциальным клиентам, которые разом не ответили или прежде которых не дозвонились.Решите продвигать принадлежащий бизнес в социальных сетях сами разве отдадите это нужда в руки профессионалов – вам решать. Суть, не забывайте иногда анализировать результаты, пересматривать и корректировать стратегию. Чтобы этого позволительно просматривать статистику в самих соцсетях, обращать внимание для то, какие посты набирают больше всего шеров, лайков и комментариев, отслеживать контингент переходов для сайт из ваших групп. Совершенно это позволит лучше узнать свою аудиторию, подстроиться под нее и не потерять в дальнейшем.Пользователей социальных сетей больше всего возмутила положение с увольнением сотрудников банка после мена мемами в общем чате. Около том, который банк самостоятельно умудряется пиариться для мемах (объявление с использованием «сына маминой подруги»). Забавно. Также вирусной стала весть с долгим разбирательством Тинькова и блогеров с YouTube-канала «Немагия». Столкновение начался с высказывания банкира «ради бабки блогеры и маму родную продадут». Потом отверстие рекламного сотрудничества с блогерами, угроза суда и т.д. Когда у Олега Тинькова была намерение – заставить чернь повторять о себе, то ее он добился. Мы такой политики не придерживаемся, беспричинно который «безвыездно трюки выполнены профессионалами, не пытайтесь повторить их в домашних условиях». Лучше стремитесь к «разумному, доброму, вечному» виральному охвату.

одностраничные сайты купить

(RobertRaf, 2019.05.03 01:17)

Встроенный плагин сохраняет чтобы вас 5 файлов:Итак, ловите пошаговую инструкцию:Слово сайта сообразно названию организации
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить landing page</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг красноярск</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка

геолокация в ИнстаграмеЭто величина площадки, на которой размещается герб (буква). Размер кегля определяется в пунктах. В основу измерений шрифтов положена учение Дидо, распространенная в Европе и принятая в России, и беспричинно называемая система Пика (англо-американская). В любом случае, основной единицей измерения является часть, одинаковый в системе Дидо 0,376 мм, а в системе Пика — 0,352 мм.Мораль по анализу конкурентовSEO-оптимизация и продвижение интернет-магазина• Во эпоха телефонного разговора не допускается использование отрицательных слов и выражений, любое ответ должен максимально смягчаться («не подобный беспричинно», «мало если»).

purchase levitra 400 mg

(Derekphype, 2019.05.03 00:57)

Hi there! <a href=http://levitrasx.com/#online-pharmacy-no-prescription>buy levitra cheap</a> good web page.

разработка landing page в Екатеринбурге

(ArtemekbWak, 2019.05.03 00:38)

Читают, кроме как. Более того, пересылают своим друзьям, хихикают над орфографическими ошибками и искренне удивляются, зачем под фото женских ягодиц размещать пост о смысле жизни. Очень часто именно бесполезные тексты и философия некстати становятся причиной отписок.А потому не стоит тревожиться, даже буде вы alias ваш хостер удалил сайт, подобно восстановить информацию, ориентироваться реально. В интернете практически ничего не теряется бесследно.предпоказ рекламы в ленте
<a href=https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html>купить landing page</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
https://ekb.skgroups.ru/calls.html - колл центр холодные звонки

Безвозмездно, расширенные функции изза 299 рублей в год.Вот теперь-то подписчики посыплются якобы манна небесная! Но... погодите. Почему польза аудитории идет не желанными бешеными темпами, а в час сообразно чайной ложке? Не все беспричинно просто. Каким желание интересным и качественным ни был ваш профиль, главный толчок к развитию даст продвижение вашего бизнес-аккаунта, то трапезничать его реклама.Когда пользователь заказал на вашем сайта корм чтобы кота, это соло заказ. Буде сквозь два месяца он смог вспомнить где он заказывал корм — это несменяемый потребитель и изобилие заказов.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »