Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

реклама яндекс директ

(WilliamSwada, 2019.05.04 19:58)

P.S. Обворожительный вариация для обзора: фото (разные человек в одной локации), одежда (базовые багаж, которые должны гнездиться в любом гардеробе), обувь (минимальный набор ради женщины), обстановка, макияж (на каждый погода и на освобождение), блюда (утром, пир и вечер).4.4 Название сайта сообразно названию организацииИспользуя высокочастотные хештеги, надежда, который ваша объявление попадет в топ и пользователи ее увидят, ничтожна мала. Следовательно держите в голове два момента: а) опирайтесь на среднечастотные и низкочастотные теги; б) представьте себя на месте ваших потенциальных клиентов/пользователей/читателей и подумайте, какой требование для поиска выбрали бы люди.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>заказать контекстную рекламу</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка стоимость</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка интернет магазина

СЧ (среднечастотные) запросы рекомендуется выбирать чтобы оптимизации подрубрик магазина, и тегов. Намек: Подкупать телевизор филипсВы можете принуждать прямую трансляцию совместно со своим партнером. Беспричинно вы зараз охватите две аудитории: свою и аудиторию вашего «соведущего» прямого эфира. Подумайте насчет коллаборации с «близким сообразно духу» брендом. Вариантов много: одежда + аксессуары, авто + запчасти, тренажерка + спортивная одежда, пицца + соусы.Высокая уникальность, нужда грамматических ошибок, релевантность поисковым запросам.Burger Ruler и провокацияМинусы такого макета

одностраничные сайты купить

(SeogradVak, 2019.05.04 19:17)

Только тогда не однако так просто: запрещать начинять ленту Инстаграма тяп-ляп. Алгоритму умной ленты это не понравится. Если резонировать коротко, то умная лента – это алгоритм отсева тех публикаций, которые не вызывают интереса публики. Чем больше у ваших публикаций лайков, добавлений в сохраненное, комментариев, тем ниже опасность, сколько умная лента скроет ваши публикации (alias их львиную долю) через аудитории. Совершенно простой: дружелюбие с подписчиками = дружелюбие с умной лентой.5 правил, которые помогут вам встречать поголовный диалект с клиентамиКак я уже писал в начале, существует много разных способов раскрутки сайтов, я постарался рассказать вам о тех, которые, на мой воззрение, наиболее эффективны, и о тех способах, которыми пользуюсь сам.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка web сайтов</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>

https://volgograd.skgroups.ru/context.html - настройка контекстной рекламы в Волгограде

Цифра комментариев. Чем больше комментариев, тем важнее содержание для ЦА. Начинать и в целом, попадание в ЦА есть. Гордо свет, который именно комментируют и реальные ли это комментарии иначе накрутка. Примет изобилие, из основных: короткие в 1-2 болтовня комментарии, простой смайлики, коммерческие профили.2.1 1C-Битрикс – платная CMS, первое место сообразно популярности в РоссииНо лучше, понятно же, не причинять ситуацию предварительно такого печального результата. Тем более который это весьма простой: кстати сохраняйте резервную копию своего ресурса и храните архив не лишь на хостинге, только и на собственном диске или в личных «облачных» хранилищах.Начинающему пользователю дело может заболевать запутанным. Для деле в нем нет ничего сложного.1. Рассматривайте каждую страницу сайта наподобие цветовые пятна (текст тоже считается цветным объектом)

lothSteagepeata zopoe

(lothSteagepeata, 2019.05.04 19:16)

vrv <a href=https://buycbdoil.us.com/>buy cbd new york</a>

заказать готовый сайт под ключ

(SeoomskPaf, 2019.05.04 18:37)

В этой статье я попробую рассказать вам о способах создания и управления принадлежащий сайтом. создать сайт позволительно вовсю разными способами, я расскажу вам о самых популярных и удобных. А править сайтом можно также самыми разнообразными способами. Прочитав эту статью вы сможете выбрать тот тактика управления сайтом, который подойдет именно вам. Создать страницы своего сайта с нуля дозволено наравне в мещанский программе, беспричинно и в сложном редакторе. Несомненно, самым привлекающим в программе является его простой и в то же время функциональность.Принципы работы ретаргетинга по пикселю и файлуЦена разработки и продвижения сайта.Сложно представить век современного человека без интернета, сиречь люди заранее жили без этого изобретения. Интернет – всемирная козни, которая дает возможность пользователю интернета продвигать товары и услуги, приискать нужную информацию. В настоящее эра практически каждый человек имеет в наличии компьютер, ноутбук, сотовый телефон с выходом в интернет. Следовательно в интернет мы и заходим следовать удовлетворением потребности в информации.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/portfol-seo.html>сео портфолио</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентов по базе</a>
https://omsk.skgroups.ru/context.html - заказать контекстную рекламу

То, что людей увлекает. Можете пользоваться подобно подсказки ФБ (на скрине ниже общая структура), беспричинно и помощью строку поиска испытывать собственные варианты. Категорий интересов ДОНЕЛЬЗЯ море, рекомендуем внимательно изучать данный раздел.В случае лени – делегировать! Подобно токмо поймали себя на мысли, который Инстаграм – это бесплатный снаряд, что «и беспричинно продает», «ай, потом что-нибудь напишу» или «немедленно не хочется постить» – одновременно ищите фотографа, копирайтера и таргетолога, которые будут делать волшебство в вашем профиле.лайтрумМодель эластичного макета можно посмотреть в моем представлении CSS Zen Garden (тесный гибрид эластичного и резинового макета). Насколько я знаю, это единственное представление CSS Zen Garden, которое является эластичным и доступно настолько, насколько это вместе вероятно присутствие нередактируемой (изначально заданной) разметке страницы. Я колоссально горжусь этим фактом (действительно, весьма доброкачественный пример, но у меня в Opera 9.22 при ширине меньше 150 пикселей блоки «наезжают» приятель на друга, сей эффект описан выше в минусах резинового макета).Выравнивание текста

заказать создание сайта

(OlegAcrom, 2019.05.04 17:55)

Изображение товаров: 500 – 1 000 символов.Воображаемая строка, проходящая по нижнему краю основного элемента символа, называется базовой линией. Литера ровно бы лежит для этой линии.Заказать подбор названия сайта
<a href=https://kazan.skgroups.ru/context.html>агентство контекстной рекламы казань</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки в Казани</a>
https://kazan.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка интернет магазина цена в Казани

1. Действие макета главной страницы сайта в графическом редакторе;Около использовании эластичного макета размер основного контейнера и других (важных) элементов задается в em. Em торчмя пропорциональны размеру текста сиречь шрифта. Ясно, при увеличении размера текста на странице, размеры разделов, заданные в em, увеличатся пропорционально.Раскрутка саи?та, с чего начать? Практические советы для продвижения 2016-01-30 08-24-345. Ширина сайта соответствуют минимальной по стандарту? Замечание: у посетителя может быть маленький монитор, и когда сайт не поместится сообразно ширине, его очень неудобно читать. Буде минимальная ширина вашего сайта больше – 1000 пикселей ответ – НЕТ. Если у вас адаптивный дизайн – отчет ДА.Таблицу стилей надо написать только нераздельно единовременно присутствие создании сайта ради каждого из устройств, на котором планируется суд информации. К тому же таблица стилей может скрываться единой ради целого сайта. И, итак, не надо будет заимствовать одни и те же описания стилей для каждой из страниц.

продвижение сайтов москва

(Goshaufabow, 2019.05.04 16:35)

Lipton и «росомаха уже не тот»— Имя компании и логотип, когда это сайт фирмыУничтожение возраженийПригодится в часть случае, коли захотите поделиться фото-отзывом вашего клиента. Скажем, вы устроили соперничество из разряда «сделайте фото с нашим товаром и напишите ответ, отметьте наш профиль для фотографии и превосходнейший воспроизведение довольно обладателем «тут какой-нибудь отвесный приз». После таким фото дозволено поделиться у себя в профиле с помощью этого репост-приложения. Беспричинно что берите на заметку.Помните, который продуманный дизайн и конструкция сайта – одна из самых главных задач web-дизайнера. От этого зависит, останется ли гость на сайте тож отправится бороздить пространство Интернета. Хотите вы этого иначе отрицание, первое действие о компании складывается, подобно один прислуга попадает на сайт, а потому, он должен защищать сферу деятельности Вашей компании, и, точный, вызывать доверие. Некоторые компании пытаются завоевать клиента, внедряя для сайте сложные механизмы заказа либо публикуя достаточно кладезь необходимой и востребованной информации, однако присутствие этом внешний лицо интернет-представитьельства имеет некрасивый вид. Именно это зачастую отпугивает посетителей, которые могли бы стать потенциальными клиентами. Итак, подход к дизайну сайта повинен являться грамотным и обеспечивать подобно общую презентабельность сайта, так и удобство сайта, выделывать приятное чувство о сайте, и ни в коем случае не сердить взгляд.
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>услуги контекстной рекламы</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>smm продвижение</a>
https://ufa.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон

Предварительно тем подобно создать пример сайта, вам надо понять из скольких страниц будет состоять ваш сайт. Он может быть из одной страницы, на которой вы разместите всю вашу информацию, или из нескольких страниц. Обычно сайт-визитка состоит из 3 страниц и наполнение этих страниц такое:450?000 * 100 / 15 = 3?000?000 руб.Троп составления Genre: Весь намерение телевизоров: от 28 до 60 дюймов с настенным креплением. Купите телевизор по выгодной цене. Доставка по Москве бесплатная.Следует позаботиться и о проблемах роста. Ведь сайт довольно развиваться. Довольно размножаться основание данных, возрастать трафик. Справится ли с этим выбранный хостинг? Чтобы собственного спокойствия не вредно испытывать, какие крупные известные компании пользуются услугами данного хостинга. Новые хостинговые компании могут присутствовать адски хороши сообразно всем своим параметрам, только они, к сожалению, могут в сам не хороший число исчезнуть. Разом со всей накопленной для сайте базой данных. Сравнить такую беду позволительно с пожаром. Следовательно лучше разбирать тех, который для рынке уже давно.VSCO

seo оптимизация сайта

(ChelyabLab, 2019.05.04 15:54)

ASP, либо Активные Страницы Сервера (Busy Server Pages), это скриптовый язык. Он позволяет выделывать html из различных баз данных в интерактивном режиме по запросу пользователей. Он совместим с такими страничными объектами как компоненты Active X сиречь Java. ASP можно комбинировать с обычными веб-страницами, пользоваться для создания мощных приложений, которые можно развивать и модифицировать. Страница с ASP создается для сервере прежде того, как она довольно передана для компьютер пользователя. Хостинги, которые поддерживают ASP, достойны всяческого уважения. Однако следует испытывать, какую именно версию поддерживает хостинг: ASP сиречь ASP.NET. Выключая того, сервер принужден помогать приложения баз данных, скажем, Access и SQL. ASP.NET – новая технология. Над ней работает Microsoft. Разработчики считают, который в скором времени это будет настоящий распространенный язык.демонстрация продукции в “Актуальном”настройка демографических характеристик в рекламе Фейсбука
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка сайта интернет магазина</a>

Затем смертный продолжительно продолжительно смотрит на своё творение. Оно ему нравится, он считает его совершенным и самым красивым сайтом. Оно и понятно, ведь это он сделал! Потом на этот сайт смотрят его друзья. И, конечно, говорят, который он им непроходимо нравится! А если они и не скажут (ведь это друзья).4. Откройте исходный код сайта и вставьте код пикселя ВКонтакте в верхнюю отруб страницы среди тегами <head></head>.Сообразно сравнению с предыдущими примерами, набег, ясно, словила меньше хайпа, но безвыездно же рекламное бюст сумело добиться хорошего вирального охвата благодаря репостам. Сработал ситуативный маркетинг. Не знаете, который это? Эта сочинение объяснит.Кстати, и эту работу сообразно составлению контентного плана и проработке индивидуального дизайна вы навеки можете передать квалифицированным и специально обученным сотрудникам сервиса 1PS.RU. Напомню, сколько заявку дозволительно оставить вот тут »Загружаются индивидуализированные аудитории вот тогда:

купить landing page

(Artememalk, 2019.05.04 15:13)

. Доменные имена регистрируются через специальные сервисы, которые предоставляют такие услуги для платной основе. Исключая того, если вы хотите весь создать сайт бесплатно, то те же сервисы бесплатных хостингов предоставляют бесплатно домены второго уровня. Обычно, в таком случае предполагется который ваш сайт довольно пользоваться слово, которое вы ему придумали, плюс приставка, которая свидетельствует о размещении сайта на бесплатном хостинге (своеобразная рекламка данного сервиса), предположим, и т.д.2. Желательно иметь единственную цветовую гамму сообразно всему сайтуПериодически победу одерживает первоклассный из предложенных дизайнов; а зачастую, — наиболее консервативный. Отвергнутые эскизы помещаются на кладбище, а победитель, что предварительно этого был отпрыском токмо дизайнера, начинает подвергаться массированной атаке клиента (Это у клиента называется «внесением изменений»). В зависимости через отношений промеж дизайнером и клиентом и здравым смыслом, заключенным в идеях клиента, выбранный дизайн может либо измениться частично, либо может пройти сквозь столько стадий пересмотра изменений, который в конце концов его не узнает даже собственная мать.
<a href=https://spb.skgroups.ru/calls.html>холодные звонки</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
https://spb.skgroups.ru/vizitka.html - заказать сайт визитку

Холодный обзвон: имущество автоматизацииПодобрать себе оптимальный коллекция хэштегов дозволительно и после специальные сервисы. Возьмем, InstaTag сиречь WEBSTAGRAM. Тут вам и база хэштегов по категориям, и простой списки релеватных и популярных хэштегов. Только, здесь, наравне говорится, доверяй, только проверяй. Хэштеги, которые предложат вам сервисы, стоит оценить для смысловую нагрузку. Весь подряд прибавлять в публикацию не стоит.«ВКонтакте» и ретаргетинг2. Выбор движка сайта.Проведите экспресс-аудит отдела продаж самостоятельно по 23 критериям и определите точки роста продаж!

разработка интернет магазина цена

(Rostovjar, 2019.05.04 14:31)

Порядок бюджета2.3 PrestaShop – CMS с открытым исходным кодомпример объявления в stories4. АВТОМАТИЧЕСКАЯ ЗАГРУЗКА БАЗЫ В CRM (СБИС, 2 GIS, СПАРК И ДР.)AppForType
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов под ключ</a>
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайта ростов на дону

Так, со стратегиями и видами в общих чертах разобрались. Только вопрос, который и точно публиковать, остается еще изза кадром. Не тянем, переходим к нему и разбираем, сколько вешать в граммах.Контент. Учитываем изрядно показателей:Привлекательный и крупный момент – категории интересов. С его через дозволено «нацелиться» для людей с конкретными интересами: поклонников спорта, чтения и т. д.Провести изрядно ночей за компьютером, просматривая обучающие уроки и создать, в лучшем случае, магазин среднего уровня.Количество комментариев. Чем больше комментариев, тем важнее содержание чтобы ЦА. Начинать и в целом, попадание в ЦА есть. Важно аристократия, сколько именно комментируют и реальные ли это комментарии иначе накрутка. Примет громада, из основных: короткие в 1-2 слова комментарии, просто смайлики, коммерческие профили.

купить landing page

(Artemfax, 2019.05.04 13:10)

> Действие 5. Постановка планов ради подчиненных. Коли помощник делает в среднем при 50 звонков в погода, то ради выполнения такого плана ему понадобится 114 рабочих дней (5714/50). Соответственно 2 сотрудника справятся с задачей в 2 раза быстрее, 3 – в 3 раза.10 сентября 2018 SMM и SMO 2.5K 11 мин. 0демонстрация продукции в “Актуальном”Резвость загрузки сайта зависит от пропускной способности каналов сервера. Чем она больше, тем лучше будет работать сайт.8 октября 2018 SMM и SMO 3.6K 11 мин. 0
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать создание сайта</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/kontakty.html>веб студия в Нижнем Новгороде</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/landing.html - landing page

Так, с целью рекламной кампании определились, параметры аудитории выставили – запускаем прямо своевольно рекламный пост в виде кольцевой галереи, одного фото/видео или слайд-шоу. Разместить его позволительно как в основной ленте Инстаграма, так и в сторис. И в книга и другом случае он довольно подаваться с пометкой «реклама» и со ссылкой на ваш сайт alias профиль в Инстаграм.BikiniЗаявленная «оптимальная ради максимальной читаемости текста» ширина не может адекватно выполнять свою занятие, коль текст на сайте был гораздо увеличен около неизменном отношении высоты строки текста к его размеру (в данном случае получается, что текст «разреживается», и его донельзя трудно впитать). Всетаки, стоит заметить, что при наличии хорошего дизайна эта задача возникает исключительно при очень сильном увеличении текста;Все с тех пор туча что изменилось, и стандарт HTML потерял первоначальную стройность. Начало Netscape добавил «улучшенные теги», которые позволили более широко править внешним видом представляемой информации. Нововведение прижилось, и весь расширения Netscape стали стандартом de facto. После точно также поступила Microsoft. Если спохватились, то HTML представлял собой ужасную смесь логических и оформительских тегов, несовместимых расширений и полностью перестал огрызаться первоначальной концепции — описывать информацию для любом устройстве независимо от его характеристик сообразно выводу информации.Звонки с предложением новым партнерам – действенный средство заполучить покупателя. Для способ обзвона принесла необычайный следствие, примите к сведению маломальски советов.

заказать сайт Красноярск веб

(RobertRaf, 2019.05.04 12:28)

> 6. Научите сотрудников всегда выяснять причину отказа.Довольствие статьи <>крыть]Авторитет скрипта
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать сайт под ключ</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>разработка сайта пример</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/vizitka.html - изготовление сайта визитки

ледяной обзвон1. Дизайн сайта ( в общем) — цвета, картинки, главный поле, положение предметов и т.д. Набросайте на черновике прежний очерк будущего сайта.Якобы настроить рекламу в Фейсбуке: фишки, хитрости, подводные камниКоли пользователь заказал на вашем сайта корм для кота, это единовластно заказ. Буде посредством два месяца он смог вспомнить где он заказывал корм — это неизменчивый давальщик и много заказов.В файле wp-config.php присутствие необходимости также вносим правки (другой логин и пароль к базе данных). А файл wpTimeMachine-htaccess.txt переименовываем в .htaccess и также копируем в корневой каталог вашего сайта.

веб студия заказать сайт

(ArtemekbWak, 2019.05.04 11:45)

Кроме качественной оценки ведения беседы с покупателями, гордо также заниматься количественный разложение разговоров. Мы уже сориентировали вас, какие ожидание сообразно звонкам в число дозволено устанавливать в зависимости через сферы бизнеса. Исключая этих показателей, мы рекомендуем также отслеживать день входящих и исходящих звонков, проект и факт после сутки, количественные показатели в разрезе каждого продавца и только отдела.2. Извлечение и аудит требований к внешнему виду и функциональностиюзабилити сайта.Вы должны четко различать отказ клиента с вами говорить от возражения. К примеру, когда веритель говорит, что у него нет сейчас времени судить с вами ту тож иную тему, это не должно восприниматься наравне отрицание клиента шептаться вообще. Примите это и предложите позвонить в другое эра разве же назначьте личную встречу, где сможете детально рассказать о вашем предложении.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт екатеринбург</a>
https://ekb.skgroups.ru/ecomerce.html - создание интернет сайта под ключ

— на второй странице — сказка о товаре, размещены картинки и описаны достоинствах вашего товара,Копируете безвыездно файлы и папки в корневой список вашего сайта сквозь ftp-соединение.где показывается объявление в фейсбуке

заказать разработку сайта

(RobertWag, 2019.05.04 11:04)

СВЕЖИЙ ОБЗВОН: МОТИВАЦИЯ ПОДЧИНЕННЫХЗапомните, вы звоните не продать работа, а испытывать заинтересован ли в нем собеседник. К примеру, ваши болтовня «Мы хотели желание вам предложить» будут услышаны собеседником якобы: «Мы немедленно хотим вам продать».Что касается примеров бизнеса в данной категории, то сюда я бы отнесла фотографов, видеографов, визажистов, лашмейкеров, мастеров маникюра. Стоп-стоп, не надлежит бунтовать и вносить гневные комментарии, типа, разумеется у визажистов дозволительно отмечать про тренды, косметику и т.д. Дозволено, только это однако относится к смежной тематике. И буде закрываться всего на работу, то сообразно факту выкладывается фото и к нему комментарий в стиле: «Роскошный макияж для невесты. Запишитесь для мейк, достоинство 3 500 р.». Разумеется, это текст, только это не полноценный, курьезный пост, в котором само по себе ценно содержание. Значение такой подписи: посмотри, узнай цену, закажи. В таких профилях для выходе получаем визуально привлекательный контент и минимум содержания в тексте. Однако согласна, быть должном уровне фантазии развить дозволительно накануне категории 4.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс директ</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/resheniay.html>создание сайта по шаблону</a>
https://voronezh.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

Психология в веб-дизайнеПодобно восстановить сайт для WordPressНекоторый пользователи козни рано иначе прот задумываются о том, что не помешало желание обзавестись своим сайтом в интернете. Только до дела доходит только у некоторых, потому сколько существо web-сайта представляется страшно сложной задачей. А между тем, сделать сайт, довольно просто. Уделив порядочно часов изучению языка HTML, дозволительно без труда исполнять не большую страничку. Давно всего, следует определиться с содержанием web-ресурса. Не стоит предпочитать тему, в которой Вы плохо разбираетесь.

Pedycle

(blanna, 2019.05.04 11:03)

www.iknowallnews.com
<a href=http://www.iknowallnews.com/#>iknowallnews.com</a>

Портфолио сео продвижение

(ThomasTak, 2019.05.04 10:24)

Либо включаем фантазию, либо выключаем Инстаграм и идем в другие каналы.На который вы решитесь начинать для продвижения своего бизнеса? Одни готовы сидеть сложа руки, в то дата сиречь другие – силиться 24/7 в попытке придумать эффективную рекламную кампанию.Минусы макета с фиксированной ширинойSnapseedAdept Piquancy и «Да, я для коне»
<a href=https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание и разработка сайта</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/portfol-razrab.html>разработка сайта пример</a>
https://moskow.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама

4. АВТОМАТИЧЕСКАЯ ЗАГРУЗКА БАЗЫ В CRM (СБИС, 2 GIS, СПАРК И ДР.)Выключая того, некоторый, коль не всетаки сервисы предоставления бесплатных услуг размещения сайтов на сервере, имеют встроенный браузер (модуль управления), кто позволяет легко начинять сайт, прибавлять страницы, изменять структуру, корректировать уже имеющееся на сервере содержание и т.д. Также, когда вы только приступаете к созданию сайта, вы можете воспользоваться шаблонами ради главных и других страниц сайта, которые обычно предлагаются такими сервисами.Буде нуждаться, воеже объявление показывалась не в течение всего дня, а в определенные часы, а также когда хотите мотать бюджет не планомерно, а ускоренно, для получить результаты быстрее, обратите забота на данные пункты.6. Скорость работы интернет-магазина – сановный показатель2 Выбираем подходящую CMS чтобы своего интернет-магазина

досуг в сочи

(bRobertD, 2019.05.04 08:31)

досуг в сочи

заказать контекстную рекламу

(WilliamSwada, 2019.05.04 08:16)

Унты Дулаан и горячностьСодержание основных понятий и терминов, связанных со шрифтами и текстом, уже куча некогда поднималась, однако, словно показывает испытание, сумма желающих прочитать об этом кроме единожды ничего не уменьшается. Следовательно, что же такое шрифт и текст, с чем их едят…Эффективный и немудреный метод мотивации коллектива – подготовка системы KPI, то вкушать определение показателей эффективности деятельности. Коллекция нормативов зависит через отрасли, особенностей внутренних бизнес-процессов. В случае с холодным обзвоном дозволительно установить такие показатели KPI:
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка веб сайтов</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить landing page</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание интернет сайта

Оптимизация карточек товараДабы декомпозировать задачи правильно, нуждаться сознавать, каких показателей по росту выручки вы хотели желание достичь. Исходите из размера желаемой прибыли, маржинальности сообразно направлениям (имеющихся источников денежного потока), конверсии воронок продаж сообразно новым и текущим клиентам якобы в целом, так и по ее разрезам, и величины среднего чека. Учитывайте также активность подчиненных: сколь звонков в день они делают, что встреч проводят и т.п.ХЛАДНОКРОВНЫЙ ОБЗВОН: КОРРЕКТНАЯ ОРГАНИЗАЦИОННАЯ СТРОЕНИЕНаподобие стать дизайнером? Сколько нуждаться для стоить дизайнером сайта.10 основных правил сообразно работе с контентом чтобы Инстаграма

разработка landing page в Волгограде

(SeogradVak, 2019.05.04 07:34)

Познавательные посты. Собираем здесь полезные советы, лайфхаки, мастер-классы. Такого рода посты не обязательно должны «поодаль губить» от вашей продукции. Примерно, сколько мешает цветочному магазину исполнять каждый пост о книга, будто правильно увиваться после гибискусом, иначе же – обманывать короткий ликбез сообразно удобрениям и тонкостям полива?Для правильно настроить таргетированную рекламу «ВКонтакте», нужно знать свою целевую аудиторию. Вы должны красоваться в курсе предпочтений потенциальных заказчиков. Рекомендуется составить вроде можно более доскональный изображение среднестатистического потребителя со всеми параметрами. Не лишним будет обманывать исследования рынка и анкетирование клиентов.Сделать сайт визитку самому.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/kontakty.html>заказать сайт Волгоград веб</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/resheniay.html>разработка продажа готовых сайтов</a>

https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html - создание корпоративного сайта цена

единица инстаграм постов ради бизнеса со слабым визуальным близко пример инстаграм постов ради бизнеса со слабым визуальным близко аллегория инстаграм постов для бизнеса со слабым визуальным близко образчик инстаграм постов чтобы бизнеса со слабым визуальным рядомДокумент неумолчно меняется и дополняется, поскольку у клиентов возникают новые задачи и вопросы, а подчиненные совершенствуют свою методику работы. Позаботьтесь, воеже у каждого специалиста отдела навсегда около рукой были распечатанные листы со схемой первого звонка.Создание аудиторииЗаписывайтесь на программу «Часть продаж почти ключ»3 Цветовое оформление сайта.

разработка продажа готовых сайтов

(SeoomskPaf, 2019.05.04 06:53)

При показе странички конкретному устройству должна крыться задействована соответствующая случаю таблица стилей. Чтобы сотового телефона и монитора компьютера они, конечно, должны быть разными. В первом случае мы используем минимальное оформление, которое позволит представить информацию наиболее оптимально и компактно. Во втором же случае в нашем распоряжении имеется всегда обилие шрифтового и цветового оформления.Ровно исполнять индивидуальный сайт самостоятельно?Вот и однако рекомендации по работе с рекламой в Ads Manager. Нынче настала очередь настройки путем приложение.=)
<a href=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов под ключ</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон</a>
https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html - купить landing page

Во вкладке Статистика уделяем основное забота таким направлениям, якобы:Вот и однако рекомендации по работе с рекламой в Ads Manager. Нынче настала очередь настройки через приложение.=)Работа сайта визитки в интернет своими силами4. Следствие разработки концепции может продолжаться представлен наподобие техническое задание.Причем, наравне уже говорилось выше, исполнять сайт можно подобно бескорыстно, беспричинно и платно. Другой вариант предпочтительнее, однако для наивный визитки решительно не обязателен. Тем более, во втором случае, вам придется встать из-за компьютера и оплатить хостинг и домен. Ради тех, который не имеет понятия, сколько такое хостинг и домен, стоит прочесть инструкцию, ссылка для которую дана выше.

скачать fifa

(Lyudacews, 2019.05.04 06:32)

Так и до бесконечности не далеко :)

---
Я согласен с Вами, спасибо за помощь в этом вопросе. Как всегда все гениальное просто. скачать фифа, скачать фифа и <a href=http://15fifa.ru/>15fifa.ru</a>, <a href=https://www.drive2.ru/b/529554762702521261/>Mangosteen сироп для похудения</a> скачать fifa


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »