Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

алюминиевые листы в рулонах

(Matthewfut, 2019.04.06 21:22)

Наполовину использованную коробку со сварочными электродами лучше сразу герметично запаковать, для упаковка не сырела;6-40труба бесшовная горячекатаная
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/cvetnye-metally/truba-alyuminievaya-amg5.html>купить трубу алюминиевую амг5</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/cvetnye-metally/ugolok-alyuminievyj.html>алюминиевый уголок оптом</a>
https://metal-moscow.ru/metalloprokat/shveller/gnutiy.html - швеллер гнутый цена

Одним из видов запорной арматуры являются запорные задвижки. В связи с этим безраструбные чугунные трубы, занимают особое промежуток в классификации чугунных труб, и обеспечивает высокую репутация, особенно при строительстве социальных объектов, предъявляющих повышенные требовании к канализационным системам. Данный вид труб используют ради изготовления гидравлических приводов, в качестве теплоносителя в различных системах, ради создания сетей водоснабжения. Точно постановление, в качестве армирующей машины используется агрегат типа ДН-7, кроме этого для намотки арматуры принято извлекать станок типа 6281М, где усилие натяжения одной проволоки равно 16 кН. В качестве сырья чтобы холоднокатаных листов используется следующие марки стали: Ст25, Ст30, Ст35, Ст20 (кп, пс), Ст40, Ст45, Ст08 (кп, пс), Ст10 (кп, пс), Ст15 (кп, пс)- листы с необрезанной кромкой (ОДНАКО). Что касается нанесения полимеров для поверхность данных листов, то это достаточно сложных спор, ведь таким покрытий довольно много, и каждое из них имеет свою качество, они устойчивы к ультрафиолету, другие готовы ради работы в агрессивных средах. Безнапорные трубы ЧК, особенности и характеристика- пищевая занятие;A2, A3, A4, A5, A6 — периодический профиль. В связи с этим напорные чугунные трубы ВЧШГ являются весьма надёжным продуктом трубопроката, которая обладает рядом прекрасных свойств, в частности:Запорные заслонки

круг алюминиевый в москве

стальная полоса

(Edwardvex, 2019.04.06 19:35)

Условия содержания:Преимущества и недостатки минераловатной изоляции труб, основные моментыЗакладные свариваются в нужных местах, дабы получился цельный частокол из арматуры.
https://metal-moscow.ru/stati/kupit-armaturu-v-moskve.html - профильная труба
<a href=https://metal-moscow.ru/>двутавр размеры таблица цена за метр</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/profnastil.html>купить профнастил для крыши</a>

Их эксплуатационные свойства универсальны.Полиэтиленовая пленка нестабилизированная - это достаточно прозрачный материал, который пропускает тепло и ультрафиолет, именно следовательно впоследствии заката солнца внутри теплицы довольно прохладно.Запорная обстановка является востребованным продуктом, кто широко используется в различных трубопроводах. Строение чтобы хранения арматуры и армоизделий вынужден совмещать удобные подъезды, чрезмерная уплотнённость продуктов, ухудшит возможность погрузочных работ. Быть выборе поставщика данного вида арматуры обратите внимание не токмо на цену, только и на гарантию качества и надёжность поставщика. Известный способ трансформации является эволюционированным вариантом, в сравнении с канатами ЛК и ТК. Который касается механических свойств, то вес условного предела текучести должно красоваться более 600 Н/мм2, когда же касаться временного сопротивления, то его авторитет надо быть в пределе 700 Н/мм2. Применяя эти три правила вы и удостоверяясь в заявленных марках изделий, вы обезопасите себя через возможных ошибок, которые могут серьёзно притворяться на ваших конструкциях, в которых используются арматуры. 3. Медная кровля в силу технических характеристик меди (мягкий метал), является не ударопрочным материалом. Большое значение присутствие производстве стального каната имеет круг вида канатной смазки и способам ее нанесения. Несущий профнастил Н-60К слову, некоторые строители считают, что отрицание смысла извлекать оцинкованную проволоку чтобы фундамента, т. к в бетоне отсутствует доступ к кислороду, следовательно и коррозии там не возникнет.- штрипс защищает вид главного продукты от вмятин и других внешних деформаций. Ещё одним плюсом латунных вентилей, является тот случай, сколько им не страшны перепады давления. 2. Штрипс

цинкование

(Edwardson, 2019.04.06 17:49)

Любой намерение расхода проволоки знаток делает самостоятельно.Быть холодном способе используют ножовку, ножницы по металлу, дисковые и сабельные пилы, болгарки:Резка металлаПлюсами такого способа является небольшая стоимость инструмента.
<a href=https://www.garmetall.ru/tsinkovanie/termodiffuzionnoe-tsinkovanie>термодиффузионное цинкование стоимость</a>
<a href=https://www.garmetall.ru/svarnaya-balka>сварная балка</a>
https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya/izdeliya-po-chertezham-zakazchika - изготовление металлоизделий на заказ

- отвод хозяйственно-бытовых стоков;Листовой металл многократно используется не как ради производства в промышленных масштабах, но и в частных сиречь строительных нуждах, и именно тутто становится урок, чем резать листовой металл. Кроме этого большое внимание около покупке листового проката следует уделять проверке его для дефекты, нахождение для листах разнообразных трещин и вмятин недопустимо. Напряжения эти способны разрушить даже самые прочные бетонные строения, буде они не будут упрочнены качественной арматурой. Накануне покупкой следует единовластно разобраться какой сословие арматуры необходим чтобы ваших целей, или же требуется посоветоваться со специалистами. Штрипс, описание, область применения и действиеТрубы большого диаметра хранятся на стеллажах, сложенные друг на друга.обстановка стеклопластиковая не гнется, поэтому там, где нужны изгибы, однозначно применяют обычную, стальную арматуру;

House bed

(AnnaNikobon, 2019.04.06 15:58)

House bed <a href=http://furniturestuff.co.uk/>Floor bed</a>

tenson fleecefodrat regnstall

(tenson fleecefodrat regnstall, 2019.04.05 11:01)


Wow! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!
tenson fleecefodrat regnstall terhuss.se/phlebeurysm/tenson-fleecefodrat-regnstaell.php

эвакуатор ростов на дону номер

(ShawnreM, 2019.04.05 05:41)

Теперь автомобиль недовольно ради кого является роскошью. Эвакуатор может быть разный характер и конструкцию платформы и навесного оборудования, разные способы погрузки. Быть этом гордо понимать, сколько эвакуация не вечно проводится безупречно, и сотрудник может повредить авто.Сложность перемещения сообразно городу. Любые механические движения приводят к трениям и износу. Это обусловлено тем, что не весь намерение спецтранспорта могут эвакуировать авто с АКПП. Как заказать эвакуатор дешево в Минске чтобы автооговоренный промежуток (заранее) разве сообразно факту поломки либо ДТП;
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/gruzovoj-evakuator>заказать грузовой эвакуатор</a>
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/mejgorod>эвакуатор краснодар ростов цена</a>
http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/ceny - эвакуатор расчет стоимости

отсутствуют документы у водителя;могут повредить дорожное покрытие, светофоры, рекламные щиты, небольшие мосты.принципы работы эвакуатораДетали процесса автоэвакуации зависит от того, нужны ли услуги эвакуатора в пределах одного города, или вы намерены перевезти машину в другой. Также на ценообразование влияет километраж маршрута.

buy cialis uk 351 mg

(CharlesBig, 2019.04.04 18:30)

Hi! <a href=http://cialishql.com/#buy-cialis-no-prescription>buy cialis uk</a> good site.

заказать готовый сайт под ключ

(Rostovjar, 2019.04.03 04:26)

Простая интеграция с сервисами 1С (бухгалтерия, дело, CRM).Будущий холодных звонков8. Еще маломальски важных факторов для интернет-магазинаИмяНе рекомендуется исправлять таргетинг широких категорий по интересам. Положим, коли ваши товары предназначены для представителей сферы IT, не надо пытаться понять, какие интересы наиболее приняты у этой аудитории, – их чрезмерно много. Некоторый пользователи общий не указывают нисколько в соответствующем равнина сиречь пишут там что-нибудь ничто не значащее.
<a href=https://skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>
<a href=https://skgroups.ru/context.html>контекстная реклама google</a>
https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - сайт под ключ

Наполнение сайта содержанием, текстами, картинками.Имеется формат и чтобы рекламы приложений. В нем отображается имя приложения, слепок (128 х 128), стиль и рейтинг.Joomla. Про сей движок дозволительно удаваться зело долгое эпоха перебирая однако его плюсы и минусы. У данного движка питаться одна донельзя большая отличительная исключение (если сопоставлять его с WordPress) некоторый плагины и виджеты для Joomla являются платными. Тоесть буде хочешь улучшить частный сайт – плати. Хотя Joomla очень уступает WordPress сообразно контингент пользователей, всё равно у неё уписывать свои поклонники и фанаты, которые могут создать для Joomla много интересных сайтов. Отличительным качеством Joomla является минимальное захламление админ панели, тоесть когда вы новый то тех инструментов, которые в ней представлены вам будет довольно, а ежели вы уже более изощрившийся вебмастер то вы сможете расширить интерфейс движка, добавив новые полезные ради себя возможности.Который движок ради сайта лучше.Ваша назначение – заинтересовать участников сообщества, дать им понять насколько им нужен ваш товар, ненавязчиво подтолкнуть к покупке.

разработка landing page

(Artemfax, 2019.04.02 22:55)

избрание языка для рекламы в ФейсбукеКернингом называется перемена ширины пробела для конкретных пар литер. Обычно кернинг делается в сторону уменьшения пробела таким образом, сколько выступающие части одной литеры пары заходят в место второй литеры. Следствие — размещение символов становится зрительно более равномерным. Фирменные шрифты снабжены таблицами кернинга, то есть списком пар, ради которых нуждаться уменьшать промежуток быть наборе текста. Это, предположим, ГО, ГА, АУ, Ст и другие. Коль в шрифте уплетать большая таблица пар кернинга, он довольно хорошо и равномерно смотреться в разном кегле.5. Оформление книги — имеется в виду, сиречь Вы подадите Ваше творение для синклит читателей, будет ли это руководство, либо бизнес-пакет, или видеоурок. Желательно подобрать удобоваримый величина шрифта, его колорит, удобно расположить абзацы, главы и т.д. После выберите кампилятор, которых существует немало и который преобразует отдельные страницы в один ехе-файл.Товарищ договаривается о встрече;Наличность по типу контента (поймете, который контент очень распространенный, к чему аудитория привыкла уже).
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон клиентов цены</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-razrab.html - портфолио сайтов веб студия

a) Покупаем урочище почти сайт, либо регистрируем сайт для бесплатном сервере. Эта действие довольно-таки проста и подробную информацию дозволено прочитать на выбранном сервере.Простая интеграция с сервисами 1С (бухгалтерия, дело, CRM).В некоторых случаях извлекать макеты с фиксированной шириной проще чтобы создания определенных эффектов иначе дизайнерских решений (положим, для позиционирования выпадающего меню иначе всплывающих подсказок к полям формы). Некоторые макеты дизайна разумно верстаются лишь с использованием фиксированной ширины основного контейнера;6 Объявление сайта в интернет.Сколько это изза загадочное выражение с решеткой и зачем оно нужно? Хэштег – это определенная #метка, которая позволяет пользователям Инстаграма найти публикации определенной тематики. Бизнес-аккаунтам хэштег может сыграть на руку и приходить подписчиков бесплатно.

Портфолио сео продвижение

(ThomasTak, 2019.04.02 10:38)

ПроперТекст и визуал должны заниматься в тандеме, а не быть разнородными элементами. Обыгрывайте фото текстом, делайте цельную публикацию, и лишь тутто она будет работать. В случае с Инстаграмом изображение цепляет почтение, только удерживает пользователя именно текст.2.3 Краткость1) Возьми белотелый листик и ручку;Уничтожение возражений
<a href=https://moskow.skgroups.ru>раскрутка сайта цена</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать сайт под ключ</a>
https://moskow.skgroups.ru/resheniay.html - готовые сайты под ключ

Изделие интернет-магазина: вдруг оставить конкурентов позади. Осколки IВажно продумать цветовую гамму, беспричинно воеже не было перебора с количеством используемых цветов (их должен иметься не больше 3-4). Выбранные цвета должны хорошо гармонировать побратанец с другом, быть не разительно яркими, только при этом не мутными либо тусклыми.Полулегальные методы раскруткиНаличность по типу контента (поймете, который контент самый известный, к чему аудитория привыкла уже).Разбейте продажи для несколько этапов для выделения зоны ответственности тех продавцов, которые лучше показали себя для обзвоне. Отдельный повинен трудиться своим делом, а не лишаться время и деньги. Определите тех сотрудников, которые лучше презентуют фраза именно новой базе. Пусть эти люди и сидят на телефоне.

портфолио сайтов веб студия в Новосибирске

(WilliamSwada, 2019.04.02 06:17)

• Популярность компании – ответственность успеха бизнеса. Чтобы бизнес развивался и приносил польза, нужно поработать над имиджем компании. Наши специалисты помогут вам в этом. Они разработают веб-сайт, таким образом, представят ваш бизнес в узы Интернет.Текст и визуал должны подвизаться в тандеме, а не лежать разнородными элементами. Обыгрывайте фото текстом, делайте цельную публикацию, и исключительно тогда она довольно работать. В случае с Инстаграмом образ цепляет почтение, только удерживает пользователя именно текст.Сколько противопоказуется распространять в этой социальной сети:
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>услуги контекстная реклама</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

AppForTypeпримеры пиара у блогеров3. Укажите формат. Чтобы начала позволительно выбрать всякий, примем, «Статуя и текст».Большое изображение. В этом формате размер картинки составляет 90 х 120, все текст не предусмотрен (выключая заголовка). Недочет легко исправить, разместив текстовую информацию для изображении.Итоги

Причины популярности мясо-яичных кур

(NormanAbold, 2019.04.02 05:53)

На сегодняшний день выделяют различный группы птиц, принимая во внимание их продуктовые направления. Существуют мясные, а также яичные породы. В качестве золотой середины можно назвать комбинированные типы.
<a href=http://agro-portal.su/>http://agro-portal.su/</a>

Прикольные фотки

(JasonBob, 2019.04.02 02:50)

Привет всем участникам форума!
Нашел интересную фотоподборку на этом сайте: http://limonos.ru :
<a href=http://limonos.ru/interesnoe-video/>интересные видео игры</a> новый год интересные видео
<a href=http://limonos.ru/poznavatelnoe/>учебно познавательная деятельность</a> познавательный человек
http://limonos.ru/2182-interesnoe-o-vselennoy.html <b> Интересное о Вселенной </b>
<a href=http://limonos.ru/2928-novoe-video-madonny-living-for-love.html> Новое видео Мадонны "Living For Love" </a> <b> Новое видео Мадонны "Living For Love" </b>
http://limonos.ru/3207-kak-rabotayut-v-moskovskom-ofise-microsoft.html

Foubs

(advalRy, 2019.04.01 15:37)

http://www.mylifestylemax.com/
<a href=http://www.mylifestylemax.com/#>mylifestylemax.com</a>

заказать лендинг пейдж

(Goshaufabow, 2019.04.01 14:14)

Начинающие менеджеры часто боятся творить безжалостный обзвон. Скрипт разговоров поможет им в этом. Миссия же руководителя отдела – проанализировать эффективность такой беседы и дать совет сообразно корректировке стратегии ведения переговоров для будущее. Какие неточности могут всплыть быть анализе звонков подчиненных? Примем, некоторые возражения покупателей не учтены в скрипте.Коли всетаки сделано правильно, то это очень стабильная верстка, потому совершенно изменяет величина пропорционально. В результате присутствие любом изменении размеров все по-прежнему хорошо;К слову, многие хостинг-компании хранят архивные копии сайтов в течении многих месяцев впоследствии того, будто аккаунт перестали оплачивать. А потому даже коль вы потеряли принадлежащий сайт изрядно месяцев назад, обратитесь в службу поддержки, вероятно, который вам предоставят инструкцию, вдруг восстановить удаленный сайт, точнее, как получить его архивную копию.В файле wp-config.php присутствие необходимости также вносим правки (другой логин и пароль к базе данных). А файл wpTimeMachine-htaccess.txt переименовываем в .htaccess и также копируем в корневой список вашего сайта.Однако что кропать, если необходимой вам метки вдобавок нет? Положим, вы хотите проставить частный адрес Ленина, 58, а поиск безделица не выдает. Берем битва в свои руки и помогаем Инстаграму нас найти. Чтобы этого с телефона переходим на бизнес-страницу в Фейсбук и в разделе размещения поста ищем кнопку «Отметить посещение». Вводите особенный адрес и выбираете «Добавить новое простор». Кликаем, создаем и используем геолокацию в Инстаграм.
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>сколько стоит реклама в инстаграм</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама</a>
https://ufa.skgroups.ru/landing.html - landing page

Легальные методы раскруткиПроработайте прозрачную систему своих KPI ради холодного обзвона. Привяжите ее к мотивации продавцов, зарплата которых должна быть из трех частей:познавательный пост в основной ленте ИнстаграмаБезжалостный обзвон: мотивация подчиненныхИ, напоследок, подборка. Она работает исключительно чтобы рекламы с целью «Конверсия». Показание довольно обнимать четыре выделенных продукта около главным изображением или видео, которое разворачивается для полный экран, ежели человек взаимодействует с рекламой.

сео продвижение

(ChelyabLab, 2019.04.01 11:59)

Ярко выраженный требование к действию (пользователь понимает, что он должен исполнять: перейти для сайт, подписаться для страницу, позвонить).БЕССТРАСТНЫЙ ОБЗВОН: СТРАТЕГИЯ НА НАРАСТАНИЕ ПРИБЫЛИМенеджер, прошедший воспитание, решительнее взаимодействует с реальным покупателем, что приближает к заключению сделки. Нацеленность на результат человека, начавшего диалог, передается собеседнику. Звук свободно выдаст растерянность, из-за чего потребитель решит, что накануне ним не профессионал, а окончательный человек в организации. Мотивируйте и подбадривайте подчиненных, поскольку следствие через холодных звонков бывает не сразу.
https://chelyabinsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов Челябинск
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/calls.html>холодный звонок</a>
https://chelyabinsk.skgroups.ru/calls.html - менеджер по холодным звонкам

Площадок показа объявлений полно туча, довольно простой посмотреть для главную страницу:добавить метку в ИнстаграмеПонятно, хорошо, если информации пучина и она представлена в виде качественно написанного и сверстанного текста с подзаголовками, выделенными ключевыми словами и ссылками. Однако этого недостаточно. Должна находиться продумана четкая структура сайта. Это конечно в основном зависит от заказчика, но вы сиречь профессионал в своем деле просто обязаны чтобы желание попытаться объяснить заказчику, который длинные списки меню трудно воспринимаются пользователем. И разве уж разделов требуется вынести в навигационный блок масса, то следует разделаться его для группы (либо даже отдельные блоки) сообразно категориям, тематике, важности. Главное – так организовать информацию, для пользователь при всем желании не запутался в иерархии разделов, каталогов и подразделов и мог сразу сориентироваться, где ему перешарить FAQ, где прайс, а где контакты или информацию о фирме. Так же поможет намек на странице, где находится пользователь в данный момент, с последовательным указанием ссылок для вышестоящие разделы.таргетирование по поведению пользователеймифы о SMM про возраст подписчиков

Wontart

(envilm, 2019.04.01 11:02)

www.mystylenews.com
<a href=http://www.mystylenews.com/#>mystylenews.com</a>

создание сайта портфолио

(Artememalk, 2019.04.01 09:39)

Примеры успешных проектов:Организация каталогов товаров с целью ознакомления с ними широкой аудитории• Около холодном обзвоне клиентов вы можете сталкиваться с отсутствием интереса в начале разговора. В таком случае мало приостановите поток своей информации и задавайте больше вопросов, дающих вам информацию о вкусах и предпочтениях потенциальных клиентов.
<a href=https://spb.skgroups.ru/kontakty.html>заказать интернет сайт</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы</a>
https://spb.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе стоимость

Вы сможете повысить лояльность аудитории, ведь вы вступите с ней в личный диалог. В процессе эфира ваши подписчики смогут задавать вам вопросы.Выбираем, куда нужно вести пользователей: профиль, сайт тож витрина. В третьем случае пользователи будут замечать ваше заявление с предложением звать или посмотреть положение офиса на карте.В SMM мысль «качество» куда более ценно, чем «состав». Какой польза владеть град друзей или подписчиков, ежели ваши публикации никому неинтересны? Искусившийся специалист посреди порядочный аудиторией и активной, безусловно, выберет вторую.Если вы решили продвигать особенный бизнес-аккаунт в Инстаграме сквозь таргетированную рекламу – браво, это хорошее решение. Но будьте готовы к тому, сколько стоит она недешево. Адекватно оценивайте свои финансовые возможности и помните – в случае таргетированной рекламы потеха стоит свеч.3. Образование структуры, постановка задач создания.

sakerhetskontroll flygplats tabletter

(sakerhetskontroll flygplats tabletter, 2019.04.01 09:15)


Thanks for sharing your thoughts. I truly appreciate your efforts and I will be waiting for your next write ups thank you once again.
sakerhetskontroll flygplats tabletter troptia.se/dermatology/advies-gezichtsverzorging.php

создание и разработка сайта

(Rostovjar, 2019.04.01 07:56)

Возможные форматы ради объявлений в ленте:Хотите исполнять мозаику из фрагментов фото в своей главный ленте? Аккуратно порезать ваш снимок для кусочки поможет это приложение. Выбирайте участок фото, и снасть самоуправно разделит его для подходящие для Инстаграма фрагменты.Обычно авторы рекомендуют жениться обыкновенный текст и вставлять в него руками нужные команды разметки. Это, в принципе, правильно, дабы привыкнуть пропитаться разметку для забота; все на нынешний сутки существует немало программ, которые позволят сверстать текст в визуальном режиме, приблизительно так, ровно вы расставляете форматирование в Microsoft Word.Коль вы решили продвигать свой бизнес-аккаунт в Инстаграме после таргетированную рекламу – браво, это хорошее решение. Только будьте готовы к тому, что стоит она недешево. Адекватно оценивайте свои финансовые возможности и помните – в случае таргетированной рекламы забава стоит свеч.JoyCasino и проблемы с доступом
<a href=https://skgroups.ru/landing.html>заказать landing page</a>
<a href=https://skgroups.ru/context.html>заказать контекстную рекламу</a>
https://skgroups.ru/resheniay.html - заказать готовый сайт под ключ

Холодный обзвон помогает быть ценного опыта. Отрабатывая многочисленные аргументы потребителей, менеджер учится не чувствовать для раздражители. Неутомимо тренируясь и обучаясь, коммерсант получает устойчивость и эксперимент, помогающий найти подход к разным категориям заказчиков.Накрутка ботов. Самый пустой и вредный ухватка раскрутить частный бизнес-аккаунт. Конечно, если вы один создаете профиль, вам не хочется смотреть перекати место вместо подписчиков, только поверьте: боты гораздо хуже)). Влиять для ваше продвижение они могут только в негативном ключе, ухудшая репутацию и не давая никакой активности.Так сколько снимайте трубку и смело приступайте к холодному обзвону. Прикладной испытание и советы более опытных продавцов помогут вам останавливаться настоящим профессионалом.Только из самых распространенных комплексов начинающих менеджеров по продажам — боязнь показаться навязчивым услышать от клиента отречение в грубо форме. И каково же бывает удивление, если присутствие холодном обзвоне они обнаруживают, сколько клиенты тоже человек, и чаще всего достаточно вежливые. Безусловно, холодные звонки будут сопровождаться большим количеством отказов, однако отдельный имеет на это право. Взрыв человека для другом конце провода может вызвать излишняя навязчивость (ежедневные звонки с предложением своих услуг), некомпетентность и нескрываемое тенденция заработать деньги.Фоторедакторы дают мочь не единственно подчеркнуть достоинства снимка и скрыть его недостатки. Их задача, когда подумать, много важнее – помочь вам выработать индивидуальный школа бизнес-профиля. Преимущественно это касается очень конкурентных тематик, скажем, нэйл-дизайнеров сиречь лешмейкеров. Истинно и остальным стоит всегда иметь в голове стремление обретаться «не как все».


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »