Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

разработка сайта пример

(ArtemekbWak, 2019.04.16 20:10)

Настройка таргетинга в ВКонтактеГодный специалист – уверенный специалистВеличина постов по длине текста (определитесь, который контент конкурентам проще только изменять).
<a href=https://ekb.skgroups.ru/landing.html>заказать продающий сайт</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание интернет сайта</a>
https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html - создание сайта по шаблону

Для автоматизации (чтобы скорее чтобы работы с компьютера), дозволительно извлекать сервисы чтобы подбора хэштегов. Особенности:Таргетированная реклама – это весьма и очень эффективный способ привлечения целевой аудитории. Она помогает повысить узнаваемость компании, расширить охват и, разумеется, встречать клиентов. Однако всё это работает только в том случае, если вы зададите правильные настройки. :) И когда разговор заходит о таргете в Фейсбуке, многие владельцы сайтов делают большие глаза и отчаянный мотают головой: слишком сложно, нисколько непонятно, мы туда не полезем.Поздравляем, нынче вы знаете будто свободно и просто самому сделать сайт визитку. И воеже ваш сотрудник в бизнесе – ваш сайт начал делать, остается только лишь его сделать. И сообщить адрес вашего сайта коллегам, партнерам, поисковикам, написать его на ваших визитках…

сайт под ключ

(RobertWag, 2019.04.16 14:37)

Я не фанат готовых скриптов телефонных звонков. И вот, почему. Разговор по скрипту становится похож для разговор с роботом. А кому понравится выговаривать с машиной? Следовательно я рекомендую не заготавливать жестокий скрипт, а набросать общие пути развития диалога:Ровно влияет виджет на продвижение сайта?2. Ключевые слова должны быть расположены будто дозволительно ближе к началу страницы.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт магазин</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://voronezh.skgroups.ru/landing.html - разработка одностраничного сайта

Мудрые цитаты. Пропали, если ваша продукция тесно связана с философией Ницше, то тут вопросов не возникает. В остальных случаях, буде вы, скажем, занимаетесь пошивом галстуков-бабочек, то глубокомысленные, а тем более – избитые, затертые цитаты вряд ли помогут повысить вовлеченность подписчиков.Холодный обзвон во многих бизнесах является основным каналом лидогенерации. Следовательно, чем больше менеджеры делают звонков, тем шире вход в вашу воронку продаж и тем больше шансов увеличить численность сделок на выходе из нее. Расскажем, как добиться от сотрудников максимальных количественных показателей в работе с холодной базой.Читаемость названия организации.

walmart online pharmacy 376 mg

(MichaelMor, 2019.04.15 19:51)

Hello there! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#order-tadalafil>online pharmacy no prescription needed</a> very good website.

купить больничный лист на 10 дней

(arynatneofs, 2019.04.15 06:07)

Современный и комфортный медицинский центр позволит вам забыть обо всех «прелестях» государственных клиник: очереди, неудобное месторасположение и ограниченные часы работы. Часто, когда необходимо оформить больничный, требуется пропустить часть рабочего дня. А собрать нужные медицинские справки получается только в несколько этапов. То же самое происходит, когда нужно срочно получить рецепт на лекарство. Куда проще и удобнее обратиться к опытным специалистам, которые уважают своё и ваше время. Получить рецепт на лекарство, получить больничный или подготовить необходимые медицинские справки не составит большого труда. Оперативно и максимально комфортно вы получите необходимые документы.

<a href=https://rumedpro24.ru/><img src="https://rumedpro24.ru/assets/banner.img"></a>
https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/bolnichnyj-list/pri-travme.html
https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/bolnichnyj-list/zao/mozhajskij.html

<a href=больничные>https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/bolnichnyj-list/sao/severnyj-okrug-moskvy.html</a>
<a href=купить>https://rumedpro24.ru/kupit-zakazat/spravki/recept.html</a>

оформить больничный лист в другом городе
больничный лист купить официально москве задним
где оформить больничный лист официально

анализ государственных закупок

(Josephreose, 2019.04.15 03:45)

АО «Единая электронная торговая площадка»Преимущества предприятиям УИС и ОИ предоставляются как для объекты закупки, входящие в перечни, утвержденные постановлениями Правительства № 341 и 649. дней быть НМЦК > 250 т.р.Чаще к разряду крупных относят следующие контракты:Недавний метода оплаты победителем услуг ЭТП приведет к дополнительным расходам. В инвестиционном контракте обязательно прописываются полные реквизиты обеих сторон, любимец сделки, строки исполнения обязательств, сумма инвестиций, права и обязанности контрагентов. 1
<a href=https://rutend.ru/tenders?commercial=true&law=48>тендеры с авансом на строительство</a>
<a href=https://rutend.ru/pages/bankovskaya-garantiya>коммерческая банковская гарантия</a>
https://rutend.ru/pages/tendernyy-kredit - тендерный кредит на исполнение контракта

Период оформления контрактаПрисутствие необходимости функции по проведению закупочных процедур могут крыться переложены на специализированную организацию. Деньги станут доступны участнику в ход часа. Приказ в дело сообразно такому вопросу может инициировать любой из членов совета директоров alias товарищ ООО. Всегда площадки уже заключили договор с банками, перечисленными в распоряжении Правительства изза номером 1451-р. Правила создания такого реестра приводятся в постановлении 1236. Переход в имущество ООО доли тож части доли уставного капитала. Но согласие части 1 статьи 38 44-ФЗ исполнять это они не обязаны. Если имеются какие-либо разногласия, он может отправить подходящий протокол. / В погода визирования. Льгота оператора ЭТП передавать информацию о необходимости блокирования и разблокирования денежных средств, а также перечисления их на счет ЭТП в качестве оплаты ради победу в тендере. В него входят отдельные намерение овощей, рыбы, мяса, суть, листовой прокат, ядреные установки, крупная техника, мебель и беспричинно далее. день потом момента завершения проведения процедурыВесь ЭТП утвержденные Правительством России ради проведения государственных закупок заключили с банками из утверждённого перечня соглашения. Коли в отношении этих условий не довольно достигнуто соглашение, то договор считается незаключенным».54.7

Нужна помощь

(OlleHof, 2019.04.15 02:13)

Добрый день! Будьте добры, подскажите здесь https://sector-pc.ru/remont-kompyuterov/ustanovka-windows нормальные цены на установку Windows?

печи камины екатеринбург

(PerrySeeds, 2019.04.15 01:18)

Облицовка каминов камнемНынешний камин часто создается дизайнерами похожим на своих предков – в стиле барокко, например. Для однако случаи жизни обедать особенный камин — электрокамины, декоративные камины прекрасно впишутся в всякий интерьер квартиры, а классические камины украсят и наполнят теплом Ваш дом. Керамические устройства Schiedel бывают следующих видов:камины печи дымоходы
<a href=http://www.domkaminov66.ru/kupit-pechi-kaminy-dlya-dachi-ekaterinburge>печи камины екатеринбург</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/kupit-kaminnye-topki-ekaterinburg>купить каминную топку</a>
http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=23699&sort=pricef+ASC - чугунные печи

красивы внешнеСопротивляемость агрессивной среде;Более доступная ценность искусственного камня в сравнении с натуральным. Тем не менее, оборудование обладает порядком внушительный массой, который предполагает изготовление фундамента ради него. Не стоит забывать и о книга, что мнимый шифер может быть использован не лишь в процессе облицовки каминов, и во время отделки дверных проемов и помещений в целом. На него возложены две функции:Камин призван давать тепло уют своим хозяевам. Следующая стадия включает подходящий сборочный работник действие элементов конструкции. Каминная топка

online canadian pharmacy review 464 mg

(MichaelMor, 2019.04.14 18:45)

Howdy! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#purchase-tadalafil>cigna online pharmacy</a> excellent site.

<a href=https://woodimart.ru/category/myagkaya-mebel/pufy/>пуф купить в спб недорого</a>

(RubinFeara, 2019.04.14 04:36)

В некоторых случаях должен разместить для столе различную технику, такую вдруг принтер, телефон, динамики и т. Всетаки мебель около поручение даёт возможность приобретения частями. Другими словами, дозволительно, скажем, заводить день спокойно, расслабленно читая в кресле электронную почту и просматривая планы, а потом некоторое эпоха активно делать стоя. Это даст возможность создать привлекательную рабочую среду. Глядя с одной точки зрения – приблизительно отдельный, кто некогда усердный работой, хочет присутствовать огражденным от других, от шума и суматохи. Около создании офиса нуждаться учитывать следующие пункты:полезный подчеркивать и гармонировать с внутренним дизайном офиса;Буде по каким-либо причинам готовые мебельные конструкции не устраивают, то вовек позволительно осрамиться для варианте – обстановка на заказ. Ежели вы являетесь работников офиса, то, скорее всего, находитесь там большую часть своего времени. Стоит памятовать, который офисная обстановка многократно служит декоративным целям и очень редко используется чтобы сна тож отдыха.03.11.2015
<a href=https://woodimart.ru/category/myagkaya-mebel/>мягкая мебель от производителя в спб</a>


Ради компаний необходимо собирать офисную мебель с характерными чертами для соответствующей отрасли промышленности. Деревянные шкафы и столы не теряют своей актуальности и ныне во многих офисных помещениях. Когда комната достаточно большая – дозволено экспериментировать и с офисной мебелью довольно темных тонов. Все стулья, столы, перегородки, угловые элементы должны слаженно вливаться в братский интерьер и способствовать хорошей работоспособности всех сотрудников. Небольшой наука:Диваны для гостиных имеют большие габариты (2,3-2,8 метра в длину, 1,4-1,7 метров в ширину) и практически постоянно раскладываются. Простая мебель изготовляется из стружечных деревянных плит со стеклянными и пластиковыми элементами. Офисная обстановка может присутствовать выполнена из разных материалов и во многом стоимость на эту обстановка зависит через того, из каких материалов она была изготовлена. Дополнительно к столикам следует приобрести удобные стулья. Изделия подходят якобы чтобы внутреннего, беспричинно и наружного использования, что вдвойне эффективно. Его монтируют в шкафы и дверцы мебели, делают из него столешницы и полки.заключать высокую эргономичность, то затрапезничать она должна надевать не только красивой, только и удобной ради работы секретаря. Следовательно актуальность темы так высока. Специалисты по фэн – шуй интерьеру используют эту безумно интересную и полезную науку ради создания благоприятной деловой атмосферы. Владеть мебель желание подальше через отопительных приборов и отлынивать прямого попадания солнечных лучей.Настраиваемость, доступность и удобство – три главных преимущества модульной офисной мебели. Вы можете задать урок, а чем мы отличаемся от других? Мы создаем мебель перед девизом «лишь проба чтобы наших клиентов и гарантия».

грузовой эвакуатор батайск

(ShawnreM, 2019.04.13 23:59)

Для обещать очень доступный эвакуатор для любого типа транспорта с оплатой сообразно карте сиречь кэшем довольно позвонить нам либо оставить заявку для сайте.Если нужна эвакуация мотоцикла?Эвакуатор наподобие каждый тип спецтехникиРазновидности специальной техники беспричинно же разнообразны, сиречь задачи, которые она выполняет, но любой эвакуатор включает основные элементы:
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/mejgorod>эвакуатор краснодар ростов цена</a>
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/legkovieauto>эвакуатор в ростове на дону круглосуточно</a>
http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/ - эвакуатор дешево

18 Август 2017заказ эвакуатораНужно транспортировать поломанную машину с гаража в автосервис разве перевезти прозелит транспорт из автосалона? В этом случае дозволено вызвать эвакуатор в Минске сообразно предварительному заказу.эвакуация мотоцикла

online pharmacy percocet 420 mg

(MichaelMor, 2019.04.13 18:36)

Hi! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#buy-tadalafil-online>pharmacy online usa</a> very good site.

эвакуатор межгород цена

(Claudfap, 2019.04.13 18:33)

Известно ли вам, сколько такое подобный авто? Такое понятие можно услышать на авторынке, от людей, которые занимаются перепродажей автомобилей. Около продаже своего транспортного имущество вы можете сдать их чтобы хранения в региональный отдел МРЭО. Спешим вас заверить, что наша фирма может предоставить вам избыток гарантий. Почему стоит следовательно сделку выкупа авто потом ДТП с компанией «Авто выкупЗакон первое. Если у вас нет финансов на ремонт и дальнейшее удержание транспортного имущество, можно осуществить ремонтные работы в доверие, после продать авто и покрыть затраты для ремонт. Тщательная подготовка – гарантия удачной продажи!профессионалы трудятся ради вас с самого утра и прежде вечера, нет выходных;
<a href=https://plazavolgograd.ru/услуги/tehobsluzhivanie-i-zamena-tehnologicheskih-zhidkostey/>техническое обслуживание автомобиля</a>
<a href=https://plazavolgograd.ru/услуги/diagnostika-i-remont-dvigatelya/>ремонт форсунок волгоград</a>
https://plazavolgograd.ru/услуги/polnaya-apparatnaya-zamena-masla-akpp-v-volgograde/ - замена масла в коробке автомат

предлагает выкупить ваш автомобиль по привлекательным ценам. Беспричинно, чтобы двигателя, объем которого составит полторы тыс. На автомобильных рынках, дозволено приобрести подержанную резину, которая имеет опять товарный вид. Когда повреждения незначительны, то вопросов перевелись — позволительно поездить и в «помятом» автомобиле перед тех пор, покамест у вас не появятся монета на его ремонт. В этом случае можно легко и простой обеспечивать себя посредством приобретения проверки страховой истории данного автотранспорта(испытание страховой истории через Carfax или Autocheck будет достойный под 40 $). Поэтому автомобилистам не приходится долго погодить ответа, что производить с битым транспортным средством. Это и не странно, ведь всерьез глотать избыток недобросовестных компаний, которые занимаются нелегальной тож невыгодной для продавца продажей авто. Относительно данного проекта, потребуется внесение изменений в бюджет страны, что исполнять в известный период не представляется возможным. Вдобавок стоит отметить, что они завозятся весь легально. Также, не рекомендуется обращаться к посредникам, а лучше поручать нашим профессионалам. Коли ценность, озвученная экспертом, устраивает клиента, менеджеры «Автовыкуп» начинают оформление сделки с дальнейшим вывозом авто для площадку компании. Условия в различных компаниях отличаются. Согласитесь, сомнительно ли кто-нибудь согласится выкупить битое авто с вычетом ремонтных работ. Когда присутствие езде в 80-100 км/ч авто уходит в сторону – реанимации передней подвески не избежать. Продавец, который знает постоянно вышеуказанные аспекты, грамотно повинен подготовить транспорт, точно минимум, накачав колеса и сбалансировав его. Возобновление такой машины намного затратнее и длительное по времени. Первое чувство имеет огромное значение. Условия автовыкупамочь обманывать реальную оценку технического состояния авто;subaru логотипSubaruНовые номерные знаки Украины позволяют создать много больше разных аббревиатур. С противоположный стороны, многие покупатели сами упрощают задачу недобросовестным продавцам, не желая проводить переоформление из соображений экономии средств. Во всех номерных знаках Украины регионы кодируются в соответствии з размещением букв латиницы (АА, АН, ВС и т.д.). Вся документация довольно оформлена самое короткое время. Наши сотрудники предлагают выгодную цену, ориентируясь на ваши интересы. Быстрое получение денег продавцом. Для избегания возможных негативных факторов предлагается воспользоваться данным эффективным способом. Наша общество гарантирует надежность и безопасность заключения сделки. Огромным преимуществом выкупа машины с пробегом является то, что вы можете продать принадлежащий автомобиль в всякий момент. Чтобы автолюбителей, которые попали в транспортное происшествие, покупка битых авто может стать единственным и максимально выгодным способом избавиться через ненужного технического средства. 5 СТРАХОВ ВЛАДЕЛЬЦЕВ АВТО ПЕРЕД УСЛУГОЙ ВЫКУПА

купить сплит систему в самаре

(ThomasTom, 2019.04.13 15:22)

Оклейка изображениями, изготовленными методом широкоформатной печатиМультисплит-системы – присутствие наличии более чем одного внутреннего блока, сплит-система превращается в мульти-сплит-систему. Около возникновении каких либо разногласий с монтажниками, сразу звоните менеджеру.Дальнейший сообразно распространенности причиной выхода кондиционера из строя является нормируемая утечка фреона. Ныне Вам ставят кондиционер – советы
<a href=http://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html>чистка кондиционера</a>
<a href=http://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html>чистка кондиционера</a>
http://lednik-service.ru/texnicheskoe-obsluzhivanie.html - чистка кондиционера

Хорошее букет воздуха в вашем доме – уединенно из наиболее важных факторов сохранения здоровья членов вашей семьи. Быть наличии бойлера или чиллера с тепловым насосом порядок фэнкойлов может использоваться и чтобы отопления.Правила эксплуатации кондиционеровТолько лишь 2,8 литра водяного пара (влаги) увеличивают относительную влажность воздуха с 15 до 60% во всем доме общей площадью 93 м2. Эта размер зависит от температуры воздуха, поскольку дееспособность воздуха умерять воду зависит от его температуры. Нередко одиноко и тот же домашний блок может устанавливаться сиречь в напольном, так и в потолочном положении. Присланные к вам эксперты по системам вентиляции будут замышлять вашу конкретную проблему, и порекомендуют либо воздушный теплообменник, либо вентиляционный агрегат с рекуператором тепла (теплоутилизатором). Вредное воздействие повышенной влажности может проявляется даже в виде черных пятен плесени. Она может отравлять нуль не подозревающих жильцов. Впрочем в результате отсутствия циркуляции воздуха, плохого проветривания помещений и недостаточного притока свежего воздуха создаются условия, около которых эти вредные вещества могут биться на человека интенсивно и массированно, представляя непосредственную угрозу его здоровью. Постарайтесь убрать подальше через места монтажа все вещи, преимущественно мягкую мебель. Например, в Ираке, где обстановка TOSOT пользуется достаточной популярностью, круг «цветных» кондиционеров этой марки впечатляет.Здесь мы предлагаем Вам подробно ознакомиться с существующими типами различных климатических и вентиляционных систем. Ее процент зависит через целого ряда факторов. Дизайн кондиционеров

купить кондиционер в самаре с установкой недорого

камин цена

(PerrySeeds, 2019.04.13 14:08)

Закрытые топкиОсновой дымохода служит канал, расположенный вертикально, его отход от оси возможен на незначительную величину. Действие сооружения дымохода, монтаж модулей, подборку материала, и не токмо отделочного, нуждаться предоставить специалистам. Трубы вентиляцииТопка камина видна с двух сторон быть условии отсутствия внутренней перегородки. Такими же свойствами обладают керамические трубы, около толщине стенки 8 мм. Керамика является превосходным материалом. Если же Вам, помимо красоты, надо и обогреть помещение, то здесь становятся простой незаменимы электрические камины, купить которые Вы можете в нашем магазине.
<a href=http://www.domkaminov66.ru/napolnie-i-nastennie-biokamini-ekaterinburg>камин в квартиру без дымохода</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/dimohodi>цена на дымоходы</a>
http://www.domkaminov66.ru/ - интернет магазин каминов

Дизайн каминов чтобы загородного домаКамины в загородном доме очень популярны, ведь это не только вдобавок единовластно источник отопления, только и в первую очередь наука интерьера и главная деталь обстановки помещения. Особого внимания заслуживает печной песчаник, ради которого характерно невыносимо быстрое прогревание, а также длительное удержание тепла, полученного через камина. Они ввек окажут квалифицированную помощь. Гарнитура и пособиеСамым экологическим и чистым природным материалом считается именно натуральное дерево. Освобождение подвергают теплоизоляции, быть этом следует соблюдать совершенно нормы пожарной безопасности. Буде соединение с дымоходным каналом осуществляется через «черной» трубы, изготовленной из жаропрочной стали, положим, при подсоединении «буржуйки», то толщины стенок будет довольно 2 мм. камин из мебельных щитовмнимый камин из гипсокартона

москва санкт петербург авиабилеты дешево

(CoreyPOK, 2019.04.13 12:52)

Обезвоживание. Уже на земле в таможенном терминале уписывать пост с пустыми бланками, и таможенный офицер на хорошем английском языке поможет Вам заполнить эту декларацию. Такой свидетельство возбраняется потерять, порвать или невзначай где-то оставить.Разве Вы планируете путешествие разве поездку с использованием услуги авиаперелета, то первое, с чего стоит начать, это покупка авиабилета. Следующие три места среди собой разделили три британские авиакомпании: для втором месте Flybe, для третьем – Monarch и на четвертом – easyJet.Клажа может отличаться через стандартных параметров сообразно весу, габаритам и качественным характеристикам. Именно сообразно этой причине присутствие грамотном планировании авиаперелета позволительно сэкономить немалую, а суть ощутимую сумму. В некоторых случаях понадобится также извлечение из банка, подтверждающая быль оплаты авиабилета. Прямо на борту самолета обещать спецпитание, alias выбрать какой-то другой его лик, невозможно. В этом опросе получили оценки 19 авиакомпаний. Будет больше шансов сделать это дёшево. Идентичными преимуществами обладают так называемые полугодовые билеты, срок непрерывного действия которых составляет шесть месяцев. предложению, вы навряд ли сможете вернуть, в случае чего. В разных авиакомпаниях степень обслуживания различен.
<a href=https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-krasnodar-moskva.php>краснодар москва авиабилеты дешево акции распродажи</a>
<a href=https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-moskva-anapa.php>авиабилеты анапа москва расписание и цены</a>
https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-krasnodar-moskva.php - купить авиабилет краснодар москва

Лонж – это VIP зал ожидания аэропорта, в котором позволительно скоротать век пред рейсом.Следующие коллективно с пассажиром животные тоже относятся к особым категориям багажа, и их перевозка также оговаривается отдельно.Любую поездку лучше планировать заранее, а в случае авиаперелета это еще и позволит сэкономить средства, ведь авиабилеты, купленные после скольконибудь недель перед полета, обойдутся значительно дешевле. Постановка пассажира, опоздавшего для самолет, зависит через категории купленного билета. Но совершенно же лучше уточнить наличие такого отсека, так чистый редко используются самолеты, не обладающие перечисленными условиями.Остальные места в рейтинге распределились таким образом: второе поляна досталось немецкой Lufthansa, а для третьем месте оказалась национальная турецкая авиакомпания Turkish Airlines, которая в прошлом году заняла первое место.Желающим осуществить авиаперелет предоставляется мочь выздоравливать таможенное оформление, обыкновенный таможенный контроль по так называемому «Зеленому каналу». Например : «принесите пожалуйста мне воды»(чтобы с тюарда самолета). После того, наравне полет довольно совершен, «мили» поступят на ваш счет. По словам Татьяны Даниловой, ценз кейтеринга в настоящее период, в самом деле, нравиться удивляет. Авиаконструкторы понимают, что пилот, в награда от шофера междугороднего автобуса, не сможет исправлять сломавшееся транспортное способ посередине пути. Опричь покупки премиального авиабилета, вы можете тратить «мили» на оплату номера в гостинице, купить товары, alias воспользоваться любыми другими услугами партнеров вашей авиакомпании.

скрылась с места ДТП

(Roberttough, 2019.04.13 10:18)

Процесс конвертации и аннулирования акций проводит центральный депозитарий на основании распоряжений эмитента. В соответствии с Гражданским и Воздушным кодексами РФ билет – это и есть договор перевозки, поэтому авиакомпания обязана перевезти пассажира рейсом, указанным в билете. Не стоит дублировать одни и те же функции формулировками-синонимами.Также в судебной практике есть случаи, когда истец просил признать недействительным БД сообразно основаниям, которые являются взаимоисключающими (уклонение, лукавство, влияние тяжелого обстоятельства, нарушения требований закона, обманчивый мировая), присутствие этом не предоставив никаких надлежащих и допустимых доказательств в повторение своих исковых требований . безвыездно начинается с того, что потенциальный инвестор выбирает объект, в который хотел бы вложить средства.Общей особенностью денежных расчетов является передача денежной компенсации одной стороной в пользу подобный после осуществление определенных действий. Впервые за продажу лишних билетов в России была оштрафована компания «Победа». Предприятие обратилось с целью восстановления своего нарушенного права к Международного коммерческого арбитражного суда при ТПП Украины, выиграло мастерство и в конце-концов задолженность была взыскана. Коммунальные службы тоже придумали метод борьбы с неплательщиками: ограничивают водоотведение, то лупить ставят заглушку в канализации. Путь взыскания алиментов, данный решением суда, меняется сообразно решению суда сообразно иску получателя алиментов.1) были производства (как налоговые, так и уголовные национальным законодательством) уголовными по своей природе? При ответе на этот вопрос ЕСПЧ толкует «криминальность» природы производства, обвинения или наказания достаточно автономно, то есть не ограничиваясь отнесением производства к уголовному национальным законодательством. В этом постановлении должен указываться размер и порядок осуществления отчисления из заработной платы, а потому работодатель не может самостоятельно удержать из заработной платы сумму, которая превышает сумму, содержится в постановлении исполнителя. Зато по нормам Законопроекта миноритарии обязаны продать свои акции. Наряду с этим, ликвидность акций миноритариев отдельно от доминирующего контрольного пакета будет минимальной.По нашему мнению, чтобы упорядочения данному вопросу и предостережения в будущем субъектов внешнеэкономической деятельности от указанных недоразумений, надо внести изменения в ч. 4-19 иначе ч. 1 ст. Такое привилегия возникает у акционеров общества, которое прекращается, а также общества, к которому осуществляется присоединение.
<a href=http://msk-consalt.ru/lishenie-prav/otkaz-ot-medosvidetelstvovaniya/>отказался от освидетельствования</a>
<a href=http://msk-consalt.ru/lishenie-prav/vyezd-na-vstrechnuyu-polosu/>адвокат по ДТП выезд на встречную полосу</a>
http://msk-consalt.ru/advokat-po-dtp/ - юрист по ДТП

Все, есть старая прибаутка: "Доверяй, однако проверяй!".Мочь решения конфликтной ситуации мирным через будет подчиняться, в частности, от того, какая именно орган стала первоосновой насилия.Мировая круг выделяет различные цель договорной реструктуризации (out-of-court restructuring сиречь workout), в зависимости от степени привлечения государства к реструктуризационных процессов. 1217 ГК Украины определяется точно один из видов наследования. При определенных условиях средства должника может непременно продано по любой цене, определенной на аукционе, поскольку ч.Законодатель определяет приоритетность договоренности родителей в вопросе содержания ребенка над определением порядка содержания ребенка в суде.повлиять для работника, что отказывается исполнять определенные задачи, мотивируя это тем, что их выполнение не входит в его обязанности, поскольку требовать через сотрудника исполнения работы, не обусловленной трудовым договором, запрещено ст. и нанесла сторонам значительных финансовых и репутационных убытков. Другими, более важными с точки зрения Суда есть критерии круга адресатов (определенное или неопределенное) и правовых последствий для адресата.

тарпаулин в астрахани купить

(Ivansmeri, 2019.04.13 09:05)


<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/пленка-люкс-г-десногорск/>пленка люкс</a>
<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/sadovye-reshetki/>сетка пластиковая 5х5 мм</a>
https://astrahan.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/пленка-люкс-г-десногорск/ - купить пленку люкс в астрахани

купить москитную сетку

(Thomassourn, 2019.04.13 07:56)


<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/membrana-dlya-pruda/>пленка пвх для пруда купить</a>
<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/пленка-люкс-г-десногорск/>пленка люкс</a>
https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/agrotkan/ - агроткань купить

пленка полиэтиленовая для теплиц цена

(GlennPlesk, 2019.04.13 06:40)


<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/>сетка затеняющая для теплиц и навесов купить</a>
<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/geotekstil/>геотекстиль майкоп</a>
https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/shpalernaya-setka/ - огурцы на шпалерной сетке майкоп

Freerb Queecy

(dobroslavasymn, 2019.04.12 19:21)

<a href=http://agalon.eu/>http://agalon.eu/</a> Gragreeenlally


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »