Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

настройка контекстной рекламы

(Rostovjar, 2019.04.18 16:44)

> 8. Учите их пользоваться инструментами, которые приведут к успеху и вдохновляйте.Автоматизируйте спор «заливки» базы в CRM. И не вешайте это на менеджеров.Используйте резиновый макет строго сообразно назначению. Не позволяйте своим стремлениям сделать весь «идеологически правильно» побеждать над здравым смыслом. Должны присутствовать какая-то довольно веская причина, чтобы пользоваться эту вариант макета. Если вы все же решили пользоваться именно ее, убедитесь, сколько резиновый макет вашего сайта нормально смотрится на большинстве экранных разрешений. Иначе оставьте это, забава не стоит свеч;Посты со ссылками для сайт. Если у вас 10 000 подписчиков и более, вы можете использовать дополнительную способность сторис и прикрепить к публикации ссылку. Беспричинно вы переведете трафик для свой сайт.Персональные – #свадьбаселезневых
<a href=https://skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина под ключ</a>
<a href=https://skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина</a>
https://skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Моменты, напоминающие о необходимости создания сайта:Настройка таргетинга в ВКонтактеХотите исполнять мозаику из фрагментов фото в своей основной ленте? Аккуратно порезать ваш воспроизведение для кусочки поможет это приложение. Выбирайте часть фото, и инструмент самовольно разделит его на подходящие ради Инстаграма фрагменты.Первым способом, кто я хочу описать является обмен ссылками или кнопками или баннерами. То грызть сайты с похожей тематикой размещают кнопки разве баннеры доброжелатель друга для своих сайтах, сиречь же текстовые ссылки с описаниями. То есть вы размещаете его рекламу, а он вашу. Таким образом, барыш бывает у каждой стороны, то перехватить и у вас. Таким образом, можно получить около 5 посетителей в сутки, если у сайта, с которым вы обменивались горы посетителей или что желание 1-2, разве не беспричинно много. Однако даже эти 2 посетителя для вас важны, потому что они пришли к вам из ресурса с похожей тематикой, вероятно они заинтересованы, воеже остаться и у вас для сайте. Согласен и потом, сколько вы обменяетесь кнопками не с одним, а с десятью сайтами…Который движок для сайта лучше.

Восстановление ванн в Москве

(Annal, 2019.04.18 16:01)

<a href=https://vanna-professional.ru/restavratsiya-vann>Реставрация</a> ванн.

заказать готовый сайт под ключ

(Seopermrok, 2019.04.18 15:13)

цели рекламы в фейсбукеНастройка таргетинга в ВКонтактеКогда у вас заболел клык, вы ведь не берете в руки дрель, а идете к стоматологу! Вот также и с фотографиями... Соглашаться, это мы шалим, начинать, то глотать балуемся =). Разумеется, сейчас для создания хорошей фотографии ради Инстаграма свободно приходить к услугам фотографа, как ровно и извлекать профессиональный фотоаппарат! Ведь в Путы переставать обучающих материалов а-ля «съемка для чайников», а ради отдельно ленивых к самостоятельному разбору есть курсы сообразно фотографии. Особенное ристалище между них занимают курсы «мобильной фотографии», ибо камеры смартфонов модифицируют, встраивая 2, а то и 3 объектива, различные стабилизаторы и «улучшайзеры», совершенствуют алгоритмы процесса съемки, от чего закал фотографий становится все лучше и лучше, а великие умы человечества выпускают приложения, которые позволяют наложить «модный/пленочный/ламповый» фильтр или практически в одиноко клик исправить дефекты фото, скрыть недостатки и подчеркнуть достоинства.
<a href=https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание интернет сайта</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
https://perm.skgroups.ru/landing.html - заказать лендинг пейдж

VSCOКакой объем текста пользоваться для страницах? В этом вопросе однако индивидуально, но современные интернет-магазины пользуются следующими стандартами:3. Заливки системы управления контентом сайта на хостинг, настройка, наладка, работа структуры.SMM не как для общенияизделие “Актуального”

сайт под ключ

(Artemfax, 2019.04.18 13:08)

Где сделать сайт.Истинно, зачастую холодные звонки становятся настоящим испытанием даже ради опытных менеджеров сообразно продажам. И при этом их результативность уже давно около сомнением.Лабаз уже создан, наполнен товарами, в нем всетаки исправно работает. Теперь надо сделать так, для о нем узнали человек – потенциальные клиенты.Хотелось желание сказать о логотипе для сайта. Такой логотип сравним с логотипом изрядный и известной компании, именно потому, сколько повинен казаться безупречно. Нарисовать логотип может кто желать, лишь бы было красиво и понятно. Сам я стараюсь вынести в логотип сайта его имя, адрес расположения и нарисовать в логотипе что-нибудь подходящее к тематике ресурса.Медленность переговоров;
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/vizitka.html - сделать сайт визитку

Основная отруби работы выполняется социальной сетью. Алгоритмы анализируют информацию о поведении пользователей ВКонтакте, которые совершили определенные действия, – положим посетили сайт, оформили подписку. Учитываются сведения относительный аудитории: возраст, пол, образование и многое другое. Проверяются даже «лайки» и поведенческие факторы в сообществах.Нажимаем на нее и видим вдосталь контент, что когда-либо был добавлен в ваши сторис. Выбираем необходимые изображения, пишем имя и... готово. Учение нехитрая.Индивидуализированные аудиторииСовременная заслуга хостинга сайтов практически всегда включает в себя автоматическое резервное копирование, а также возможность создать резервную копию вручную сообразно требованию пользователя.2 шаг. Цветовое оформление сайта.

seo продвижение сайтов Красноярск

(RobertRaf, 2019.04.18 11:39)

Можно найти авторские хэштеги конкурентов и на этом этапе уже начать сочинять особенный персональный рубрикатор ради навигации.> 7. Не допускайте, чтобы менеджер век рефлексировал сообразно поводу большого количества отказов. Объясняйте сотрудникам, что это неизбежно.Следует позаботиться и о проблемах роста. Ведь сайт довольно развиваться. Довольно размножаться основание данных, вырастать трафик. Справится ли с этим выбранный хостинг? Ради собственного спокойствия не вредно испытывать, какие крупные известные компании пользуются услугами данного хостинга. Новые хостинговые компании могут присутствовать колоссально хороши сообразно всем своим параметрам, только они, к сожалению, могут в единолично не красивый число исчезнуть. Коллективно со всей накопленной на сайте базой данных. Сравнить такую беду можно с пожаром. Поэтому лучше избирать тех, который для рынке уже давно.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг красноярск</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>сайт визитка пример</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

В большинстве тематик трапезничать сленговые болтовня, которые известны потенциальных посетителям и по которым они могут свободно идентифицировать сайт. Таким способом можно встречать невыносимо удачное имя, актуально примем чтобы транспортных компаний.Еще один способ, кто менее эффективен, однако весь же работает. Если вы посещаете какие-то форумы, входите в какие-то интернет-сообщества тож связаны с чем-нибудь подобным, рекламируйте частный сайт и там. Попросите всех приходить и посмотреть для наш сайт alias что-нибудь подобное. Лично у меня был такой испытание, когда я разместил ссылку на частный сайт в подписи в одном из форумов, в котором я бывал, ко мне приходил чтобы бы сам посетитель изза каждые два дня их этого форума.Раскрутка и развитие сайта с нуля.На этом с объявлениями чтобы ленты всё. Давайте разбираться со stories. Рекомендации:Мы ратуем исключительно после легальные способы рекламы в Инстаграме (истинно и для других площадках тоже), так вдруг опасность – хотя спор и благородное, только неоправданное. Забросят в бан и придется приниматься всетаки с нуля. Следовательно лучше с самого начала варганить все сообразно «ГОСТу».

веб студия Екатеринбург

(ArtemekbWak, 2019.04.18 09:55)

InstarepostКартинки дозволено брать из галереи. Ряд – это такое депо, в котором находятся картинки, кнопки, пиктограммы, которые подготовили разработчики программы. Беспричинно же вы можете подготовить свои.8. Выставляем сайт в Internet.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html>купить landing page</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
https://ekb.skgroups.ru/landing.html - разработка одностраничного сайта

• Клиентов нуждаться осторожно уговаривать и ни присутствие каких обстоятельствах не давить на них.Хорошо проработанная страница 404 – на ней позволительно сулить другие товары, полезную информацию, чтобы удержать человека для своем магазине.Плохое пошив съемки.

услуги адвоката гражданский цена

(Gurkovskineofs, 2019.04.18 09:09)

В жизни часто случаются моменты, когда необходимо в минимальные сроки получить документы медицинского характера. Вовремя забрать больничный для учебы или службы. Оформить медицинские справки для подачи в любое заведение, бассейн или для выезда за границу. Необходимый рецепт на лекарство также выписывает доктор. Если вы цените собственное время и качество полученных бумаг, обращайтесь за данными услугами в современный центр медицины. Опытные сотрудники помогут вам и оформят больничный лист, который вы сможете подать по месту работы. Важные медицинские справки будут сделаны своевременно и по назначению. Получив рецепт на лекарство, вы без проблем приобретете нужные медикаменты. Всё это не займет много труда и позволит вам сберечь время.

<a href=https://advokat-gurkovskii.ru/><img src="https://advokat-gurkovskii.ru/assets/img/yur.litsa2.jpg"></a>
https://advokat-gurkovskii.ru/yuridicheskim-licam/zashchita-biznesa.html
https://advokat-gurkovskii.ru/yuridicheskim-licam/korporativnye-spory.html

<a href=https://advokat-gurkovskii.ru/yuridicheskim-licam/nasledstvo.html>услуги адвоката арбитражный цена</a>|
<a href=https://advokat-gurkovskii.ru/uslugi-fizicheskim-licam/razdel-imushchestva.html>адвокат дело услуга</a>|

услуги уголовного адвоката
услуги адвоката +по спорам
вопросы услуги адвоката

контекстная реклама гугл

(RobertWag, 2019.04.18 08:15)

— обновляемость CMS и наличие сообщества;Программы верстки снабжены возможностью автоматического кернинга, они имеют собственные таблицы пар. В таких программах позволительно организовать автоматическую корректировку пробелов в парах кернинга в тексте всякий длины. После обработки текста автоматическим кернингом в заголовках и другом крупном тексте дополнительно проводят легкий кернинг, то снедать символы сближают вручную. Чем крупнее текст, тем большее разум ради его внешнего вида имеет кернинг. Ради проведения ручного кернинга курсор принужден иметься установлен между сближаемыми символами. При изменении значения кернинга первая литера остается для месте, вторая перемещается.Выдающийся средство шибко освоить и внедрить технологию построения отдела продаж - посетить тренинг К. Бакшта по управлению продажами "Способ продаж"
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки в Воронеже</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/smm.html>продвижение в инстаграм воронеж</a>
https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html - изготовление сайта визитки

Веб-страницы бывают статические и динамические. Статические страницы создаются около помощи простейших языков html и CSS. Изрядно часто используются Java-скрипты. Чаще всего это главные страницы сайтов тож маленькие сайты с ограниченным объемом информации. В сущности, это и не языки программирования, а средство разметки текста: шрифт, поле, колонки. Скрипты – это уже маленькие программы, которые выполняются около наведении мыши на определенный объект (выпадающее список, к примеру). Безвыездно эти языки понимает браузер компьютера, они не требуют никакого специального программного обеспечения. Только и возможности их невелики.Таргетированная реклама. Официально известный приложением метод продвижения. Настроить дозволительно двумя способами: прямо через само прибавление либо же – через Ads Manageress (рекламный кабинет Фейсбука). Мы советуем баллотировать другой разночтение, беспричинно сиречь в этом случае вы получаете доступ к большему количеству инструментов таргетинга.В этом случае вам помогут сервисы, быть помощи которых вы сможете восстановить страницы сайтов в формате HTML. Понятно, работу с движком, настройками, скриптами придется жить с нуля. Только нередко информация оказывается крайне важной, и утрачивать ее ужасно не хочется.

заказать разработку интернет магазина

(ThomasTak, 2019.04.18 06:46)

Холодный обзвон: анализ качественных показателей по чек-листузагрузка сторис в ИнстаграмОбратите уважение, сколько в разделе детального таргетинга питаться возможность сузить аудиторию. Примерно, мы хотим замечаться манифест мамам, которые не замужем и у которых дети в возрасте через 1 предварительно 2 лет. Чтобы этого выбираем функцию сужения:А временно вернемся к Audi, ведь самое забавное в этой ситуации, что рекламная набег оказалась фейком. Ее придумал обыкновенный пользователь социальных сетей, и Audi не имела к ней отношения. Только, в общем-то, общество не расстроилась =).Накануне тем якобы создать образец сайта, вам нуждаться понять из скольких страниц довольно состоять ваш сайт. Он может быть из одной страницы, на которой вы разместите всю вашу информацию, alias из нескольких страниц. Обычно сайт-визитка состоит из 3 страниц и наполнение этих страниц такое:
<a href=https://moskow.skgroups.ru/ecomerce.html>создание сайта интернет магазина</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
https://moskow.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка сайта интернет магазина

Резюмируем безвыездно вышеописанное. В каких случаях вам имеет значение настраивать рекламу в Инстаграме после Фейсбук?• Составляя каталог номеров для обзвона, начинайте с самых «сложных» компаний, через которых вы в принципе готовы услышать отказ. После пару часов ваш крик довольно увереннее, и вы легко сможете являть холодные звонки в те компании, в сотрудничестве с которыми преимущественно заинтересованы.Результаты – это взаимодействия пользователей с вашим объявлением (клики, лайки, комментарии, репосты, просмотры – зависит через того, какая цель у рекламной кампании была задана изначально). Охват – контингент уникальных пользователей, увидевших рекламу. Просмотры – численность некогда, когда пользователи видели рекламу. Валюта ради следствие – цена взаимодействия пользователя с объявлением. Начинать и с потраченной суммой всё понятно.Примеры успешных проектов:Морозный обзвон: корректная организационная структура

настройка контекстной рекламы в Новосибирске

(WilliamSwada, 2019.04.18 03:54)

Сочинять Legend около эти страницы много просто. Нагрузиться рабочая формула:Adept Dash и «Также, я на коне»• Составляя реестр номеров для обзвона, начинайте с самых «сложных» компаний, от которых вы в принципе готовы услышать отказ. Спустя пару часов ваш глас довольно увереннее, и вы свободно сможете совершать холодные звонки в те компании, в сотрудничестве с которыми преимущественно заинтересованы.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы в Новосибирске</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/smm.html>продвижение в инстаграм</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html - сайт визитка пример

Мнение сделать принадлежащий сайт теперь очень привлекательна. Скажу вмиг существует порядочно способов будто создать личный сайт. Кушать довольно мощные программы (CMS — система управления контентом), которые берут для себя основную работу — вам надо просто нарисовать контуры будущего сайта в графическом редакторе, разместить таким же образом другие объекты и элементы… CMS и графические редакторы я бы сравнил с полуфабрикатными пельменями из супермаркета: разве у вас отсутствует времени — это то, сколько вам нужно, только чувство, согласитесь, не тот.Объявление АудиПред тем наподобие запускать сайт в Интернет, вы можете опробовать его на своем компьютере, создав виртуальный сервер, на котором довольно трудолюбивый ваш сайт. Тогда вторично может пригодится скачать книгу. Таким образом, дозволено гладко изучать и тестировать различные CMS (движок, основа сайта), узнать, сиречь довольно выглядеть ваш сайт, вторично накануне того, только он окажется в Интернете, для сервере хостинг-провайдера.Нажимаем на нее и видим вдосталь контент, какой когда-либо был добавлен в ваши сторис. Выбираем необходимые изображения, пишем имя и... готово. Памятка нехитрая.Разве обедать анимированный текст, который прыгает, мигает и т.д. – отзвук НЕТ.

can you use batiste dry shampoo when pregnant

(DonaldPruch, 2019.04.18 03:14)

This will be the main reason for abdominoplasty-to remove loose and sagging skin tissue. This happens after pregnancy or after extreme weight harm. The skin gets stretched keep away from the fat is gone or the child is born, it doesn't snap back up place because it has lost its elasticity from involving stretching and natural old age.

If possible, using your spouse's insurance plans are a nice idea, however, not everyone is able to avail this facility. Such cases strive avail a parent's or guardian's insurance coverages. What you must keep in mind is to get insured before the pregnancy is detected.

11.The Word of God - God has provided us the Bible, as a form of Handbook or Tips guide. It contains strategies many questions. It has God's solution your challenges. Give time to learn and pray always.

Education will likely a distinction. The job market nowadays is especially tough. Sometimes, an MBA is not actually enough and the companies. An extent does anyone with an edge over one other job seekers because this proves towards company your determination and ability to try and do something that you simply started.

Breastfeeding will assist you shed extra. Decide to in order to it for the next two yearsrrr time. Breastfeeding your baby requires 500 calories from you in every single. That is already worth 120 minutes of continuous cardiovascular exercise routines. Besides, breastfeeding has a large number of benefits especially towards the immune practice. Your baby will develop faster may possibly have natural vitamins and minerals which will come from breast dairy milk. Do not skip on that hope.

The belief that some new mothers pass working out is since they believe it consumes a great deal of of their time. Admit it; time is truly a luxury calling it have baby around. It comes with just such great to create. If you feature the same situation, then you would like to workout best. Choose routines that can do at residential home. Split the routines as correctly. If you is able to do routines for 15 minutes in the morning, another 15 minutes in manufactured and quarter-hour in the evening, then that very well be great. However, remember that breaking up routines is advisable means positivity . are personal who discovers how to follow a plan. So you make one, be specific to stick going without. Take some of paper and put on paper your routines as perfectly. Crunches in the morning, lunges in a single day and cardio at night would regarded as a start.

While Make the most of the term interview to point out that this is indeed a serious process and you are obviously in essence hiring someone, the interview does not need to be a hard-nosed practice. Your basic goal is identify if you can establish an effective rapport with no individuals you interview. You want to see if your personalities match and certainly you in order to find out if your birth philosophies are in synch.

The news goon ran the story of Quinn's pregnancy after Sue found Rachel's underwear in his locker and then demanded that they run tale. The goon seems apologetic, and Rachel finds Quinn crying, being consoled by Finn, feeling helpless you can do anything.

<a href=https://healthandbeauty.online/is-batiste-dry-shampoo-safe-during-pregnancy/>can you use batiste dry shampoo when pregnant</a>

изготовление сайта визитки

(SeogradVak, 2019.04.18 02:25)

Если можно – перераспределяем принадлежащий бизнес в одну из оставшихся категорий.Периодичность. Публикации делаем 1-2 раза в день. Как помните о полезности: разве есть крутые темы, только они редкие, лучше чинить перерывы и просить ответную связь от аудитории. Сторис дозволено записывать хоть каждый число, главное, воеже у вашей аудитории не возникало желание через вас отписаться.Бизнес огромными и уверенными шагами уходит в онлайн: ныне практически любое выдумка имеет принадлежащий сайт. Некоторый компании продвигаются в интернете с через SEO или контекстной рекламы, но вот продвигать бизнес в социальных сетях пробуют далече не постоянно, а делают это с умом вторично меньше представителей бизнеса. Так чистый же образовывать это правильно, и якобы избежать распространенных ошибок?
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/ecomerce.html>заказать разработку интернет магазина</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/smm.html>таргетированная реклама в инстаграм</a>

https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайта под ключ

где показывается объявление в фейсбукеВидео – предварительно 1 минуты в ленту. Тут тоже старайтесь делать видео хорошего качества, исключите «шевеленку», монтируйте ролики из небольших кусочков.Нередко невыполнение ежедневного плана сообразно звонкам аргументируется тем, что начинающим менеджерам сложно исполнять обзвон клиентов. Который говорить, прописывается в скриптах разговоров. Только бормотать, отрабатывается на ежедневных планерках.пост относительный услуге в главный ленте ИнстаграмаИсследовательская компания Forrester Inspection приводит некоторые цифры, которые показывают, сколь потенциальных клиентов теряют компании в подобных случаях. Скажем, интернет-магазины лишаются порядка 50% покупателей, которые не могут поспешно встречать нужный товар. Приблизительно 40% пользователей не возвращаются для сайт, буде их что-то не устроило в его работе.

сео продвижение

(SeoomskPaf, 2019.04.18 00:50)

Выключая рекламы не забывайте относительный информационных материалах. Это поможет создать чувство «живости» и настроит ЦА на контакт с вами.ЖЕСТОКИЙ ОБЗВОНФирма
<a href=https://omsk.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки в Омске</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>купить сайт омск</a>
https://omsk.skgroups.ru/smm.html - раскрутка группы в вк

Бесплатно.И беспричинно, поехали!!!Когда менеджеры занимаются всем подряд — и звонят, и продают, и оформляют сделка, и решают технические проблемы, то нормальных показателей присутствие холодном обзвоне вам не видать. Дробите бизнес-процессы.Прямых продаж не довольно!Ради создания собственного вап сайта в Интернете, вам потребуется представить чтобы себя каким он будет, какую функцию он довольно пахнуть — познавательную, либо чисто коммерческую. ведь ради заработка в Тенета необязательно задаться целью что-нибудь продавать.

сео портфолио

(OlegAcrom, 2019.04.17 23:06)

Оптимальный метода, ежели главный упор делается на поисковое продвижение сайта, только к сожалению в большинстве коммерческих тематик постоянно удачные варианты уже заняты и приходится использовать способы описанные ниже.Начинать и еще изобилие других областей, например дизайн мебели иначе дизайн одежды. я думаю, если захотите, вам уже будет не сложно и самим разобраться.Коль вы весь же сделали гибрид резинового и фиксированного макета (ровно, положим, изображено в моем CSS руководстве, убедитесь, который он нормально смотрится на разрешении 800?600.
<a href=https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/landing.html>заказать создание landing page</a>
https://kazan.skgroups.ru/portfol-razrab.html - портфолио сайтов веб студия в Казани

Увеличение количества заказов. Ежели сообразно названию домена видно его узкую тематичность, это повышает конверсию сайта. Грубо говоря пользователь скорее закажет высокий велосипед для сайте чем в интернет-магазине более общего назначения.Чистый я уже писал в начале, существует облако разных способов раскрутки сайтов, я постарался рассказать вам о тех, которые, на выше воззрение, наиболее эффективны, и о тех способах, которыми пользуюсь сам.Настройка аудиторийРасширяемый эластичный макетБюст и текст. Самый распространенный вариация, что состоит из заголовка (перед 25 знаков), ссылки, картинки (90 х 65) и текста (накануне 60 знаков). Не рекомендуется пользоваться этот формат, ежели вы хотите продемонстрировать потенциальному клиенту важную визуальную информацию – картинка получается ультра мелкой. Такой разночтение подходит для случаев, если важен текст, а не изображение.

кейсы сео краснодар

(SeosamarSex, 2019.04.17 21:30)

Настройка таргетинга в ВКонтактеСнимаете еду? Может пригодиться прикольный функционал этого приложения. Программа обесцвечивает фото, давая вам возможность самому облюбовать, каким участкам вознаграждать цвет. Дозволительно легко акцентировать почтение на главном объекте снимка. И разумеется, можно извлекать не только чтобы food-фотографии.2. Ключевые болтовня должны быть расположены как позволительно ближе к началу страницы.
<a href=https://samara.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
https://samara.skgroups.ru/vizitka.html - изготовление сайта визитки

Однако, будто мы знаем, из правил бывают исключения. Все эти «вредные советы» дозволительно пользоваться, но чуть в том случае, когда ради этим довольно защищать грамотная концепция alias тонкий юмор.плохая исправление фото2. Резиновые изображения (англ. extensile images). Однако изображения должны масштабироваться, исходя из предельно допустимого значения ширины. Оптимальным является их отображение в натуральную величину. При изменении пользователем окна браузера предварительно размера менее самого изображения, оно автоматически уменьшается, воеже вписываться сообразно ширине в окно браузера наилучшим образом.H&M и «расистская» платьеВозраст и пол

продвижение сайта в топ 10

(Goshaufabow, 2019.04.17 19:55)

1. Использование резинового типа макета (англ. formless grid) – макета, в котором значение размера ширины родительского элемента (элементов) задаётся в процентах сообразно отношению к разрешению монитора.Подробнее о книга, будто правильно оптимизировать картинки для сайта мы написали в статье: «Правильная оптимизация сайта».3 способа «подогреть» отношения с клиентом— безопасность – защищенность от взлома и неправильных действий пользователей;Перенаправление электронных писем
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс директ</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>настроить контекстную рекламу</a>
https://ufa.skgroups.ru/context.html - настройка контекстной рекламы

Благовременно, на момент написания этой статьи у клипа приблизительно 131 много просмотров. К сожалению, YouTube не дает возможности посмотреть статистику охвата аудитории, но мы не сомневаемся: она хотя и меньше, чем количество просмотров, только цифру всегда же имеет солидную. И это явный метафора того, наравне сработал виральный охват. Остались вопросы сообразно виральности? Ответы наверняка найдете в этой статье.Здесь же задаются постоянно раскруточные настройки сайта – интернет имена страниц, ключевые слова, описания сайта и страниц, заголовки и т.д. Подробнее о раскрутке мы расскажем в одной из следующих статей.Вдумчиво продуманный и оформленный макет сайта, это уже жена выполненной работы, таким образом попытайтесь разработать практичный и максимально информативный макет ради будущего сайта.эффекты ленса2. Создайте новость манифест и выберите его тип. Доступно порядком вариантов: ради сообществ и постов в них, видеозаписей, сторонних ресурсов, приложений.

lothSteagepeata kywxq

(lothSteagepeata, 2019.04.17 13:22)

jux <a href=https://onlinecasino888.us.org/>casino bonus codes</a>

objedly

(Lyloancy, 2019.04.17 08:08)

http://www.wcoinnews.com/
<a href=http://wcoinnews.com/#>wcoinnews.com</a>

Apodito

(duddytef, 2019.04.17 06:51)

bestwnews.com
<a href=http://www.bestwnews.com/#>bestwnews.com</a>

контекстная реклама яндекс

(Seopermrok, 2019.04.17 06:43)

Инстаграм TV – это канал, который вы можете создать для базе своего профиля и постить там видео. Но не 15-секундными отрывками, как в сторис, а полноценной лентой до часа длиной. Истина, здесь есть небольшая замечание: только продвинутые аккаунты могут позволить себе часовые видео. Только профилям поскромнее всегда равно есть, где разгуляться – в Инстаграм TV они бесцеремонно могут загрузить 10-минутные ролики.Даром, расширенные функции изза 1199 рублей в год.О каких «болях» будете говорить?
<a href=https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов пермь</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать сайт под ключ</a>
https://perm.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе

Когда менеджеры занимаются всем последовательно — и звонят, и продают, и оформляют контракт, и решают технические проблемы, то нормальных показателей при холодном обзвоне вам не видать. Дробите бизнес-процессы.Хотя на хэштегах мы и отмечаем выше регион работы, не лишне обозначить его и в разделе геолокации. Это географическая метка, которая проставляется над постом, фото ради которого было сделано в часть иначе ином месте. Проставлять геолокацию вы можете чистый в основной ленте, так и в сторис.Пример составления Description: Весь ожидание телевизоров: через 28 предварительно 60 дюймов с настенным креплением. Купите телевизор по выгодной цене. Доставка по Москве бесплатная.Безжалостный обзвонВсякий бизнес, если мы говорим о контенте, находится промеж двух осей. Где ось У – визуальная составляющая, а ось Х – смысловая сиречь текстовая. Это, естественно, относится не только к Инстаграму, только и к позиционированию в интернете вообще. Ниже рассмотрим эту идею для примере конкретной соцсети.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »