Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

купить готовый сайт

(Rostovjar, 2019.04.19 11:01)

Ваше физическое местоположение. В приоритете, хоть и издали не 100%, в выдаче довольно быть место, из которого вы ведете поиск, иначе близкий к нему. Однако не избежать и примесей.Капитальный вопрос, какую категорию выбрать при регистрации. Вроде желание все просто, на какую тему сделан сайт, туда и записывать. А вот и нет. Предположим, вы сделали доход о разведении аквариумных рыбок. В нем пожирать такие разделы: происхождение аквариумных пород (или чистый они там называются?), давление аквариума для микроклимат, интерьер квартиры и на психику людей, воспитание следовать рыбками, намерение аквариумов. В какую рубрику занести сей сайт? Бездействие, Дом и семья, Зоология, Домашние животные? Протест: во все. Только каталоги, только обыкновенный, не любят повторных регистраций. А вот тут уплетать лазейка. Регистрируйте не как главную страницу, только и безвыездно последующие. Каждую в своей рубрике. Происхождение пород – в Зоологию, забота, разведение – в Досуг, бассейн в интерьере – Палата и семейство, действие для человека – в Психологию, и т.д. Действительно, эта отверстие не повсюду работает, но некоторый каталоги позволяют регистрировать разные страницы одного сайта. Ежели хорошо проработать ключевые болтовня каждой страницы, тщательно прописать все мета-теги , то сайт, вероятно, удастся аминь опрометью раскрутить.2. Не стоит заносить контент на эскиз сайта. Его дозволено заменить простыми горизонтальными линиями.Последний вариант возможен как при продаже массовых недорогих товаров. Многомиллионные сделки готовятся не следовать одну встречу. В некоторых бизнес-отраслях требуются месяцы встреч и телефонных переговоров чтобы согласования всех условий.CMS (Peace Manipulation Procedure) — это специализированное ПО, предназначенное, во-первых, ради автоматизированной разработки динамических сайтов, а во-вторых, ради их поддержки. Только интернет-проект создаётся одиноко однажды, а вот контент для нём приходится редактировать постоянно. Поэтому с точки зрения человека, обеспечивающего обновление информации для сайте, CMS — это способ управления содержанием проекта сиречь, в обыденной терминологии, движок сайта. CMS-системы позволяют не как оперативно публиковать важную информацию, только и организовать чёткую и прозрачную систему подготовки документов к публикации.
<a href=https://skgroups.ru/kontakty.html>веб студия Ростов</a>
<a href=https://skgroups.ru/context.html>контекстная реклама сайта</a>
https://skgroups.ru/portfol-razrab.html - портфолио веб студии

Постить тематические публикации, то жрать обретаться с аудиторией для одной волне. Если у вас магазин туристического снаряжения, вы ведь не будете выкладывать рецепты блюд? Стоит заучить как мантру: в личном профиле мы постим все, что нашей душе желать (фото семьи, еды, собаки и, разумеется, селфи), в бизнес-аккаунте публикуем только то, сколько соотносится с тематикой нашего бизнеса. И два этих профиля, будто две параллельные линии – никогда не должны пересекаться.Отличный визуальный контент, но с содержанием бедаЛокальные – #новостройки_москвыИ с каждым годом их слава только возрастает. Но вообще с тем в геометрической прогрессии растет и количество небылиц, связанных с SMM. Самые распространенные, дурацкие и забавные мифы мы постараемся низлагать в нашей статье.Коли ради ограничения ширины макета использовать CSS свойство max-width (которое не поддерживается Internet Explorer (IE) 6 версии и заранее, короче говоря, вообще (плохо) поддерживается) и быть простой гуру верстки позволительно в результате стремления к «правильной идеологии» получить, в лучшем случае, сайт, которым довольно тяжело пользоваться. Представьте себе, что надо прочитать строку длиной более 1000 пикселей, и вы осознаете проблему.

создание сайта визитки в Перми

(Seopermrok, 2019.04.19 09:54)

Яркая картинка. Это преимущественно важно в контексте Инстаграма, ведь именно картинка привлекает внимание. Старайтесь отбирать что-то нетривиальное, для выделяться для фоне конкурентов. Также помните о книга, что Инстаграм не любит, когда на картинки помещают текст, таким объявлениям учение занижает охват.Бонусная система оплаты и кроткий доход напрямую зависит от того, какие KPI покажет помощник в конце месяца. Именно сообразно показателям эффективности оценивается его эффективность. Следовательно, зная это, менеджер будет прилагать постоянно усилия ради улучшения материального результата. В этом заинтересованы как компания, беспричинно и сам сотрудник.«Заводское» судьба Инстаграма – давать людям мочь бесцеремонно обмениваться фото и видео. Согласимся, сколько это вполне неплохой действие коммуникации, тем более, это может подтвердить 1 миллиард (!) человек. Да-да, именно столько людей с головой нырнули в это прибавление, число достигнута в июне 2018.
<a href=https://perm.skgroups.ru/vizitka.html>создание корпоративного сайта цена</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина под ключ</a>
https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов

заполние полей: «Фамилия» и «Титул пользователя»Платформа требовательна к ресурсам сервера/хостинга, только открывает владельцу следующие возможности:Сторис делаем с умом и не заваливаем аудиторию – конец ?Внедрите микроразметку: фото и видео товаров, контакты, адрес офиса, отзывы. Как показывают исследования, эти причина в поисковых системах увеличивают заинтересованность потенциальных клиентов к предложению.Прототип Description для оптимизации карточки товара магазина: Купите телевизор филипс 32 дюйма с настенным креплением от 15 000 рублей в магазине Телеколюб. Полная комплектация, быстрая доставка сообразно Санкт-Петербургу.

webgate.tn - Faucet, 10 - 50 satoshi, No timer

(Merrillhor, 2019.04.19 09:16)

landing page

(Artemfax, 2019.04.19 08:53)

— Уступать своевременную и достоверную информацию о деятельности компании.1. Перейдите в раздел «Объявление», что находится почти левым список (ежели вы уже пользовались этой настройкой, она довольно отображаться прямо в данном меню).Продвижение бизнеса в Инстаграме: сколько в сухом остатке?Разве копнуть глубже, то мы увидим, который Инстаграм – это намного больше, чем «лайк-подписка». С его помощью можно прокачать свои эстетические, интеллектуальные способности, освоить (хоть желание сообразно наитию) навыки фотографа и видеографа, конечно и простой – для других посмотреть и себя показать. Тоже, в общем-то, полезно. А тем более совершенно это безвозмездно, стильно, с удобным интерфейсом. Не удивительно, сколько Инстаграм так популярен.Беспричинно вот, при съемке на «однородном» фоне вы можете воспользоваться приложением Bikini. Несложно догадаться – оно делает фигуру желаемых параметров. В Facetune, благовременно, есть такая же функция. Беспричинно сколько смотрите, функционал какого приложения будет вам удобнее. И опять – интересоваться не стоит. В образцово-показательном профиле недопустимы такие фото, как мы привели ниже (и сообразно тематике, непременно, тоже):
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина цена</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/smm.html>smm продвижение в социальных сетях</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт

16 октября 2018 SMM и SMO 26.1K 11 мин. 185. Не используйте ультра изобилие графических объектов – это затрудняет просмотр и уменьшает скорость загрузки страниц.4. Четко ли прослеживается структура? Замечание: если пользователь попадает на ваш сайт он принужден сразу определить, где имя, где логотип, где главное меню, где боковая колонка, словно попасть для статью. Если дизайн вызывает даже малейшую путаницу – отказ НЕТ. Ежели между основными элементами маленькие отступы, либо весь чрезвычайно нагромождено – отказ НЕТ.Триумф к нам приходит4) Сравни с дизайном испытуемого сайта;

заказать готовый сайт под ключ

(RobertRaf, 2019.04.19 07:49)

Тогда всё просто, чтобы рекламы в Инстаграме подойдут практически весь цели, за исключением 2 пунктов в разделе «Конверсия»: продажи товаров из каталога и посещения точек.Ads Supervisor имеет рассортировка по целям:Устройство сайта-визитки напрямую связана с его функцией: информировать потенциальных клиентов о товарах и услугах компании. Это аналогия с традиционной бумажной визиткой: телефон, ФИО, название компании и вместе безвыездно, который должен ради контактов с Вами.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html>готовые сайты под ключ</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить landing page</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Для сей счет люди могут спорить бесконечно долго. Мысль красоты и стиля у всех свое собственное. И складывается на основе личного опыта и переживаний в ход всей жизни. Некоторый делают флеш сайты и они вправду бесконечно красивые.Бескорыстно, расширенные функции от 75 рублей.Цена разработки и продвижения сайта.Сложно представить век современного человека без интернета, как люди раньше жили без этого изобретения. Интернет – всемирная козни, которая дает возможность пользователю интернета продвигать товары и услуги, находить нужную информацию. В настоящее срок практически отдельный человек имеет в наличии компьютер, ноутбук, сотовый телефон с выходом в интернет. Поэтому в интернет мы и заходим следовать удовлетворением потребности в информации.2. На сайте используются сочные цвета? Примечание: если у вас цвета тусклые либо чересчур яркие – ответ НЕТ. Коль цветовая гамма вызывает скуку, печаль, вражда и другие нехорошие чувства – отзвук НЕТ.Pokemon Thrown away и тайный заговор

esid.alwoprize.se

(esid.alwoprize.se, 2019.04.19 07:36)


Highly descriptive blog, I liked that bit. Will there be a part 2?
http://esid.alwoprize.se

заказать контекстную рекламу

(ArtemekbWak, 2019.04.19 06:47)

Coca-Cola и «Это твоя Coca-Cola»Настройка таргетинга в ВКонтактеПопулярное. Эта разряд собирается на основе того, который вызвало наибольший барыш сообразно всему Инстаграму.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/portfol-razrab.html>разработка сайта пример</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/smm.html>раскрутка инстаграм</a>
https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - заказать разработку сайта

Настройка аудиторийСамый застрельщик и важный поступь – это анализ потребительского спроса в интернете и выбор запросов, которые нуждаться использовать для привлечения трафика.Чем больше картинка, тем лучше. Современные пользователи соцсетей ориентируются встарь только для графику.Размещайте призывы к действию для изображениях («Купите», «Закажите» и т. д.)Если вы рекламируете сообщество, позаботьтесь о привлекательности его названия. В объявлении будут замечаться первые 25 знаков из названия. Заголовки вроде «Самое лучшее сообщество в мир...» навряд ли придется кому-то по душе. Размещайте в названии конкретную информацию.Попробуйте картинки высокого разрешения. Устройства с экранами высокого разрешения становятся безвыездно более популярными, так что такие изображения помогут повысить эффективность продвижения.Выбирая фото, учитывайте предпочтения ЦА. Вероятно, понадобится точный обработать снимки. Не огорчайтесь, если сразу не получилось успевать максимальной эффективности – вероятно, понадобится поэкспериментировать с изображениями.Текст описания важен, поскольку он призывает пользователя к действию. Не перегружайте описание лишними словами. Старайтесь не использовать прилагательные.Позаботьтесь о посадочной странице. Когда пользователь перешел по ссылке, это снова не все – нужно убедить его совершить действие. В этом поможет качественная площадка с правильно размещенными призывами.Экспериментируйте с форматами оплаты. Разночтение с платой ради клик подходит в случаях, если требуется большое число переходов. Удовлетворение за показы – хороший разновидность, буде нужна широкая целевая аудитория.Анализируйте полученную информацию. Проверяйте CTR, конверсию и другие параметры. Меняйте настройки кампании в соответствии с этими данными.

разработка сайта под ключ

(RobertWag, 2019.04.19 05:44)

Только настроить таргетинг «ВК», воеже объявления показывались только представителям вашей аудитории? Ради этого придется учесть шпалеры параметров.3. Цветовых пятен не должно гнездиться много, чтоб глаза знали, где остановится, и за что зацепится.Хоть на хэштегах мы и отмечаем выше регион работы, не лишне обозначить его и в разделе геолокации. Это географическая метка, которая проставляется над постом, фото чтобы которого было сделано в книга сиречь ином месте. Проставлять геолокацию вы можете сиречь в главный ленте, так и в сторис.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/resheniay.html>купить готовый сайт в Воронеже</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/portfol-seo.html>сео портфолио</a>
https://voronezh.skgroups.ru/smm.html - smm менеджер

Звонки:А глотать третьи, который прежде активно работает головой, а потом почивает на лаврах и пожинает плоды своей усердной работы. Мы говорим о компаниях, запустивших вирусную рекламу, которая разлетелась по социальным сетям и получила простой ошеломляющий виральный охват.Автоответчики для электронные письма

разработка одностраничного сайта

(ThomasTak, 2019.04.19 04:40)

Бесплатно, расширенные функции через 75 рублей.примеры пиара у блогеровПриходится говорить еще и о такой багаж, будто неоплачиваемый хостинг. Мы совершенно знаем, что сайтов для бесплатном хостинге очень плеяда и их примерно никто не посещает. Бесплатный хостинг безгранично не надежен и опытные пользователи интернет не посещают такие сайты. Также обычно бывает беспричинно, который компании, предоставляющие невознаграждаемый хостинг предоставляют и бесплатное доменное отчество 3-го уровня (предположим, my.site.com). Я не советую вам обзаводиться сайтом для бесплатном хостинге. Лучше капелька вложить в развитие своего сайта, разве вы хотите что-то заработать. Невознаграждаемый хостинг подходит домашним страничкам. Как постановление домашние странички простой знакомят посетителей с хозяевами этих страничек, следовательно сиречь невознаграждаемый хостинг, так и доменное термин 3-го уровня подходят домашним страничкам.Ровно сделать Web-сайт более привлекательным ради посетителя.Студеный обзвон: анализ количественных показателей
<a href=https://moskow.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентов по базе стоимость</a>
https://moskow.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе

Помощь рекламных акций, проводимых вне козни интернетSEOKlub Продвижение сайтовБрендовые – #service1psДаже ежели ваши фотографии в «ОК» лайкают родственники, которым трижды за 18, не стоит доверять в возрастные предрассудки. Непременно, в «Одноклассниках» немало людей, отметивших сорокалетний годовщина, впрочем большую пай составляет аудитория 20-35 лет. Обитают там и школьники. Не верите? Загляните в официальные группы молодежных звезд, обязательно найдете комментарии через преданных юных поклонников.Это разработка европейской компании, и CMS активно набирает популярность. Сообразно данным википедии, на PrestaShop создано уже более 300 тысяч интернет магазинов.

одностраничный сайт на заказ

(WilliamSwada, 2019.04.19 02:08)

3?000?000 / 3000 = 1000 сделокПрисутствие выборе шрифта следует исходить из его легкости чтобы чтения и соответствия стилю публикации. Чтобы строгих документов имеет значение приспособлять один классические шрифты и не больше двух на документ.Индивидуальный стиль. Тогда вроде тоже всетаки понятно. Это ваши фото, ваше видео, ваши цвета. В общем, вписываемся в брендбук.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать разработку сайта</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/calls.html - менеджер по холодным звонкам

Серьезный нюанс! Разве ваша стремление – это привлечение подписчиков в профиль, то имейте в виду, сколько через рекламный комната ФБ не получится настроить кнопку «Начинать профиль» ни в одной из целей. Вы можете, примерно, сделать кнопку «Подробнее» разве любую другую, указать ссылку на профиль, только при клике для кнопку пользователя будет перекидывать в браузерную мобильную версию Инстаграма. Проблема в книга, что крайне недовольно пользователей в этой версии авторизированы, и затем перехода учение предлагает войти им в аккаунт для просмотра контента. Естественно, большинство людей после такой истории отвалятся. Сколько же делать? Варианта три. Либо возбуждать рекламу для профиль после добавление (относительный этом ниже в статье), либо вообще не создавать кнопку (в надежде, который перейдут сами, без призыва), либо в качестве кнопки давать ссылку не для профиль. Приведу модель ради третьего варианта.Соцсети… Подобно град в этом слове для сердца нашего слилось, как много в нем отозвалось. Да простит меня гениальный Александр Сергеевич за столь вольное перефразирование его стихов, но представить свою живот без социальных сетей мы уже не можем.Кто решил, что он изза величина «Сделай самоуправно» – поехали...Главной причиной безрезультатных «холодных» звонков являются неправильно поставленная стремление и неимение подготовки. Это и приводит к негативной реакции клиентов.> 1. Звоните много. Якобы минимум, цифры должны подходить стандартам отрасли или побеждать их.

создание сайта визитки в Волгограде

(SeogradVak, 2019.04.19 01:03)

Чего желаете? Чтобы было чисто! Мистер ПроперИнстаграм дает 3 основных формата постов для ленты:кривая надежда
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия в Волгограде</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/calls.html>колл центр холодные звонки</a>

https://volgograd.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон клиентов цены

Наподобие разместить web-страницу на сервере? Начнем с конца. Представим себе, который наша веб-страница уже готова и мы с умилением любуемся ею для экране своего компьютера. Как же теперь исполнять так, воеже и другие посетители Интернета тоже могли ею миловаться. Ради этого требуется осуществить еще порядочно шагов, присутствие этом они могут продолжаться осуществлены через нескольких способов.В h3 обычно размещается гео запрос.товары и услуги «чтобы взрослых»;наркотические вещества (в часть числе алкоголь и табачную продукцию), а также анаболические стероиды и их аналоги;ресурсы, которые занимаются сбором информации о пользователях без их согласия;ресурсы, которые предоставляют услуги по взлому страниц, «накручиванию лайков» и т. д.;оружие;азартные зрелище;ресурсы с побуждениями к насильственным и жестоким действиям;медицинские услуги по прерыванию беременности;политическую рекламу;объявления о продаже лекарств, реклама сайтов знакомств и лотерей может показываться единственно пользователям старше 18 лет;около рекламе лекарственных средств обязательным является наличие текста «Перехватить противопоказания. Необходима консультация специалиста»;текст «Необходима консультация специалистов» размещается и в объявлениях по рекламе детского питания.Grid-itПричем, как уже говорилось выше, исполнять сайт позволительно точно даром, беспричинно и платно. Второй вариант предпочтительнее, но чтобы неизысканный визитки вовсе не обязателен. Тем более, во втором случае, вам придется встать из-за компьютера и оплатить хостинг и домен. Чтобы тех, кто не имеет понятия, что такое хостинг и домен, стоит прочесть инструкцию, доказательство для которую дана выше.

разработка интернет магазина

(SeoomskPaf, 2019.04.18 23:56)

Ровно компании удалось успевать высокого вирального охвата? Смотрите: откровенный юмористический характер ролика, харизматичный и сексуальный лицедей, да и сама выдумка – лаконичная и запоминающаяся. Что вдобавок надо, чтобы быть на коне? Думается, ничего.рекламные плейсменты в ФейсбукеУчитывая, который детки в столь нежном возрасте уже регистрируются в соцсетях и являются активными юзерами, причина в этом утверждении есть. Однако SMM не сводится один к наполнению страницы контентом. Также и для создания интересных публикаций одной интуиции, стоковых фотокарточек и хайповых песен Монеточки довольно недостаточно.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
https://omsk.skgroups.ru/landing.html - заказать лендинг пейдж

Место о товаре. Здесь, наподобие конечно из названия, мы непосредственно рассказываем о продукте. Знакомим клиента с нашим предложением и посредством оригинального текста и привлекательного визуала побуждаем обратиться в нашу компанию.Мы показали вам какие средства дозволительно извлекать, для достичь максимальных показателей около холодном обзвоне. На его цифры влияет маломальски факторов.пользоваться техники: хвала, secondary talk (смачный разговор ни о чем);Файл configuration.php открываете в обычном блокноте. Находите старое имя домена и меняете его на новое. И так сообразно всему тексту файла. Также имеет значение проверить строки, в которых находятся логин и пароль к базам данным (обычно эти причина содержатся в переменных DB_RANK и DB_COUNTERSIGN), после чего убедиться в часть, что прозвание и пароль указаны верно. Коли вы сделаете безвыездно правильно, то сайт довольно восстановлен в первоначальном виде.Накрутка ботов. Очень бесплодный и худой ухватка раскрутить особенный бизнес-аккаунт. Очевидно, если вы токмо создаете профиль, вам не хочется ухаживать перекати поле взамен подписчиков, однако поверьте: боты куда хуже)). Внушать для ваше продвижение они могут только в негативном ключе, ухудшая репутацию и не давая никакой активности.

портфолио сайтов веб студия в Казани

(OlegAcrom, 2019.04.18 22:49)

Чтобы написания только одного сайта и без особенных требований сообразно дизайну, лучше извлекать уже готовые программы. Чтобы создания сателлитов также позволительно пользоваться готовые движки, беспричинно точно ГС-ами неослабно не надо править, сделал — выжал который позволительно и выбросил, alias продал сквозь некоторое время. Для блогов в основном также используют уже разработанные программы, alias используют бесплатные сервизы ради создания простых страничек, или дневников.Персональные – #свадьбаселезневых1 Почему слово это важно?
<a href=https://kazan.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://kazan.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентской базы

Пропер3. Моральная приготовлениеилиТеперь смотрим:Цепляющая, креативная картинка (надежный манера выделиться из общей массы и привлечь к себе забота).

разработка интернет магазина цена в Самаре

(SeosamarSex, 2019.04.18 21:39)

Составлять Title около эти страницы невыносимо просто. Нагрузиться рабочая формула:Ещё сам порядок заострить уважение для конкретной детали веб-дизайна — это освещение. Всякий колыбель света гарантированно заставляет вертеть на себя внимание. Даже тень и затемнение некоторых деталей подразумевает существование источника света. И затемнённые детали «оттесняются» на задний распределение более яркими, освещёнными.Будьте осторожны — около использовании эффекта освещения (внесении источника света), легко совершить грубую ошибку. Человеческий отверстие свободно различает неправильное, неестественное наложение теней. Именно поэтому понятиям света и тени уделяется очень большое внимание в программе обучения художников. Вот нераздельно настоящий прототип из моей практики: долгие обсуждения световой схемы в дизайн-макете вызвали у клиента естественное цель к творчеству (достаточно частая положение), все его предложение повергло меня в шок. Он предложил исполнять графический элемент тёмно-синим, а малость его — жёлтой. Убеждения в неправильности выбора порождали вопросы как «но это же позволительно нарисовать?». Дозволено, вестимо, однако …мне не хотелось. Такие «притянутые за уши» графические решения являются неестественными. Подобная буки подсознательно вызывает чувство сомнения и недоверия.мифы о SMM про бесплатное продвижение
<a href=https://samara.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://samara.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

Имя «шрифт» прежде означал более узкое мнение — набор символов определенной гарнитуры, размера и начертания. Украшение — это собрание шрифтов, объединенных общими стилевыми признаками, отличными от других шрифтов. Однако в настоящее время термины «ассортимент» и «шрифт» часто употребляются чистый синонимы.• Популярность компании – ответственность успеха бизнеса. Воеже бизнес развивался и приносил польза, надо поработать над имиджем компании. Наши специалисты помогут вам в этом. Они разработают веб-сайт, таким образом, представят ваш бизнес в сети Интернет.Благообразный специалист – уверенный специалистВсё проверяем. Пост будет казаться чистый в ленте, беспричинно и в stories. Когда заранее вы рекламу не настраивали, то надо нажать для кнопку «Добавить тактика оплаты» и привязать либо банковскую карту, либо PayPal для оплаты рекламы.пояснение целей рекламы в Фейсбуке

контекстная реклама яндекс

(Goshaufabow, 2019.04.18 20:19)

Выдумка седьмой. Чем больше подписчиков, тем чаще вы мелькаете в лентеОднако тогда не все так просто: отрицание начинять ленту Инстаграма тяп-ляп. Алгоритму умной ленты это не понравится. Когда разговаривать коротко, то умная лента – это алгоритм отсева тех публикаций, которые не вызывают интереса публики. Чем больше у ваших публикаций лайков, добавлений в сохраненное, комментариев, тем ниже опасность, что умная лента скроет ваши публикации (сиречь их львиную долю) от аудитории. Всегда простой: дружба с подписчиками = дружба с умной лентой.Ежели вы решили продвигать частный бизнес-аккаунт в Инстаграме после таргетированную рекламу – браво, это хорошее решение. Только будьте готовы к тому, сколько стоит она недешево. Адекватно оценивайте приманка финансовые возможности и помните – в случае таргетированной рекламы игра стоит свеч.РАЗРАБОТАЙТЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКИЕ КАРТЫ – ЛИСТЫ РАЗВИТИЯ100 звонков в B2B, сектор малого и среднего бизнеса
<a href=https://ufa.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов уфа</a>
https://ufa.skgroups.ru/context.html - стоимость контекстной рекламы

Кернинг и трекинг измеряются в специальных относительных единицах — тысячных долях круглой шпации (ems/1000), поскольку присутствие смещении в паре важны не точные значения, а их положение к величине символов в конкретной гарнитуре. В данном случае применение такой относительной единицы автоматически делает эти смещения пропорциональными кеглю шрифта.2.2 Opencart – мещанский в управлении и ясный движокЖестокий доход (30%)5 шаг. Объявление сайта в интернет.Подробнее о книга, наподобие оформить бизнес-страницу, читайте вот тут.

поисковое продвижение сайта

(ChelyabLab, 2019.04.18 19:03)

удачная плитка в инстаграмерасписание показов рекламыиспытание в сторис
https://chelyabinsk.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка цена
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов Челябинск</a>

сторис со ссылкой на сайтПомимо качественной оценки ведения беседы с покупателями, важно также создавать количественный анализ разговоров. Мы уже сориентировали вас, какие ожидание по звонкам в день позволительно устанавливать в зависимости через сферы бизнеса. Опричь этих показателей, мы рекомендуем также отслеживать число входящих и исходящих звонков, смета и случай после сутки, количественные показатели в разрезе каждого продавца и всего отдела.Забота! Некоторые категории интересов требуют особого подхода. Предполагать, если ваш товар предназначен ради поклонников группы «Агата Кристи», объявления будут замечаться не лишь им, но и тем, кто любит детективы писательницы Агаты Кристи. Аналогичная ситуация – с музыкальными группами «Кино», «Мультфильмы» и аналогичными коллективами. Объявление для них неоднократно демонстрируется тем, кто указал в интересах любовь к просмотру кино и мультфильмов.Анонсы постов в главный ленте. Да, это может гнездиться раздражающим, ведь вы в какой-то мере вынуждаете пользователя два раза посмотреть одинокий и тот же контент. Только! Ежели вы не злоупотребляете анонсами, в них не будет ничего отталкивающего. В общем, не дублируем в сторис круг принадлежащий место, а кидаем туда токмо что-то «горяченькое». Например, у вас появилась новая комплект либо стартовала распродажа. Сообщив относительный этом подписчикам в ленте, не довольно лишним акцентировать для этом почтение и в сторис.5. Расширяйте ассортимент своего магазина и добавьте синонимов

#@# avengersendgamefull.org

(Jameswak, 2019.04.18 18:45)

https://avengersendgamefull.org
https://123fullmovie.de/avengersendgame/
https://avengersendgamefull.org

Bleaddy

(Vortnodo, 2019.04.18 18:13)

fitnessefficace.com
<a href=http://fitnessefficace.com/#>www.fitnessefficace.com</a>

где заказать сайт

(Artememalk, 2019.04.18 17:53)

Поэтому занимайтесь Alt и Subtitle картинок, оптимизируйте их. Не нуждаться писать: Скрин_1, osdfsdf9jk03781927Проинформировать клиентов о скидках, конкурсах так, воеже залпом бросалось в глаза? Выкладывайте в Инстаграм фото с надписью! Для этого рекомендуем AppForType. Заметный отбор надписей и шрифтов. Также функционал позволяет загружать собственные надписи. Выбирайте «шрифт-любимчик» и накладывайте его для снимки. Так у вас сохранится не один цветовое сходство, однако и графическое. Подходящий, коллекция надписей есть и в Snapseed, но разнообразия меньше. Смотрите, какое добавление вам будет удобнее.Упустим, сколько услуги профессионального SMM-специалиста стоят недешево, и предположим, который вы работаете над страницей беспричинно, смотря полезные видео и читая статьи. Только продвижение требует финансовых инвестиций – без платных рекламных кампаний, розыгрышей, конкурсов и таргетинга вы будете подбирать аудиторию годами. И не факт, который соберете.
<a href=https://spb.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентской базы</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
https://spb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - сайт под ключ

Хладнокровный обзвон во многих бизнесах является основным каналом лидогенерации. Поэтому, чем больше менеджеры делают звонков, тем шире вход в вашу воронку продаж и тем больше шансов увеличить наличность сделок на выходе из нее. Расскажем, как успевать через сотрудников максимальных количественных показателей в работе с холодной базой.Движок сайта — это полностью сконструированный снаряженный уловка вашего сайта, в нем могут гнездиться различные модули, используя готовый уловка вам не нуждаться аристократия программирование, вам простой нужно размещать ваши статьи на страницах вашего сайта посредством админ панель и всё. Различных готовых движков чтобы сайта сегодня существует множество. Какая cms лучше – оценивать токмо ее пользователям. Учение управления сайтом гораздо упрощает житье веб-мастеру, однако определиться в выборе все-таки сложно.Фоторедакторы дают мочь не единственно подчеркнуть достоинства снимка и скрыть его недостатки. Их миссия, коль подумать, гораздо важнее – помочь вам выработать индивидуальный манера бизнес-профиля. Преимущественно это касается очень конкурентных тематик, например, нэйл-дизайнеров сиречь лешмейкеров. Да и остальным стоит вовек держать в голове старание быть «не вроде совершенно».Ретаргетинг и look-alike. Вы можете поставить для частный сайт пиксель, кто «соберет» тех пользователей, которые заходили сайт. Позже вы загружаете полученные причина в рекламный кабинет и таргетируетесь на уже «тепленькую» аудиторию, которая проявляла к вам интерес. Непохожий видоизменение – если у вас собрана база электронных адресов, телефонов ваших клиентов, то можете загрузить в рекламный кабинет ее. Способ обработает причина и найдет владельцев этих email иначе телефонных номеров в Инстаграме, дабы читать им рекламу. Своевременно, для эту базу вы можете настроить look-alike – алгоритм поиска аудитории, которая похожа на вашу исходную.В общем, смотрим и вдохновляемся. Когда в будущем решитесь заказать у нас аудит профиля в Инстаграме, мы предполагать у вас экзамен =). Но не переживайте, мы экзаменаторы добрые. Почему? Потому сколько любим своих клиентов. Даже статью об этом написали.

Bleaddy

(Erycle, 2019.04.18 17:00)

topnewswood.com
<a href=http://topnewswood.com/#>topnewswood.com</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »