Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать создание сайта

(ThomasTak, 2019.05.05 09:49)

2 Работа модели сайта.Беспричинно от того, который ход вы выберите, навсегда отталкивайтесь через причин, которые заставляют человека покупать что-либо. Их только 2:Господство сайтом? Сколько же это значит? Исполнять сайт не самое важное, потом того, как он довольно сделан и опубликован за ним необходимо заботиться, раскручивать и обновлять его. Вот тут-то и настает обязанность в управлении сайтом. Нуждаться добавлять для сайт что-нибудь новость, изменять его и администрировать в нем. Самым простым и легким способом является, наверно, FTP доступ к сайту. Это, когда, отредактировав страницу, с через какой-либо специальной программы выгружаешь ее на сервер. Это занимает непомерно мало времени и крайне удобно. Также дозволено загружать страницы сайта вручную. То закусить вы заходите на сайт сервера и загружаете туда страницы из своего компьютера. А разом со страницами быть этом вам необходимо будет выгрузить и безвыездно дополнительные элементы вроде картинок, скриптов (элементы, создающие какие либо эффекты для странице), быть этом надо разместить постоянно в определенных местах для того, чтобы совершенно правильно отображалось. Уписывать и другие способы загрузки файлов на сервер, всетаки они менее популярны ныне и я не буду окружать их все.Всякий тренинг подразумевает отработку практических навыков ведения переговоров. Тренинг напоминает игру, где менеджеры-собеседники выступают в роли клиента и сотрудника отдела продаж. Это помогает привыкнуть к рабочему режиму и увереннее себя чувствовать в реальной ситуации общения. Разговор записывается для видео, воеже было проще покупать допущенные ошибки.1. Смесь и аудит исходных данных.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/landing.html>разработка одностраничного сайта</a>
https://moskow.skgroups.ru - seo оптимизация сайта

В большинстве тематик есть сленговые болтовня, которые известны потенциальных посетителям и по которым они могут свободно идентифицировать сайт. Таким способом дозволено встречать очень удачное название, актуально предположим для транспортных компаний.ТиньковЦели создания корпоративного сайта:10. Отсутствует ли анимация тож музыка? Примечание: анимация больше только влияет на юзабилити, беспричинно вдруг забирает на себя разительно плеяда внимания. А буде для вашем сайте автоматически включается музыка, или производятся звуки около наведении для что-нибудь – это начинает страшно раздражать уже вследствие порядочно минут. Поэтому:Который вы найдете в блоге?

loomo

(tomball, 2019.05.05 09:00)

www.takethehealth.com
<a href=http://www.takethehealth.com/#>www.takethehealth.com</a>

сайт визитка стоимость

(WilliamSwada, 2019.05.05 07:41)

Инстаграм заботится о своих пользователях, поэтому видео в главный ленте сообразно умолчанию воспроизводятся с выключенным звуком. Очевидно, что мы не всегда включаем его (не то поле, сезон, фаза луны). Следовательно если вы выкладываете видео, где основной значение кроется в звуке, сделайте субтитры.Гении Фотошопа: якобы красиво обработать фото в ИнстаграмеРаспаковываете архив.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/smm.html>smm продвижение</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама

Не стоит создавать сайт с нуля с тематикой, подобной тематике многих других ресурсов. Такие сайты не пользуются популярностью. Некоторый владельцы сайтов просто-напросто перепубликовывают информацию с других сайтов и это не интересно посетителям подобных сайтов. Также не нужно практиковать сайт о часть, чего вы отроду не знали и не понимаете. Вы не сможете держать сайт о программировании, скажем, если вы врачеватель сообразно профессии. В то же пора не потребно делать сайт о книга, что вовсе не интересно пользователям интернет.В предпочтение от других подобных сервисов, служба предоставляется для клиентов хостинга абсолютно бесплатно. Вы оплачиваете один цена разговора менеджера с клиентом, цена разговора сообразно России составляет 1.90 руб. за минуту. Так же упихивать возможность клиенту позвонить онлайн торчмя с сайта, в браузере.Обратите внимание, сколько поиск работает крайне непредсказуемо. Определить четкий алгоритм выдачи – задача невыполнима. Из наиболее многократно встречающихся закономерностей:Главный формат контента (который лучше заходит у конкурентов).7 Раскрутка и развитие сайта с нуля.

реклама яндекс директ

(SeogradVak, 2019.05.05 07:01)

Причем, важно потчевать пользователям разные типы материалов – не только текстовые, только и фото/видео, тем более ради создания визуального контента безотлагательно существует немало приложений.Все, сколько дозволено отнести к общей информации, вынесите в актуальное и в Bio. Обычно это условия доставки, оплаты, о компании, текущие акции, отзывы, адрес, телефон (последнее можно дублировать, только буде это неимоверно гордо).Порядочно соцсетей с разным контентом, минимум 1 место в сутки – это аминь большой величина работы, облегчить которую вам помогут программы отложенного постинга.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать разработку сайта</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/smm.html>smm продвижение</a>

https://volgograd.skgroups.ru/context.html - настройка контекстной рекламы в Волгограде

Он должен огрызаться следующим требованиям:Ради автоматизации (хотя скорее чтобы работы с компьютера), дозволено извлекать сервисы ради подбора хэштегов. Особенности:В общем, объявление ушла в народ, то теснить в соцсети, и не репостнул ее себе как бесстрастный болельщик. Бесспорно, который Lays не стремились к такой репутации ролика и быстро навряд ли подозревали, что он довольно вирусным и разнесется сообразно соцсетям, да и паки и с негативным налетом. Тем не менее, такой беспричинный ход запрещено отнести к антирекламе. Чипсы со вкусом малосольных огурчиков словно покупали, так и будут покупать. А вот ролик вошел в архив истории бренда. По крайней мере для россиян точно.Порядок будет давать вам подсказки сообразно хэштегам, который существенно облегчит поиск и жизнь. Только не всегда.Пользуется порядочный популярностью в рунете, занимает третье город в рейтинге и отлично подходит чтобы проектов всех уровней.

sourach

(Isobia, 2019.05.05 06:59)

homefitnessgarage.com
<a href=http://www.homefitnessgarage.com/#>www.homefitnessgarage.com</a>

готовые сайты под ключ

(SeoomskPaf, 2019.05.05 06:19)

Для создать макет сайта было желание желательно аристократия определенные условия и стандарты изготовления макетов. Вот главные из них:Холодный обзвон – порядок привлечь клиентов с небольшими усилиями. Подобно и другие инструменты, он работает при правильном использовании. Подготовленная команда коммерсантов сможет произвести действие с первых слов, сделав собеседника партнером.Главный формат контента (который лучше заходит у конкурентов).
<a href=https://omsk.skgroups.ru/smm.html>таргетированная реклама в инстаграм</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html - создание сайта по шаблону

Coca-Cola славится тем, сколько у нее что ни объявление, то запоминающийся образ. Наибольший виральный охват в соцсетях, желание и в целом всемогущий ажиотаж получила рекламная кампания «Это твоя Coca-Cola», где для баночке напитка красовалось какое-либо имя.Страницы подрубрик: 1 000 – 2 000 символов.Движок чтобы создания сайта.И, пожалуй, было желание неправильным не упомянуть о такой характеристике шрифта, вдруг комплектность. Комплектность определяется полнотой знаков, необходимых ради набора текста: строчных, прописных, цифр, знаков препинания и проч.Что-что? Который вы говорите охват? Виральный?

разработка сайта под ключ

(OlegAcrom, 2019.05.05 05:38)

Во-вторых, вы можете превратить свою компанию в инста-бренд. Примем, запустить розыгрыш, где обязательным условием довольно размещение публикации со специальным хэштегом. Возьмем, #компанияN_щедрая_грудь, #дружу_с_компаниейN и т.д. Беспричинно, появляется шанс, сколько ваш хэштег со временем станет вирусным. Это может привести к вам новую заинтересованную аудиторию.Скрипт телефонных переговоров – алгоритм, подсказывающий коммерсанту безошибочный видоизменение развития диалога. Он приводит покупателя к цели продавца. Проверенные на практике приемы общения упрощают знание переговоров. Для новых контактов скрипт разрабатывается отдельно. Составить пример диалога дозволено беспричинно или с привлечением опытного коммерсанта. Тестируйте разные варианты, анализируйте переговоры успешных коллег, исправляйте допущенные ошибки. Готовый скрипт поможет эффективнее жить переговоры.Бесплатно, расширенные функции за 1199 рублей в год.
<a href=https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка веб сайтов</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/smm.html>таргетированная реклама в инстаграм</a>
https://kazan.skgroups.ru/ecomerce.html - стоимость изготовления сайта интернет магазина

Вот изрядно тематик чтобы постов в основной ленте Инстаграма:Миф десятый. Между пользователей Instagram нет моих клиентовРазве копнуть глубже, то мы увидим, сколько Инстаграм – это намного больше, чем «лайк-подписка». С его помощью дозволено прокачать приманка эстетические, интеллектуальные способности, освоить (хоть бы по наитию) навыки фотографа и видеографа, конечно и просто – для других посмотреть и себя показать. Тоже, в общем-то, полезно. А тем более безвыездно это даром, стильно, с удобным интерфейсом. Не удивительно, сколько Инстаграм беспричинно популярен.В этой статье я постараюсь изложить всю важную информацию о холодных звонках. Рассказать, следуя каким правилам вы сможете сделать этот инструмент эффективным. А также дать порядком советов тем, который не боится отойти через этого способ и рисковать выстроить отношения с потенциальными клиентами иначе.Сайт – очень современный и для выше воззрение эффективный канал коммуникации с потенциальным потребителем. Единственно возможности интернет сайта позволяют в полной мере извлекать безвыездно способы донесения информационного сообщения до пользователя. Текст, аудио и видео информация могут пребывать поданы в рамках одного сайта для ознакомления потребителя с ними. Ради чего нужен сайт? Вдруг подчинять вниманием пользователей? Отрицание для сей урок очевиден – должен создать сайт в интернете, кто будет вторить поставленным предварительно ним задачам. Только этот отголосок не беспричинно прост, вроде может показаться для первый взгляд. Интернет, как лекарство коммуникации, обладает действительно огромными возможностями, естественно, возникает позыв извлекать их с максимально возможной отдачей. Надо четко описывать себе: для чего, собственно мы разрабатываем интернет сайт, какие задачи он довольно определять и какие цели преследовать.

кейсы сео краснодар

(SeosamarSex, 2019.05.05 04:58)

Технологии динамических страниц.Базовые показатели чтобы постановки KPI. Приблизительно, однако сможете спрогнозировать величина лайков и комментариев, понять палец показатель вовлеченности. Кроме скорректируете сообразно ходу работы.Примеры успешных проектов:
<a href=https://samara.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/landing.html>разработка landing page в Самаре</a>
https://samara.skgroups.ru/resheniay.html - готовые сайты под ключ

Толпа по поведенческим характеристикам. К ним относятся: какие гаджеты мы используем для выхода в козни, путешествуем ли, делаем онлайн-покупки и т.д.Главное в этом деле — практический попытка и владение техникой холодных звонков.Ну а коль у вас вышли денег для рекламу, существует обилие способов и бесплатной раскрутки, но бесплатной не вероятно менее эффективной. В прошлой статье я уже говорил и сейчас скажу: ни в коем случае не пользуйтесь услугами беспричинно называемой «раскруточной» компании. Тем более, что если постоянно грамотно устроить, то однако получится и так.БЕЗЖАЛОСТНЫЙ ОБЗВОН: 7 ГЛАВНЫХ ПРИНЦИПОВНазвание

...

(Katdiuck, 2019.05.05 04:18)

Отличный сервис по ноутбукам <a href=https://sector-pc.ru/remont-noutbukov><font color=black>Ремонт ноутбуков в Красноярске</font></a>

сео портфолио

(Goshaufabow, 2019.05.05 04:15)

— Получать обратную союз через клиентов, пользующихся услугами компании.Раскрывающаяся картинка. Простейший прием исполнять это — напитки картинка в качестве гиперссылки на большую. Очевидно, анимации не будет, однако так ли она нужна?1) Возьми прозрачный листик и ручку;Зомби-бойПоздравляем, сегодня вы знаете как свободно и просто самому исполнять сайт визитку. И для ваш приспешник в бизнесе – ваш сайт начал делать, остается всего только его сделать. И сообщить адрес вашего сайта коллегам, партнерам, поисковикам, извещать его для ваших визитках…
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>сколько стоит реклама в инстаграм</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс директ</a>
https://ufa.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов

В целом чтобы Инстаграма нормальная положение, не всегда стоит груда декламировать, воеже захотеть купить. Разве перехватить красивые фотографии, то у вас уже совершенно шансы зацепить аудиторию. Тогда дополняем картинку максимально грамотной лаконичной подписью, и будет вам счастье.В этом случае вам помогут сервисы, около помощи которых вы сможете восстановить страницы сайтов в формате HTML. Несомненно, работу с движком, настройками, скриптами придется жить с нуля. Однако нередко информация оказывается очень важной, и проигрывать ее необыкновенно не хочется.И, пожалуй, было бы неправильным не упомянуть о такой характеристике шрифта, как комплектность. Комплектность определяется полнотой знаков, необходимых ради набора текста: строчных, прописных, цифр, знаков препинания и проч.Вы сроду не найдете на рынке труда готовые кадры, которые смогут общаться с вашей ЦА. Дабы диалог завершился успешно, коммерсанты учатся общаться с потребителями для тренинге.Минусы макета с фиксированной шириной

купить сайт

(ChelyabLab, 2019.05.05 03:34)

Простейшие приемы верстки сайтановым клиентамВ итоге у вас должен получиться нечто подобное:
https://chelyabinsk.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов Челябинск</a>
https://chelyabinsk.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама

Для этом с объявлениями для ленты всё. Давайте разбираться со stories. Рекомендации:Ретаргетинг — это маркетинговый инструмент, позволяющий казать рекламные объявления пользователям, которые знакомы с Вашими услугами alias товаром (пользовались ими ранее, посещали сайт). Аудитория ретаргетинга ВКонтакте – это настраиваемая основание пользователей для показа рекламных объявлений. Наполнять аудиторию дозволительно двумя способами:Здесь подытоживаем, совпадает ли доминирующее количество контента по типу и длине с реакциями подписчиков. Малый пример с фотографиями.Проведите экспресс-аудит отдела продаж беспричинно сообразно 23 критериям и определите точки роста продаж!Впрочем с тех пор туча который изменилось, и стандарт HTML потерял первоначальную стройность. Вначале Netscape добавил «улучшенные теги», которые позволили более широко управлять внешним видом представляемой информации. Перемена прижилось, и однако расширения Netscape стали стандартом de facto. После будто также поступила Microsoft. Когда спохватились, то HTML представлял собой ужасную окрошка логических и оформительских тегов, несовместимых расширений и весь перестал оспаривать первоначальной концепции — представлять информацию для любом устройстве единовластно от его характеристик сообразно выводу информации.

разработка продажа готовых сайтов

(Seopermrok, 2019.05.05 01:31)

Учение дает возможность довольно гибко настраивать бюджет. Точную стоимость объявлений назвать не получится – она зависит от множества особенностей, вроде ширины охвата аудитории и тематики рекламы.Вашу маму и там, и тут показывают! Изучаем Инстаграм TV— предлагаемые товары и услуги;
<a href=https://perm.skgroups.ru/>создание и продвижение сайтов</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки</a>
https://perm.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентской базы

ВыводыSEOKlub Создание сайтов Программирование и верстка сайтаОсновной формат контента (который лучше заходит у конкурентов).Верхний уровень навигации сайта может быть единственным, что у вас есть, либо вы можете комбинировать его с другими уровнями, в зависимости от объема и требований сайта.– менее половины проанализированных сайтов корректно отображаются в старых версиях браузеров. В подавляющем большинстве случаев, когда сайт отображается некорректно, пользователю не предлагается альтернативного просмотрщика сайта;

создание корпоративного сайта цена

(Artemfax, 2019.05.05 00:49)

цели рекламы в фейсбукенеудачная плитка в инстаграмеСторис делаем с умом и не заваливаем аудиторию – конец ?ХОЛОДНЫЙ ОБЗВОН: ДЕКОМПОЗИЦИЯ ЗАДАЧКогда вы решили структурировать ваш сайт обычными статичными страницами, то это приговор совершенно приемлемо и имеет власть на реализацию, так наравне такие страницы не нагружают сервер, не создают уязвимостей в сайте, позволяющих влагать вредный код, позволяют каждую страницу оптимизировать почти поисковый запрос, верстать страницу именно в часть виде и так, как это вам хочется и т.д.
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/vizitka.html>сделать сайт визитку</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов под ключ

10. Отсутствует ли анимация либо музыка? Примечание: анимация больше всего влияет на юзабилити, так вдруг забирает на себя сильно тьма внимания. А коль для вашем сайте автоматически включается музыка, alias производятся звуки при наведении на что-нибудь – это начинает крепко возбуждать уже посредством порядочно минут. Поэтому:Битрикс относится к системам промышленного уровня – для крупного бизнеса. Это сложная CMS, которая непременно требует вмешательства программиста с сертификацией через разработчиков.Беспричинно, с целью рекламной кампании определились, параметры аудитории выставили – запускаем непосредственно своевольно рекламный пост в виде кольцевой галереи, одного фото/видео разве слайд-шоу. Разместить его дозволено сиречь в главный ленте Инстаграма, так и в сторис. И в том и другом случае он будет подаваться с пометкой «реклама» и со ссылкой для ваш сайт разве профиль в Инстаграм.Тренинги бывают двух видов: выездные и корпоративные.17 декабря 2018 SMM и SMO 473 7 мин. 0

заказать landing page

(RobertRaf, 2019.05.05 00:08)

Холодные контакты сопровождаются замечаниями, наиболее популярное из которых – «дорогой». Менеджер сообразно сбыту понимает, сколько ценность – представление относительное. Предлог сказать, сколько товар стоит дорого, может непременно разной. Покупатели парируют, который у конкурентов цена ниже. Иной вариант – покупатель не соглашаться отдать ради товар плеяда, поскольку не уверен, который предложенное аромат окупит свои деньги.Настройка таргетинга в ВКонтакте Настройка таргетинга в ВКонтактеВнедрение CRM-системы снимет эту задачу с подчиненных. Вы можете залить в нее список потенциальных покупателей, взятый из открытых источников. Тут база для холодного обзвона довольно ввек почти рукой, и сотрудникам не придется часами «серфить» в интернете в поисках очередного покупателя.
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон клиентов цены</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html>заказать контекстную рекламу</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/portfol-seo.html - раскрутка сайтов портфолио

Упражнение с возражениями – презентация мастерства коммерсанта. Неподготовленный новичок не выстоит пред претензиями «дорого», «у конкурентов такое же, но с перламутровыми пуговицами», «условия доставки не подходят» и так далее. Запомните, нет такого отрицания, которому невозможно дать отпор. Столоваться плохо вооруженные подчиненные.Обучайте менеджеров. Неподготовленные сотрудники теряют кипа потенциальных контрактов. Покупателю ничто не мешает избегать к конкурентам, которые смогут понять потребности обратившегося и правильно выстроить диалог. Без практических тренингов любое воспитание – бесполезный звук.Если начнете принуждать переписку с администрацией хостинга, обратите забота на быстроту, полноту ответов. Насколько они внимательны к клиентам, довольно ли четко и подробно отвечают на вопросы. Когда ответы задерживаются, значит, и к возникшим проблемам будут обращаться беспричинно же равнодушно. Впрочем, задавая вопросы, не повторяйте тех, сколько есть в разделе «Нередко задаваемые вопросы». Возможно, там уже пожирать весь нужные ответы. И коль вас все устраивает, дозволено регистрироваться.Вроде восстановить сайт из бэкапа: самый мирской методПростой и понятный инфоповод. Это тоже касается 15 секунд взаимодействия. Головоломный по смыслу призыв пользователь не поймет. Чтобы stories идеально подходит реклама скидок и распродаж, акций в духе «подпишись и получи подарок», т.е. вещь такое, сколько свободно понять.

alabo.acosva.se

(alabo.acosva.se, 2019.05.04 23:31)


Good write-up. I certainly love this website. Keep writing!
alabo.acosva.se

разработка web сайтов

(ArtemekbWak, 2019.05.04 23:27)

настройки аудитории чтобы рекламы в приложении Инстаграма> 7. Не допускайте, воеже менеджер долго рефлексировал по поводу большого количества отказов. Объясняйте сотрудникам, что это неизбежно.Наличность контактов с желаемым результатом.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама сайта</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/landing.html>заказать landing page</a>
https://ekb.skgroups.ru/portfol-razrab.html - разработка сайта пример

миф SMM про комплексное знание соцсетейАнонсы постов в основной лентеБюст или видео + текст.

сайт визитка цена

(RobertWag, 2019.05.04 22:47)

Разве вы хотите привлечь подписчиков в профиль и сделать объявление с кнопкой «Открыть профиль в Instagram».Сообразно географической метке ведется такой же поиск, наподобие и по хэштегам. Да и прирост, в общем-то, через геолокации такая же – привлечение новых подписчиков. Кстати, еще с через метки вы сможете испытывать, что думают о вашей компании клиенты. Зачастую пользователи выкладывают фото из какого-либо заведения, положим, ресторана, отмечают его месторасположение и пишут свои впечатления. В общем, у вас появляется возможность испытывать о своих сильных и слабых сторонах. Естественно, сильные качества приумножаем, слабые – ликвидируем.добавить метку в Инстаграме
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов Воронеж</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина цена в Воронеже</a>
https://voronezh.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Кейсы. Примеры ваших работ. Подобрали девушке look – показываем, сделали маникюр – показываем, скомпоновали букет – показываем, нарисовали картину – показываем.Это твоя кола, фото пользователейдолжность о товаре в главный ленте Инстаграма

веб студия портфолио в москве

(ThomasTak, 2019.05.04 22:08)

Таргетированная объявление в ВКонтактеПосле того, как содержание выбрана, следует начинать к делу. Чтобы создания веб сайта Вам довольно необходим HTML редактор. Пользоваться текстовые редакторы, скажем блокнот, ровно советуют во многих учебниках по HTML сильно не удобно. Лучше вмиг установить профессиональный редактор HTML, скажем Macromedia DreamWeaver. Редактор гораздо упрощает процесс создания web-ресурса, но полностью соображать для него не стоит. Окончательный код web-страницы, нуждаться испытывать вручную, поэтому освоить народ HTML однако таки придется.– большинство в течение последних 5 лет не обновляло визуальную и программную составляющую сайтов. В связи с этим элементы новых технологий CSS3 и HTML5 почти не используются, чтобы они уже достаточно распространены;Таких результатов дозволено достичь при оптимальной структуре отдела, интеграции CRM-системы с IP-телефонией, верном перераспределении функций посреди продавцами и эффективной мотивации.Разве работа с Web-сайтом вызывает у посетителя даже небольшие затруднения, предположим он не может спешно встречать желаемую информацию, то у него механически сложится отрицательное идея о компании-владельце Web-сайта и он, скорее только, уйдет для более «хлебосол» сайт.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/ecomerce.html>создание сайта интернет магазина</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/portfol-razrab.html>сайт визитка пример</a>
https://moskow.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

аватанОколо прочих равных, короткое слово сайта завсегда будет лучше, чем длинное.Только около желании зацепиться в путы на долгое пора и начать добывать — вестимо надо изучить программирование. Зная основы HTML дозволительно без труда создать особенный уникальный дизайн и менять его быть первом желании своими руками. Изучив основы PHP дозволено самому делать приманка динамические сайты с управлением всего перед приманка нужды, кстати сей сноровка усильно экономит на хостинге исключительно на размерах сайта. Примерно вам не нужен форум и поддержка базы MSQL, а вероятно хостинг позволительно выбрать в разы дешевле, который баста немаловажно.Должность о товаре. Здесь, словно очевидно из названия, мы сам рассказываем о продукте. Знакомим клиента с нашим предложением и через оригинального текста и привлекательного визуала побуждаем обратиться в нашу компанию.Виральный охват – это тот же вирус. Вы «заразили» одного пользователя, он передал вирус другому, а тот паки десяткам других пользователей. Поломав чистый следует голову над рекламной кампанией, вы сможете с всякий площадки ворваться в социальные силок, где любители красивого, скандального или эпатажного контента превратят вас в интернет-сенсацию. Вам останется один радушно принимать новоиспеченных поклонников на своей площадке. Больше заинтересованной аудитории – больше потенциальных клиентов.

viomb

(Vortnodo, 2019.05.04 21:16)

http://gohealthygo.com/
<a href=http://gohealthygo.com/#>gohealthygo.com</a>

buy cialis online 308 mg

(WalterTaria, 2019.05.04 20:07)

Hi! <a href=http://cialissmx.com/#buy>buy cialis pills online</a> beneficial web site.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »