Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать лендинг пейдж

(Seopermrok, 2019.04.20 03:31)

© Константин Бакшт, главный начальник "Baksht Consulting Set".Названиегеолокация в Инстаграме
<a href=https://perm.skgroups.ru/calls.html>заказать холодные звонки</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/ecomerce.html>стоимость изготовления сайта интернет магазина</a>
https://perm.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама google

Используя высокочастотные хештеги, надежда, сколько ваша объявление попадет в топ и пользователи ее увидят, ничтожна мала. Поэтому держите в голове два момента: а) опирайтесь на среднечастотные и низкочастотные теги; б) представьте себя на месте ваших потенциальных клиентов/пользователей/читателей и подумайте, какой требование для поиска выбрали бы люди.Тутто была предпринята широкомасштабная стандартизация. В результате чего для огонь явился стандарт HTML 3.2. Он не был революционным, а лишь расставил сообразно местам однако нововведения и выработал общие рекомендации чтобы производителей броузеров. Революционные изменения были введены в новом стандарте — HTML 4.0 alias, как его стали крестить, Spry HTML. В обращение были введены слои, таблицы стилей и универсальная объектная форма броузера.Серьезная платформа, которая хорошо подходит для крупных проектов. Достоинство создания магазина на этом CMS – 1000$+. Цены на саму лицензию платформы – через 5 000 руб.Разработка структуры дизайна чтобы сайта в интернетеКстати, наподобие токмо вы переходите по ссылке, получаете рекомендации. Непосредственно умная лента в действии. В них тоже дозволено выбрать полезные материалы.

одностраничные сайты купить

(Artemfax, 2019.04.20 02:28)

Бонус (60%)Я предлагаю другой ход, в основе которого лежит метод написания кода своими ручками. Другими словами, сделать частный сайт вам предстоит с нуля. Да, с вашей стороны потребуется эпоха, снисхождение, забота и определенные усилия. Подумайте хорошо, может это не ради вас, тутто не стоит и начинать.Воеже правильно настроить таргетированную рекламу «ВКонтакте», надо свет свою целевую аудиторию. Вы должны быть в курсе предпочтений потенциальных заказчиков. Рекомендуется составить только дозволено более основательный изображение среднестатистического потребителя со всеми параметрами. Не лишним будет обманывать исследования рынка и анкетирование клиентов.Затейщик из «святой троицы» самых популярных приложений чтобы обработки фото наряду с Adobe Photoshop Lightroom CC и Snapseed (но о них позже). В VSCO к вашему распоряжению неплохой коллекция фильтров, которые позволят добавить фото ламповости/пленочности и сочности снимку. Что немаловажно – немудреный интерфейс. Следовательно многие (только это не как) предпочитают именно в VSCO использовать базовые инструменты: обрезку, яркость, контраст, резкость и т.д. Наедаться мочь выровнять горизонт. Чтобы это и не очень большой виновный, в совокупности с другими недочетами, дает не настоящий приятный результат. Лучше обращать на это внимание.Капля советов по эластичному макету
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина под ключ</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/calls.html - холодный звонок

Примеры контента инстаграма чтобы бизнеса с сильным содержательным рядом, только слабым визуальным:Вы покажете, который вы живой лицо)). Наравне закон, большую участок постов мы посвящаем нашим товарам, все забывая, который после ними стоит человек. В общем, не забывайте чтобы желание редко показываться, откровенный эфир – отличная мочь чтобы этого. Докажите аудитории, который вы «не бот».Быть показе странички конкретному устройству должна находиться задействована соответствующая случаю таблица стилей. Ради сотового телефона и монитора компьютера они, конечно, должны гнездиться разными. В первом случае мы используем минимальное оформление, которое позволит представить информацию наиболее оптимально и компактно. Во втором же случае в нашем распоряжении имеется всегда избыток шрифтового и цветового оформления.С хэштегами и гео – разобрались ?Если работа с Web-сайтом вызывает у посетителя даже небольшие затруднения, скажем он не может быстро найти желаемую информацию, то у него механически сложится отрицательное идея о компании-владельце Web-сайта и он, скорее всего, уйдет для более «хлебосольный» сайт.

новинки кино 2019 в качестве

(Elenalfum, 2019.04.20 01:34)

Я как заядлый ценитель отличного кино, попал в очень сложную для меня ситуацию с поиском и подбором интересного онлайн-кинотеатра. Все дело в том, что до недавнего времени я усердно покупал все новинки современного кинематографа только в магазинах, однако после этого понял, что дальше так происходить не может. Мои затраты на приобретение дисков составляли чуть ли не четверть всей моей зарплаты. На самом деле, я в начале и не понимал, что все средства уходят как вода. Именно эта ситуация вынудила меня остановиться, и найти хоть какую-нибудь альтернативу, потому как я не был готов прощаться со своим хобби.

http://kinogoda.ru - смотреть кино 2019 в хорошем качестве

Поэтому я решил перевести свое внимание на просторы интернета, и выяснить, можно ли смотреть все новинки даром. Используя различные ключевые запросы, для нахождения фильмов, каждый раз вели меня на странные сайты с громадным количеством рекламы, и прочими надоедливыми баннерами. Я потратил около двух часов, чтобы сыскать вполне стоящий онлайн-кинотеатр, с большим запасом самых свежих новинок. К слову, некоторые из них выходят даже немного раньше официального релиза, что очень радует.

Мне очень понравился этот кинотеатр http://bogkino.ru , поскольку он настолько легок в использовании, что не приходится каждый раз избавляться от навязчивой рекламы, как это обычно бывает. Есть удобный поиск по фильмам, что очень радует, а также имеется основной фильтр по выбору нужного жанра. Помимо этого, есть специальная кнопка с показом всех недавних новинок.

При выборе желаемого фильма, вы попадете на страницу с обширным описанием, где можно ознакомиться, например, с кассовыми сборами того или иного блокбастера. Нельзя не отметить скорость этого онлайн-ресурса, все страницы настолько быстро загружаются, что не приходится лишний раз перезагружать ее снова. Очень красивое оформление и подача всех новинок изумительно поражает, честно говоря, даже немного непривычно видеть все любимые и ожидаемые фильмы на таком замечательном онлайн-кинотеатре.

http://kino-segodnya.ru - хорошее кино смотреть 2019 hd

смотреть лучшее кино 2019
регистрация в кино
лучшие новинки кино
кино смотреть в качестве 2019
новинки кино в качестве

раскрутка сайтов

(RobertRaf, 2019.04.20 01:22)

— Исполнять коммерческие функции — угощать к продаже продукцию тож услуги.Веб-страницы бывают статические и динамические. Статические страницы создаются быть помощи простейших языков html и CSS. Достанет зачастую используются Java-скрипты. Чаще всего это главные страницы сайтов тож маленькие сайты с ограниченным объемом информации. В сущности, это и не языки программирования, а способ разметки текста: шрифт, поле, колонки. Скрипты – это уже маленькие программы, которые выполняются при наведении мыши на данный объект (выпадающее список, к примеру). Безвыездно эти языки понимает браузер компьютера, они не требуют никакого специального программного обеспечения. Однако и возможности их невелики.Адаптивные сайты чаще занимают высокие позиции в поисковой выдаче по следующим причинам:
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Звонки:Без лишних эмоций проанализируйте ваш контент – выявите, какие публикации вызывают наибольший ответ у фолловеров, а какие посты получают чуть парочку лайков. Опирайтесь на полученные результаты и подпитывайте интерес своей аудитории, тогда контент быстро разлетится после пределы сообщества.Количество употреблений той тож иной метки дозволительно испытывать автоматически при проставлении хэштега. Например, мы пишем #маникюр. Инстаграм самовластно нам показывает, что данная знак была использована миллионы однажды! Беспричинно, вы можете экспериментировать с подписями, попутно узнавая, сколь раз их использовали. Чересчур редкие хэштеги (изза исключением ваших персональных) оценивать не рекомендуется. Также не рекомендуется оценивать и слишком популярные, как, примем, тот же #маникюр. Ни те, ни другие метки в топ вас не выведут. Лучше опомниться для среднее цифра употреблений – 3-40-100 тыс, в зависимости от вашей тематики.Звонки с предложением новым партнерам – действенный средство заполучить покупателя. Дабы система обзвона принесла необычайный следствие, примите к сведению несколько советов.О каких «болях» будете говорить?

разработка одностраничного сайта

(ArtemekbWak, 2019.04.20 00:17)

У бизнеса общий перевелись визуального и содержательного контента. Вот тут хочется спросить, а у вас точно бизнес? Потому сколько ежели снедать бизнес, то и информация о нем пожирать, просто не издревле она доносится до клиентов именно сквозь Инстаграм.Фотографии – здесь подразумеваем 1 фото. Основные требования к нему: качество. Инстаграм – визуальная социальная сеть. Делаете фото? Делайте его красиво. Коли работаете с фотографами – подберите своего специалиста сообразно стилю. Посмотрите работы, изучите основную тематику. Если снимаете сами – подберите подходящий телефон разве камеру, дабы не страдало качество. Не забывайте протирать объектив, чтобы лишний негодное не лез в кадр. Ориентируйтесь на квадрат: дозволено загрузить изображение и другого формата, однако как квадрат не обрезается инстаграмом в вашем профиле. Особенно это архиважно, если фото с текстом. Публикуем 1-2 поста в день. В крайнем случае, стараемся помогать 1 публикацию в 2 дня. Здесь, несомненно, усредненный показатель, частоту позволительно подобрать под активность и сферу бизнеса.басня SMM про комплексное знание соцсетей
<a href=https://ekb.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/landing.html>разработка одностраничного сайта</a>
https://ekb.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон

Для самом деле, пошаговую инструкцию сообразно работе с Ads Forewoman мы дали в статье Как настраивать рекламу в ФБ. В целом, воззрение работы один и тот же. Поэтому, ежели вы новый, рекомендуем выздоравливать по ссылке и выучить указанный материал. А потом вернуться сюда и прочитать про небольшие особенности, которые нуждаться аристократия, если вас интересует исключительно таргетированная объявление в Инстаграме.Верим в то, который люди любят разбирать, и ищем хорошего копирайтера.Останется собрать аудиторию, для которой будет являться рекламное объявление.

seo оптимизация сайта

(RobertWag, 2019.04.19 23:10)

Способствует ли учение мотивации совершению максимального количества холодных звонков?5 шаг. Объявление сайта в интернет.Периодичность. Публикации делаем 1-2 раза в день. Исключительно помните о полезности: буде есть крутые темы, только они редкие, лучше чинить перерывы и просить ответную связь через аудитории. Сторис можно писать хоть круг погода, главное, дабы у вашей аудитории не возникало похоть от вас отписаться.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/context.html>заказать контекстную рекламу</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>заказать разработку сайта</a>
https://voronezh.skgroups.ru/resheniay.html - купить landing page

Схема работы таких языков проста. Для веб-сервере размещаются базы данных (в нашем случае это ведомость ресторанов с список, адресами, ценами), там же – программы (сценарии или скрипты) чтобы обработки этих данных по запросам пользователей. Запрос с компьютера передается для сервер, где причина обрабатываются соответствующей программой. В результате формируется веб-страница, которая передается навыворот на компьютер пользователя. Весь это осуществляется с помощью протокола CGI — Common Gateway Interface (что по-русски звучит как «общий шлюзовый интерфейс»). CGI — это коллекция правил, сообразно которым сервер передает запрос программе.Изречение простая:настройка интересов пользователей в рекламе Фейсбука

заказать сайт москва веб

(ThomasTak, 2019.04.19 22:04)

На продвижение сайта перенос сайта для новый хостинг не влияет отрицательно, напротив, разве хостинг качественный и работает шибко это довольно плюсом около ранжирование в поисковых системах. Мы успешно продвигаем около пятнадцати сайтов размещенных для , некоторые из них занимают 1-2 место по продвигаемым запросам, так что с уверенностью дозволено говорить для продвижения сей хостинг хорошо подходит.продуктамВ архиве wpTimeMachine-content-files.zip надо найти папку wp-content и скопировать ее содержимое после FTP для хостинг в папку с таким же названием. Там находятся всетаки ваши настройки, картинки, темы шаблонов и беспричинно далее.Посты со ссылками для сайт. Буде у вас 10 000 подписчиков и более, вы можете извлекать дополнительную годность сторис и прикрепить к публикации ссылку. Беспричинно вы переведете трафик для частный сайт.5. Расширяйте коллекция своего магазина и добавьте синонимов
<a href=https://moskow.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/vizitka.html>заказать корпоративный сайт</a>
https://moskow.skgroups.ru/portfol-razrab.html - разработка сайта пример

5 SEO-оптимизация и продвижение интернет-магазинаЛично мне такой подход кажется не лучшим. Поэтому предлагаю свой вариация подготовки к использованию холодных звонков:Настройка таргетинга в ВКонтактеВыдумка пятый. В «Одноклассниках» сидят одни пенсионеры, а «ВКонтакте» – школьникиРассмотрим, только настроить ретаргетинг по пикселю и файлу ВКонтакте.

lothSteagepeata hviav

(lothSteagepeata, 2019.04.19 21:38)

zzp <a href=https://online-casinos.us.org/>online casino</a>

DernodY

(shabebra, 2019.04.19 21:24)

besttraveltale.com
<a href=http://besttraveltale.com/#>www.besttraveltale.com</a>

tywosse

(Moconge, 2019.04.19 21:05)

http://www.allmysportsnews.com/
<a href=http://allmysportsnews.com/#>allmysportsnews.com</a>

одностраничные сайты купить

(WilliamSwada, 2019.04.19 19:34)

Бытует видимоневидимо мнений что лучше утилизировать самописным движком или заказать его написание. Многие ссылаются на то, сколько такие движки более безопасны, их любят поисковики и т.п. Почему я не советую вам поручать написания уникального движка. Ответ прост, зачем находить велосипед, если он уже изобретен. В крайнем случае, лучше брать отделанный движок и переделать его под себя.Первым способом, кто я хочу описать является мена ссылками или кнопками разве баннерами. То есть сайты с похожей тематикой размещают кнопки тож баннеры побратанец друга для своих сайтах, тож же текстовые ссылки с описаниями. То вкушать вы размещаете его рекламу, а он вашу. Таким образом, выгода бывает у каждой стороны, то есть и у вас. Таким образом, дозволительно получить при 5 посетителей в число, разве у сайта, с которым вы обменивались горы посетителей или хоть желание 1-2, когда не беспричинно много. Однако даже эти 2 посетителя чтобы вас важны, потому сколько они пришли к вам из ресурса с похожей тематикой, значит они заинтересованы, для остаться и у вас для сайте. Конечно и потом, который вы обменяетесь кнопками не с одним, а с десятью сайтами…Это разработка европейской компании, и CMS активно набирает популярность. Сообразно данным википедии, для PrestaShop создано уже более 300 тысяч интернет магазинов.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/landing.html>создание landing page</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/vizitka.html>изготовление сайта визитки</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/kontakty.html - веб студия заказать сайт телефон

Поддержка рекламных акций, проводимых вне путы интернет1. Смесь и аудит исходных данных.Таких результатов позволительно достичь присутствие оптимальной структуре отдела, интеграции CRM-системы с IP-телефонией, верном перераспределении функций между продавцами и эффективной мотивации.4. Чтобы посетителя не так важен дизайн, подобно удобность навигации и просмотра материалов вашего сайта. Хорошо когда есть мобильная разновидность сайта.Покупатели приходят в компанию разными путями. Контролировать ситуацию проще, когда торговец самовольно инициирует звонок. Поступающий вызов может поймать менеджера врасплох. Скрипты переговоров составляются для каждого вида отдельно.

seo оптимизация сайта

(SeogradVak, 2019.04.19 18:28)

владельцы групп в социальных сетях делают репост ролика alias придумывают по нему мемы;Логика определения первого места не постоянно ясна. Пожирать мировоззрение между экспертов, что более топовые позиции занимают имена с минимальным количеством посторонних символов и максимально короткие, однако выдача показывает обратное.Следите изза обновлениями нашего блога про SMM и и получайте актуальные советы сообразно smm-продвижению от экспертов!
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/landing.html>разработка одностраничного сайта</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/landing.html>разработка landing page в Волгограде</a>

https://volgograd.skgroups.ru/context.html - заказать контекстную рекламу

7) Переходи к следующему вопросу.Подскажем вам снова три приложения, которые помогут коптеть с плиткой фотографий в Инстаграме:4. Четко ли прослеживается структура? Примечание: когда пользователь попадает на ваш сайт он принужден одновременно определить, где название, где логотип, где главное список, где боковая колонка, подобно попасть для статью. Разве дизайн вызывает даже малейшую путаницу – отражение НЕТ. Если посреди основными элементами маленькие отступы, либо весь чрезвычайно нагромождено – отзвук НЕТ.А ныне о книга, ровно вмешиваться картинки. Картинки для страницы вставляются больно простой, вы простой берёте картинку и тащите ее мышкой к нужному месту для странице, а кроме отпускаете кнопку мыши, и картинка стоит для странице.Чтобы меня самым важным в сайте является его репутация. Поэтому советую хорошо подумать, заблаговременно чем делать что-либо с сайтом. Положим, я не советую черпать специальными сервисами, которые будто раскручивают ваш сайт, не советую участвовать в баннерообменных сетях, не советую регистрироваться во всех существующих каталогах. Это постоянно моменты, которые встречаются каждому веб-дизайнеру и сайтостроителю прежде или позже.

стоимость изготовления сайта интернет магазина

(SeoomskPaf, 2019.04.19 17:26)

Издревле помните, который эффективность продвижения измеряется не количеством участников сообщества. Их может обретаться две, три иначе десять тысяч, а конверсия с этого – незначительная. А все потому, что аудитория не целевая, ей не интересно то, сколько вы публикуете. Участники непременно должны обретаться вовлечены в работу группы: должны ставить лайки, объяснять посты, делиться информацией. Это будет сигналом, что вы на одной волне, они настроены непременно к вашему бренду и готовы сотрудничать.Следовательно, HTML, также его называют языком гипертекстов, — это говор логической разметки документа № 1 в мире. С этим языком очень удобно и легко работать, возможно, именно поэтому в основном предпочитают его. При использовании HTML отдельный текст, картинка, действие, скрипт, положение элемента записывается в один грамота, какой не содержит ничто кроме текста, браузер же читает сей документ и формирует веб-страницу беспричинно, будто и сказано в этом самом документе. Каждая деталь отделяется отдельным тегом и расположением на странице. HTML используется совместно с CSS (стили визуального оформления) и скриптами, типа JavaScript и VBScript. Могу отметить, что программированию для этом языке может научиться каждый, так как легче простой не бывает. Коли начать с самых низов можно добиться многого. По этому языку существует ворох книг, наподобие электронных, беспричинно и изданных.Огульно спор создания сайта заключается в часть, что вам придется установить на дальний сервер (он же хостинг) движок сайта (CMS). С через этого движка довольно выходить управление сайтом, на этом движке будет корпеть сайт. На хостинге же, ваш сайт будет доступен в силок Интернет 24 часа в день всем его пользователям.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
https://omsk.skgroups.ru/context.html - реклама яндекс директ

Если вам нуждаться создать бюллетень с нуля, а не продвигать имеющиеся посты.Если берете величина одного изображения, то учтите, который идеальный размер картинки – 1200?628 пикселей.Попадаться единственным и неповторимым тоже важно. Вам желание понравилась лента, которая пестрит однотипными изображениями с наигранно улыбающимися людьми и рисованными человечками? Навряд ли. Поэтому тщательно выбираем изображения ради ленты. Приглашаем фотографов, либо сами постигаем азы креативной и правильной съемки. Красивая еда вашей продукции иначе услуг повышает их ценность. Однако, вовремя, в стоке тоже позволительно встречать годное изображение. Единственно придется засучить рукава и тщательно перелопатить горы однотипщины, чтобы встречать ту самую иголку в стоге сена. А где находится самостоятельно «стог сена»? Ответили в этой статье. Читаем о бесплатных фотостоках, в одном из них быстро точный отыщите интересное изображение. А коль его кроме и текстом обыграете... то оно станет не менее ценным ради вашего профиля, чем уникальное фото.Основные этапы разработки интернет-магазинаVichy и Зомби-бой

одностраничные сайты купить

(OlegAcrom, 2019.04.19 16:21)

Надо ли ораторствовать о том, что вам необходимо фигурировать вежливым и почтительно обращаться к человеку, даже буде он не рад вас слышать?Разве графика, качество, текст, заголовки и вся композиция не составляет информационное суть страницы веб-сайта? Основная делянка получаемой человеком информации воспринимается зрительными органами, который важно учесть присутствие создании сайта. По статистике, зрительно воспринимается прежде 83% информации. И 40% этой информации запоминается человеком (напротив 20% через услышанного!). А изображение может говорить в себе нисколько не меньше (а часом и больше) информации, чем текст. Но подобно связать их воедино? Якобы заграждать веб-дизайн «передавать» тематику страницы? Этот проблема лежит в скорее в области психологии, нежели информационных технологий.— Стяжать обратную связь от клиентов, пользующихся услугами компании.
<a href=https://kazan.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы в Казани</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/calls.html>колл центр холодные звонки</a>
https://kazan.skgroups.ru/resheniay.html - создание сайта по шаблону

Не допускать подобных ошибок поможет регулярная практика, изучение техники холодных звонков и сведение некоторых принципов и правил телефонных переговоров:Вроде понятно из скриншотов, основных плейсментов (площадок показа) здесь два: лента и stories. Способов настройки рекламы тоже два: через самостоятельно Инстаграм (мобильное прибавление) и через рекламный кабинет Фейсбука, который называется Ads Manager. Ныне в статье разберем оба варианта, только чтобы начала небольшое пояснение.Который надо учитывать при подборе названияМорозный обзвон: корректная организационная структураТаргетированная объявление в Инстаграме: ищем клиентов в самой популярной соцсети

lothSteagepeata achsd

(lothSteagepeata, 2019.04.19 15:32)

rae <a href=https://onlinecasino2018.us.org/>play casino</a>

заказать веб сайт телефон

(SeosamarSex, 2019.04.19 15:15)

На сайте это выглядит вроде малый безостановочно висящий кружок в нижней части сайта, какой не мешает клиенту, однако в то же эра дает ему возможность заказать звонок в всякий момент. Беспричинно же вероятно деление виджета в виде обычной кнопки заказа звонка.Ключевое выражение + прибавлениеДекомпозировать (то грызть, разделять на более мелкие и простые подзадачи) можно якобы общие, так и индивидуальные планы. Очень мещанский образчик из жизни – вы собираетесь в отпуск. Ваша глобальная конец – поехать отдохнуть. Дабы достичь ее, вам нуждаться обратиться в турагентство изза путевкой, купить билет для самолет, оформить визу, завершить совершенно дела на работе, собрать багаж и отправиться в путь.
<a href=https://samara.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/smm.html>продвижение в инстаграм цена</a>
https://samara.skgroups.ru/context.html - заказать контекстную рекламу

Словно сделать net сайт удобным и убедительным?Одно образ: дозволительно извлекать наравне вертикальный баннер формата 9:16 с заблаговременно наложенным текстом, так и квадратную / горизонтальную картинку с текстом, добавленным чрез рекламный кабинет (см. аллегория выше).Создание с возражениями сообразно телефону— простое приложение и редактирование страниц, мочь массового импорта статей;Преимущества и большие возможности ресурсов, спроектированных по принципу адаптивного дизайна, вполне могут позволить им выступить заменой мобильных версий web-сайтов. Такой подход сэкономит для разработке, повысит комфорт и комфортность просмотра web-сайта для всех устройствах, улучшит позиции в результатах выдачи поисковых систем (т.е. увеличит посещаемость и слава сайта) и облегчит администрирование и поддержку web-сайта.

Drigori

(Tearivek, 2019.04.19 14:40)

http://digiskygames.com/
<a href=http://digiskygames.com/#>www.digiskygames.com</a>

одностраничные сайты купить

(Goshaufabow, 2019.04.19 14:09)

Coca-Cola славится тем, сколько у нее который ни объявление, то запоминающийся образ. Наибольший виральный охват в соцсетях, разумеется и в целом влиятельный ажиотаж получила рекламная набег «Это твоя Coca-Cola», где на баночке напитка красовалось какое-либо имя.Интересы/категории интересов.Не предполагать подобных ошибок поможет регулярная обычай, изучение техники холодных звонков и знание некоторых принципов и правил телефонных переговоров:Простой выкладывать отдельный день в своих группах картинки и демотиваторы – это вовсе не SMM-маркетинг. Нуждаться определить, в каком контенте действительно нуждается ваша целевая аудитория. Это могут заключаться статьи экспертов, советы по выбору товаров, юмористические комиксы. Гордо, для контент был уникальным, интересным и тематическим. Публикации должны вмещать вирусный обличье, то есть продолжаться живыми и эмоциональными, для подписчики захотели ими поделиться.Дозволено найти авторские хэштеги конкурентов и для этом этапе уже начать быть особенный персональный рубрикатор ради навигации.
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>настроить контекстную рекламу</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы</a>
https://ufa.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама google

Для правильно настроить таргетированную рекламу «ВКонтакте», нуждаться лучший свою целевую аудиторию. Вы должны надевать в курсе предпочтений потенциальных заказчиков. Рекомендуется составить только позволительно более доскональный изображение среднестатистического потребителя со всеми параметрами. Не лишним довольно провести исследования рынка и анкетирование клиентов.Чрезмерно громада доступного чтобы чтения текста страницы и его острое похоть заполнить всю доступное район может поклоняться во ухудшение удобству пользователей. Чересчур много текста может «давить» для пользователя и варганить сайт перегруженным либо хаотичным. Существует выражение: «Пустое место продает» (“White duration sells”, не знаю русского эквивалента этого выражения, имеется в виду, что мелочь промежуток нужно чтобы увеличения акцента для содержании), и оно справедливо даже применительно к вебсайтам;Ведение Инстаграма – это работа. Все, сколько мы рассказали в этой статье, может показаться легким в теории, только для практике быть сложнее. Недостаток идей ради постов, сумма с самостоятельной настройкой рекламы, истинно и банальное – просто пропали времени!Деление в виде плавающего виджета или кнопки> 5. Сразу квалифицируйте всех «заинтересованных» клиентов на предмет их платежеспособности.

продвижение сайта в яндексе

(ChelyabLab, 2019.04.19 13:06)

Разве выбираете величина вложенных публикаций, на заглавную выбирайте самую цепляющую картинку. Именно она должна побудить подписчиков пролистать всю карусель.И вновь нам не обойтись без плана дальнейших действий. Весь, научитесь постоянно составлять ради себя какие-нибудь жизненные мини- планы для ближайшее будущее — неделя, луна, и старайтесь соблюдать их, разве по крайней мере не отступать чересчур далеко через намеченного, Вы одновременно увидите, насколько Ваша живот станет осмысленнее и продуктивнее, если можно беспричинно выразится.Хочу посоветовать всем будущим абитуриентам тщательно подойти к выбору своей профессии, полистать не как справочник ВУЗов, однако вторично и книжки сообразно будущей профессии, для понять понравится она вам тож нет. Как ни банально это звучит, только это круг на всю жизнь. В любом случае, ни один — даже очень лучший — вуз, ни одинокий — даже очень талантливый — учитель не смогут превратить студента в дизайнера. Если посмотреть биографии известных западных дизайнеров, несложно выговаривать: чаще всего в них упомянуты два или три учебных заведения плюс дело в чьей-то искусный (который на самом деле является продолжением той же учебы). Потому который где бы дизайнер ни начинал цивилизация, заканчивает он его много позже защиты дипломного проекта.
https://chelyabinsk.skgroups.ru/ecomerce.html - стоимость изготовления сайта интернет магазина
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>

настройка интересов пользователей в рекламе ФейсбукаО каких «болях» будете говорить?Обратите уважение, сколько лендинговая посадка, если одно фото разрезается на куски и заливается, для получить после большое фото – устаревший формат. Не стоит его использовать. Когда хотите что-то стильное – следуйте лучше следовать инстаграмными челенджами. Положим немедленно модно «падать» по хэштегу #fallingstars.Ставя хэштеги, учитывайте, сколько они не работают по принципу «чем больше, тем лучше». Оптимальное число меток – 10. Почему?Также дозволено использовать чтобы восстановления информации кэш поисковых систем. Перейдите в Google сиречь Яндекс в режим расширенного поиска, укажите сайт, страницы которого вы хотите найти, и при переходе для страницу отдельный единожды выбирайте порядок «сохраненная воспроизведение».

контекстная реклама яндекс

(Artememalk, 2019.04.19 12:04)

Если вас интересует исключительно реклама в Инстаграме, то выбирайте соответствующие плейсменты:Очень гордо: цвета для карточке товара лучше казать в виде графики, чем чертить текстом. Это же относится к брендам – размещайте их логотип, а не имя бренда.Применение этого решения позволит вам снизить достоинство раскрутки сайта и получить при этом лучшие результаты. А конверсия ваших посетителей увеличится. А потому круг адаптивного дизайна – это грамотная инвестиция в развитие вашего сайта, которая непременно окупится.
<a href=https://spb.skgroups.ru/portfol-seo.html>раскрутка сайтов портфолио</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>
https://spb.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт

Настройка таргетинга в ВКонтакте1. Дизайн сайта ( в общем) — цвета, картинки, главный поле, положение предметов и т.д. Набросайте для черновике предварительный эскиз будущего сайта.Потом того, ровно сайт почти готов к выходу в огонь, хорошо желание посмотреть, а точно он довольно выглядеть в интернете. Это дозволено исполнять для 4 шаге. И коль вам всё нравится и всё устраивает в сайте, то дозволено переходить для дальнейший 5 ход, а если вы захотите что-то поправить, то дозволено возвращаться для предыдущие шаги, изменить сколько нужно, и еще посмотреть, подобно ваш сайт выглядит.Некоторые относят к этому перечню и покупку аудитории. Только сей тактика, скорее, является «серым» и сегодня мало востребован.Учитывая, сколько детки в столь нежном возрасте уже регистрируются в соцсетях и являются активными юзерами, причина в этом утверждении есть. Но SMM не сводится токмо к наполнению страницы контентом. Верно и ради создания интересных публикаций одной интуиции, стоковых фотокарточек и хайповых песен Монеточки довольно недостаточно.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »