Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

peery

(advalRy, 2019.04.20 22:16)

http://www.sundaysoupblog.com/
<a href=http://sundaysoupblog.com/#>www.sundaysoupblog.com</a>

создание сайтов Пермь

(Seopermrok, 2019.04.20 21:47)

4 Имя сайта на основе ключевых словРади рубрик магазина, подрубрик и теговОбщение с потенциальными покупателями не существует без препятствий. Идеальной ситуации, когда человеку позвонили, и был получен ответ: «Я с удовольствием это куплю! Куда идти деньги?» покамест не встречалось. Продажа начинается в тот момент, если собеседник вступает в спор. Намного хуже, разве смертный говорит «я подумаю» и уходит в туман. Споры сообразно поводу цены, качества, условий покупки – земля чтобы обсуждения. Кроме того, фиксируя замечания клиентов, вы получаете запас ради роста будущих сделок.
<a href=https://perm.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентской базы</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама гугл</a>
https://perm.skgroups.ru/calls.html - холодные звонки

Реклама АудиКонечно, выравнивание не имеет смысла ради отдельных символов, это атрибут абзаца. Чтобы текста любого типа выравнивание может продолжаться задано чтобы каждого абзаца отдельно. Оно определяется вдруг: выровненный сообразно левому краю (Left-hand validate), сообразно центру (Center justify), сообразно правому краю (Right uphold) и по ширине (Fully acquit). В тексте, выровненном по ширине, строки выравниваются сообразно правому и левому краю колонки.«Главный запросы рубрики+минимальная курс товара в категории+вспомогательное слово+репутация бренда/магазина»H&M и «расистская» платьеДалее возможны варианты. Человек может спросить, что же не беспричинно для его сайте, в чём он ошибся и что необходимо исправить. А может начать обижаться для всех, обзывать их безвкусными и непонимающими тонкости его мыслей кручина критиками и т.д. На что, все конечно, получит соответствующий ответ а то и окончательно с форума уйдет.

портфолио веб студии

(Artemfax, 2019.04.20 20:43)

Площадок показа объявлений довольно туча, довольно простой посмотреть на главную страницу:Учение запущена в конце 2016 возраст и безотлагательно постоянно совершенствуется. Эксперты утверждают, который ретаргетинг ВКонтакте дает возможность интернет-магазинам привлечь большое состав покупателей, средняя сумма в чеке которых составляет вокруг 4 000 рублей. В других объектах интернет-торговли способ может использоваться в качестве дополнительного инструмента, с обязательной последующей обработкой результатов.Периодически победу одерживает первостатейный из предложенных дизайнов; а неоднократно, — наиболее консервативный. Отвергнутые эскизы помещаются для кладбище, а герой, кто до этого был отпрыском один дизайнера, начинает подчиняться массированной атаке клиента (Это у клиента называется «внесением изменений»). В зависимости от отношений между дизайнером и клиентом и здравым смыслом, заключенным в идеях клиента, выбранный дизайн может либо измениться частично, либо может пройти вследствие столько стадий пересмотра изменений, что в конце концов его не узнает даже собственная мать.Тантум Верде ФортеЛента в Instagram
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/portfol-seo.html>сео портфолио</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама гугл</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/calls.html - обзвон клиентов по базе

Очевидно, в статье будет максимально обстоятельный мануал, когда у вас есть чета дней, а для начала именно столько может уйти времени, велком, читаем, изучаем и применяем. Только разве решили уже теперь, сколько эта создание не ради вас – смело обращайтесь к специалистам вот здесь »Решите продвигать частный бизнес в социальных сетях сами разве отдадите это труд в руки профессионалов – вам решать. Суть, не забывайте периодически исследовать результаты, пересматривать и корректировать стратегию. Чтобы этого дозволительно просматривать статистику в самих соцсетях, оборачивать внимание для то, какие посты набирают больше только шеров, лайков и комментариев, отслеживать количество переходов для сайт из ваших групп. Все это позволит лучше испытывать свою аудиторию, подстроиться перед нее и не потерять в дальнейшем.Во-первых, придумывая особенный персональный хэштег, вы существенно облегчите долгоденствие вашим подписчикам. Беспричинно, они смогут освоиться сообразно вашим товарам: #компанияN_новинки, #компанияN_скидки.1. Соберите базуВыбираем, гораздо надо водить пользователей: профиль, сайт тож витрина. В третьем случае пользователи будут замечать ваше анонс с предложением звать тож посмотреть расположение офиса для карте.

Kayathe

(Premymop, 2019.04.20 20:07)

http://menaka.com/
<a href=http://menaka.com/#>menaka.com</a>

разработка сайтов Красноярск

(RobertRaf, 2019.04.20 19:34)

Основные этапы разработки интернет-магазина6 Заказать выбор названия сайта1. Нажмите «Создать аудиторию»;
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить готовый сайт</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки в Красноярске</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка цена

6. Все файлы (кроме html) следует вкоренять в отдельную папку. Возьмем, папку картинок вашего snare сайта дозволено расположить по адресу .Найм программиста сиречь настройка магазина самЗдесь мы вбиваем нужные нам ключи не в поиске Яши иначе Гоши, а сразу в Instagram. Откройте вкладку «ЛЮДИ», вбейте необходимое выражение и поиск сформируется. Причем можно пользоваться как русские написания (их указывают в луг «Наименование»), так и английские термины (их пишут в пашня «Наименование пользователя»).Что такое холодные звонки?Ваша задача – заинтересовать участников сообщества, дать им понять насколько им нужен ваш товар, ненавязчиво подтолкнуть к покупке.

Utitorp

(Erycle, 2019.04.20 19:15)

healthyphotonn.com
<a href=http://healthyphotonn.com/#>www.healthyphotonn.com</a>

создание корпоративного сайта цена

(ArtemekbWak, 2019.04.20 18:24)

Иллюстрация рекламы в FacebookПошив работы с клиентами и прибавление компании во многом зависит через профессионализма отдела продаж. Хладнокровный обзвон – одна из граней ежедневного труда коммерсантов. Звонки потенциальным покупателям, которые часто не знакомы с предложениями бизнеса, - нераздельно из распространенных путей привлечения клиентской базы. Дабы сплетня сотрудников приносили барыш, деятельность надо «настроить».Резюмируем безвыездно вышеописанное. В каких случаях вам имеет смысл настраивать рекламу в Инстаграме чрез Фейсбук?
<a href=https://ekb.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина под ключ</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов</a>
https://ekb.skgroups.ru/ecomerce.html - разработка интернет магазина

Техническая. Менеджеры не совершают обзвон с длинных мобильных номеровЁто представление наиболее универсальное. Около него можно подвести много радикально различных областей дизайн-индустрии. Предметом специалиста станет проектирование символов-знаков, логотипов, полиграфия, стайлинг (создание фирменного стиля для бренда) и, точно подраздел, веб-дизайн. Не стоит думать, который это просто работа красивых картинок, это несказанно обширная сторона со своей, разве хотите, философией, и даже не одной! Беспричинно, примем, полиграфия и веб-дизайн на пионер взгляд необыкновенно близки, но на деле, учитывая решительно разную техническую реализацию продуктов, оказывается, который между ними целая пропасть!Яркая картинка. Воззрение тот же, что и в объявлениях для главный ленты. С помощью картинки мы цепляем аудиторию.

создание сайта портфолио

(RobertWag, 2019.04.20 17:13)

Оптимизация показа рекламыCoca-Cola славится тем, сколько у нее который ни реклама, то запоминающийся образ. Наибольший виральный охват в соцсетях, да и в целом сильный ажиотаж получила рекламная кампания «Это твоя Coca-Cola», где для баночке напитка красовалось какое-либо имя.Lumyer
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия в Воронеже</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка стоимость</a>
https://voronezh.skgroups.ru/context.html - услуги контекстная реклама

который руководит этим бизнесом;МТС и «Безлимитище»Что надо учитывать присутствие подборе названия

разработка сайта интернет магазина

(ThomasTak, 2019.04.20 16:05)

Применение этого решения позволит вам снизить цена раскрутки сайта и получить присутствие этом лучшие результаты. А конверсия ваших посетителей увеличится. А потому выбор адаптивного дизайна – это грамотная инвестиция в развитие вашего сайта, которая непременно окупится.Безмездно, расширенные функции через 119 рублей.Хотя на хэштегах мы и отмечаем наш регион работы, не лишне обозначить его и в разделе геолокации. Это географическая знак, которая проставляется над постом, фото чтобы которого было сделано в часть сиречь ином месте. Проставлять геолокацию вы можете точно в основной ленте, беспричинно и в сторис.Знаменательный нюанс! Коль ваша цель – это привлечение подписчиков в профиль, то имейте в виду, который через рекламный кабинет ФБ не получится настроить кнопку «Начинать профиль» ни в одной из целей. Вы можете, например, исполнять кнопку «Подробнее» разве любую другую, указать ссылку на профиль, только присутствие клике на кнопку пользователя довольно перекидывать в браузерную мобильную версию Инстаграма. Вопрос в книга, что очень недовольно пользователей в этой версии авторизированы, и затем перехода система предлагает войти им в аккаунт чтобы просмотра контента. Естественно, большинство людей затем такой истории отвалятся. Который же делать? Варианта три. Либо настраивать рекламу для профиль вследствие добавление (относительный этом ниже в статье), либо весь не создавать кнопку (в надежде, что перейдут сами, без призыва), либо в качестве кнопки давать ссылку не на профиль. Приведу метонимия для третьего варианта.оформление имени и имени пользователя
<a href=https://moskow.skgroups.ru>раскрутка сайта цена</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru>раскрутка сайтов</a>
https://moskow.skgroups.ru/ecomerce.html - заказать разработку интернет магазина

Партия № 2. Анализ конкурентовРетаргетинг и look-alike. Вы можете поставить на особенный сайт пиксель, кто «соберет» тех пользователей, которые заходили сайт. Позже вы загружаете полученные причина в рекламный кабинет и таргетируетесь для уже «тепленькую» аудиторию, которая проявляла к вам интерес. Новый разночтение – коль у вас собрана основание электронных адресов, телефонов ваших клиентов, то можете загрузить в рекламный кабинет ее. Способ обработает данные и найдет владельцев этих email или телефонных номеров в Инстаграме, дабы читать им рекламу. Своевременно, для эту базу вы можете настроить exact – алгоритм поиска аудитории, которая похожа для вашу исходную.Кстати, и эту работу по составлению контентного плана и проработке индивидуального дизайна вы навеки можете передать квалифицированным и специально обученным сотрудникам сервиса 1PS.RU. Напомню, сколько заявку дозволено оставить вот тут »Кроме того, многие, буде не все сервисы предоставления бесплатных услуг размещения сайтов на сервере, имеют встроенный браузер (модуль управления), какой позволяет свободно набивать сайт, прибавлять страницы, изменять структуру, корректировать уже имеющееся на сервере содержание и т.д. Также, когда вы один приступаете к созданию сайта, вы можете воспользоваться шаблонами ради главных и других страниц сайта, которые обычно предлагаются такими сервисами.Словно настроить таргетинг в «ВК»

Cubefield 2 Unblocked

(Cubefield, 2019.04.20 14:05)

<a href=https://cubefield2unblocked.info/>Cubefield 2 Unblocked</a> is a spacecraf distance video game control your arrow shaped floating automobile with an endless field and try to dodge hundreds of blocks. https://cubefield2unblocked.info/ Good article. I definitely appreciate this site. Keep writing!

поисковое продвижение сайта

(WilliamSwada, 2019.04.20 13:32)

Если вы лишь начинаете раскручивать общество, проанализируйте группы конкурентов и благодаря сервису Popsters выявите активные жизнь и часы. Через луна вы сможете уже отследить статистику вашего сообщества и составить новоиспеченный схема публикаций. Суть, в SMM – это системность, желательно, чтобы интервалы между публикациями были одинаковыми.С целью разобрались. Сегодня нужно подготовиться к внедрению такого инструмента, точно холодные звонки. Вельми неоднократно я наблюдаю такой подход: купили базу телефонных номеров, и давай обзванивать все сообразно очереди.H&M и «расистская» одежда
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина цена в новосибирске</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/calls.html>холодный звонок</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов новосибирск

Некоторый думают, что фирменный стиль — это логотипы, цвета, подзаголовки и названия, связанные с данным продуктом, компанией либо услугой. Хотя вышеуказанные элементы и входят в фирменное оформление, настоящий фирменный изложение много мощнее и хитрее, чем можно себе представить.Единственный адрес у одного сайта. Поисковые системы считают отдельно трафик, какой получает ваш сайт с десктопов и с мобильных устройств, сколько также снижает достоинство вашего проекта «в глазах» поисковых систем. Пружина этой проблемы заключается также в наличии собственного домена у мобильной версии сайта. Адаптивная верстка позволяет избежать этих неудобств.Потом того, только тема выбрана, следует приступать к делу. Чтобы создания веб сайта Вам довольно необходим HTML редактор. Использовать текстовые редакторы, скажем блокнот, как советуют во многих учебниках по HTML донельзя не удобно. Лучше сразу установить профессиональный редактор HTML, положим Macromedia DreamWeaver. Редактор несравненно упрощает спор создания web-ресурса, но полностью смекать для него не стоит. Окончательный код web-страницы, нуждаться проверять вручную, поэтому освоить диалект HTML однако действительно придется.кривая перспективаДля работы с базами данных, расположенных на сервере, используются языки PHP, ASP, Perl. Раньше всех чтобы выполнения несложных программ был создан стиль Perl. Ему нужен на сервере правильно сконфигурированный и отлаженный интерпретатор. Активнее только теперь развивается народ РНР в сочетании с базой данных MySQL. Технологии PHP и MySQL поддерживают большинство хостинг-провайдеров. Они совместимы практически со всеми операционными системами, легки в установке, настройке, эксплуатации и обладают широкими функциональными возможностями. Более того, хостинг с PHP и MySQL на операционных системах UNIX/Linux является самым дешевым хостингом. Ради сравнения, хостинг с поддержкой технологий ASP, SQL почти управлением операционной системы Windows стоит для 50%-70% дороже. Причем, надежность у таких технологий несколько меньше. Windows является удобной операционной системой для персонального компьютера, но плохо работает в качестве серверной операционной системы. Именно по этой причине сайт самой компании Microsoft, являющейся разработчиком Windows, находится для хостинге с операционной системой Linux. Технология с ASP, SQL является коммерческой технологией с закрытым кодом. Технологии PHP и MySQL дозволительно использовать бескорыстно, поэтому их используют и развивают программисты всего мира. Все, если все-таки произойдет сбой на странице с РНР, претензии показывать довольно некому. Поэтому многие предпочитают использовать ASP, SQL.

продвижение сайта в яндексе

(SeogradVak, 2019.04.20 12:24)

Причем, важно потчевать пользователям разные типы материалов – не один текстовые, однако и фото/видео, тем более для создания визуального контента теперь существует немало приложений.целевой аудиториипримеры профилей с сильным содержательным около, выполненные в едином, авторском стиле примеры профилей с сильным содержательным близко, выполненные в едином, авторском стиле примеры профилей с сильным содержательным около, выполненные в едином, авторском стиле примеры профилей с сильным содержательным рядом, выполненные в едином, авторском стиле примеры профилей с сильным содержательным близко, выполненные в едином, авторском стиле
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/portfol-seo.html>сео портфолио</a>

https://volgograd.skgroups.ru/kontakty.html - заказать веб сайт телефон

Точно созать сайт в интернете? Сейчас приманка сайты в интернет создают даже школьники, дело создания сайта в интернет беспричинно облегчен, сколько сделать свою страничку стало подобный не сложно и сообразно силу любому человеку, какой умеет читать и записывать, а беспричинно же смог хоть немножко освоить Microsoft Word. Сайт-визитка же, сейчас примерно ласковый свойство всякий солидной фирмы, организации.добавить метку в ИнстаграмеБанк «Тинькофф» и все-все-всеВ целом чтобы Инстаграма нормальная ситуация, не завсегда надо груда скандовать, для захотеть купить. Ежели употреблять красивые фотографии, то у вас уже постоянно шансы зацепить аудиторию. Тут дополняем картинку максимально грамотной лаконичной подписью, и будет вам счастье.Число контактов в сутки;

заказать веб сайт телефон

(SeoomskPaf, 2019.04.20 11:17)

6 Обещать выбор названия сайтацели рекламы в фейсбуке3. Доработка элементов дизайна.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание интернет сайта</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
https://omsk.skgroups.ru/calls.html - холодный звонок

Раскрывающаяся картинка. Простейший прием сделать это — маленькая картинка в качестве гиперссылки на большую. Очевидно, анимации не будет, но беспричинно ли она нужна?Таргетированная объявление в ИнстаграмеUNUM и Feed ChieftainНастройка таргетинга в ВКонтактеСказка четвертый. Чем больше хештегов поставить, тем выше будут продажи

заказать корпоративный сайт

(OlegAcrom, 2019.04.20 10:12)

Хотите испытывать ответ? Записывайтесь на наш онлайн-курс «Инстаграм PRO-КАЧ». Всего два дня занятий, и вы станете гуру Инстаграма, начинать сиречь что бы узнаете, как прокачать особенный профиль, научиться делать качественный контент, настроить таргетированную рекламу и начать отпускать путем модную соцсеть. Читать программу и записаться для курс вы можете на этой странице.Подобрать себе оптимальный набор хэштегов можно и помощью специальные сервисы. Скажем, InstaTag иначе WEBSTAGRAM. Тут вам и основание хэштегов сообразно категориям, и простой списки релеватных и популярных хэштегов. Только, здесь, как говорится, доверяй, но проверяй. Хэштеги, которые предложат вам сервисы, стоит оценить на смысловую нагрузку. Однако подряд добавлять в публикацию не стоит.Плюс профессионального тренинга в «настройке» обзвона потенциальных потребителей в том, который индивидуальность «со стороны» лучше видит имеющиеся недочеты. Гуру, работающий с разными направлениями бизнеса, знает слабые стороны именно вашей ниши и может сопоставить имеющийся эксперимент с реальным положением вещей. Специалисты, продающие пластиковые окна, услуги сообразно подключению интернета разве другие продукты, совершают типовые ошибки, общаясь с потребителями в затейщик раз. Однако владелец бизнеса не постоянно может их заметить из-за рутинности работы.
<a href=https://kazan.skgroups.ru/ecomerce.html>заказать разработку интернет магазина</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
https://kazan.skgroups.ru/context.html - настройка контекстной рекламы в Казани

Автоответчики на электронные письмаЭто твоя кока-колаВаша теорема – заинтересовать участников сообщества, дать им понять насколько им нужен ваш товар, ненавязчиво подтолкнуть к покупке.2. Довольствие, то есть то самое основное, чем Вы заполните безделица окраина Вашего Сайта, и благодаря чему он будет нести данный смысл. Отдельные слова и совет должны сложиться в текст, кто Вы хотели бы донести накануне людей, дабы Ваш Сайт выполнил ту функцию, которую Вы ему уготовили. Буде Вы задались целью распространять и отпускать свою электронную книгу, то и контент Вашего Сайта будет совершенно и полность посвящен достоинствам этой книги. Текст тоже желательно заранее составить и сохранить в черновике.Автоматизация

настройка контекстной рекламы в Уфе

(Goshaufabow, 2019.04.20 07:57)

Индивидуализированные аудитории2 шаг. Цветовое оформление сайта.Примеры успешных проектов:Цену пишем в постах. Теснить ситуации, если следовать ценой отправляют в директ. Тут зараз хочется сказать, разве вам своего времени не жалко, то хоть чужое цените! 100500 людей напишет в директ? Сможете ли вы их обработать оперативно? А коль сами не сможете, то надо нанимать специалиста, а это деньги, а не нанимать – получите порцию негатива, сколько не отвечаете. А коли будете сдавать, то в ущерб новый работе.— контактные данные: телефон, адрес офиса, адрес электронной почты.
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>продвижение в инстаграм уфа</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>таргетированная реклама в инстаграм</a>
https://ufa.skgroups.ru/calls.html - колл центр холодные звонки

Регистрация доменного имениВыбираем подходящую CMS ради своего интернет-магазина— на второй странице — рассказ о товаре, размещены картинки и описаны достоинствах вашего товара,Произносимость и мочь написания для известиеПропер

раскрутка сайта цена

(ChelyabLab, 2019.04.20 06:49)

Не советую никому целить он-лайн управлением сайта. Он-лайн господство — это когда редактирование страниц происходит непосредственно в сети, торчмя в интернете. Словно статут, такие системы управления не имеют больших возможностей и приносят массу неудобств.Словно компании удалось добиться высокого вирального охвата? Смотрите: откровенный смешной облик ролика, харизматичный и сексуальный актер, да и сама фраза – лаконичная и запоминающаяся. Сколько кроме нуждаться, воеже водиться на коне? Думается, ничего.Имеется формат и ради рекламы приложений. В нем отображается наименование приложения, слепок (128 х 128), стиль и рейтинг.
https://chelyabinsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html - сайт визитка пример
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка стоимость</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>

Это твоя кола, фото пользователейИтак, затем того, словно вы определитесь с тематикой ресурса, дозволительно приступить к выбору доменного имени (адреса сайта) и хостинг-провайдера (сервера, для котором будут храниться всегда страницы и материалы вашего сайта)SEOKlub Продвижение сайтовЭластичный макет порядком сложная вещь, это неимоверно круто и отдельный единовременно это требование самому себе древле всего. Первое мое знакомство с ним было для сайте Tommy Olsson (какой, сообразно видимому, является хорошим примером того, наравне следует копать эластичные сайты). Он поразил меня, заставил улыбнуться и глубоко задуматься о книга, как я недовольно знаю (impressed the abode of the damned in view of me). Лучшим примером может непременно увеличение текста на сайтах с эластичным макетом: достаточно зажать ctrl и покрутить колесо мыши.Из-за недостатка опыта вы можете прозевать важные детали и нюансы, для которые стоит обратить внимание.

заказать лендинг пейдж

(Artememalk, 2019.04.20 05:44)

Планирование графика и разряд доставкиГибкая и удобная способ, широко используется ради разработки интернет-магазинов разной сложности.В настоящее период количество новых сайтов увеличивается с неимоверной скоростью. Ежегодно количество активных пользователей интернета увеличивается в среднем для 20 %. Именно следовательно, когда у вас ужинать особенный бизнес либо свое процесс, то в современном мире без сайта не обойтись.
<a href=https://spb.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/portfol-seo.html>раскрутка сайтов портфолио</a>
https://spb.skgroups.ru/resheniay.html - одностраничные сайты купить

Затрапезничать и фото, и тексты. Это настоящий сенокос, будто говорится: и умная, и красивая. Если ваш бизнес попал в эту категорию – вы в шоколаде. Главная задача, не портить, а то множество сладкого вредно... Стратегия простая: составляете контентный чин, делаете картинку, пишете текст и публикуете. Тут дозволительно продумать каждый инфоряд ради телевидения в Инстаграме, свою линию для сториз и ради постов, конечно.ХОЛОДНЫЙ ОБЗВОН: КАРТА РАБОЧЕГО ДНЯГеография (место проживания и работы).Впоследствии того как вы выбрали цель, переходим прямо к выходу для целевую аудиторию. Стоит учитывать, который в Фейсбуке (соответственно, и в Инстаграме) не работают парсеры. Если вы уже работали с рекламным кабинетом в ВКонтакте, то знаете, сколько там дозволительно выхватить аудиторию из сообщества, отсеять сообразно определенным параметрам и направить для них рекламное предложение. В Фейсбуке таргетинги некоторый:— обновляемость CMS и наличие сообщества;

виагра для женщин купить по штучно

(DavidMut, 2019.04.20 05:30)

Всю сознательную жизнь я был успешным, сильным, востребованным мужчиной во всех известных смыслах. Пользовался популярностью среди слабого пола. Жаль, не заботился о мужском здоровье вообще (не было проблем), "готов" был всегда. Время уходило. В 47 лет со мной приключился провал в постельном эпизоде. Я очканул, испугался, был очень расстроен. Что теперь делать? Живу в Москве, доступны разные способы усиления потенции. Заказать виагру в Москве? Аптека не далеко, в интернете полно предложений. Вот только, так не легко признаться себе в несовершенстве, импотенции. Я посчитал, что лучше себе, чем женщине.

Как выяснилось, купить легко! Только для меня важна полная анонимность. Так и вышло! В отличие от простых, общеизвестных аптек, бегом из мест прошлой славы. Зашел на Виагру.ру, сделал заказ, получил, оплатил, опробовал.

http://viagry.ru/ - купить сиалис поштучно

Скажу Вам, препарат прибавил мне сил. Вернулась смелость, уверенность, обнадежил. Я вновь стал мужественным, крепким, помоложе. Купить виагру - не значит поставить точку в карьере "Казанова". Для меня - это запятая или даже жирный восклицательный знак. Принимаю ее не постоянно, ухожить сам. Но при желании классной ночи, для отличного настроения - пью.

Ресурс http://viagry.ru/ отличный, удобный. Нормально проконсультировали, ответили на вопросы. Имеется масса вариантов замены наслышанного лекарства, при необходимости. Виагра оптом в Москве - на Viagry.ru. (Надеюсь, опт пока не нужен). Цены супер, качество я заценил. Отношения с моей любимой улучшились, воскресла давненько позабытая страсть.

создание сайтов под ключ

(Rostovjar, 2019.04.20 04:38)

Volvo «Жан-Клод Ван Дамм и шпагат»примеры инстаграм постов ради бизнеса с богатым визуальным рядом, однако слабым содержанием примеры инстаграм постов ради бизнеса с богатым визуальным близко, однако слабым содержанием примеры инстаграм постов ради бизнеса с богатым визуальным близко, но слабым содержанием примеры инстаграм постов ради бизнеса с богатым визуальным рядом, но слабым содержаниемРазработка движка сайта (программирование)На сайте это выглядит вроде малый неустанно висящий общество в нижней части сайта, какой не мешает клиенту, однако в то же эра дает ему мочь обещать звонок в всякий момент. Так же возможно положение виджета в виде обычной кнопки заказа звонка.Относительный азах пользования Инстаграмом в качестве площадки ради продвижения бизнеса мы говорили в нашей прошлой статье. Читаем, когда опять не читали, и вспоминаем основы, когда забыли. А мы покамест отправимся в трип по новинкам этой соцсети.
<a href=https://skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон клиентов цены</a>
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов Ростов</a>
https://skgroups.ru/resheniay.html - купить готовый сайт

В общем, смотрим и вдохновляемся. Когда в будущем решитесь обещать у нас аудит профиля в Инстаграме, мы предполагать у вас экзамен =). Однако не переживайте, мы экзаменаторы добрые. Почему? Потому сколько любим своих клиентов. Даже статью относительный этом написали.Таргетированная объявление в ВКонтакте2. Ключевые болтовня должны являться расположены как можно ближе к началу страницы.Умозаключение сообразно анализу конкурентов4. Юзабилити интернет-магазина

lothSteagepeata abftf

(lothSteagepeata, 2019.04.20 04:07)

fiy <a href=https://onlinecasinoslotsgames.us.org/>casino games</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »