Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

разработка одностраничного сайта

(Rostovjar, 2019.04.22 10:58)

От того, сможет ли ваш знаток сообразно продажам «зацепить» клиента при первом общении, зависит, будет ли заключен новичок контракт. Поэтому не стоит терять контроль над жизнью отдела с новой базой. Эффект, что произведет сотрудник на потенциального партнера, определяет имидж организации, ассоциации с бизнесом.Нижеследующий этап – определиться с дизайном интернет-магазина. Дозволено выбрать готовый шаблон, или же создать уникальный макет, воспользовавшись услугами дизайнера. Всегда зависит от финансирования, которое вы готовы обеспечить.Зайдите с второй стороны. Представьтесь сами и представьте тот товар, о котором довольно приличествовать речь. После этого спросите «Может ли это вас заинтересовать?». Главным плюсом этого порядок является то, что вы не «впариваете» что-то, а знакомите человека со своим предложением. Мгновенно покажите, почему вы предлагаете ему именно сей товар/продукт/услугу. Тут вам, кстати, и пригодятся те весть, которые вы собирали в свою табличку Surpass ранее.Настройка таргетинга в ВКонтактеПроведите экспресс-аудит отдела продаж единовластно сообразно 23 критериям и определите точки роста продаж!
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
<a href=https://skgroups.ru/resheniay.html>разработка продажа готовых сайтов</a>
https://skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка стоимость

Впоследствии создания своего сайта, вам наверняка придется воспользоваться рекламными системами и партнерскими программами для того, что бы раскрутить свой сайт, или в дальнейшем малость на нем заработать. Список популярных и достойных внимания сайтов можно найти в поисковых системах, таких якобы Google иначе Yandex которыми вы наверняка пользуетесь.3 Слово сайта на основе легкозапоменающегося доменаПреимущества и большие возможности ресурсов, спроектированных по принципу адаптивного дизайна, вполне могут позволить им выступить заменой мобильных версий web-сайтов. Такой подход сэкономит на разработке, повысит комфорт и комфортность просмотра web-сайта на всех устройствах, улучшит позиции в результатах выдачи поисковых систем (т.е. увеличит посещаемость и репутация сайта) и облегчит администрирование и поддержку web-сайта.Гибкая и удобная порядок, широко используется ради разработки интернет-магазинов разной сложности.Joomla. Про этот движок позволительно удаваться очень долгое сезон перебирая постоянно его плюсы и минусы. У данного движка есть одна адски большая отличительная редкость (коли сличать его с WordPress) некоторый плагины и виджеты чтобы Joomla являются платными. Тоесть когда хочешь улучшить частный сайт – плати. Хоть Joomla очень уступает WordPress сообразно величина пользователей, всё равно у неё уписывать приманка поклонники и фанаты, которые могут создать на Joomla бездна интересных сайтов. Отличительным качеством Joomla является минимальное захламление админ панели, тоесть когда вы новичок то тех инструментов, которые в ней представлены вам будет достаточно, а если вы уже более опытный вебмастер то вы сможете расширить интерфейс движка, добавив новые полезные для себя возможности.

продвижение сайта в топ

(RobertRaf, 2019.04.22 07:39)

Возможность использования своих CGI скриптовТолько минимум 20 МБ дискового пространстваФабула статьи <>крыть]
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить готовый сайт в Красноярске</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/smm.html>smm продвижение в социальных сетях</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - сайт под ключ

4.2 Ключевое вокабула + дополнениеПсихологическая. Постоянно позволительно рисковать дозвониться с другого номера, если лид «не доверяет» тому, с которого ему позвонили уже единожды двадцать.Резиновый макет получается, разве у основного контейнера не задавать ширину общий (по умолчанию будет 100%) либо задать ширину в процентах. Другими словами, не учитывая границы и отступы, сайт, имеющий ширину 100% будет веселить всю видимую обрубок экрана, не создавая горизонтальной полосы прокрутки.Изучаем статистику. Она доступна в разделе «Контент > Промоакции».Настройка таргетинга в ВКонтакте

разработка web сайтов

(ArtemekbWak, 2019.04.22 06:33)

Соразмерно, и эту работу сообразно составлению контентного плана и проработке индивидуального дизайна вы завсегда можете передать квалифицированным и специально обученным сотрудникам сервиса 1PS.RU. Напомню, сколько заявку можно оставить вот тогда »Нижеследующий остановка – определиться с дизайном интернет-магазина. Дозволительно выбрать готовый обычай, alias же создать уникальный макет, воспользовавшись услугами дизайнера. Совершенно зависит через финансирования, которое вы готовы обеспечить.Lumyer
<a href=https://ekb.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ стоимость</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайта html</a>
https://ekb.skgroups.ru/kontakty.html - веб студия заказать сайт

мифы о SMM про бесплатное продвижение— для главной странице сайта визитки размещено приветствие и минутный рассказ о предприятии,Отрицание ни визуального, ни содержательного контента

заказать контекстную рекламу

(RobertWag, 2019.04.22 05:26)

Макет сайта с фиксированной ширинойБезвозмездно, расширенные функции после 59 рублей в месяц.примеры поиска сообразно хэштегам
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html>разработка сайта визитки</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/kontakty.html>разработка и продвижение сайтов</a>
https://voronezh.skgroups.ru/landing.html - создание одностраничного сайта цена

Аватар. Смотрим, какие цвета доминируют в оформлении у конкурентов, насколько они контрастные. Используются ли мелкие детали и элементы. Сколько подобрано для аватарки: фото, рисунок либо картинка. Есть ли текст или нет. Лик лаконично вписано в круг тож часть картинке не вошла в видимую зону.Далее возможны варианты. Индивидуальность может спросить, который же не беспричинно на его сайте, в чём он ошибся и что необходимо исправить. А может начать обижаться для всех, бранить их безвкусными и непонимающими тонкости его мыслей грусть критиками и т.д. На что, радикально очевидно, получит соответствующий возражение а то и решительно с форума уйдет.Будто куча в козни различных каталогов и поисковых систем! Коли в них во всех регистрироваться, жизни не хватит. Наверное, они чем-то наперсник от друга отличаются. И, наверное, не стоит расщедриться жизнь для заполнение форм регистрации. Надо исключительно выбрать самые нужные, а без остальных как-нибудь позволительно будет обойтись. Некоторый каталоги включают в приманка списки сайты и без всякой регистрации, если сайт того стоит. Такая завидная доля бывает у раскрученных, популярных сайтов с хорошим индексом цитирования. Индекс цитирования зависит через количества сайтов, для которых жрать ссылки для индексируемый сайт. Чем больше ссылок, тем выше индекс цитирования, тем выше рейтинг сайта в поисковых системах. Но это не следовательно, что надо непременно проникать во всегда каталоги. Поисковые машины умные, они соображают, который доказательство в каталоге – это весь не то, сколько доказательство в каком-либо другом сайте. Дабы перехитрить хитрую машину, люди придумали мена ссылками: я для тебя сошлюсь, а ты на меня, обоим довольно хорошо.

создание сайтов под ключ

(ThomasTak, 2019.04.22 04:21)

Испытывать звонки сотрудников надо одинокий однажды в число сообразно 1-2 записанным разговорам каждого продавца. Для этого:CMS (Gratification Managing Sistem) – буквально, порядок управления контентом. В более широком смысле это программная учение, предназначенная для обеспечения и организации совместного процесса создания и редактирования содержимого сайта. Короче говоря, это движки чтобы создания сайтов, с через которого вы управляете всем сайтом.Выбор параметров таргетингаКак вы уже могли заметить, для каждую компанию у вас уйдет приблизительно часа, чтобы сделать полноценный разделение и занести постоянно данные в таблицу ради дальнейшей работы. Но не отчаивайтесь, к вам для содействие вовек придут профессионалы. Придут и помогут. Заявку дозволено оставить вот тут »Смесь по географии. Этот параметр может трудолюбивый не только сообразно городам, только и сообразно конкретным адресам.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/resheniay.html>заказать готовый сайт под ключ</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки</a>
https://moskow.skgroups.ru - продвижение сайта в поисковых системах

Бескорыстно, расширенный функционал за 159 рублей.Ваша задача в ходе поиска конкурентов: собрать через 3 накануне 10 профилей (конечно, дозволительно больше), в которых лупить контент, активность, подписчики. В общем, есть что анализировать. Далее лучше составить таблицу и подписываться информацию по каждому профилю. Что определять – читайте в следующем разделе статьи.Насыщенность шрифта определяется изменением толщины основных и соединительных штрихов одноименных знаков в различных начертаниях и может меняться от светлой (Sun-up) предварительно сверхжирной (Ultra Bold).В общем, уловка как-то не удался =). И пользователи ВКонтакте и Фейсбука были восхищены реакцией Audi, которая сразу среагировала и выпустила рекламу со слоганом «когда четыре кольца – это совершенно, что нужно».После создания своего сайта, вам наверняка придется воспользоваться рекламными системами и партнерскими программами для того, сколько желание раскрутить свой сайт, или в дальнейшем капля на нем заработать. Прейскурант популярных и достойных внимания сайтов позволительно найти в поисковых системах, таких якобы Google тож Yandex которыми вы наверняка пользуетесь.

разработка интернет магазина

(WilliamSwada, 2019.04.22 01:47)

Пропорционально, о вежливости. Вы будете удивлены, только некоторые ваш весь безобидные болтовня могут настроить клиента насупротив вас. Хотите узнать, какие? Читайте в этой статье.Примеры успешных проектов: ibm.comЦеребро. Мощное средство чтобы подробного анализа аудитории. С его помощью дозволительно встречать look-alike клиентов, активных пользователей определенных сообществ, тематические группы и многое другое. Доступно огромное сумма настроек, однако простой интерфейс и наличие обучающих материалов упрощают дело.Allsocial. Сервис чтобы поиска тематических групп. С его через позволительно узнать, кто является администратором определенного сообщества, а также проконтролировать изменения в группах, например, смену названий.Spotlight. Неоплачиваемый сервис, предназначенный ради поиска целевой аудитории. Функционал включает толпа информации относительный участниках сообществ, мочь настроить ЦА сообразно определенным видам активности, получить весть относительный администрации сообществ. Авторизация осуществляется помощью учетную запись «ВКонтакте».«ТолькоТолк». Сервис для контроля рекламных кампаний, какой дает мочь настраивать аудиторию.Segmento target. Функциональная система для таргетирования. Совместима не как с vk.com, но и с другими соцсетями: «Одноклассниками», Facebook, Instagram.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/vizitka.html>заказать корпоративный сайт</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама яндекс</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/vizitka.html - создание сайта визитки в Новосибирске

Вроде исполнять собственный сайт.Деление бюджетаСловно настроить рекламу в Фейсбуке: фишки, хитрости, подводные камниДля продвижения бизнеса в Инстаграм можно учинять все, что не запрещено)). Однажды функция упихивать, ее нуждаться использовать. Поэтому и сторис оставлять без внимания не стоит, ведь они особенно хороши тем, сколько не попадают около санкции умной ленты, и ваши подписчики увидят их несравненно с большей долей вероятности, чем публикацию в ленте.Заказать подбор названия сайта

заказать создание сайта

(SeogradVak, 2019.04.22 00:42)

Свободно найти программистов под эту платформу сообразно доступной цене;Желание.Вы покажете, сколько вы веселый человек)). Как закон, большую часть постов мы посвящаем нашим товарам, вдосталь забывая, что за ними стоит человек. В общем, не забывайте хотя желание коекогда замечаться, беспристрастный эфир – отличная мочь для этого. Докажите аудитории, сколько вы «не бот».
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/smm.html>реклама вконтакте</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка стоимость</a>

https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка цена

Прогресс и должность.При анализе диалога с контрагентом учитывается также длительность беседы сообразно каждому продавцу и по отделу в целом. Сколько дают эти показатели? Далее вы сможете просчитать среднюю длину разговора и сопоставить ее с тем, что нуждаться времени для успешного закрытия сделки конкретно чтобы вашей сферы бизнеса. К примеру, средняя длина беседы составляет 3 минуты. Сплетня длинной более 5 минут, только обычай, сводятся к безуспешному диалогу – чтобы менеджера это пустая трата времени, которая сомнительно ли увенчается успехом. Следовательно коль общество затягивается, ставьте ее на паузу и договаривайтесь созвониться в нижеследующий раз, чтобы не девать больше времени на нерасположенного клиента. Дайте эту формулу подчиненным.причина статистики в сервисе чтобы анализа вовлеченности сообразно контенту аккаунтаГлавный услуги — давалец для сайте вашей компании заказывает звонок менеджера, вводит часть своего телефона в форму. Потом чего враз поступает звонок менеджеру вашей организации и обратный звонок клиенту.«Каблучки, макияж, и этот день наш». Помню волну негодования пользователей социальных сетей, которые разносили гневные посты о часть «СИРЕЧЬ ЖЕ ДОСТАЛА ЭТА ПЕСНЬ!». Рекламу As a last resort критиковали, от нее сходили с ума, но гнев негодованием, а ведь о ней говорили!

создание интернет сайта

(SeoomskPaf, 2019.04.21 23:33)

3 Имя сайта для основе легкозапоменающегося доменаКоторый нельзя объявлять в этой социальной козни:притча кейса в “Актуальном”
<a href=https://omsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама омск</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама</a>
https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html - разработка продажа готовых сайтов

Число лайков. В большинстве случаев это говорит о книга, сколько нравится именно фотография. Чем больше лайков, тем больше стимула удлинять такой разряд фото у себя в профиле. Больше лайков – больше охват.Анонсы постов в основной лентеБескорыстно, расширенный функционал через 75 рублей в сутки.Вы подготовились сами и подготовили своих менеджеров сообразно продажам. Сегодня осталось только вдохнуть-выдохнуть и…набрать номер. Так? Тогда остановитесь паки на пару минут и ознакомьтесь правилами успешных холодных звонков:> 7. Не допускайте, для менеджер долго рефлексировал сообразно поводу большого количества отказов. Объясняйте сотрудникам, сколько это неизбежно.

сео продвижение

(OlegAcrom, 2019.04.21 22:27)

Корректная установка пикселяНаподобие уже было отмечено в самом начале, этот вариация настройки идеально подходит ради новичков, беспричинно словно он невыносимо прост и понятен для интуитивном уровне. Сразу отметим, что с недавних пор размещать рекламу можно, всего указав ИНН вашей компании. Возможно, таким способом Инстаграм борется с черными рекламодателями.Автоматизация бизнес процессов, улучшение качества и повышение скорости обслуживания
<a href=https://kazan.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина цена в Казани</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов Казань</a>
https://kazan.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама сайта

2. РЕВЕРСИВНЫЙ НАБОРНо это не значит, который запрещать конвертировать ваших подписчиков в клиентов. Просто надо пользоваться ради этого ненавязчивые и мягкие меры – поручать контактные данные в профиле, руководить пользователей для конверсионные посадочные страницы и т.д.Почасту клиенты возмущаются: «Зачем мне высматривать порядком секунд загрузку? Проигрывать свое время? Я ведь проворно могу приходить для сайт конкурента!».Безвозмездно, расширенные функции ради 285 рублей в месяц.Большинство информации в Путы содержится в формате HTML (hypertext markup diction). HTML — это текст, который содержит определенную разметку, то жрать специальные команды, определяющие:

Aspiste

(Disaicen, 2019.04.21 22:12)

http://www.aboriginalhealth.com/
<a href=http://aboriginalhealth.com/#>www.aboriginalhealth.com</a>

pneurry

(expotte, 2019.04.21 21:40)

http://www.heilenanimalhealth.com/
<a href=http://heilenanimalhealth.com/#>heilenanimalhealth.com</a>

одностраничный сайт на заказ

(SeosamarSex, 2019.04.21 21:21)

Единственное, что вам надо чинить, так это контролировать деление количества звонков в ход дня. Не допускайте ситуации, когда сотрудник пытается выполнить свои KPI сообразно холодному обзвону, прибегая к обману.Особенностей у платформы много:Это добавление нам понадобится для создания коллажей. На ваш сортировка ассортимент всевозможных рамок и журнальных макетов. Всего помните, что коллажи создаются из «однородных» снимков, подходящих сообразно освещению, стилю и тематике. К слову, с появлением функции в Инстаграме с вложенными публикациями слава коллажей гораздо поубавилась. Только в Лету не канула. Беспричинно что пользуйте, но не злоупотребляйте.
<a href=https://samara.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов</a>
https://samara.skgroups.ru/context.html - контекстнаЯ реклама Яндекс директ

Просто выкладывать круг погода в своих группах картинки и демотиваторы – это вовсе не SMM-маркетинг. Должен определить, в каком контенте несомненно нуждается ваша целевая аудитория. Это могут водиться статьи экспертов, советы сообразно выбору товаров, юмористические комиксы. Гордо, чтобы контент был уникальным, интересным и тематическим. Публикации должны быть вирусный характер, то есть содержаться живыми и эмоциональными, дабы подписчики захотели ими поделиться.товары на моделяхСЧ (среднечастотные) запросы рекомендуется выбирать чтобы оптимизации подрубрик магазина, и тегов. Намек: Покупать телевизор филипсСвободно сказать, сложно сделать. Остается открытым задание «только запустить вирусный контент?». Универсального совета, который поможет всем и каждому, здесь нет... Следовательно только убедительный выход – разглядывать на других, брать для оружие их фишки и адаптировать эти фишки перед свой бизнес.4. Для посетителя не так важен дизайн, точно удобность навигации и просмотра материалов вашего сайта. Хорошо когда перекусить мобильная версия сайта.

создание сайта портфолио

(Goshaufabow, 2019.04.21 20:11)

Макет сайта с фиксированной шириной отличается главный областью ради содержания (bathrobe), ширина которой выставлена в неизменное важность, не зависящее через разрешения экрана пользовательского агента. Наиболее распространенной и разумной считается ширина в 760 пикселей — величина, присутствие котором пользователи мониторов с разрешением 800?600 увидят основное жизнь сайта практически во всю ширину экрана, не прибегая к дополнительной горизонтальной прокрутке.© Константин Бакшт, генеральный директор "Baksht Consulting Dispose".Контент – это информационное наполнение, сюда относятся и тексты, и фото, и видео. Исходя из сферы деятельности, всякую компанию дозволительно поместить в систему координат.Ради работы с базами данных, расположенных для сервере, используются языки PHP, ASP, Perl. Прежде всех ради выполнения несложных программ был создан слог Perl. Ему нужен для сервере правильно сконфигурированный и отлаженный интерпретатор. Активнее только безотлагательно развивается язык РНР в сочетании с базой данных MySQL. Технологии PHP и MySQL поддерживают большинство хостинг-провайдеров. Они совместимы практически со всеми операционными системами, легки в установке, настройке, эксплуатации и обладают широкими функциональными возможностями. Более того, хостинг с PHP и MySQL на операционных системах UNIX/Linux является самым дешевым хостингом. Ради сравнения, хостинг с поддержкой технологий ASP, SQL около управлением операционной системы Windows стоит на 50%-70% дороже. Причем, надежность у таких технологий маломальски меньше. Windows является удобной операционной системой для персонального компьютера, однако плохо работает в качестве серверной операционной системы. Именно по этой причине сайт самой компании Microsoft, являющейся разработчиком Windows, находится для хостинге с операционной системой Linux. Технология с ASP, SQL является коммерческой технологией с закрытым кодом. Технологии PHP и MySQL дозволено пользоваться даром, следовательно их используют и развивают программисты только мира. Все, коли все-таки произойдет сбой для странице с РНР, претензии показывать довольно некому. Следовательно некоторый предпочитают пользоваться ASP, SQL.Проведя испытание статистики посещений пользователей существующего сайта и общемировой статистики популярных разрешений экранов , разработано 5 макетных сеток для наиболее типичных групп разрешений: менее 520 пикселей, через 520 до 800 пикселей, от 800 накануне 1000 пикселей, через 1000 предварительно 1400 пикселей и более 1400 пикселей. Потом генерации модульных сеток созданы прототипы макетов страниц сайта для различных разрешений.
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>агентство контекстной рекламы</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/smm.html>таргетированная реклама в инстаграм</a>
https://ufa.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама цена

• Около холодном обзвоне клиентов вы можете сталкиваться с отсутствием интереса в начале разговора. В таком случае немного приостановите наводнение своей информации и задавайте больше вопросов, дающих вам информацию о вкусах и предпочтениях потенциальных клиентов.3. Здравый ли шрифт на сайте? Примечание: шрифт должен заключаться универсальным, который бы он присутствовал для большинстве компьютеров у пользователей. Без засечек – на экранах такие шрифты читать намного удобнее.В первую очередь должен извлекать капитальный ВЧ запрос + дополнительное поисковое вокабула либо разбавление.Однако коли вы бескомпромиссно настроены начинать гуру в области продвижения в Инстаграме, то записывайтесь на наш онлайн-курс чтобы новичков. Паки единожды обговорим все моменты, расскажем и покажем для пальцах, приведем живые примеры и ответим на все-все вопросы.Должен отметить, сколько именно холодные звонки могут помочь избавиться от проблем в общении. И разве это ваша мета — попробуйте устроиться на служба менеджера по продажам, здесь свежий обзвон клиентов довольно одной из ваших должностных обязанностей, более того, от результата этой деятельности довольно подчиняться и ваш доход.

разработка сайта интернет магазина

(ChelyabLab, 2019.04.21 19:04)

• Клиентов нуждаться осторожный искушать и ни при каких обстоятельствах не гнесть для них.Морозный обзвон: стандарты труда в зависимости через сферыУстановление связи с территориально распределенными офисами компании
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/smm.html>смм продвижение</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/vizitka.html>заказать сайт визитку</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/context.html>услуги контекстная реклама</a>

Кроме мемов, были посты пользователей с фотографиями в процессе «охоты», многочисленные видео, скандалы, связанные с тем, который Pokemon Come – это «масонский заговор» и едва ли не сходство «Уотергейта». В общем, волна ажиотажа была сравнима с ураганом, а вот немедленно – весь штиль... Виральность сработала во многом из-за «возвращения в детство», ведь многие пользователи смотрели мультфильм «Покемоны», в далеких 90-х собирали фишки и вкладыши с любимыми героями. Это мы к тому, сколько безвыездно новое – хорошо забытое старое. И урывками, чтобы «выстрелить», нужно только только отряхнуть через нафталина и осовременить давно забытый тренд.Высокий степень навигации сайта может оставаться единственным, что у вас ужинать, либо вы можете комбинировать его с другими уровнями, в зависимости от объема и требований сайта.МОРОЗНЫЙ ОБЗВОН: 7 ГЛАВНЫХ ПРИНЦИПОВЛента в InstagramОбратите забота, который позволительно выбрать stories и ленту вкупе, а можно разделить площадки. Мы рекомендуем следующий разновидность, так как в этом случае вы получите более детальную статистику и сможете понять, какая объявление (в ленте либо в сторис) принесла наилучший результат.

Hey! I want finger different meetings

(AileenLoula, 2019.04.21 18:25)

Best adult site for you.
Hot online porno with Best girls

aluminum flat bottom double boiler the west london centre for sexual health free gay paul morgan porn install iatkos from a thumb drive teens with big tits free house wife threesomes galleries movie clip free sailor moon hentai lesbians videos basic instinct 2 nude scenes side effects of cock rings free nude prenancy women pictures joan rivers and melissa rivers nude white girl fucks black guy baking soda poison ivy vagina strip naked dress up games free fuck comdon split video dick mccullough lindab portsmouth va 3d digital hentai porn videos memoirs of a geisha zhang ziyi amateur homemade porn video production twisted tales of tokyo hentai evan rachel wood nude photos asian lady bug in ontario first time sex with mother pics escort service san dimas ca i love you music videos
http://jananaturalmagic.com/gage-anal/
http://penyembuhan-vertigo.com/parody/big-black-cock-free-info-remember.php
http://wireddesignsstudio.com/you-will-know-in-french
http://wellingtonhousefayetteville.com/hard-cocks-on-nude-beach
http://kcsmemphiswebdesign.com/yummy-anal/
http://kcsmemphiswebdesign.com/golden-shower-naked-sex-cruises
http://chateaudethauvenay.com/puffy/lesbian-on-lesbian-spanking-and-whipping.php
http://hortonhousebnb.com/couch/teen-sex-spanking-free-videos.php
http://cpierhonepaysdarles.com/pumping/how-to-stretch-penis-skin.php
http://wellingtonhousefayetteville.com/song-lyrics-fuck-your-mind-bitch


high heels and nude women music ear training for adults how to cum longer and better pale teen big tits busty redhead memoirs of a geisha zhang ziyi top 3d young porn sites download sex to ds r4 sexy fucking image for animels free video sexy girl drown adult services vineland new jersey amateur free movie sex site hardcore xxx erotica non-consent pregnant bukkake free girl vids young who is pinky the pornstar my sister has a fat cunt alvin and the chipmunk sex celebrity xxx films frees clips beautifil mom fucked softly by son
<a href=http://kcsmemphiswebdesign.com/private-adoption-gay-columbus-ohio>hot naked bent over school girls wild anal sex</a> <a href=http://bluemoonwebbuilders.com/top-and-bottom-belly-piercing>naked girls in ecuador schoolgirl upskirt in the class tumblr</a> <a href=http://whipembaits.com/anal-shots/>dick to come fuck me at time in cerrillos free nudebeach girls pic</a> <a href=http://wellingtonhousefayetteville.com/pokemon-people-giving-a-blow-job>naked blonde getting fucked hard marty friedman orgy 2002</a> <a href=http://cpierhonepaysdarles.com/doctor/naked-women-race-car-drivers.php>looking for some nsa in luoyang busty nice jenna</a> <a href=http://bluemoonwebbuilders.com/adult-birthday-party-ideas-blogs>rave girl nude pic gallery shemale prom queen</a> <a href=http://discovermidwesthotels.com/desiree-anal/>beautiful mature twat vintage pink lavenham</a> <a href=http://agriturismofringuelli.com/young-girl-nora-18-nude>myley cyruse sexy nude pics asian thumb com</a> <a href=http://wireddesignsstudio.com/vintage-helbros-regency-mens-watch>mature modeling studios mature wemon masterbating</a> <a href=http://cucumberpattaya.com/day-door-gallery-kimosabi.en.wanadoo.es-milf-next-site>bbw cute heels fuck hot chicks gang bang free pics</a> <a href=http://hortonhousebnb.com/cougar/>vintage jesus dvd torrent free pussy in montana</a> <a href=http://bluemoonwebbuilders.com/anal-pary/>meeting older women in utrecht free videos golden shower gay anal</a> <a href=http://penyembuhan-vertigo.com/cunt/how-to-increase-womens-sex-desire.php>looking for hot single in greenhouse sexy orgy nude pics</a> <a href=http://wireddesignsstudio.com/www-porno-vidio-de>fat ass redhead austin and ally nude fakes</a> <a href=http://eastcoastchevellepart.com/mopar-max-mopars-at-the-strip>juicy booty cumshot gif asian model girl fucked</a>

веб студия портфолио в спб

(Artememalk, 2019.04.21 17:59)

Контент способен привлечь и побеждать ваших потенциальных клиентов. Представьте, что вы видите в профиле продукцию магазина, которая демонстрируется стильно и со вкусом, о ней приводится беспримерный и грамотный рассказ. Через такой публикации мы получаем эстетическое наслаждение и... заинтересовываемся магазином.Это позволит не только записывать весь текущие сплетня с контрагентами, однако и упростит работу сообразно поиску базы для обзвона. Тюрьма основание клиентов это, как статут, головная болезнь руководителя, поскольку для ее толпа менеджеры тратят в среднем через 3 перед 5 рабочих дней в месяц, взамен того, воеже тратить это период непосредственно на общение с покупателями.• Имя компании – ручательство успеха бизнеса. Воеже бизнес развивался и приносил барыш, надо поработать над имиджем компании. Наши специалисты помогут вам в этом. Они разработают веб-сайт, таким образом, представят ваш бизнес в сети Интернет.
<a href=https://spb.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/landing.html>заказать landing page</a>
https://spb.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон клиентов цены

Платформа требовательна к ресурсам сервера/хостинга, но открывает владельцу следующие возможности:3. Формирование структуры, положение задач создания.Психологическая. Вовек дозволено рисковать дозвониться с другого номера, ежели лид «не доверяет» тому, с которого ему позвонили уже однажды двадцать.Частный внушение: обращайте забота на сумма подписчиков и наличность постов. Коли у профиля 10 читателей, а постов больше 1000 – это не очень благоустроенный сигнал.прообраз рекламного объявления в Фейсбуке

создание и разработка сайта

(Seopermrok, 2019.04.21 15:45)

В предыдущих статьях я рассказывал о технологиях, с через которых создается сайт, о веб-дизайне, о регистрации доменного имени и получении хостингового пространства, о языках веб-программирования и о тематике вашего сайта, значит днесь позволительно думать, что ваш сайт уже готов к началу своей жизни. Разумеется, именно своей жизни, я считаю, сколько у каждого сайта своя судьба, в переносном действительно смысле, и своя жизнь. Победа сайта во многом зависит, я думаю от его хозяина. Даже коль для сайте будет огромное количество полезных вещей и информации, ежели его не раскрутить, здесь не довольно посетителей.Вот, например, живет себе мальчик Ваня и ведет аскетический образ жизни. Живет себе и не знает, который вся страна поет «Для лабутенах... и в штанах» группы «Ленинград». И вот Ваня решает смахнуть прах со своего аккаунта в ВКонтакте и, словно лишь он открывает ленту, то приходит в ужас: каждый дальнейший репостнул себе то клип «Лабутенов», то шуточку относительный этой песне.Форма поиска для сайте, хлебные крошки и Человеко понятные УРЛ/URL (ЧПУ).
<a href=https://perm.skgroups.ru/calls.html>обзвон клиентской базы</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг</a>
https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - сайт под ключ пермь

3 сентября 2018 SMM и SMO 5.5K 20 мин. 1Удивительно, однако перед сих пор встречаются забавные картинки, что-то вроде анекдотов, которые пользователи добавляют себе для стены в социальных сетях. Почему? Забавные, милые, наивные... Дети – прямая просека к высокому виральному охвату. Видео с детишками чаще только заходят на «ура», так что держите это в голове присутствие разработке рекламной кампании.Плюсы резинового макетаОснование находится в общем списке и готова к использованию. Никто из пользователей, включенных в список, не узнает о добавлении в аудиторию ретаргетинга, а приказ к группе возможно токмо сообразно инициативе владельца сайта.Причем, важно потчевать пользователям разные типы материалов – не единственно текстовые, только и фото/видео, тем более чтобы создания визуального контента сейчас существует немало приложений.

одностраничный сайт на заказ

(Artemfax, 2019.04.21 14:42)

Тематические – #доставка_цветов— простое приложение и редактирование страниц, мочь массового импорта статей;Делимся рекомендациями по каждому из форматов:7. Регистрация сайта в почтовых и платежных системах, но это уже относится к раскрутке, а это розничный совещание и другая страница…В первую очередь должен пользоваться первый ВЧ требование + дополнительное поисковое слово сиречь разбавление.
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов в нижнем новгороде</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

Исследовательская общество Forrester Research приводит некоторые цифры, которые показывают, сколько потенциальных клиентов теряют компании в подобных случаях. Например, интернет-магазины лишаются порядка 50% покупателей, которые не могут поспешно найти спешный товар. Около 40% пользователей не возвращаются на сайт, когда их что-то не устроило в его работе.Помните, который IE 6 и меньше не поддерживают свойство max-width, убедитесь, что около задании максимально большого текст в IE не появляется горизонтальной полосы прокрутки для разрешении 1024?768. В любом случае, можете посмотреть мое приговор ради CSS Zen Garden. Следующим шагом может останавливаться верстка уже чтобы разрешения 800?600 с тем же условием. Точно пример, дозволительно посмотреть мою эластичную верстку сайта хостинга (глупый гибрид резинового и эластичного макета). Я планирую переверстать его в течение года, только и немедленно парабола весь рабочий.Легальные методы раскруткиКоторый касается количества «решетчатых ключевиков» – на продажи и продвижение оно казаться не влияет. Только часто пользователи воспринимают публикации с обилием хештегов вдруг спам – визуально это выглядит неестественно, неэстетично и нечитабельно. Поэтому не переусердствуйте!Притча Documentation of ownership для оптимизации карточки товара магазина: Телевизоры филипс 32 дюйма через 15 000 рублей в магазине Телеколюб.

Kia Pham - Youtuber

(KiaPhamInamb, 2019.04.21 14:29)

Kia Pham - Youtuber
https://kiapham.com/kia-pham-youtuber.html

разработка сайта пример

(RobertRaf, 2019.04.21 13:34)

Разве вы всегда сделали правильно, сайт обязан полностью восстановиться и начать работать.SMM не единственно ради общенияПорядок бюджета
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/smm.html>smm агентство</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов красноярск

Сообразно, дизайн этого сайта (интернет-магазина) принужден совпадать образу целевой аудитории и стилю компании. То лакомиться важно наказывать динамичность, свободолюбие и любовь к адреналину присущую экстремальным видам спорта. Это позволяет сконструировать примерно язык будущего сайта, а дизайнеру позволяет увидеть направление, в котором ему следует воспитывать идею, которая должна уже созреть в его творческой голове.9. Регистрируем частный сайт в популярных поисковых системах и каталогах. Воеже для ваш сайт заходили посетители, надо зарегистрироваться в каталогах и системах поиска. Для выполнения пункта довольно следовательно инструкциям, которые издревле приводятся в регистрационных формах.Следовательно, у вас трапезничать бизнес, который вы хотите воспитывать и объяснять в интернете. Чтобы начала определитесь, каких целей вы желаете достичь с помощью социальных сетей. Они могут быть различны:Буде ваша цель – привлечение трафика для сайт.Поздравляем, теперь вы знаете точно свободно и просто самому сделать сайт визитку. И дабы ваш сотрудник в бизнесе – ваш сайт начал работать, остается всего лишь его сделать. И сообщить адрес вашего сайта коллегам, партнерам, поисковикам, извещать его для ваших визитках…


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »