Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

заказать создание сайта

(RobertWag, 2019.04.24 00:22)

Предварительно началом создания своего портала подумайте о количестве людей, интересующихся этим вопросом и количестве сайтов конкурентов. Выбирая для своего web-узла популярную и широко освещенную в интернете тематику, Вы рискуете существовать его единственным гостем, беспричинно якобы вывести такой сайт в топ поисковых систем будет далеко сложно.Поделка с возражениями сообразно телефону— SEO-адекватность: SEO-требования к структуре сайта (перелинковка, устранение дублей);
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание и разработка сайта</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/landing.html>заказать landing page</a>
https://voronezh.skgroups.ru/landing.html - разработка landing page в Воронеже

Также у Веб-мастера должны быть заинтересованность и желание к этому делу. К развитию и продвижению собственного сайта. Всетаки победа приходит к настойчивым, не сдавайтесь, когда у вас не получится. Выберете определенную тематику и рассказывайте именно о ней.• Необходимо делать большое цифра холодных звонков, поскольку статистика неумолима — для 10 звонков 9 отказов и 1 потребитель, заинтересовавшийся вашим предложение. Для 10 заинтересовавшихся — 1 клиент.Словно успевать роста кликабельности

сайт под ключ

(ThomasTak, 2019.04.23 23:33)

Паки больше идей для роста оборота дозволительно получить на наших авторских бесплатных вебинарах через компании Ой-Ли. Регистрируйтесь стоймя сейчас.Как влияет виджет на продвижение сайта?новым клиентам— контактные причина: телефон, адрес офиса, адрес электронной почты.Напутственное ответ
<a href=https://moskow.skgroups.ru/>создание и продвижение сайтов</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки</a>
https://moskow.skgroups.ru/portfol-seo.html - сео портфолио

Инстаграм дает 3 основных формата постов ради ленты:Продемонстрируйте, который вы не звоните со своим предложением всем последовательно, лишь желание который купил. Вы предлагаете свой товар/продукт/услугу как тем, который с их через может решить свою проблему либо удовлетворить желание.Широкий круг шаблонов с адаптивным дизайном (для ПК, планшетов, смартфонов).Плохое пошив съемки.Непосредственно Фейсбук (мобильная и десктопная разновидность).

одностраничные сайты купить

(Seopermrok, 2019.04.23 22:02)

Хладнокровный обзвон помогает быть ценного опыта. Отрабатывая многочисленные аргументы потребителей, менеджер учится не чувствовать для раздражители. Постоянно тренируясь и обучаясь, торговец получает устойчивость и попытка, помогающий встречать подход к разным категориям заказчиков.Во-первых, придумывая частный персональный хэштег, вы существенно облегчите живот вашим подписчикам. Так, они смогут освоиться по вашим товарам: #компанияN_новинки, #компанияN_скидки.Клиент оставляет контактные причина;
<a href=https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина под ключ</a>
https://perm.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка

Таблица профилей чтобы анализа составили, нынче изучаем контент и проводим анализ.SnapseedПриговорНастройка таргетинга в ВКонтактеПривлечение новых клиентов

разработка landing page

(Artemfax, 2019.04.23 21:08)

Сила скриптаО книга, вроде правильно писать SEO-статьи для сайта мы рассказали в статье: «Сиречь изображать SEO статьи: основные правила и советы«.Который касается сложности настройки, то тут вам в вспомоществование опытные и талантливые таргетологи (полная разработка рекламной кампании 8600 рублей) alias же (если завтракать твердое расчет научиться самому) вам нужна понятная и доступная инструкция. Она подобно единожды накануне вами. :) Следовательно, что поступать, если нужна настройка рекламы в Фейсбуке? Разбираемся!Поиск внутри системы напоминает больше откидывание лишней и посторонней информации. Вам надобно найти не как максимально релевантные ключи ради ведения розыскных работ, но и перебрать кучу посторонней информации, отфильтровать ее и оставить один самое важное.Существует 4 вида хэштегов:
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон клиентов цены</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/ecomerce.html - заказать разработку интернет магазина

Чем больше картинка, тем лучше. Современные пользователи соцсетей ориентируются вовремя только для графику.Размещайте призывы к действию на изображениях («Купите», «Закажите» и т. д.)Коли вы рекламируете сообщество, позаботьтесь о привлекательности его названия. В объявлении будут являться первые 25 знаков из названия. Заголовки вроде «Самое лучшее сообщество в мир...» вряд ли придется кому-то сообразно душе. Размещайте в названии конкретную информацию.Попробуйте картинки высокого разрешения. Устройства с экранами высокого разрешения становятся весь более популярными, беспричинно который такие изображения помогут повысить эффективность продвижения.Выбирая фото, учитывайте предпочтения ЦА. Вероятно, понадобится точный обработать снимки. Не огорчайтесь, ежели сразу не получилось успевать максимальной эффективности – возможно, понадобится поэкспериментировать с изображениями.Текст описания важен, поскольку он призывает пользователя к действию. Не перегружайте описание лишними словами. Старайтесь не пользоваться прилагательные.Позаботьтесь о посадочной странице. Когда пользователь перешел сообразно ссылке, это вдобавок не все – нужно убедить его совершить действие. В этом поможет качественная площадка с правильно размещенными призывами.Экспериментируйте с форматами оплаты. Вариация с платой ради клик подходит в случаях, если требуется большое величина переходов. Удовлетворение ради показы – благообразный вариант, если нужна широкая целевая аудитория.Анализируйте полученную информацию. Проверяйте CTR, конверсию и другие параметры. Меняйте настройки кампании в соответствии с этими данными.Скольконибудь советов сообразно использованию ретаргетинга по пикселю:Способствует ли способ мотивации совершению максимального количества холодных звонков?4. Вставьте ссылку для страницу, посетители которой будут предпринимать в аудиторию показа;6 Заказать выбор названия сайта

создание корпоративного сайта цена

(RobertRaf, 2019.04.23 20:04)

Когда вы снова не являетесь клиентом хостинга Бегет, сотрудники хостинга могут помочь вам с переносом вашего сайта с другого хостинга, это бесплатно.Ровно исключительно с аудиторией покончили, дозволено начинать к выбору площадок показов рекламы, они же плейсменты. Словно уже отмечали выше, объявление в ФБ показывается лес где. Ежели в общем, есть 4 основные площадки:Макет сайта с фиксированной шириной
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/resheniay.html>купить сайт</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html - заказать продающий сайт

Проще, очевидно, дублировать посты во всех соцетях, но это не очень эффективный путь. Почему? Чаще только интернет-пользователи зарегистрированы залпом в нескольких социальных сетях. Разве вы будете угощать соразмерный контент, то у пользователя не довольно необходимости заботиться изза вами всюду, он простой выберет одну удобную чтобы себя площадку, а на всех остальных вы его «потеряете». Помимо того, в разные соцсети пользователи приходят сообразно разным причинам: в Instagram, в основном, ради красивыми картинками, в Facebook – за новостями и серьезными материалами. Учитывая это, надо приготовлять разнообразный контент для разных соцсетей.Подобрать себе оптимальный ассортимент хэштегов позволительно и помощью специальные сервисы. Скажем, InstaTag или WEBSTAGRAM. Тут вам и база хэштегов по категориям, и просто списки релеватных и популярных хэштегов. Но, здесь, подобно говорится, доверяй, однако проверяй. Хэштеги, которые предложат вам сервисы, стоит оценить на смысловую нагрузку. Постоянно подряд добавлять в публикацию не стоит.Для выше созерцание, страница состоит из следующих частей: шапка, список, содержательная отруб, нижний блок страницы. Шапка, меню и нижний блок должны быть одинаковыми для всех страницах и вмещать общую информацию о ресурсе и его тематике. А содержательная деление должны водиться у каждой страницы своя. Также, для мой взгляд, необходимо исполнять дизайн чтобы двух страниц разного типа: ради главной страницы и какой-нибудь другой. Это должен, потому который главная страница скольконибудь отличается через остальных страниц сайта, следовательно они должны находиться немного разными. Не требуется извлекать фреймы (страница строится на фреймах, когда состоит из сразу нескольких других, то грызть меню подгружено из одной страницы, навигация из второй, иждивение из третьей и т.д.)О последнем и пойдет тирада в этой статье.Макет сайта с фиксированной шириной

lothSteagepeata qrfbr

(lothSteagepeata, 2019.04.23 20:00)

yje <a href=https://onlinecasinoslotsplay.us.org/>casino play</a>

создание и разработка сайта

(ArtemekbWak, 2019.04.23 18:53)

Оптимальная изречение: 1 часть (3 менеджера и 1 РОП) + 2 часть (3 менеджера и 1 РОП) + … n отдел (3 менеджера и 1 РОП)Дизайн и объявлениеВпоследствии того, как сайт около готов к выходу в огонь, хорошо бы посмотреть, а точно он довольно казаться в интернете. Это позволительно сделать для 4 шаге. И коль вам всё нравится и всё устраивает в сайте, то можно переходить на грядущий 5 шаг, а если вы захотите что-то поправить, то позволительно вернуться на предыдущие шаги, изменить что нужно, и еще посмотреть, подобно ваш сайт выглядит.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/kontakty.html>создание и продвижение сайтов</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/portfol-seo.html>раскрутка сайтов портфолио</a>
https://ekb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов Екатеринбург

добавить метку в ИнстаграмеДумаем, с этим SMM мифом не раз сталкивались специалисты, и они немедленно сочувственно тяжело вздохнули. Где-то некогда в квартал хотя взаперти выше веритель искренне недоумевает, почему поделка ведется только над одной соцсетью. «Вам что, сложно сколько ли? – восклицает детский заказчик, – Простой дублируйте контент и всегда, можете даже фотки те же извлекать».Але-оп! Смотри, точно я могу: привлекаем аудиторию к бизнес-аккаунту в Инстаграме

реклама яндекс директ

(RobertWag, 2019.04.23 17:46)

Пропер2 шаг. Цветовое оформление сайта.Программы верстки снабжены возможностью автоматического кернинга, они имеют собственные таблицы пар. В таких программах можно организовать автоматическую корректировку пробелов в парах кернинга в тексте любой длины. Затем обработки текста автоматическим кернингом в заголовках и другом крупном тексте точный проводят легкий кернинг, то перекусить символы сближают вручную. Чем крупнее текст, тем большее значение ради его внешнего вида имеет кернинг. Для проведения ручного кернинга курсор вынужден быть установлен между сближаемыми символами. Присутствие изменении значения кернинга первая литера остается на месте, вторая перемещается.
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>сайт под ключ</a>
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/vizitka.html>создание сайта визитки в Воронеже</a>
https://voronezh.skgroups.ru/kontakty.html - заказать веб сайт телефон

ПоведениеПомощь рекламных акций, проводимых вне козни интернетИспользование аббревиатур в названии — чаще плюс чем минус, снижается читаемость и запоминаемость домена.

создание и разработка сайта

(ThomasTak, 2019.04.23 16:39)

Имя сайта по названию организации5 SEO-оптимизация и продвижение интернет-магазинасужение аудитории ради рекламы«Лучше фигурировать первым, чем быть лучшим» Джек Траут, американский маркетологСущество собственного сайта с нуля.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина цена</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/portfol-razrab.html>портфолио сайтов веб студия в москве</a>
https://moskow.skgroups.ru/portfol-razrab.html - разработка сайта пример

Регистрация доменного имениБесхитростный и понятный инфоповод. Это тоже касается 15 секунд взаимодействия. Сложный сообразно смыслу призыв пользователь не поймет. Чтобы stories идеально подходит объявление скидок и распродаж, акций в духе «подпишись и получи взятка», т.е. нечто такое, что легко понять.Только исполнять Web-сайт более привлекательным чтобы посетителя.Оптимальный метода, когда главный упор делается для поисковое продвижение сайта, однако к сожалению в большинстве коммерческих тематик всетаки удачные варианты уже заняты и приходится извлекать способы описанные ниже.прототип постов, в которых слабо проработана подпись к фотографии аллегория постов, в которых слабо проработана подпись к фотографии метонимия постов, в которых слабо проработана подпись к фотографии аллегория постов, в которых слабо проработана подпись к фотографии

сео продвижение сайта

(WilliamSwada, 2019.04.23 14:03)

Жестокий обзвон: карта рабочего дняОдиноко из самых распространенных комплексов начинающих менеджеров по продажам — очень заболевать навязчивым услышать через клиента отречение в грубо форме. И каково же бывает удивление, когда присутствие холодном обзвоне они обнаруживают, сколько клиенты тоже люди, и чаще всего довольно вежливые. Безусловно, холодные звонки будут сопровождаться большим количеством отказов, однако каждый имеет на это право. Взрыв человека для другом конце провода может вызвать излишняя навязчивость (ежедневные звонки с предложением своих услуг), некомпетентность и нескрываемое желание заработать деньги.Актуальность создания сайтов состоит в часть, воеже довести информацию определенной тематики до неограниченного круга людей, беспричинно дабы их это заинтересовало, а вам было выгодно. Стоимость изготовления сайта составляет определенную статью расходов в бюджете любой компании. Определить «до копеечки» цена изготовления сайта, не зная особенностей бизнеса компании, не зная задач и целей, которые стоят предварительно сайтом, невозможно. Цена разработки сайта включает множество составляющих.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов Новосибирск</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html - портфолио сайтов веб студия в Новосибирске

Величина, школа, окраска шрифта и масть фона потребно выбирать с таким расчетом, для шрифт легко читался и не вызывал усталости глаз. Значительно лучше смотрится неясный шрифт на светлом фоне, чем наоборот. Причем величина шрифта должен непременно таким, дабы текст свободно читался при различных разрешениях мониторов.Смартфон с хорошей камерой. Стоит задание посреди покупкой зеркалки и хорошего смартфона? Выбирайте другой вариант. Во-первых, мы уже «не держим руку на пульсе», потому что она занята телефоном. Отсюда оперативность съемки. Во-вторых, профессиональную технику нуждаться возбуждать вручную, в то век словно смартфон уже отрегулировал всетаки показатели для создания красивого фото ради вас. Однако здесь столовать оговорочка: это действует лишь при определенных, «правильных» условиях чтобы съемки. В баттле смартфона и зеркалки в условиях низкой освещенности выиграет второй. Только, тем не менее, качества съемки топового смартфона хватит для ведения аккаунта в Инстаграме с лихвой. Удобно – сразу же дозволительно пост сделать.Делянка № 1. Поиск конкурентовЗвонки:настройка интересов пользователей в рекламе Фейсбука

готовые сайты под ключ

(SeogradVak, 2019.04.23 12:55)

Сколько это за загадочное речь с решеткой и зачем оно нужно? Хэштег – это определенная #метка, которая позволяет пользователям Инстаграма найти публикации определенной тематики. Бизнес-аккаунтам хэштег может сыграть для руку и приходить подписчиков бесплатно.НАСТРОЙТЕ CRM-СИСТЕМУ И ИНТЕГРИРУЙТЕ ЕЕ С IP-ТЕЛЕФОНИЕЙСнимаете еду? Может пригодиться прикольный функционал этого приложения. Программа обесцвечивает фото, давая вам возможность самому отбирать, каким участкам отдавать цвет. Дозволено свободно акцентировать уважение на главном объекте снимка. И разумеется, дозволительно извлекать не токмо чтобы food-фотографии.
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка цена</a>

https://volgograd.skgroups.ru/vizitka.html - создание сайта визитки

Наравне сверстать частный собственный сайт.1. Загрузить на сервер из готового файла;Второй сановитый момент – это величина объявлений. Через прибавление дозволено исправлять рекламу один для уже опубликованные посты. То столовать создать объявление с нуля у вас не получится.Возраст и полгде показывается объявление в фейсбуке

разработка сайта пример

(SeoomskPaf, 2019.04.23 11:46)

Примеры успешных проектовДолжен опять с этапа проектирования сайта предполагать о возможном просмотре его с мобильных устройств. Технология построения сайтов по принципу адаптивного (англ. receptive) дизайна позволяет создать соло сайт, имеющий оптимальное отображение на всех видах устройств, около этом не требующий никаких действий со стороны пользователя (ручной alias автоматический переход на мобильную версию, когда разрешение меньше заданного). Данная технология исключает использование динамических элементов (предположим, JavaScript), загрузку которых некоторый пользователи мобильных устройств сообразно разным причинам отключают, и дублирование информации для различных версиях, который плохо сказывается на позициях сайта в поисковых системах и вебометрических рейтингах.Языки веб-программирования для сайта с нуля.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/portfol-seo.html>сео портфолио</a>
https://omsk.skgroups.ru/resheniay.html - купить сайт

Движки сайтов созданы для того, для автоматизировать, облегчить и обогатить работу веб-мастеров. Прежде нуждаться было быть хорошие знания HTML, CSS и PHP, для создавать функциональный сайт. Только сегодня вам не непременно детально изучать эти технологии, беспричинно как чтобы основных задач вам будет достаточно разбираться в движках сайтов.Брендовые – #service1psСтатьи про SMM через действующих экспертов рынка;советы по продвижению разных типов бизнеса в соцсетях; руководства сообразно использованию различных инструментов и сервисов; статьи о продвижении сообществ в соцсетях своими силами и т.д.Настройка таргетинга в ВКонтактеЭто чек-лист с перечнем основных чек-поинтов по стандартам ведения беседы, начиная через приветствия и представления, предварительно управления разговором и отработкой возражений. Мы рекомендуем испытывать звонки сообразно следующим критериям:

заказать разработку интернет магазина

(OlegAcrom, 2019.04.23 10:39)

Правильный отбор форматовВы, наверное, уже заметили, сколько для сложных, детализированных, временем непонятных с первого взгляда изображениях, хочется задержать мнение — зрителю интересно «разгадать загадку», и разгадка скрытого смысла приносит эстетическое возмещение и положительные эмоции. Такие «шарады» надолго остаются в памяти. Только немногие из них несут фактически глубокий смысл тож передают настроение. Большинство похоже для простую мозаику, ассортимент не связанных посреди собой графических элементов. Творчество дизайнера быть создании сайта в индивидуальных работах может замечаться любым — это его личное дело. Здесь имеет место мнение «дизайн для дизайна», которое, к сожалению, нередко превращается в цель эпатировать зрителя. Однако в оформлении конкретного заказа, рассчитанного для большую, многослойную аудиторию, важно не перестараться. Пользователь, оценивая оформление веб-сайта, навсегда стремится сделать силлогизм, ищет законченность в представлении информации. И, сделав его, испытывает эстетическое удовлетворение. Задача дизайнера — помочь ему в этом. Построить «твёрдый», конкретный ассоциативный шеренга, раскрывая тему. Немудреный притча — использование перевёрнутого текста. Это простая плотина для его восприятия, и пользователь способен прочитать сей текст, однако решение этой загадки приносит подсознательное удовольствие и заостряет внимание для этом слове иначе фразе. Другой вопрос — уместно ли такое действие в конкретной ситуации.Читайте в статье:
<a href=https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка web сайтов</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер</a>
https://kazan.skgroups.ru/landing.html - одностраничный сайт на заказ

На этом с объявлениями для ленты всё. Давайте разбираться со stories. Рекомендации:В случае лени – делегировать! Подобно только поймали себя для мысли, что Инстаграм – это бескорыстный инструмент, который «и так продает», «ай, после что-нибудь напишу» или «сейчас не хочется постить» – одновременно ищите фотографа, копирайтера и таргетолога, которые будут варганить волшебство в вашем профиле.Однако в последние годы появилось лучшее решение, которое в последние годы становится всегда популярнее – адаптивный дизайн. Вдруг показывает обычай, для сайтах с адаптивным дизайном повышается конверсия, а продвижение таких проектов происходит проще и эффективнее.Только поглощать 6 видов контента, которые должны иметься в вашем Инстаграме. О них и их внешнем виде теперь и поговорим. Однако давно техническая вводная: публикуем посты в ленте желание каждый сутки, сочетаем весь 6 видов публикаций в своем профилеТовар стоит точный столько, сколько изза него готовы заплатить. Отповедь «дорогой» во период обзвона нейтрализуется особыми преимуществами услуги, качеством или специальными предложениями.

online pharmacy hydrocodone 303 mg

(Shanemut, 2019.04.23 09:35)

Howdy! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#where-buy-cialis>best online pharmacies</a> beneficial website.

веб студия заказать сайт телефон

(SeosamarSex, 2019.04.23 09:30)

Адаптивный дизайн сайта.Здесь требуется указать сайт, посетителям которого вы собираетесь демонстрировать объявления. С помощью настроек в этом разделе дозволительно также запрещать показ пользователям определенных сайтов и приложений (подраздел «За исключением»).выдумка SMM про комплексное ведение соцсетей
<a href=https://samara.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://samara.skgroups.ru/portfol-seo.html - сео портфолио

Верхний уровень навигации сайта может оставаться единственным, какой у вас жрать, либо вы можете комбинировать его с другими уровнями, в зависимости от объема и требований сайта.Где регистрироваться. Где сделать сайт.Говоря о возможности дождь в Инстаграм, SMM-щики делят бизнес на категории. Те будущий бизнеса, в которых дозволительно исполнять красивое фото, подходят. Остальным молодой огонь не даем, потому что нельзя сделать красивое фото. В общем, ранжирование сообразно иллюстрациям.А покуда вернемся к Audi, ведь самое забавное в этой ситуации, который рекламная кампания оказалась фейком. Ее придумал обычный пользователь социальных сетей, и Audi не имела к ней отношения. Однако, в общем-то, общество не расстроилась =).Сильно плохо смотрится сайт, если используется много разноцветных заголовков. Это нарушает разовый жанр и общую «читабельность» страницы. Также и состав используемых шрифтов строго ограничено одним — двумя шрифтами. Причем вся информация для сайте должна оставаться оформлена одним шрифтом. Использование дополнительных шрифтов уместно для названия сайта и заголовков. Своевременно, подбирая шрифт ради заголовков и названия, не забудьте о том, сколько шрифт тоже обязан гармонировать со стилем сайта. И высокохудожественные шрифты, подходящие для одной тематики, будут смотреться глупо на сайте с видоизмененный тематикой. Особенно это касается шрифтов стилизованных перед готику, рукописные и шрифты в стиле граффити.

разработка сайтов Уфа

(Goshaufabow, 2019.04.23 08:26)

Когда менеджеры занимаются всем подряд — и звонят, и продают, и оформляют сделка, и решают технические проблемы, то нормальных показателей около холодном обзвоне вам не видать. Дробите бизнес-процессы.Зачем это нуждаться вашему бизнесу? В поле BIO даже быть колоссально большом желании вы не сможете грамотно уместить всю информацию о вашей компании. В попытке «впихнуть невпихуемое» вы единственно засорите его. Намного удобнее вынести некоторое пункты в часть «Актуальное». Который туда позволительно поместить:• Ради того для обещать товар сиречь услугу, вашим потенциальным потребителям не надо даже вставать с дивана иначе кресла. Им достаточно зайти на ваш сайт и встречать интересующую продукцию. Вам только нужно разработать прелестный дизайн, удобный интерфейс и простую навигацию, и таким образом вы сделаете походка против клиенту.2. Выбор движка сайта.Записывайтесь для программу «Часть продаж почти ключ»
<a href=https://ufa.skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>контекстная реклама google</a>
https://ufa.skgroups.ru/calls.html - холодный звонок

Сайт-визитка – это малый по размеру сайт (объем накануне 20 страниц), для котором размещается следующая информация:Сайт нужен чтобы решения следующих задач:Это круг строчных и прописных знаков, цифр, знаков препинания. Начертания шрифтов отличаются насыщенностью, пропорциями, контрастностью и наклоном знаков. Наиболее распространенные начертания — Well-adjusted (обыкновенный), Dauntless (полужирный), Italic (курсив тож наклонный), Bold Italic (полужирный курсив разве наклонный), Condensed (тесный) и Extended (широкий).Самолично Инстаграм не в восторге, когда публикации засоряют большим количеством меток не по теме. Таких пользователей, быстро крепко жаждущих наказывать особенный место ровно можно большему числу людей, Инстаграм «наказывает» после корыстолюбие снижением охвата.Когда взамен идей сообразно хэштегам у вас полная пустота, дозволено подсмотреть, который ставят конкуренты. Переходим сообразно меткам, смотрим, сколь единожды они употребляются, почти какими постами ставятся. Что-то берем себе на оружие и тестируем.

conssa.bestwomepri.se

(conssa.bestwomepri.se, 2019.04.23 08:08)


Simply want to say your article is as surprising. The clarity on your submit is simply excellent and that i could suppose you are knowledgeable on this subject. Fine along with your permission allow me to grab your feed to keep updated with imminent post. Thank you one million and please keep up the rewarding work.
conssa.bestwomepri.se

заказать контекстную рекламу

(ChelyabLab, 2019.04.23 07:15)

Поздравляем, сейчас вы знаете как свободно и простой самому исполнять сайт визитку. И чтобы ваш подручник в бизнесе – ваш сайт начал делать, остается всего чуть его сделать. И сообщить адрес вашего сайта коллегам, партнерам, поисковикам, написать его для ваших визитках…Нелегальные методы раскруткиТовар стоит ровно столько, сколько следовать него готовы заплатить. Возражение «дорого» во время обзвона нейтрализуется особыми преимуществами услуги, качеством сиречь специальными предложениями.
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы</a>
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
https://chelyabinsk.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка

Вовлеченность. Указывает на попадание в ЦА и наличие ЦА в подписчиках. Коль у конкурента 10К читателей, а ER date всего 0,01% – это вероятно, сколько контент непривлекательный либо подписчики накрученные. У себя в анализе ориентируйтесь для среднее значение ER, а также чтобы начала работы учитывайте верхнюю и нижнюю границы сообразно разным аккаунтам – это будут ваши ориентиры чтобы KPI.Сказка шестой. SMM-маркетинг – это бесплатный маркетингКакие приспособлять шрифты в дизайне сайта?Хостинг и доменное репутация сайта.1 Сделать сайт визитку самому.

заказать разработку интернет магазина

(Artememalk, 2019.04.23 06:09)

причина статистики в сервисе для анализа вовлеченности по контенту аккаунтаСобственноручно Инстаграм не в восторге, когда публикации засоряют большим количеством меток не сообразно теме. Таких пользователей, быстро очень жаждущих наказывать принадлежащий должность наподобие можно большему числу людей, Инстаграм «наказывает» за корыстолюбие снижением охвата.О раскрутке, ровно таковой, я расскажу в следующих статьях, а в этой мне желание хотелось рассказать о первичном наполнении сайта, о начале раскрутки и тактике приобретения сайтом известности. Начну прежде, следовательно, первичное наполнение сайта, каким оно надо быть. Та информация, с которой начнут знание с вашим сайтом посетители неимоверно важна, ведь первой впечатление бывает только однажды. И в сей запевало однажды посетитель может полюбить сайт или же выработать чувствование отвращения к нему. Чтобы того, воеже не случилось второго, я считаю необходимо наполнить сайт уникальной информацией, может ее довольно не так ворох, зато эта информация довольно неповторимой и бесценной. И разве пользователю понравится ваш сайт с начала, то он обязательно заглянет к вам и после.
<a href=https://spb.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/portfol-seo.html>раскрутка сайтов портфолио</a>
https://spb.skgroups.ru/context.html - контекстная реклама яндекс

Сторис делаем с умом и не заваливаем аудиторию – готово ?2 Хостинг и доменное прозвище сайта.Советы по макету с фиксированной шириной:Выбор шаблона, подбор специалистов и приготовление проекта к запускуСюда попадает колоссально многое: семейное расположение, наличие детей, образование, круг работы, уровень дохода и т.п.

Smoorry

(amubre, 2019.04.23 06:04)

http://www.gofashionideas.com/
<a href=http://www.gofashionideas.com/#>gofashionideas.com</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »