Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

девушки по вызову ростов на дону

(Stevetob, 2019.04.24 12:00)

Бывает, расплачиваются фальшивыми деньгами. И нахожу себя в других областях, работая хостесс иначе рекламируя всё уютное и домашнее. Некогда ко мне зашел мужчина, а изза ним — полицейские и журналисты. Безопасность имеет огромное значение, когда спич идет о вашем теле и моральном состоянии. Я часто сбегала из дома, ночевала у подружек, друзей. В сентябре 2013 возраст малолеток стала менеджером сообразно набору моделей и мечтает открыть собственное модельное агентство. Однако преимущественно модели капризные.Они везде34 новых ресторана и кафе, которые откроются в... Проходит это точно модельное агентство, то уписывать девушки все считаются моделями, я тоже модель. В обыденную, гражданскую речь эскорт попал не беспричинно давнехонько, всего лет сто вспять, обозначая сопровождение одного человека другим в обществе. Ежели ты обычная девочка, а не звезда инстаграма, то средняя плата — от 30 тысяч изза два часа. Знаю девочку, она уже взрослая, ей за 30 лет, у нее два детей.
<a href=http://blackseamodels.ru/kontakty>модельные агентства в ростове на дону</a>
<a href=http://blackseamodels.ru/vakansii>услуги элитных девушек</a>
http://blackseamodels.ru/video-i-prezentacii - эскорт услуги ростов на дону

Довольствие — это самая трудоемкая платье эскорта, потому что ты попадаешь в рабство через одного конкретного человека. МемологияНе однако идут в эскорт от жадности разве проблем.Забавно, сколько после луна впоследствии моего озарения это агентство распалось для два других.

Urbaste

(Looloum, 2019.04.24 10:32)

myfintale.com
<a href=http://www.myfintale.com/#>myfintale.com</a>

одностраничный сайт на заказ

(WilliamSwada, 2019.04.24 10:01)

Бонус (60%)будьте вежливыРезервная повторение сайта выглядит обычно точно архив, в котором находятся постоянно файлы и папки, которые находились на вашем хостинге. И отголосок на урок, как восстановить сайт из бэкапа, также чрезвычайно бесхитростный:
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/landing.html>разработка одностраничного сайта</a>
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/calls.html>заказать холодные звонки</a>
https://novosibirsk.skgroups.ru/kontakty.html - веб студия заказать сайт телефон

5) Ответь ИСТИННО разве ПРОПАЛИ;Ровно сделать принадлежащий сайт.С целью разобрались. Сегодня надо подготовиться к внедрению такого инструмента, точно холодные звонки. Крайне неоднократно я наблюдаю такой подход: купили базу телефонных номеров, и давай обзванивать все сообразно очереди.альтернативные текстовые ссылки — сей технический привычка широко распространен, в часть числе и для тех страницах, где используется навигация на основе изображений;Записывайтесь для программу «Часть продаж около источник»

портфолио сайтов веб студия в Волгограде

(SeogradVak, 2019.04.24 09:15)

Бесплатно, расширенные функции ради 1199 рублей в год.Делянка № 1. Поиск конкурентовПотреблять, что говорить, но визуальная грань вопроса – туши сияние
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/landing.html>разработка landing page в Волгограде</a>

https://volgograd.skgroups.ru/portfol-razrab.html - портфолио сайтов веб студия в Волгограде

Если вы не нашли конкурентов чрез другие каналы, дело поиска может затянуться, потому что в Инстаграме море заброшенных, накрученных профилей и омет посторонних записей, не относящихся к бизнесу. Сообразно этой причине спешный рекомендуем отдать данное дух работы профессионалам – время сэкономите и результат получите.Прохладный обзвон: стратегия для удвоение прибылиСообразно географической метке ведется такой же поиск, наподобие и сообразно хэштегам. Да и польза, в общем-то, через геолокации такая же – привлечение новых подписчиков. Впопад, снова с через метки вы сможете узнать, что думают о вашей компании клиенты. Часто пользователи выкладывают фото из какого-либо заведения, например, ресторана, отмечают его месторасположение и пишут свои впечатления. В общем, у вас появляется возможность узнать о своих сильных и слабых сторонах. Естественно, сильные качества приумножаем, слабые – ликвидируем.Цветовое оформление сайта.Количество употреблений той сиречь иной метки позволительно узнать автоматически присутствие проставлении хэштега. Предположим, мы пишем #маникюр. Инстаграм самолично нам показывает, что данная знак была использована миллионы раз! Так, вы можете экспериментировать с подписями, попутно узнавая, сколь единожды их использовали. Больно редкие хэштеги (ради исключением ваших персональных) ставить не рекомендуется. Также не рекомендуется помещать и слишком популярные, вроде, например, тот же #маникюр. Ни те, ни другие метки в топ вас не выведут. Лучше опомниться на среднее число употреблений – 3-40-100 тыс, в зависимости от вашей тематики.

заказать веб сайт телефон

(SeoomskPaf, 2019.04.24 08:27)

4. Комбинируйте цветовые объекты в группы, которые концентрируют внимание в определенных местахСмогли выполнить постоянно работы по SEO-оптимизации интернет-магазина, которые указаны в нашей статье? В таком случае остается исключительно ждать. Поисковый маркетинг начинает причинять результаты впоследствии 3-4 месяцев развития.2. Создайте папку на вашем жестком диске, и назовите её сообразно придуманному адресу. Эта папка и будет хранилищем чтобы всех страничек и фалов нашего сайта.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/vizitka.html>изготовление сайта визитки</a>
<a href=https://omsk.skgroups.ru/kontakty.html>заказать веб сайт телефон</a>
https://omsk.skgroups.ru/smm.html - таргетированная реклама в инстаграм

Начатие жизни сайта с нуля т.е. с начала.4. Четко ли прослеживается структура? Примечание: если пользователь попадает на ваш сайт он повинен сразу определить, где имя, где логотип, где суть список, где боковая колонка, как попасть на статью. Буде дизайн вызывает даже малейшую путаницу – отражение НЕТ. Разве между основными элементами маленькие отступы, либо безвыездно слишком нагромождено – опровержение НЕТ.Audience Network (рекламная сеть Фейсбука).Неизвестные люди.Как уже было отмечено в самом начале, сей видоизменение настройки идеально подходит чтобы новичков, так будто он невыносимо прост и понятен для интуитивном уровне. Сразу отметим, который с недавних пор размещать рекламу позволительно, всего указав ИНН вашей компании. Вероятно, таким способом Инстаграм борется с черными рекламодателями.

разработка интернет магазина

(OlegAcrom, 2019.04.24 07:45)

Из-за недостатка опыта вы можете прозевать важные детали и нюансы, для которые стоит обратить внимание.Вторичная навигация может обладать следующие формы:Грызть, сколько говорить, однако визуальная рука вопроса – туши свет
<a href=https://kazan.skgroups.ru/calls.html>колл центр холодные звонки</a>
<a href=https://kazan.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание интернет сайта</a>
https://kazan.skgroups.ru/portfol-razrab.html - разработка сайта пример

1 шаг. Произведение модели сайта.Разве вас интересует исключительно объявление в Инстаграме, то выбирайте соответствующие плейсменты:2 Сколько надо учитывать быть подборе названияКак вы уже могли заметить, для каждую компанию у вас уйдет около часа, воеже исполнять полноценный разделение и занести постоянно данные в таблицу для дальнейшей работы. Но не отчаивайтесь, к вам для помощь всегда придут профессионалы. Придут и помогут. Заявку дозволено оставить вот тогда »Чтобы вмешиваться текст, вам нуждаться выбрать и указать мышкой крепость чтобы текста на странице. А затем просто напечатать нужный текст alias вмешиваться, взяв его из любого документа. Тексты в Сайткрафт-Студии дозволено редактировать будто беспричинно же, словно и в любом другом текстовом редакторе, поменять шрифт, величина, окраска и т.д. При подготовке текстов для сайта, около написании их, внутренним взором видьте перед собой посетителя вашего сайта, чтобы кого вы их пишите, кто их довольно читать. Это маленькая подсказка, для вам было легче черкать тексты.

noulgat

(ephepera, 2019.04.24 07:07)

www.besthealtharticle.com
<a href=http://www.besthealtharticle.com/#>www.besthealtharticle.com</a>

seo продвижение сайтов смара

(SeosamarSex, 2019.04.24 07:03)

Ни один из этих форматов не превосходит другие, их предпочтение чтобы вашего бизнес-аккаунта одинаково важна. Главное, запоминать некоторые нюансы:Анонсы постов в основной ленте. Также, это может заключаться раздражающим, ведь вы в какой-то мере вынуждаете пользователя два раза посмотреть нераздельно и тот же контент. Но! Разве вы не злоупотребляете анонсами, в них не довольно нуль отталкивающего. В общем, не дублируем в сторис круг частный должность, а кидаем туда как что-то «горяченькое». Примем, у вас появилась новая коллекция или стартовала распродажа. Сообщив об этом подписчикам в ленте, не будет лишним акцентировать для этом уважение и в сторис.Грамотно заполненная страница контактов с номерами телефонов, почтой, гугл картой, адресом офиса.
<a href=https://samara.skgroups.ru/portfol-razrab.html>разработка сайта пример</a>
<a href=https://samara.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
https://samara.skgroups.ru/portfol-seo.html - сео портфолио

Воеже избежать этого, нуждаться для начала самому определиться, а который, собственно, чтобы сайта нужно, о чем следует испытывать предварительно покупки хостинга.Функции движков ради сайта.Burger King— наличие ЧПУ (человеко-понятный-УРЛ) – возможность преобразования адресов страниц;Басня седьмой. Чем больше подписчиков, тем чаще вы мелькаете в ленте

веб студия заказать сайт телефон

(Goshaufabow, 2019.04.24 06:16)

модель расхода рекламного бюджетаОтбор cms для создания сайта.кнопка создания рекламы в ФейсбукеВсе с тех пор обильно что изменилось, и стандарт HTML потерял первоначальную стройность. Вначале Netscape добавил «улучшенные теги», которые позволили более широко управлять внешним видом представляемой информации. Новость прижилось, и все расширения Netscape стали стандартом de facto. Потом как также поступила Microsoft. Когда спохватились, то HTML представлял собой ужасную окрошка логических и оформительских тегов, несовместимых расширений и весь перестал огрызаться первоначальной концепции — показывать информацию на любом устройстве независимо через его характеристик сообразно выводу информации.Facetune
<a href=https://ufa.skgroups.ru/context.html>агентство контекстной рекламы</a>
<a href=https://ufa.skgroups.ru/calls.html>холодный обзвон</a>
https://ufa.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка сайтов

Дополнить картину можно поиском сообразно локации. Ежели ваши конкуренты делали записи с метками – вы это заметите в результатах выдачи. Тут употреблять привязка к гео: прежде довольно ваш регион, кроме другие.Направляется коммерческое предложение;CMS отличный подходит в случае, коль вы хотите создать намерение “почти себя”, комфортабельный и естественный в использовании с перспективой для масштабирование бизнеса.CMS (Subject-matter Manipulation Arrangement) — это специализированное СООБРАЗНО, предназначенное, во-первых, ради автоматизированной разработки динамических сайтов, а во-вторых, чтобы их поддержки. Только интернет-проект создаётся соло однажды, а вот контент на нём приходится редактировать постоянно. Поэтому с точки зрения человека, обеспечивающего обновление информации на сайте, CMS — это способ управления содержанием проекта сиречь, в обыденной терминологии, движок сайта. CMS-системы позволяют не только оперативно публиковать важную информацию, но и организовать чёткую и прозрачную систему подготовки документов к публикации.Возможностей у рекламного кабинета ФБ много больше, поэтому коль вас интересует тонкая настройка для ЦА, лучше заниматься с ним. С подобный стороны, у рекламы, созданной вследствие приложение Инстаграма, тоже жрать приманка небольшие плюсы, а снова она легко запускается.

раскрутка сайта

(ChelyabLab, 2019.04.24 05:33)

Ради написания только одного сайта и без особенных требований сообразно дизайну, лучше использовать уже готовые программы. Чтобы создания сателлитов также позволительно пользоваться готовые движки, так наравне ГС-ами все не нужно управлять, сделал — выжал сколько дозволительно и выбросил, либо продал сквозь некоторое время. Для блогов в основном также используют уже разработанные программы, разве используют бесплатные сервизы ради создания простых страничек, alias дневников.Ограничьте размеры эластичного блока, определив размеры внешнего контейнера (используя резиновую alias фиксированную ширину, т.е. создав гибридный макет). Примем, #wrapper scope:60em; max-width:98%; . Последователи «правильной идеологии» могут возразить, который это уже не довольно истинно эластичным макетом, который он быть этом ограничен иначе гибридизирован, но в ответ я спрошу: а какая разница? Согласен, «правильная идеология» замечательна и прекрасна, только токмо не тогда, если речь заходит о пользовательском удобстве (золотые слова!);Для этот счет люди могут удаваться вечно долго. Идея красоты и стиля у всех свое собственное. И складывается на основе личного опыта и переживаний в течение всей жизни. Многие делают флеш сайты и они взаправду необыкновенно красивые.
https://chelyabinsk.skgroups.ru/vizitka.html - сайт визитка цена
<a href=https://chelyabinsk.skgroups.ru/ecomerce.html>разработка интернет магазина под ключ</a>
https://chelyabinsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка создание сайтов челябинск

13 сентября 2018 SMM и SMO 4.1K 16 мин. 9Знать, грядущий часть, который мы обязаны продумать – расположение блоков, оформление названий, заголовков, размера и вида шрифта, положение и внешний наружность самой информации.Шанель 51 шаг. Работа модели сайта.AppForType

разработка одностраничного сайта

(Artememalk, 2019.04.24 04:49)

Адаптивная верстка – это существо дизайна сайта, кто одинаково хорошо отображается для разных типах устройств. Быть выборе этого типа верстки сайт определяет автоматически величина и тип экрана устройства и подстраивает внешний фасон всех элементов под выполнение, с которого пользователь зашел на страницу.Весь процесс создания сайта заключается в часть, сколько вам придется установить на удаленный сервер (он же хостинг) движок сайта (CMS). С через этого движка будет выходить господство сайтом, на этом движке довольно коптеть сайт. На хостинге же, ваш сайт довольно доступен в тенета Интернет 24 часа в день всем его пользователям.Однако почасту в практике встречается фото с предметами, получающее больше вовлеченности, чем фото с людьми. Это не вероятно, что теория не работает, ведь: 1. Многое зависит через качества сравниваемых фотографий; 2. Уподоблять нуждаться по достижению целей; 3. Навеки тестируйте и проверяйте.
<a href=https://spb.skgroups.ru/context.html>настройка контекстной рекламы</a>
<a href=https://spb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание и разработка сайтов</a>
https://spb.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание и разработка сайта

Чтобы продвижения бизнеса в Инстаграм дозволительно делать всегда, что не запрещено)). Однажды занятие упихивать, ее нужно использовать. Следовательно и сторис отказываться без внимания не стоит, ведь они особенно хороши тем, что не попадают почти санкции умной ленты, и ваши подписчики увидят их много с большей долей вероятности, чем публикацию в ленте.Система будет давать вам подсказки сообразно хэштегам, что существенно облегчит поиск и жизнь. Но не всегда.АвтоматизацияЧастный стиль. Тогда вроде тоже всетаки понятно. Это ваши фото, ваше видео, ваши цвета. В общем, вписываемся в брендбук.Простейшие приемы верстки сайта

создание сайта по шаблону

(Rostovjar, 2019.04.24 04:05)

Стоимость разработки и продвижения сайта.Произведение сайта визитки в интернет своими силамиВ ходе переговоров соглашайтесь с собеседником. Чем больше внимания вы уделяете отрицанию, тем сложнее нейтрализовать несогласие. Симметрия покажет, что вы «на одной волне». Быть этом весь наступать правилам следующий стороны не нужно. Постройте фразу беспричинно: «Вы правы, качество играет занятие, однако…».9. Регистрируем принадлежащий сайт в популярных поисковых системах и каталогах. Для на ваш сайт заходили посетители, нужно зарегистрироваться в каталогах и системах поиска. Ради выполнения пункта достаточно наступать инструкциям, которые ввек приводятся в регистрационных формах.Вы подготовились сами и подготовили своих менеджеров по продажам. Теперь осталось как вдохнуть-выдохнуть и…набрать номер. Так? Тогда остановитесь паки для пару минут и ознакомьтесь правилами успешных холодных звонков:
<a href=https://skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов Ростов</a>
<a href=https://skgroups.ru/vizitka.html>сайт визитка стоимость</a>
https://skgroups.ru/calls.html - колл центр холодные звонки

1. Email-маркетингомVSCOСначала чем ждать через Инстаграма продаж и клиентов, проанализируйте свой бизнес, определите, сколько и вдруг вы будете транслировать своей аудитории, изучите конкурентов: 1) воеже свет, который работает, 2) дабы придумать, точно от них отличаться. И не забывайте исследовать приманка действия на каждом этапе, испытывать, ведут ли они вас к желаемому разве же вы выбрали некорректные маркеры эффективности.2. Желание держать единственную цветовую гамму по всему сайтуНужно говорить снова и о такой вещи, как безмездный хостинг. Мы постоянно знаем, что сайтов на бесплатном хостинге несказанно громада и их почти никто не посещает. Безвозмездный хостинг донельзя не надежен и опытные пользователи интернет не посещают такие сайты. Также обычно бывает беспричинно, что компании, предоставляющие даровой хостинг предоставляют и бесплатное доменное термин 3-го уровня (предположим, my.site.com). Я не советую вам обзаводиться сайтом для бесплатном хостинге. Лучше малость вложить в развитие своего сайта, если вы хотите что-то заработать. Безвозмездный хостинг подходит домашним страничкам. Якобы статут домашние странички просто знакомят посетителей с хозяевами этих страничек, поэтому только бесплатный хостинг, беспричинно и доменное термин 3-го уровня подходят домашним страничкам.

canada pharmacy 136 mg

(Shanemut, 2019.04.24 04:03)

Hello there! <a href=http://onlineuspharmacies.party/#buy-generic-cialis>pharmacy online canada</a> great internet site.

заказать готовый сайт под ключ

(Seopermrok, 2019.04.24 03:22)

Накрутка ботов. Самый безрезультатный и нежелательный метода раскрутить принадлежащий бизнес-аккаунт. Несомненно, когда вы только создаете профиль, вам не хочется заботиться перекати поле вместо подписчиков, только поверьте: боты куда хуже)). Воздействовать на ваше продвижение они могут только в негативном ключе, ухудшая репутацию и не давая никакой активности.Столоваться и дополнительные колонки, но эти самые основные. Для понять, насколько декларация эффективно, вам нужно оценить достижение ваших KPI. О часть, какие они бывают ради интернет-рекламы, и как по данным статистики высчитать эффективность, читайте здесь.AMIRO.CMS. Современная разработка новосибирского научного центра. Amiro.CMS является универсальной платформой, позволяющей легко создавать и поддерживать профессиональные веб-сайты практически любого уровня сложности. Amiro.CMS включает весь инструментарий, необходимый чтобы эффективной работы современного коммерческого интернет-ресурса.
<a href=https://perm.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>
<a href=https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов пермь</a>
https://perm.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание продающих сайтов

С созданием сайта у Вас появляется возможность выдумывать новых клиентов и партнеров сквозь Интернет. Большинство потенциальных клиентов около возникновении необходимости поиска нужной им продукции alias услуг обращаются к путы Интернет. Ваш потенциальный соперник, корыстолюбивый в Ваших услугах обязательно посетит Ваш сайт, только когда Вы не имеете своего сайта в козни, Вас там не смогут встречать и скорее всего попадут на сайт Вашего конкурента. Для сайте Вы можете свободно добавить прозелит деление, расширить набор предлагаемой продукции, а также добавить новые функции и сервисы. Таким образом, Вы получаете мочь оперативно изменять информацию, чего нельзя говорить о печатной рекламной продукции.Сайт необходим для систематизации и управления потоками информации. Облегчения работы с ними и уверенности в книга, сколько ничего из этой информации не пропадет и не потеряется. Информация, которую вы опубликовываете на страницах вашего сайта способна отпускать, очаровать новых клиентов и пользователей. Все это верно токмо в том случае, коль сайт правильно организован, информация написана и подана профессионально а пользователям удобно ею пользоваться.Причем, важно предлагать пользователям разные типы материалов – не только текстовые, однако и фото/видео, тем более чтобы создания визуального контента теперь существует немало приложений.5. Проектирование чтобы мобильных устройств с самых ранних этапов (англ. portable head). Это подход, быть котором проектирование сервиса начинается с мобильной версии, а не с версии чтобы больших экранов, как это делается повсеместно.10 основных правил по работе с контентом для Инстаграма

кейсы сео

(Artemfax, 2019.04.24 02:41)

Я не стал рисовать в своей статье однако языки программирования, скриптов, сценариев, потому сколько это совсем не нужно. Нынешний веб-программист пользуется PHP, Perl и ASP, однако эти языки исключительно начали свое развитие, поэтому я предпочитаю всеми гласный HTML. Хоть быть желании дозволено выучить любому другому языку. Я не ограничиваю ваши возможности, только советую выбрать какой-нибудь взаперти стиль и упражняться им.красивые бизнес-профили в Инстаграме5. Не используйте больно много графических объектов – это затрудняет испытание и уменьшает скорость загрузки страниц.иносказание объявления в storiesНе всегда высокая виральность может быть поставлена целью рекламной кампании. Возьмем, эта объявление могла бы спокойно жить-поживать в разряде среднестатистических, буде бы не эпичный неудача нашей сборной на Евро-2012. Конечно и творец с этим провалом, основную массу народа бомбануло с болтовня Андрея Аршавина: «То, который мы не оправдали ваши ожидания, – ваши проблемы». Всеобщее гнев совпало с активной ротацией рекламы Lays с участием полузащитника сборной. Вот и возможность как следует выплеснуть совершенно накипевшее.
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/landing.html>заказать лендинг пейдж</a>
<a href=https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка сайтов в нижнем новгороде</a>
https://nizhnii-novgorod.skgroups.ru/context.html - услуги контекстная реклама

примеры личного подхода к контенту, малость креатива примеры личного подхода к контенту, капля креатива примеры личного подхода к контенту, немного креативаЧестно говоря, здесь даже комментировать нисколько не хочется =). Накануне слез знакомая песнь уже на протяжении 20-ти лет олицетворяет собой Новый год. До сих пор совсем декабрь нет-нет также и натыкаешься для репост с картинкой брендированных грузовиков и хэштегом #праздниккнамприходит.10. Отсутствует ли анимация тож музыка? Примечание: анимация больше только влияет для юзабилити, так как забирает на себя очень тьма внимания. А если для вашем сайте автоматически включается музыка, тож производятся звуки быть наведении на что-нибудь – это начинает очень возбуждать уже чрез несколько минут. Поэтому:Бесплатная техническая поддержкаКогда для ограничения ширины макета использовать CSS качество max-width (которое не поддерживается Internet Explorer (IE) 6 версии и заранее, короче говоря, весь (плохо) поддерживается) и толкать простой гуру верстки можно в результате стремления к «правильной идеологии» получить, в лучшем случае, сайт, которым довольно тяжело пользоваться. Представьте себе, сколько нужно прочитать строку длиной более 1000 пикселей, и вы осознаете проблему.

Tolurse

(Acounse, 2019.04.24 02:29)

http://www.familywnews.com/
<a href=http://familywnews.com/#>www.familywnews.com</a>

разработка продажа готовых сайтов

(RobertRaf, 2019.04.24 01:56)

рекомендации по контенту в поисковых системахкрасивые бизнес-профили в Инстаграме15 звонков в погода присутствие наличии встреч
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/landing.html>landing page</a>
<a href=https://krasnoyarsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание сайтов под ключ</a>
https://krasnoyarsk.skgroups.ru/ecomerce.html - стоимость изготовления сайта интернет магазина

Поисковые системы положительно относятся к адаптивной верстке. А представители компании Google официально рекомендовали извлекать адаптивные варианты дизайна. С точки зрения Google пользователи должны приобретать информацию в наиболее удобном виде. А потому адаптивные сайты будут брать в выдаче мобильного поиска более высокие позиции.Кстати, на момент написания этой статьи у клипа почти 131 много просмотров. К сожалению, YouTube не дает возможности посмотреть статистику охвата аудитории, только мы не сомневаемся: она хоть и меньше, чем контингент просмотров, только цифру постоянно же имеет солидную. И это наглядный пример того, наравне сработал виральный охват. Остались вопросы сообразно виральности? Ответы наверняка найдете в этой статье.Следовательно, заходим выбираем нужные профили и период. Минимальный период чтобы анализа рекомендуем брать 1 луна, в идеале посмотреть динамику ради 3 месяца для каждого аккаунта. Начинать и, очевидно, разбирать круг луна особо, воеже понять, насколько хорошо ведется произведение с контентом, делаются ли выводы сообразно итогам работы, появляется ли небывалый обличие контента, убирается ли неэффективный и т.д.Да, часто холодные звонки становятся настоящим испытанием даже для опытных менеджеров по продажам. И при этом их результативность уже давно около сомнением.Розыгрыши. Их центр вам наверняка знакома. Либо же ваш профиль самостоятельно организует конкурс, либо же кооперируется с другими аккаунтами, и устраивает giveaway. Обязательным условием ставите подписку на профиль организатора/ов и кроме по выбору: исполнять репост, отметить людей, оставить комментарий и т.д. Сообщаете о призах и прочих плюшках, а также ставите стоп-дату. Впоследствии окончания розыгрыша будьте готовы к тому, что обрубок новых подписчиков заметно поредеет на 20-40%. Но это нормально. Это предсказуемо. Воеже минимизировать количество отписок, одновременно впоследствии конкурса постите максимально интересный контент. Можете зараз вдобавок взаперти розыгрыш анонсировать ;).

lothSteagepeata zcmrk

(lothSteagepeata, 2019.04.24 01:46)

wpf <a href=https://onlinecasinoplayusa.us.org/>casino online slots</a>

контекстная реклама гугл

(ArtemekbWak, 2019.04.24 01:09)

Сбор лидов и размещение каждого из них в базе отнимает у продавцов ужасно море времени. А они могли бы потратить его на холодный обзвон.текущим клиентамКак я уже писал в начале, существует облако разных способов раскрутки сайтов, я постарался рассказать вам о тех, которые, для выше воззрение, наиболее эффективны, и о тех способах, которыми пользуюсь сам.
<a href=https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html>создание сайта по шаблону</a>
<a href=https://ekb.skgroups.ru/resheniay.html>одностраничные сайты купить</a>
https://ekb.skgroups.ru/vizitka.html - заказать корпоративный сайт

Какой движок для сайта лучше.Тема основных понятий и терминов, связанных со шрифтами и текстом, уже видимоневидимо некогда поднималась, только, якобы показывает испытание, сумма желающих прочитать относительный этом вдобавок единовременно нисколько не уменьшается. Следовательно, который же такое шрифт и текст, с чем их едят…Вот и сказочке конец. Выводы по созданию красивых фото в Инстаграме

brect

(blanna, 2019.04.24 00:58)

wmedicinereport.com
<a href=http://wmedicinereport.com/#>wmedicinereport.com</a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »