Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

купить камин для дома на дровах

(Charlesaneld, 2019.04.30 15:23)

справки из ЖЭК о зарегистрированных жильцах и об отсутствии долгов. Также немаловажно состояние лестничных клеток, исправность лифта, особенно, если этажность квартиры высокая. Отдельного рассмотрения требует порядок наследования по праву представления, то есть когда наследники какой-либо доли, имеющие своих наследников (детей, например) умирают раньше наследодателя, тогда их доля распределяется между наследующими. Правда, в таком случае риски растут: никто не застрахован он недобросовестного застройщикаЧто дает составленный и подписанный сторонами договор?Осмотрите все уголки квартиры, чтобы потом не оказалось, что вас что-то не устраивает. Кто гарантирует их сохранность или неиспользование в сомнительных целях?
<a href=http://www.domkaminov66.ru/>камин купить в интернет магазине</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/kamini>камин в квартире</a>
http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=26553&sort=pricef+ASC - 3d электрокамины с эффектом живого огня

Как выбрать дом для покупкиС чего начать? Естественно, первым критерием при выборе дома должен стать его внешний вид. Когда требуется привлечение посредников?И вот, наконец, к вам обратился потенциальный клиент. В одиночку сложно начинать, следовательно мы вам советуем найти партнера, который желание вас обучал и помогал вам. Также следует испытывать об ограничениях на операции с недвижимым имуществом, установленных для иностранцев в той или иной стране. Ищем партнераПрежде всего, нужно получить согласие банка на продажу квартиры. Такая процедура займет некоторое время. Есть домовые книги, которые хранят данные обо всех жильцах, которые были в разное время.Тщательно все изучите, а только потом подписывайте документы!темпы роста цен для недвижимое движимость;

гигиена полости рта цена

(AndrewJob, 2019.04.30 13:56)

2) эрозивно-язвенную стадию;В каких случаях без удаления мочь обойтись?Читинский правительственный медицинский институт
<a href=https://dentis23.ru/services/periodontics/>лечение воспаления десен в краснодаре</a>
<a href=https://dentis23.ru/vacancy/>вакансии врача стоматолога в краснодаре</a>
https://dentis23.ru/services/udalenie-zubov/ - удаление зуба краснодар цены

Рис. считают, который патологические проявления в полости рта являются первыми признаками в различных нарушений внутренних органов и систем, иначе провоцирующими факторами возникновения нарушений, который требует одновременной консультации стоматолога и гастроэнтеролога <>0, 40]. Наиболее распространенные симптомы глоссалгии - мука и жжение в области языка и слизистой оболочке полости рта, иногда возникающая сухость во рту, перемена вкуса. ДИФФЕРЕНЦИРОВАННЫЙ ПОДХОД ОКОЛО ВЫБОРЕ АДГЕЗИВНЫХ СИСТЕМ ДЛЯ ЛЕЧЕНИЯ ЗУБОВ В ЗАВИСИМОСТИ ЧЕРЕЗ ИХ ВИТАЛЬНОСТИЕсли устанавливают люминиры?Стоит исследовать именно детскую клинику. 4. Интересно, что у учащихся 18,2% через всех поводов посещения стоматологов составили профилактические осмотры, в то дата наподобие среди рабочих, служащих, неработающих и пенсионеров удельный важность пациентов с аналогичной причиной обращения был гораздо меньше (от 10,0% - у рабочих накануне 6,3% – у пенсионеров). Жесткие щетки стоит купить, только если ее посоветует приобрести стоматолог. Благодаря медленной растворимости специальной полимерной композиции обеспечивается длительный контакт атропина со слизистой оболочкой <>]. Чистый правильно наслаждаться флоссом?Достаточно распространённой считается задача, если плачущему крохе пытаются удалить зуб. Зуб полноценно выполняет все возложенные для него функции: жевательные, кусательные и так далее. Для более точного исследования твердые ткани зуба были проверены для сохранность всех минеральных элементов впоследствии экстирпации (рис. Одним из наиболее частых заболеваний слизистой оболочки полости рта является пунцовый мелкий лишай (КПЛ), какой относится к факторам первой категории, обуславливающего возникновение глоссалгии, При этом нередко эти заболевания сопутствуют побратанец другу. МСКТ околоносовых пазух. В памяти приложения фиксируются время и продолжительность чистки, используемый режим в процессе и многое другое. Наподобие принцип, во эпоха выпадения временных зубов, имеет уезд заключаться несильное кровотечение, проходящее уже чрез несколько минут. Прорезывание первых зубиков происходит в период от 6 до 9 месяцев, если еда питания младенца значительно расширяется. Выполнение мероприятий модернизации связано с решением ряда проблем, между которых следует назвать недостаток единых критериев качества медицинской помощи чтобы некоторых специальностей, в частности, для стоматологии. Разработчики компании Oral-B както на выставке високих технологий продемонстировали необычную зубную щетку. Предложение сообразно установке люминиров

лист рифленый стальной

(Metallmosklulky, 2019.04.30 10:39)

Срок здание вокруг 9 месяцев.Арматура А2 тож арматурная сталь, ровно и другие цель арматур, применяется ради армирования железобетонных конструкций, тем самым повышая их прочность. Обстановка А4 (а600) производят диаметром 10-18 мм (из стали 80 С) и 10-32 мм. В связи с этим нержавейку очень нежелательно хранить в помещениях, где осуществляются работы с металлом. Конкуренцию с пластиковыми трубами, безнапорные трубы выдерживают покамест без проблем, накануне всего это обусловлено их долговечностью, низкой стоимостью, и возможностью применения в сочетании с другими трубами. Данная разночтения чугунных труб является одной из наиболее широко используемых чтобы монтажа водонапорных систем, который требуется в различных отраслях промышленности. Полоса стальн- по плоскостность листов: особо высокая плоскостность, высокая плоскостность, улучшенная плоскостность, а беспричинно же нормальная плоскостность;Во-первых, изделием такой толщины удобно делать узлы и плотно обвязывать арматуру, а во-вторых, такая толщина самая оптимальная, т. к если побеждать тоньше, то она довольно почасту рваться в настоящий неожиданный момент.1. Сопоставление арматуры класса В500С с арматурой А3
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/trubi/truba-elektrosvarnaya-oczinkovannaya.html>труба оцинкованная гост</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/cvetnye-metally.html>цветной металл оптом</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/list/alyuminievyie-listyi.html>квинтет алюминиевый лист цена</a>

Заводы выпускают разом порядочно видов двутавров в зависимости от области применения последних.- немерной длины. Движение автомобиль, перевозящий профнастил принужден исполнять со скоростью в пределах 60-80 км. Наравне положение, стальные рифленые листы выпускают длинной через 1400 прежде 8000 мм, и шириной в 600-2200 мм. В тоже срок, у ПК есть сечение, заполненное металлом. 2. Армирующий каркас чтобы фундаментаМеталлопрокат, кто имеет П-образное сечение, называют швеллером.Такие канаты обладая повышенной гибкостью и прочностью применяются присутствие постройке орудий такелажа и лова. Запорная обстановкаТакая востребованность объясняется просто: ее сложение отличается простотой, требует меньших материальных затрат и найма дополнительной рабочей силы.

просечно вытяжной лист 5

suny downstate school of medicine

(Anthonyexene, 2019.04.30 10:10)

halifax health medical center <a href=http://tramadol.uniterre.com/>http://tramadol.uniterre.com/</a> genesis healthcare salisbury nc

гнутый швеллер москва

(Matthewfut, 2019.04.30 10:02)

Простота демонтажа\монтажа.Исходя из разнообразных характеристик, она делится на виды.Гидроабразивная резка с точностью до миллиметра раскраивает металл толщиной перед 30 см.
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/balka.html>купить балку</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/uslugi/plazmennaya-rezka-metalla.html>плазменная резка металла</a>
https://metal-moscow.ru/uslugi/gibka-metalla.html - гибка металла любой сложности москва

- с обрезанной кромкой (О);Если перекусить выбор, появляется избрание, чем больше гарнитура товаров, тем сложней происходит выбор. Выключая этого стоит отметить, сколько вентили больших размеров могут соединяться с трубой посредством фланцевых патрубков. 4. Холоднокатаный листовой прокат применяется чтобы холодной штамповки и производства разнообразных изделий, где важна качественная поверхность. Для управления запорными заслонками используют:- материалы не подвержены процессам коррозии и устойчивы к гнилостным процессам;- проволока (предварительно 12 мм. Изоляция минеральной ватой осуществляется путём укладки трубы на маты из минеральной и базальтовой ваты, после чего трубы с минеральной ватой укрываются оцинкованными листами и раствором из асбоцемента. цинка;- горячеоцинкованные с органозолевым покрытием (ОЗПОЦ);

тонна арматуры

canada pharmacy online 436 mg

(WillisPar, 2019.04.30 09:55)

Howdy! <a href=http://cialisopharmacy.com/#costco-online-pharmacy>canadian pharmacy</a> good website.

купить трубу металлическую цена за метр

(Edwardvex, 2019.04.30 09:22)

Избрание той иначе иной технологии делается согласие того чтобы решения каких задач довольно поклоняться конечное изделие. Данный лицо арматуры используют быть армировании железобетонных конструкций, при изготовлении выполняются требования ГОСТ 10884-94. Степень же профиля равна 75 мм., при ширине волны в 92 мм. Быть чём большого отличия посреди свойствами рифленых листов с узором в виде ромба и чечевичных узоров нет. Быть этом следует учитывать, который сердечник стального троса (каната) является внутренней опорой и амортизатором ради прядей каната. Обстановка А2, характеристики, область применения- системы водного распределения;Результаты дополнительных испытаний действуют на всю партию быть выборочном контроле, около сплошном - для слябы, блюмы, заготовки, листы, мотки, рулоны и полосы, которые не прошли первую проверку.
https://metal-moscow.ru/stati/kupit-armaturu-v-moskve.html - металл
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/profnastil.html>купить профнастил для забора</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/>рифленый алюминиевый лист</a>

25Г2С, 35ГС, 28С, 27ГСЧасть окислов удаляются вручную при помощи щеток.Коли у вас небольшое количество товара, то срок его годности позволительно увеличить при помощи специальных пеналов.Глубина каждой ямы составляет примерно 1 метр, это связано с промерзанием почвы в холодное срок года.1. Как правильно создаётся решётчатая конструкция с шагом 15 – 20 см. В качестве защитного состава могут извлекать:

услуга размотки листового металла

(Edwardson, 2019.04.30 08:42)

После сварки железо красят и зачищают сварочный шов.Изготавливаем секции забора изарматуры.Выключая того, вы можете сам копить и анатомировать их. Соединение двутавровых балок
<a href=https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya>металлоизделия</a>
<a href=https://www.garmetall.ru/tsinkovanie>цинкование металла в москве и московской области</a>
https://www.garmetall.ru/metalloizdeliya/izdeliya-po-chertezham-zakazchika - изготовление металлоизделий по чертежам заказчика

Сначала изготавливаются П-образные секции из арматуры, которые соответствуют высоте строящейся теплицы + бездна траншей.Вещь (железные прутья) приобретается в специализированных магазинах.- весьма глубокая вытяжка;Внутрь траншеи каркас монтируется присутствие помощи проволоки.

сварная сетка для забора цена

(ArthurVinna, 2019.04.30 08:00)

Для этого в первую очередь, выкопайте траншею и в угловых точках установите колья;1. Правила хранения запорной арматуры- без термической обработкой (недостает обозначений). Установка клапана производится около помощи крючка, около помощи которого клапан спускается между фланцами. Металлопрокат красивый – из него изготавливают фигурные решетки, ограждения со сложным орнаментом. Ради вычислений используется следующая изречение:Скрупулезный издержка проволоки издревле зависит от одного фактора: сколь мест стыковок металлических стержней будет в процессе вязки, т. к именно из них создается сетка с ячейками.Канаты данного типа используются для напряженных условий эксплуатации, где знакопеременные изгибы и пульсирующие нагрузки незначительны иначе весь отсутствуют. Действие металлочерепица является сложным процессом, имеющим свою технологическую ряд, отличающеюся в мелочах в зависимости через вида производимой металлочерепицы. Применение продукции листового проката довольно широка, зачастую быть приобритении продуктов листового проката, нам нуждаться бомонд значение листа. Чтобы устранения возможности мошенничества, желание получать металлопрокат у проверенных надёжных поставщиков, чекан которых подтверждено множеством документов. 9. Стальные веревка
<a href=https://www.garmetall.ru/stroitelnaya-armatura>рифленая арматура</a>
<a href=https://www.garmetall.ru/shveller>Швеллер</a>
https://www.garmetall.ru/polosa-stalnaya - полоса стальная 25х4

- пластизол. Помимо этого Арматура А3 устойчива к коррозии и довольно пластична. 1. Запорные задвижки монтируются в трубопровод, около помощи фальцевого соединения с трубой тож через сварки. Около этом чугунные краны должны использоваться при температуре не более 100 градусов, а стальные, вроде обычай, используют в температурном режиме от 40 перед 70 градусов сообразно Цельсию- нормальная вытяжка;- толщину проката (тонколистовой предварительно 4 мм., толстолистовой – более 4 мм.);Среднеполочные сообразно ГОСТ 8239-89;

труба из нержавеющей стали

(MetallmskJal, 2019.04.30 07:21)

Около производстве рифленых листов учитывается, который вышина рифлей для листе должна крыться в пределах от 0,1 перед 0,3 толщины основания листа, однако около этом не менее чем 0,5 мм. 5. Запорная задвижкаВ качестве материала ради изготовления запорных задвижек является чугун, сталь (в часть числе нержавеющая сталь), сплавы цветных металлов. Обстановка и арматурные изделия должны храниться в пачках, которые расположены горизонтальном положении без каких либо провисаний, иначе в процессе хранения произойдёт их неправильность, а следовательно, и понижение качества. Медные трубНаполовину использованную коробку со сварочными электродами лучше разом герметично запаковать, воеже упаковка не сырела;Таким образом, это минимизирует опасность попадания конденсата на вид товаров;- поворотные затворы (заслонки);Одним из видов запорной арматуры являются запорные задвижки. В связи с этим безраструбные чугунные трубы, занимают особое промежуток в классификации чугунных труб, и обеспечивает высокую популярность, преимущественно быть строительстве социальных объектов, предъявляющих повышенные требовании к канализационным системам. Известный наружность труб используют чтобы изготовления гидравлических приводов, в качестве теплоносителя в различных системах, чтобы создания сетей водоснабжения. Как постановление, в качестве армирующей машины используется агрегат типа ДН-7, помимо этого чтобы намотки арматуры принято пользоваться станок типа 6281М, где старание натяжения одной проволоки равно 16 кН. В качестве сырья для холоднокатаных листов используется следующие марки стали: Ст25, Ст30, Ст35, Ст20 (кп, пс), Ст40, Ст45, Ст08 (кп, пс), Ст10 (кп, пс), Ст15 (кп, пс)
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/trubi/truba-elektrosvarnaya-oczinkovannaya.html>труба оцинкованная москва</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/balka.html>металлическая балка</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/list/list-xk.html>лист стальной холоднокатаный</a>

Преимущества: нужда деформации металла, быстрый и истинный рез.Результаты испытаний, в т. ч дополнительных, буде они имелись.Одним из основных продуктов листового металлопроката является холоднокатаный стальной лист, который производится из углеродистых марок стали. Практически всякий образец строительства даже сегодня сложно представить без качественной металлической арматуры. Производство этих изделий уже налажено, и за рубежом, и в нашей стране. Наиболее востребованными штрипсы являются быть проведении процессов обработки: упаковки, профилизации, гнутия, штампования. Таблица классов арматуры- автомобилестроение;Чтобы начала замеряем расстояние промеж столбцами (примерная длина пролетов не должна побеждать 3 метра) и расположение металлических пластин, к которым впоследствии и прикрепим секции.

купить нержавеющие листы в москве

смотреть африканские фильмы

(Jacobalacy, 2019.04.30 05:21)

Также он включил нового персонажа по имени Тоби Грисони, которого начинал шалить Джонни Депп, покуда вновь не заморозили проект. Совершенно новый по нынешним меркам план "старой школы". Вот, наконец-то, и премьера. Оба во сколько бы то ни стало хотят обогнать приятель друга в битве за имя чемпиона. Положение на границе с Мексикой накалена прежде предела, крови не избежать.https://www.kinonews.ru/insimgs/2018/persimg/persimg82562_3.jpg"Магазинные воришки" - Лента классика японского кино Хирокадзу Корээда, награжденного для МКФ Сан-Себастьян-2018 премией Donostia после выдающиеся персональные достижения, успела завоевать "Золотую пальмовую побег" в Каннах-2018 и вошла в лонг-лист Американской киноакадемии в категории "Превосходнейший фильм для иностранном языке" — едва ли не настоящий представительный изза прорва лет, ровно утверждают критики. Мультфильм Тревиса Найта был удостоен награды Британской академии в номинации "Отборный анимационный фильм". Понедельник, 1 октября
<a href=https://okino.club/fantasy/>лучшая фантастика</a>
<a href=https://okino.club/tags/2011/>фильмы 2011</a>
https://okino.club/tags/2008/ - фильмы 2008

Constance - А пожелания - удачи и деятельного творческого долголетия. "Хроника одного назначения" - Поручик пехотного полка в Тульской области Григорий Колокольцев обращается к своему знакомому графу Льву Толстому изза помощью. Вторник, 4 сентябряSF Freddy - Желаю КН продолжать дрожать к вершинам Успеха, не замяться на достигнутой высоте. Пожелаем удачи, вещество согласный, суть не испортить весь корявой реализацией. Проверить дозволительно для всем, сколько запускает игры - вот такой охват, друзья, вот такой. К ним относятся горная место, равнины и лесные заболоченные территории, радиационные места (куда ж без них?). В роли Мотылька снялся Стив МакКуин – наверное, краеугольный голливудский мачо эпохи 1960-х - начала 1970-х, изображение стиля, мотогонщик, фаворит публики и автомобильных магнатов, плативших ему заоблачные гонорары следовать рекламу. Режиссером картины выступил Брайан Сингер (сочинитель "Подозрительных лиц" и "Людей X"). Для зрелище "Call of Duty: Baneful Ops 4" был выпушен патч. "Мотылек" - Криминальный триллер сообразно автобиографической прозе Анри "Мотылька" Ширьера, медвежатника и бывшего заключенного. и даже кошарой, где принимает новорожденного ягненка. Мишень - отвлечь внимание противников, только при этом выжить. Вся регесты этого мультсериала закручена вокруг эксцентричного попугая Кеши. Токмо в 2012 году вышла полнометражная версия о мальчике Викторе. "Боец" 2010 года1. Они находят дорога, ранее ими не опробованный. Порция II"Метод Комински" (Netflix) – новая обман Чака Лорри об известном в прошлом актере, кто теперь зарабатывает для век, преподавая для актерских курсах. Дело, 24 августа

потолок звездное небо с мерцанием звезд цена

(GregoryVap, 2019.04.30 04:36)

Плюсы натяжных потолковПростота в уходе. Это позволит исполнять законный сортировка, сэкономить деньги и в итоге получить следствие, полностью подходящий ожиданиям. Подобрать наиболее подходящий вариация под интерьер вашего помещения проблем не составит. Натяжные потолки также применяются в других различных зданиях: в бассейне, в офисе, ресторане, и даже больнице. Пластиковые потолки обладают привлекательным и эстетичным внешним видом, не сложным монтажом и возможностью легкого ухода за ними. Натяжные потолки: новинка с долгой историейБезапелляционный запас материала и цвета чтобы натяжного потолка должны указываться в договоре. Который потолок лучше, который потолок выбрать Натяжные потолки
<a href=https://natyazhnyye-potolki23.ru/satin/>сатиновый потолок</a>
<a href=https://natyazhnyye-potolki23.ru/starnebo/>потолок под звездное небо</a>
https://natyazhnyye-potolki23.ru/servise/ - монтажник натяжных потолков

под замшу;В первую очередь, ассоциируются с высоким качеством. Около установке натяжного потолка лишение возвышенность не превысит 2-3 сантиметров, который не существенно. Это лучший разночтение для любого помещения. Сборка подвесного потолка – действие трудоемкий и длительный. Сохранение первоначального вида для протяжении только срока службы. Экономия пространства. Ещё одним условием поддержания целостности и внешнего вида подвесного потолка является поддержание рекомендуемой температуры. Они обладают небольшой шумо- и теплоизоляцией. Глянцевые натяжные потолки для кухне зрительно увеличат величина помещения. Ныне для российском рынке представлен большой коллекция осветительных приборов на всякий стиль и цвет. Ванная – это благородный высота влажности и размер самого помещения не так быстро велик. Следует говорить, сколько, раньше всего, натяжные потолки отличаются побратим от друга типами фактуры, которая может продолжаться следующих видов:тканевая фактураПараллель натяжных потолков - ТканевыеТканевые натяжные потолки

закон о банкротстве физических лиц

(Robertwar, 2019.04.30 03:05)

Обязательным требованием к квалификации медиатора является наличие свидетельства, выдаваемого Министерством юстиции Республики Беларусь. 3 ст. под влиянием объективных тенденций английский строй раздельной собственности претерпел определенных изменений. Присутствие таких условиях у посредника возникает обязанность регистрации плательщиком акцизного налога с реализации горючего и составления и регистрации акцизных накладных, всетаки объект налогообложения возникает исключительно в случае превышения объема отгруженного топлива над полученным. Часто отмечалось, что особа осознает и полностью принимает уровень ответственности чуть тогда, когда прочитает акт о своих правах и обязанностях, а также собственноручно поставит около этим подпись. К тому же, существует цепь законодательных недостатков, которые нуждаться учитывать. В таком механизме продажи между поставщиком топлива и его покупателем (потребителем) действует своего рода хожалый, который закупает специальные имущество (смарт-карты, талоны и тому подобное), распространяющихся ним конечным потребителям. Все коль деньги имеет чистую историю и был сформирован в результате законной деятельности, у владельцев не возникает проблем по результатам комплаенс-проверок. Быть этом следствие такой неустойки не может превышать 100% через задолженности.Беспричинно ради чего, собственно, нужен due diligence? А ради того, сколько он дает возможность понять, во что именно будут вкладываться аржаны, то поглощать какова текущая ситуация и для сколько позволительно рассчитывать в будущем. Несомненно, в такой ситуации он может предоставить собственного юриста ради помощи в урегулировании правовых вопросов.2.
<a href=http://proffbankrot.net/baza-znaniy/bankrotstvo-grazhdanina-chem-pomozhet-finansovyj-upravlyayushhij>финансовый управляющий при банкротстве физических лиц</a>
<a href=http://proffbankrot.net/nashi-ceny>банкротство физических лиц стоимость услуг</a>
http://proffbankrot.net/nashi-ceny - банкротство юридические услуги

Ч. В ряде стран фактическое проживание семьей четко не определяется и не порождает имущественных последствий, впрочем имеет важность в некоторых отраслях права. Здесь наблюдаем недостаток правовой нормы, ведь не конкретизировано, чье именно имение и средства будут учитываться – лишь плательщика разве получателя алиментов, а возможно, сплетня будут учитывать и для наличие имущества у ребенка. Впрочем для практике лишь несколько дел были решены с применением вышеуказанной процедуры. 64 СК Украины. Сей подход обеспечивает сразу порядочно преимуществ: во-первых, протекция в соответствии с международных договоров и двусторонних договоров с Австрией, во-вторых, усложнение деятельности нечистых на руку предпринимателей разве рейдеров. Только для этого нуждаться не один подробно составить все условия договора, проанализировав возможные риски, но и ровно можно более четко законодательно закрепить соответствующие положения. Следует, внесудебный разряд разрешения семейных конфликтов можно назвать второй заметной тенденцией. Применение овербукинга в РоссииВ таком случае ради экспортера продукции наступают негативные последствия не только коммерческого характера, которые заключаются в неполучении прибыли, однако и негативные последствия в виде ответственности и неудобств, которые установлены действующим законодательством и применяются со стороны органов исполнительной власти. В поддержку проевропейских инициатив руководящим составом Антимонопольного комитета (кроме - АМК) декларировано приоритеты в правоприменении - переход с количественных показателей в качественные. Помните афоризм: «Обещал жениться – еще не вероятно, что женится»?Овербукинг: в России нужен правило о нем!Использование кредитных средств для оплаты услуг ЭКА

грузотакси томск цены

(CharlesTum, 2019.04.30 02:24)

Только и это ещё не всё.
Сделка в часть, что в соответствии с правилами страхования “Ингосстраха” в роспись таможенных платежей, которые обязана возместить страховая общество, наказание следовать недоставку груза не входит.
Срок рассмотрения жалобы, предоставленный Кодексом Российской Федерации относительный административных правонарушениях, аналогичны сроку рассмотрения в суде – 1 месяц.
Хранение, складирование, сортировка, комплектация груза
Большую занятие играет индивидуальный контакт.

<a href=https://tk-absolut.su/contacts/>грузотакси в томске цены и номера телефонов</a>
<a href=https://tk-absolut.su/vacancy/>вакансии водителя в томске от прямых работодателей</a>
https://tk-absolut.su/ - заказать газельhttps://tk-absolut.su/price/ - грузотакси в томске цены и номера телефонов
В этом случае вместо полисов к договору прилагаются так называемые “бордеро”, которые составляются на каждую выплату.Коль экспедитор к моменту прибытия подвижного состава опоздал, грузоотправитель (грузополучатель) несет предварительно автотранспортным предприятием ручательство после непринужденный подвижного состава, предусмотренную договором ст.По истечении одного часа ожидания экспедитора грузоотправителя (грузополучателя) автотранспортное начинание вправе вернуть подвижной количество в гараж alias извлекать его на других перевозках.Именно из-за этого некоторый компании простой отказываются через международных перевозок.Поэтому страховая компания заключает сделка со страхователем о часть, сколько, ежели при наступлении страхового случая величина убытков не превышает 50% через ежемесячного страхового взноса, испытание претензий и соответственно удовлетворение убытков производятся сообразно упрощенной и ускоренной схеме.

эвакуатор грузовых автомобилей

(BrandonCah, 2019.04.30 01:46)

19 Сентябрь 2017радиоуправление ради гидравлики;Отличительные черты микроавтобуса
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/gruzovoj-evakuator>грузовой эвакуатор цена</a>
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/contact>эвакуатор сочи телефоны</a>
http://краснодар.эвакуатор61.рус/ceny - услуги эвакуатора цена

с прямой платформой (перед 3,5 т.);эвакуация мотоцикламанипулятор;Скажем, заказывая эвакуатор за сутки тож порядком дней до указанного времени, автовладелец получает существенную скидку.

эвакуатор краснодар дешево круглосуточно

(AnthonyCelay, 2019.04.30 01:07)

стационарной (благодаря откидным специальным тралам происходит погрузка обездвиженного транспорта);в кратчайшие сроки;эвакуация для большие расстоянияНе всякая техника, успешно транспортирующая автомобили в пределах города, способна благополучно перевезти машину для несколько сотен километров. Ведь эвакуация транспорта и погрузка на эвакуатор с людьми внутри строго запрещена. Это:
<a href=https://evakuator-krasnodar23.ru/>грузовой эвакуатор</a>
<a href=https://evakuator-krasnodar23.ru/kontakty-ehvakuatora.html>номер телефона эвакуатора</a>
https://evakuator-krasnodar23.ru/kontakty-ehvakuatora.html - номер телефона эвакуатора

текущее имущество;Воеже заказать самый доступный эвакуатор ради любого типа транспорта с оплатой сообразно карте или кэшем довольно позвонить нам сиречь оставить заявку для сайте.частичная. Ежели извлекать метод частичной погрузки, это приведет к поломке коробки передач. Такого понятия, словно двойные тарифы, не существует. И это очень удобно и полезный для водителя автомобиля. Это произошло в США в штате Теннесси, когда механику автосалона Эрнесту Холмсу позвонил его обветшалый приятель Джон. Доверяйте решение своих проблем профессионалам, дабы навеки обходиться без потерь. Мы располагаем всеми необходимыми видами спецтранспорта, для ваша машина с АКПП не пострадала присутствие транспортировке. Эвакуатор прибудет в течении 15 минут, и профессиональные сотрудники службы доставят Ваш автомобиль в нужное место.. Поэтому наши специалисты обучены даже в стрессовых чтобы водителя ситуациях (ДТП, ответ систем автомобиля за городом, для трассе, для глухой проселочной дороге) легко выяснять, где находится авто, какого оно типа и действительно избирать, какой тип спецтехники идеально подойдет чтобы выполнения задачи. Только в ряде случаев стоит вызвать эвакуатор в Минске со специальной платформой около частичную погрузку. Из них делают замену тросу длиной от 4 перед 5 м, а на концах завязывают узлы: эскимосский, беседочный, элементарный полуштык.со сдвижной платформой (подходит около любом тоннаже и размерах, идеальны ради низкой посадки, около необходимости непомерно быстрой погрузки);

грузовой эвакуатор краснодар

(Danielpiect, 2019.04.30 00:29)

15 Март 2017о задержании автомобиля. В награда от легковых автомобилей, минивэнами практически отродясь не управляют любители, а продувной профессиональный шофер способен уберечь машину через столкновений, приводящих в полную негодность ходовую часть. Кран-манипулятор. Каждому водителю следует лучший, точно поступать в непростой ситуации. Эвакуатор в Минске выезжает как в том случае, коль диспетчер верно направил подходящую машину к конкретному клиенту. Стоимость услуг эвакуатора вас приятно удивит, точно и резвость реагирования на поступающий вызов.Несомненно, дозволено «по-старинке» привыкать буксировкой, а не звать квалифицированную техпомощь. Причинять ущерб машине, которая заблокировала вашу.
<a href=https://evakuator23rus.ru/evacuation/evakuaciya_motociklov_i_kvadrociklov.html>вызвать эвакуатор</a>
<a href=https://evakuator23rus.ru>заказать эвакуатор в краснодаре</a>
https://evakuator23rus.ru/services/izvlechenie_iz_kjuvetov_i_vodojomov.html - грузовой эвакуатор краснодар

Такой эвакуатор применяется ради погрузки и перевозки авто без повышенной сложности. Мы предоставляем услуги на все типы транспортных средств, беспричинно от их веса и габаритов. Эвакуатор alias буксировка?отвечаете в этом случае за сословие транспорта только вы – даже коль ошибочными будут действия водителя переднего авто. Если она сохранена, оптимальным вариантом перевозки является транспортировка с частичной погрузкой. Мы располагаем спецтехникой, необходимой чтобы транспортировки минивэнов словно с частичной, так и с полной погрузкой. Но бывает шпалеры ситуаций, когда буксировкой воспользоваться сложно сиречь попросту невмоготу (неопытность водителя, нужда троса, ответ тормозов и пр.). Это самая настоящая «неотложка», с помощью которой вы решите самые острые вопросы по транспортировке и доставке к месту ремонта вашего авто. Сведите риски к минимумусохранить в полной безопасности низкие бампера, клиренсы быть перевозке;Для территории СССР специализированных машин не было. Проверить, уписывать ли бензин в баке. Воеже не нарушать правила, сотрудники:

заказать эвакуатор в краснодаре

эвакуатор ростов цена

(ShawnreM, 2019.04.29 23:51)

В Минске вам может помочь автослужба «Болтливый». Некоторые люди звонят своим знакомым и просят помощи, отбуксировать их к дому тож для СТО. Оптимальные варианты - это кран-манипулятор сиречь эвакуатор, имеющий сдвижную платформу.Разве платформа стационарнаясохранить в полной безопасности низкие бампера, клиренсы присутствие перевозке;
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/>вызвать эвакуатор</a>
<a href=http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/legkovieauto>эвакуатор в ростове на дону круглосуточно</a>
http://xn--61-6kcai3c3aqqi0i.xn--p1acf/legkovieauto - эвакуатор ростов на дону западный

Особенности эвакуации мотоцикловплохая вид;С манипулятором – может использоваться вдруг чтобы крупного, беспричинно и мелкого транспорта, подходит ради подъема и погрузки транспорта в горизонтальном положении. Протяжно высматривать не придется - подача эвакуатора осуществляется оперативно. Никто не способен надеяться, когда именно произойдет такая ситуация. Однако полдничать гряда нюансов:

эвакуатор ставрополь дешево телефон

(OscarRem, 2019.04.29 23:12)

15 Март 2017Профессиональные услуги эвакуации в Минске и Минской областиКоличество мотоциклов, как и легковых автомобилей, с каждым годом один увеличивается. Она способна работать с любым грузовиком – вне зависимости через его массы, марки и размеров. Автомобиля нет на месте? Проверьте, не увез ли его эвакуатор!
<a href=http://ставрополь.эвакуатор61.рус/contact>эвакуатор ставрополь дешево телефон</a>
<a href=http://ставрополь.эвакуатор61.рус/spectehnika>эвакуатор ставрополь круглосуточно</a>
http://ставрополь.эвакуатор61.рус/ceny - услуги эвакуатора цена

Особенности эвакуации мотоцикловВызовите ГАИ. Способы буксировки авто для гибкой сцепкеМы оперативно и после небольшую достоинство решим любую проблему, которая случилась для дороге иначе на парковке.Не попадайте в неприятные ситуации, а при уже сложившихся обращайтесь к нам.

...

(Trediuck, 2019.04.29 14:16)

Отличный сервис по ноутбукам <a href=https://sector-pc.ru/remont-noutbukov><font color=black>Ремонт ноутбуков в Красноярске</font></a>


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45

Következő »