Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Graham Hancock - Helyszínen; Mexikó 2010

2013.01.24


"Graham Hancock vagyok, író. Az elmúlt húsz esztendőben
történelmi rejtélyekről írtam könyveket, az utóbbi időben pedig az emberi tudat rejtélyeibe ástam be magam... Az elmúlt öt vagy hat évben részem volt abban a megtiszteltetésben, hogy sok sok alkalommal ihattam az amazóniai látnoki főzetből. Az Ayahuascából..."

Graham Hancock, helyszíni felvétel Mexikóban, 2010-ben.

 

A szöveget forditotta : Vault-Knowledge | orichalcum workshop
A feliratot készitette:
Vault-Knowledge | orichalcum workshop

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Tudálék

(Vepvavet, 2013.02.05 18:28)

Még annyit az előzőhöz, hogy - azontúl hogy megnyilvánulás kényszereim vannak - miért pont a negatív princípium nyilvánul meg nekem? A jin meg a jang egyensúlyban van nem?

Hát azért ez sem ilyen egzakt. Aki beleásta magát a kínai i ching jóslásba, az tudhatja, hogy a cickafark-kóróval való jóslásban a negatív jin princípium - ami ugye nem a nő, legfeljebb a nőiesség ugye - matematikailag valószínűbb.

/Számadatokat bizonyítson a kételkedő/

Még jó, hogy nem azt írták az elején

(Vepvavet, 2013.01.26 17:34)

Még jó, hogy nem azt írták: "a videó nem feltétlen tükrözi a szerző véleményét".

Van egy érdekesség, amit meg akarok osztani veletek: A Vepvavet név volt számomra az egyetlen úgymond "sugalmazott" név, aminek megtaláltam az eredetét (egy egész listám van egyébként ami "sugalmazott név"). Ez a név "Vepvavet" gyakorlatilag mintegy kipattant az agyamból. Minden racionális magyarázat ötletelés. Csak keressetek rá a googleban (nyilván külföldi honlapokat, magyar nyelven engem találnátok mint kommentelő...) nem lesz egyszerű megtalálni a forrást (kiváncsi lennék, ki mire jut...), de a Vepvavet az az egyiptomi kutya/sakál-isten 3 megnyilvánulásából az egyik, egyfajta negatív princípiuma annak. Az iránymutató kutya az Anubisz, ugyanebben a hármasságban a háromszög tetején. A harmadik kutya nevét nem jegyeztem meg.

A sakálkutyát tisztelték az egyiptomiak, mert ilyen meg ilyen...szóval ezeket nem tudom, de érdemes lenne utánanézni.

/csak egy érdekesség volt, hogy mi a szellemi, és mennyire rejtett, vagy megfogható/