Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyolc javaslat a DMT-élmény magyarázatára

2009.12.06
(vagyis honnan jönnek az önátalakító gépmanók?)


Kép 1. Mindez csak szubjektív hallucináció; nincsenek idegen lények. A DMT állapot érdekes lehet ugyan, akár nagyon érdekes is, de igazából (ismételten) nincsenek függetlenül létező idegen lények.

2. A DMT eljuttat egy párhuzamos vagy magasabb dimenzióba, egy alternatív valóságba, amit függetlenül létező intelligens lények népesítenek be, (Terence McKenna szavaival élve) "lelkek ökológiáját" alakítva.

3. A DMT sejti vagy atomi szintű folyamatokat tudatosít. A DMT-szívók az agyi sejthálózatba, vagy a molekulák közötti kommunikációba kapcsolódnak be. De lehet, hogy a kvantummechanikai folyamatok tudatosulnak atomi vagy szubatomi szinten.

4. A DMT talán egy neurotranszmitter a hüllőagyból és az emlősagy régebbi hüllőkori részéböl. Az agyat DMT-vel elárasztva a régebbi hüllőagyrészek uralják a tudatot, ami egy teljesen idegen (és gyakran ijesztő) tudatállapotot idéz elő a szokványos majomagy számára.

5. Az embert egy nem-emberi intelligens faj állította elő egy meglévő főemlős fajt genetikailag módosítva, utána pedig visszavonultak (Sitchin és mások szerint). Ahhoz, hogy szükség esetén hívni tudjuk őket, biokémiai kapcsolatteremtő módszereket hagytak itt nekünk. A pszichedelikus triptaminok kémiai kulcsok, amelyek bizonyos programokat aktiválnak az emberi agyban, ezeket a programokat tehát a földönkívüliek helyezték oda mint kapcsolatteremtőket.

6. A birodalom, ahova a DMT eljuttat, a holtak világa. A megtapasztalt lények az elhunytak lelkei vagy személyiségei, melyek rendelkeznek bizonyos élettel és közlési képességgel. A holt lelkek birodalma, amiben a modern Nyugaton kívüli kultúrák és társadalmak általánosan hisznek, most megnyílik a nyugatiak számára a DMT-n keresztül.

7. A megtapasztalt lények egy olyan másik időből származnak, ahol sikerült megvalósítani az időutazás művészetét (vagyis egy időfolyamból egy másikba való átlépést), de nem materializálódással, hanem hozzánk hasonló, módosult tudatállapotban lévö tudatos lényekkel való kommunikációval.

8. A lények egy földönkívüli, vagy akár egy dimenziónkívüli faj szondái, amiket azért küldtek, hogy kapcsolatot teremtsenek olyan hozzánk hasonló organizmusokkal, melyek képesek a saját idegrendszerüket manipulálva a kommunikációt létrehozni.

 

forrás : http://daath.hu/showTopic.php?id=48&only=1569

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ayahuascareality.try.hu

(hanaura, 2009.12.09 17:10)

Nagyon komoly téma ez!
Ajánlom a figyelmedbe Frecska Ede munkásságát!

kovariatti@gmail.com

(Kővári Attila, 2012.12.26 22:14)

a

axismundira@gmx.com

(AxisMundira , 2009.12.09 19:26)

már egy ideje rajta a figyelmem :)
köszi