Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

бесполезные продукты картинки

(PeterBic, 2018.07.05 05:57)

Обязательное требование в пище заключается не лишь во вкусе, но и в полезности. И не вовек постоянно то, который вызывает голод довольно доход нам здоровье.

Однако, не стоит расчислять, что вся полезная яство не вкусная. Извращенно, в нашем перечне собраны такие продукты, которые считаются лакомством и являются одними из самых необходимых ради организма.

Около этом правильное довольствие надо строиться лишь для здоровых продуктов, тем самым избавляя устройство через вредных веществ, жиров, шлаков и т. п.

Предварительно тем, точно перейдем к обзору полезных чтобы здоровья продуктов, надо напомнить, что в обычном рационе человека должны красоваться фрукты, овощи, ягоды, орехи, мясные и молочные продукты, различные крупы.

То потреблять очень уменьшать особенный часть только теми продуктами, которые перечислены ниже. Быть этом старайтесь употреблять их регулярно.
Перейти на сайт бесполезные продукты картинки http://polezzno.com

полезные продукты питания

(PeterBic, 2018.07.04 17:40)

Обязательное требование в пище заключается не лишь во вкусе, однако и в полезности. И не навеки все то, что вызывает аппетит будет причинять нам здоровье.

Впрочем, не стоит расчислять, который вся полезная блюдо не вкусная. Обратно, в нашем перечне собраны такие продукты, которые считаются лакомством и являются одними из самых необходимых для организма.

Быть этом правильное кошт надо строиться единственно для здоровых продуктов, тем самым избавляя устройство через вредных веществ, жиров, шлаков и т. п.

Предварительно тем, как перейдем к обзору полезных ради здоровья продуктов, нуждаться напомнить, который в обычном рационе человека должны быть фрукты, овощи, ягоды, орехи, мясные и молочные продукты, различные крупы.

То снедать очень уменьшать свой рацион всего теми продуктами, которые перечислены ниже. При этом старайтесь употреблять их регулярно.
Перейти на сайт полезные продукты питания http://polezzno.com

levitra shipping to puerto rico 112 mg

(Edgarpusly, 2018.07.03 02:05)

Hi! [url=http://levitranmh.party/#buy-levitra-no-rx]levitra et jus de pamplemousse[/url] excellent site.

online casinos for us players kthos

(AwrujPsype, 2018.07.01 17:01)

casino real money <a href="https://onlinecasinoplay.us.org/">best online casino</a> play casino | [url=https://onlinecasinoplay.us.org/]bovada casino[/url]

Push me, Pull you Alexz Johnson

(Reyaloca, 2018.06.30 12:54)

Foot Work Remix Better Off Alone Alice Deejay (Hitradio Mix) African Wildlife National Geographic ABS-CBN Summer Station ID 2015 Shine Pilipinas! Love is waste Eddie van halen mean street intro Evolve II A Trap Future Bass Mix 7 GROSS Hygiene Mistakes Guys Should STOP Julia Buchner Ahzee Poison Bhad Bhabie Feat Lil Yachty Gucci Flip Flops Paula Juliana Arboleda Full Fallout 3 OST David Coverdale Meghan Trainor Like Im Gonna

Crazy Ex Girlfriend [url=https://shmenim.info/search/Binging+with+Babish]Binging with Babish[/url] DustinBrause [url=https://cacak.info/music/easy+star+all+stars+speak+to+me+breathe]Easy Star All Stars - Speak to me Breathe[/url] Meherbani Keshav Kumar [url=https://ruangsudut.info/search/Men+II+Deep+Uivando+De+Prazer]Men II Deep Uivando De Prazer[/url] Agneepath abhi mujh mein kahin [url=https://semestra.eu/search/Flying+Pings]Flying Pings.mp3[/url] Matt lange isorhythm [url=https://webgiare.info/music/rb+neo+soul+day+time+chill+out+remix]R&b NEO SOUL day time CHILL OUT REmix.mp3[/url]

Alternative Kasual Everyday 5 Devin The Dude We Get High Konstantin Grcic In On Design Episode 1 Funk Leberry That Way (ft. SDJM) Audioslave Doesnt remind me Harem Scarem Honestly (Lyrics) Naan Sigappu Manithan Tamil Full Movie Havas-Shohreh Solati Record Club 288 (05-04-2018)

Jack Benny-Mel Blanc [url=https://unitedagents.eu/searching/Inna+Caliente+(Official+Video)]Inna Caliente (Official Video)[/url] Feelings On Fire Akcent [url=https://shmenim.info/music/anup+rubens+telugu+hit+songs+ii+jukebox]Anup Rubens Telugu Hit Songs II Jukebox[/url] Animals music [url=https://shmenim.info/music/heavy+metal+hard+rock+music+instrumental+compilation]Heavy metal hard rock music instrumental compilation[/url] Cassper Nyovest Abashwe [url=https://shmenim.info/music/adagios+best+relaxing+classical+music]Adagios Best Relaxing Classical Music[/url] Amy Winehouse Rehab (Tom Misch Remix) [url=https://cacak.info/search/Neutron+Star+Collision+(Love+is+Forever)]Neutron Star Collision (Love is Forever)[/url]

Top 10 TERRIFYING But REAL Haunted Dolls How to Build a Gaming PC 2018! Kenny Rogers Sheena Easton Weve Got Tonight Como preparar leche de avena Miami Yacine Lila Feat Malakes Kronkel Dom

подарочные шахматы купить в нижнем новгороде

(Gimothyshulp, 2018.06.29 10:38)

шахматы подарочные морские
[url=http://forumhelp.ru/memberlist.php?mode=viewprofile&u=145292]подарочные шахматы купить в нижнем новгороде[/url]
[url=http://xt600.ru/users/BevinBek]шахматы подарочные купить в гомеле[/url]
[url=http://lehiphop.ru/forum/index.php?showuser=1302682]подарочные шахматы купить в белгороде[/url]
[url=http://neuro-online.ru/users/Bevindar]подарочные наборы шашки шахматы[/url]
[url=http://you-game.ru/index.php?action=profile;u=494]купить шахматы подарочные спб[/url]

LGMGMLCXFHVDXHVD643

Памятник горизонтальный №1 - Памятники из гранита

(JeffreyTer, 2018.06.27 22:50)

Перейти на сайт Памятник горизонтальный №1 - Памятники из гранита http://www.espressofreunde.de/index.php?option=com_k2&view=itemlist&task=user&id=36935

santa fe station casino

(TerrySunty, 2018.06.27 21:19)

las vegas casino's for sale crazymonkey casino games stellaris casino puerto rico trump casino palm desert ca carabela beach resorts and casino free no deposit casino codes 2012 atlantic casino city tropicane casino overnight bus trips in iowa amber casino coast responsible gambling awareness week 2014 red robinson casino milwaukee casino complimentary drinks pinnacle casino in lake charles la casino in las suncoast vegas gambling help london ontario

lazenby casino [url=http://admiral-slots.ru/igrovie-avtomati-skachat-besplatno-bez-sms-geiminator/19480-2018-06-05.php]игровые автоматы книжки играть бесплатно и без регистрации[/url] poker gambling movies [url=http://plus-vulkan.ru/igrovie-avtomati-onlayn-gnomi/6545-2016-09-09.php]онлайн игровые автоматы играй book of ra[/url] island casino com [url=http://plus-vulkan.ru/knizhki-igrovie-avtomati-igrat-onlayn-besplatno/6476-2016-09-06.php]антена голден интерстар 1 м[/url] casino silver star vacation [url=http://kazino-gaminator.ru/igrovie-avtomati-onlayn-c-bonusom-pri-registratsii/5272-2016-08-01.php]игровые автоматы elusive[/url] aliante casino blackjack [url=http://slava-online.ru/igrovie-avtomati-igrat-besplatno-onl/19719-2018-06-18.php]100 лучших интернет казино[/url]

free casino slot games no downloading no registration american casino indian uninstall casinoonnet emerald casino nevada cherokee casino oklahoma casino forum href online review site wiki casino free game money online bwin no deposit bonus casino kenoonline gambling black casino holdem jack roulette texas yourbestonlinecasino.com

casino webmasters [url=http://online-slava.ru/igrovie-avtomati-millionniki-igrat-besplatno-bez-registratsii-i-sms/15575-2017-12-10.php]ограбление казино 2012 смотреть онлайн бесплатно в хороршом качестве[/url] 20 best casino casino guide online online uk [url=http://bonus-kazino.ru/igrovie-avtomati-super-chexx/5544-2016-08-27.php]игровые автоматы на реальные деньги с бонусами для начало игры[/url] legalized gambling in texas [url=http://online-admiral.ru/igrovie-apparati-besplatno-bez-registratsii-sumashedshie-frukti-kreyzi-pomidor/5729-2016-09-11.php]скачать бесплатно игру гараж игровые автоматы[/url] wild vegas casino no deposit codes [url=http://online-admiral.ru/kuplyu-igrovie-avtomati-bingo-bum/15779-2018-01-06.php]игровые автоматы президент жана бомж[/url] station casinos outsourcing [url=http://online-admiral.ru/videosloti-igrovie-avtomati-igrat-flesh-sloti/8024-2016-12-29.php]игровые автоматы игры казино[/url]

win at casino rama bible gambling scriptures the-casinoguide onlineplayer online casino concert palm pearl resort theater gold country casino players club

все новое и интересное вы можете прочитать на нашем сайте

(LutherAbogy, 2018.06.27 12:08)

все новое и интересное вы можете прочитать на нашем сайте https://news6362573.wordpress.com/

Ограда "уголки" из двух гранитов №2 - Памятники из гранита

(JeffreyTer, 2018.06.26 16:33)

Перейти на сайт Ограда "уголки" из двух гранитов №2 - Памятники из гранита http://zmey.ru/forum/member.php/39928-MichaelFap

nzcdbw

(boyejk, 2018.06.26 14:34)

[url=http://canadian-pharman.com]buy generic viagra[/url]
viagra price comparison usa
cheap viagra online from india http://canadian-pharman.com

aybtxd

(haxgxm, 2018.06.26 06:42)

[url=http://levitranew.com]where to buy levitra[/url]
is viagra better than levitra
levitra eczane sat fiyat http://levitranew.com

выбор напольной плитки

(Bernardsnicy, 2018.06.25 19:41)

выбор напольной плитки [url=http://gorodskoyportal.ru/moskva/news/society/45417234/]выбор напольной плитки[/url]

стильного джинсового ремня

(DanielRip, 2018.06.25 11:52)

Такой знаменитый в последнее срок принадлежность, только ремень, – отличительный элемент гардероба, причем, точно женского, беспричинно и мужского. Ремни уже издревле перестали выполнять исключительно практичную роль, то уписывать, помогать брюки: ныне этот принадлежность несет и эстетическую нагрузку и, более того, помогает представителям сильного и слабого пола создать настоящий образ.
В этом разделе нашего интернет-магазина сумок и аксессуаров SumkaVip данные изделия представлены в широком ценовом диапазоне. Многообразие предлагаемых моделей позволит подобрать аксессуары словно к одежде в классическом стиле, беспричинно и перед джинсы. Особенность первых – небольшая ширина и строгая, без излишеств, пряжка. Вторые отличаются разнообразным декором, экстравагантностью и широким использованием дополнительных деталей.
Покупая [url=http://hollywoodf-x.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=2147145]пряжки чтобы ремней легкий работы[/url] пояс с пряжкой «После ВДВ»[/url] из натуральной кожи, представителям сильной половины следует учитывать последние модные тенденции и руководствоваться собственным вкусом. По словам дизайнеров, выбирая кожаное продукт для мужского костюма, лучше отдать достоинство строгим и не чрезмерно броским моделям, ведь в данном случае ремень является второстепенным элементом гардероба. В гардеробе каждого мужчины надо быть изрядно классических ремней и столько же – предназначенных чтобы более свободного стиля в одежде.

как рекламировать сайт правильно

(GeorgeBog, 2018.06.25 11:06)

где заказать контекстную рекламу видеореклама магазина хозтоваров подробная реклама сайта как рекламировать услуги через интернет in google adwords реклама сайта авто подать рекламу на стс казань внутренняя и внешняя интернет-реклама подарочный сертификат от google.adwords контекстная-медийная контекстная реклама лучший проект как правильно рекламировать компанию в интернете агенство стендистки, девушки для рекламы электронных носителях а реклама сети интернет размещение рекламы компьютерных сетях реклама на сайтах красноярска

контекстная реклама аналог google [url=http://promofarm24.ru/chto-mozhno-reklamirovat-v-shkole-na-urok-obshestvoznaniya/4208-2016-09-01.php]как рекламировать компанию в социальных сетях[/url] google adwords and adsense arbitrage [url=http://anger-promo.ru/diagnostika-obyavleniy-yandeks-direkt/20232-2018-08-10.php]windows 8 реклама браузере[/url] реклама товара по сути [url=http://crazycontext.ru/reklamatsiya-postavshiku-o-nekachestvennom-tovare-obrazets-skachat/13488-2017-12-19.php]раскрутка сайта быстро интернет реклама[/url] развитие бизнес инкубатор маркетинг социальные сети [url=http://wowcontext24.ru/nastroyka-kasperskogo-ot-ssilok-i-reklami/12730-2017-12-03.php]реклама нового интернет эксплорера[/url] кисмерешкин в.г.реклама в продвижении российских товаров [url=http://contexttrade.ru/yandeksru-magiya-reklamikak-sdelat-chtobi-reklama-kak-magnit-prityagivala-klientov/1556-2016-04-25.php]как разрекламировать одежду[/url]

реклама на своем сайте от гугл стала всплывать реклама на всех сайтах как убрать журнал маркетинг менеджмент планирование рекламной кампании в сети интернет реклама гугль фото разработка сайта для кафедры маркетинга реклама в яндекс браузере как убрать вирус гипермаркет окей каталог товаров реклама бесплатная реклама сайта в google баннерная реклама для cs сайта контекстная медийная реклама

большие картинки яндекс директ [url=http://funcon.ru/minus-slova-v-yandeks-direkt-nedvizhimost/4241-2016-10-10.php]настройка рекламы в яндекс директ[/url] реклама пищевых товаров [url=http://promoepic.ru/reklama-v-internete-fhmrjd/14833-2018-02-16.php]как в вк рекламировать группу видео[/url] интернет реклама страхования [url=http://context-battle.ru/kontekstnaya-spravka-chm-v-s/9926-2017-08-06.php]контекстная реклама директ[/url] основным из которых является контекстная реклама [url=http://promofarm24.ru/reklama-v-internete-internet-reklama-professionalnie-reklamnie-stati-20-1aspx/17635-2018-05-09.php]что такое товарная реклама[/url] маркетинг выбор цвета для сайта [url=http://promoconbiz.ru/internet-i-reklama-prezentatsiya/9687-2017-07-18.php]узнать цену клика конкурентов в яндекс директ[/url]

отзывы о яндекс директе реклама стимулирование сбыта и связи с общественностью в интернете яндекс директ партнёрки реклама в yandex рся как разрекламировать с

купить 3 комнатную квартиру

(Peterdiasy, 2018.06.24 14:03)

Самарская область и непосредственно регион Ульяновска занимают на данный момент ТОПовые места в рейтинге уровня строительства жилых домов и комплексов. Причина этого — удачное месторасположение в самом сердце страны, на границе её азиатской и европейской частей, что делает этот старинный край особенно привлекательным для иностранных инвесторов. Не последнюю роль играет и уникальная энергетика региона, его чистый и свежий, несмотря на большое число возведённых здесь предприятий, высокотехнологичных производств, воздух, мягкий климат. Благодаря всем этим факторам потребность в новостройках в этом регионе постоянно только растет.
На возведении новых кварталов специализируется немало фирм. Одна из них — Инвестиционно строительная компания «Премьера», руководитель Игорь Владимирович Илюшин. Данная компания входит в перечень надежных застройщиков Ульяновского региона. Семьям, планирующим купить квартиру в Ульяновске, стоит присмотреться к новым объектам: недвижимости в Заволжье (клубным домам ЖК «Greenпарк»), а также к жилому комплексу «Nordпарк» который находится в Ленинском районе города. Возведённые в экологически благоприятной лесопарковой зоне клубные дома Ульяновска выгодно подчеркиваются продуманной архитектурой и находятся среди развитой инфраструктуры.
Как театр начинается с гардероба, так и любое жилье начинается с придворовой территории. ИСК «Премьера» уделяет этому факту огромное значение. Годы работы на рынке жилья и детальный анализ предпочтений покупателей сформировали стратегию фирмы: создавать оптимальные для комфортной и безопасной жизни условия, чтобы собственники жилья не ограничивали жизнь стенами своей квартиры, а могли с пользой и удовольствием проводить время на улице, формируя добрососедскую дружелюбную среду. На территориях таких комплексов есть все, и игровые площадки и магазины и парковые аллеи и школы с дет садом!
Дома от компании Премьера - это целый спектр других важнейших для новосёлов преимуществ:
улучшенный интерьер холлов, подъездов и прочих мест общего пользования;
у этой компании застройщика можно купить квартиру которая соотвествует всем европейским стандартам качества;
лояльные расценки на услуги ЖКХ, благодаря энергосберегающим технологиям строительства и автономному отоплению;
огороженная территория с круглосуточным видеонаблюдением;
колоссальный выбор всевозможных планировок;
персональные парковочные места.
Этот год будет ознаменован сдачей двух жилых комплексов в разных районах города. Купить шикарную квартиру без каких либо посредников очень легко, нужно просто обратиться в компанию Премьера.
Перейти [url=http://iccpr.ru/projects/greenpark.php]купить 3 комнатную квартиру[/url]

can i buy cialis online

(lykzoc, 2018.06.24 06:47)

[url=http://canadian-pharmasy.com]buy cialis[/url]
vendita online cialis generico http://canadian-pharmasy.com

website casino online indonesia

(DanielHed, 2018.06.23 20:03)

onlinecasinosvegas aztec slots casino roulette flaw red dead redemption gambling tips aig london casino bond theme casino royal winstar casino news november 21 1904 harlem casino location of casinos in alabama palace of chance online casino complaints winstar casino people preforming casino chicago chicagobestprice.com cruise online price travel travel casino seminol secrets to slot machines casino chip code hampton beach casino seating chart

casino jackpot liabilities [url=http://casino-vulkanstavka.sanosindr7.ru/igrat-igrovie-avtomati-besplatno-na-mobilnom/258-2016-11-28.php]скачать бесплатно игровые автоматы бесплатно сейчас[/url] nevada history gambling [url=http://sanosindr14.ru/top-igrovie-avtomati-na-realnie-dengi/967-2018-08-08.php]советские игровые автоматы-баскетбол[/url] wynn casino hotel and resort [url=http://vegaswinner.sanosindr10.ru/besplatnie-igrovie-avtomati-na-mobilniy-telefon/969-2018-07-13.php]программа для создания программ онлайн игровые автоматы[/url] casino list ship [url=http://uts.sanosindr2.ru/igrovie-avtomati-obezyani/728-2018-02-11.php]рейтинг самых честных интернет казино[/url] casino more offer than [url=http://casino-vulkanstavka.sanosindr12.ru/prizovie-igrovie-avtomati-igrat-besplatno/318-2017-01-23.php]poker 888 казино[/url]

dolphin pearl casino games discursive essay gambling dover delaware slot machines kids casino night illegal gambling boston device gambling marking tracking isle of capri casino in tunica mississippi john mc cains gambling addistion twins concert in taj mahal casino g casino manchester poker timetable

contadora resort and casino [url=http://casino-verajohn.sanosindr1.ru/natalya-golubeva-mahankova-kurskaya-oblrilskiy-rayon-selo-kazino/321-2017-01-14.php]киров игровые автоматы продажа частные объявления[/url] casino fandango construction [url=http://verajohn.sanosindr13.ru/igrovie-avtomati-sokrovishe-pustini-2/969-2018-07-20.php]рулетка игровые автоматы онлайн[/url] gambling gifts for women [url=http://slotozal.sanosindr6.ru/igrat-v-igrovie-avtomati-onlayni/170-2016-08-15.php]компании титан - холдинг игровые автоматы[/url] casino de santenay poker [url=http://casino-uts.sanosindr.ru/onlayn-kazino-igrovie-avtomati-vulkan/773-2018-03-18.php]существуют ли казино в казахстане[/url] novoline online casino no deposit [url=http://casino-betchain.sanosindr.ru/olimpik-igrovie-avtomati-minsk/946-2018-07-25.php]скачать игровые автоматы на мобильный[/url]

riviera casino players club online directory and casino directory virtual group casinos bonus casino deposit no sign up free on line casino slots no download
546345465346465

Справка от отоларингологаметро Юго-Западная

(ShawnCom, 2018.06.23 18:46)

медицинская справка 046-1 в выхино Санаторно-курортная карта 076метро Горьковская медицинская справка на допуск к гостайне медицинская справка 083/у-89 купить медицинская справка для получения техосмотра освобождение о физкультурыметро Пионерская образец медицинская справка для предъявления гибдд действительная ли медицинская справка с предыдущего места работы медицинская справка форма 046 для охранников в калининском водительская медицинская справка форма 083/у-89 бланк справка медицинская в школу военно-медицинская академия санкт-петербург кафедра психиатрии санкт-петербургская педиатрическая медицинская академия на матросова Справка от педиатра Выборгский район справка медицинская гаи

бланк медицинская справка украина [url=http://spravka.spravftiziatrdom.ru/medspravka-dlya-raboti/7617-2018-02-18.php]справка севастополь медицинская[/url] медицинская справка для гаи, медицинская водительская комиссия.без м [url=http://ikno.krovspravka.ru/meditsinskaya-spravka-068-u-narkolog/10444-2018-08-16.php]медицинская справка расковой д.1[/url] медицинская справка.частое кровотечение из носа, с чем связано [url=http://kalanalizkvik.ru/meditsinskaya-spravka-forma-027-standartnim-razmerom-skachat-besplatno/266-2016-02-02.php]медицинская одежда санкт петербург купить проспект большевиков[/url] медицинская справка для гибдд с наркологом и психиатром в юао [url=http://medspravka.vzalsportsprav.ru/sanatorno-kurortnaya-karta-076metro-prospekt-slavi/6747-2017-12-03.php]медицинская справка для выезжающих за границу форма 082/у[/url] медицинская справка в гибдд на павелецкой [url=http://bolnichniilissst.ru/meditsinskaya-spravka-83u-98-prikaz/10497-2018-08-15.php]правила дорожного движения 2015 медицинская справка[/url]

военно-медицинская академия санкт-петербург - адрес медицинская справка водителя пролетарская как должна выглядеть медицинская справка в гибдд 2015 медицинская справка на оружие по форме 046-1 город московский медицинская справка для водительского удостоверения зеленоград водительская медицинская справка по оренбуржью медицинская справка 083 у стоимость водительская медицинская справка алтуфьево медицинская справка для секции ребенку медицинская академия санкт-петербурге им бехтерева официальный сайт

военно медицинская академия санкт петербург неврология [url=http://krovspravka.ru/meditsinskaya-spravka-dlya-zameni-voditelskogo-udostovereniya-otzivi/4772-2017-05-31.php]Справка от терапевта метро Автово[/url] военная медицинская академия санкт-петербург нейрохирургия [url=http://medcenter.uchebalistdom.ru/voditelskaya-meditsinskaya-spravka-v-tveri-tsena/3559-2017-02-05.php]как получить медицинская справка №831н[/url] медицинская справка для гаи в балашихе [url=http://med.analizmochasprav.ru/meditsinskaya-spravka-na-prava-v-barnaule-kupit/2616-2016-10-26.php]медицинская справка в туле[/url] военно медицинская академия санкт-петербург кафедра акушерства и гинекологии [url=http://bolnlistnadom.ru/voditelskaya-meditsinskaya-spravka-metro-aeroport/9141-2018-04-14.php]медицинская справка для водителей лобненская[/url] санкт-петербургская медицинская академия последипломного образования мапо [url=http://spravka.spravftiziatrdom.ru/meditsinskaya-spravka-v-minske/1247-2016-06-06.php]медицинская справка для гибдд на полежаевской[/url]

медицинская справка 082 н образец военно-медицинская академия санкт-петербург стоимость обучения 2015 медицинская справка формы №086 Справка из психоневрологического диспансера заказать нужна ли медицинская справка ждя прохождения техосмотра в 2012 году

львовская мягкая мебель киев

(RobertUnpaw, 2018.06.23 14:10)

интернет магазинов мебели в киеве мягкая мебель диваны https://sofimebel.kiev.ua/myagkaya-mebel-dlya-otelej/ мягкая мебель б у киев


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17

Következő »