Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Dreamspell Calendar jelentése

2008.12.13
írta: Gary M. Cook
Bevezetés

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar egy spirituális eszköz, amely csak mostanában került elő. A Maya naptárral van szoros kapcsolatban (ámbár a két naptár nem azonos). A legfontosabb hasonlóság a két naptár között a természetben előforduló energia-ciklusok felismerése. Ezek az energia-ciklusok jól ismertek az ősi Mayák előtt és az idő természetével kapcsolatos bölcsességük többségét tartalmazza a naptárjuk. Az ősi Mayák értették az idő ciklusokon keresztüli létezését. Tanulmányozták és feltérképezték a Föld Anya, a Hold, a Nap, a Fiastyúk, a Galaxis és az Univerzum ciklusait. E ciklusokról Ők tanítottak a legtöbbet nekünk.

 

Elkészítettem ezt a dokumentumot. Erősen belém ivódott ez a tudás az 1995-ös évi tavaszi napéjegyenlőség óta. Igényem nem az egész tudásra vonatkozik, csak az, hogy a nézőpontom "korrekt" legyen. Az a véleményem, hogy bármely kérdéssel kapcsolatban egy válasz vagy nézőpont nagyon korlátozott. Mindannyiunkat korlátoznak a hiedelmeink. A figyelmeztetésem vagy szándékom ezen információ bemutatásával az, hogy megkérdőjelezhesd a saját hiedelmeidet. É nem akarom azt, hogy kényelmetlenül érezd magad vagy gyötrődj. Azt szeretném, ha teljes mértékben szeretettel fordulnál magad felé. A Teremtő mindannyiunkat unikumnak, egyedi perspektívákkal alkotott meg.

 

 

 


Az egyiptomi, a Julianus, a Gergely, a Maya és a Dreamspell naptár általános bemutatása

 

 

 

Közel 6000 évvel ezelőtt, az ősi egyiptomiak kifejlesztettek egy naptárt, amely 12 harmincnapos hónapot tartalmazott plusz az ünneplés 5 napját. Július 27-én kezdődött ez az ötnapos ünnepség Osiris, Horus, Seth, Isis és Nephtys születésének tiszteletére. Augusztus elsején kezdődött az újév. Az ősi időkben az év kezdetét a Sirius és a Nap azonos helyen történő felkelése jelezte.

 

I.e. 46-ban, Julius Caesar megkérte Sosigenes asztrológust, hogy egy egységes naptárt fejlesszen ki, hogy minden általa ellenőrzött területen azonos naptárt használjanak. Sosigenes felállította a Julianus naptárt, mely 365 napból állt és minden negyedik évben volt egy extra "szökőnap". Ez az ő azon megfigyelésén alapult, hogy egy év 365 nap és hat óra hosszú. A Julianus naptár 12 egyenlőtlen hónapra osztott, amely nem túl jól illeszkedett a hold-ciklushoz, de ezt - mint nem fontos körülményt - nem vették figyelembe. Augustus cézár megváltoztatta a hatodik hónap nevét augusztusra és elvett egy napot a februárból és hozzáadta augusztushoz, amely így 31 napos lett. Azt akarta, hogy augusztus ugyanolyan hosszú legyen, mint a július, amely a nevét Julius cézártól kapta.

 

Ahogy az idő telt, és az asztrológusok megfigyelték, lemérve az időt egyik tavaszi napéjegyenlőségtől a másikig, hogy az év kissé rövidebb, mint 365 nap és 6 óra. 1990-ben, a szoláris évet 365 nap, 5 óra és 45,5 percre kalkulálták. A keresztény egyházban, a Húsvét ünnepe a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő első vasárnapon ünnepelték. A Julianus naptárban lévő csekély hiba eredményeként a Húsvét napja csúszott.

 

I.sz. 1582-ben, Gergely pápa tizenharmadszor változtatta meg a Julianus naptárt. Kihirdette, hogy október 4. utáni nap 1582-ben október 15-e lesz, ezzel "kidobva" 10 napot a naptárból. Változtatott a naptáron továbbá úgy, hogy a századfordulóra eső szökőéveket elhagyták, kivéve a 400-zal oszthatóakat. Ez a naptár vált Gergely naptárként ismertté.

 

Ma a világon a Gergely naptár dominál. Ez a naptár 12 változó beosztású hónapból áll és nincs látható kapcsolata egyetlen természetesen előforduló ciklussal sem. Ezt ha szándékosan alkalmazzák, akkor elszakítják azokat, akik használják a Természettel való kapcsolatuktól. Sajnálatos módon az emberek nagy többsége a Földön ma nagyon szorosan kötődik ehhez a naptárhoz. Minden törvény és pénzügyi tranzakció ehhez a naptárhoz kötődik.

 

A mayák naptárjukat sokkal korábban fejlesztették ki, mint ahogy a Julianus vagy Gergely naptár létezett. A maya naptár a természetesen előforduló energia-ciklusokon alapul és szoros kapcsolatban áll a Föld Anyával, a Nappal és a Fiastyúkkal. Mert a mayák tisztelték a Föld Anyát és az energia-ciklusokat, amelyeket itt bemutatunk, kapcsolatban álltak e ciklusokkal. Rendelkeztek azokkal az információkkal, amelyek a "modern emberek" számára nem hozzáférhetők, mert a "modern embereket" extrém módon korlátozzák hiedelem-rendszereik.

 

A mayák tudtak sok olyan ciklusról, amely a Földön előfordul. Felismerték az energia 13-napos ciklusát, amely a galaktikus forrásokból származik. Ismerték a 20-napos energia-ciklust, amely a Napból származik. Tanulmányozva a ciklusokat és egymással lévő összefüggéseiket, a mayák a földi élet egy olyan megismeréséhez jutottak, amely messze működőképesebb, mint a mi "modern" hiedelmünk. Szerencsére ez a tudás elérhetővé vált számunkra, hogy közreműködjön a mi "természeti harmóniához való visszatérésünkben".

 

A maya naptár működése túl van azon, amit mi egy naptárról gondolunk. Ez nem csupán egy módszer a hét egy napjának vagy egy barátunk születésnapjáig hátralévő idő hosszának a megtalálására. Nagyon gondosan megalkotott térképe ez a Természetes Idő ciklusainak, a ciklusokon belüli ciklusoknak. A maya naptár sokszintű. A naptár bázisszintén, ez a napi ciklusokat térképezi fel, magasabb szinteken az idő nagyobb blokkjait. A legmagasabb szinten a 26.000 éves Nagy Évet (a Nagy Ciklust) tartalmazza, a naprendszerünk Alcyone, a Fiastyúk központi napja körüli keringését.

 

A Dreamspell Calendar formálisan együttműködik a maya naptár alsóbb szintű bölcsességének nagy eljárásával, amelyet a Gergely naptárhoz hozzászokottak számára is könnyű megérteni. Ez is napi kalendárium és hordozza tudatosságunk számára a napi energia-ciklusokat. Úgy tekintem a Dreamspell Calendar-t, mint ami a Gergely naptár mesterséges idejéből segít átmenni ismételten a Természetes Idő rezgésébe és a napi energia ciklusokba.

Pacal Votan egy ősi maya király, aki i.sz. 631-től 683-ig inkarnálódott a Földön. Ő alapította Palenque-t, a maya várost Mexikóban. Pacal sírboltja> Palenque-ben, a Felajánlások Templomában található. Pacal nagyon magas szinten felszabult lény és földi élete során a mayák virágkorukat élték. Pacal hátrahagyott egy próféciát, amit mint Telektonon-t ismerünk.

 

A késői 1980-as években, José Argüelles tejesen megértette a Telektonon proféciát. Csodálatos módon egy ősi maya szöveget kapott egy embertől Kubában, amit kezdetben nem gondolt nagyon fontosnak. Miután lefordította, felismerte, hogy ez Pacal Votan Telektonon próféciája. A Telektonon 1987-től 2013-ig tartó periódusról szól. A Dreamspell Calendar a prófécia megértésének eredményeként került kifejlesztésre. Ez az emberiség számára magában foglalja a maya energia ciklusokon és a 13 Holdon alapuló naptárt. José Pacaltól további információkat kapott telepatikus úton és intuícióként. José és felesége, Lloydine életüket a Telektonon prófécia tudománya elterjesztésének szentelték.

 

 

 


Hunab K'u és a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugár

 

 

 

 

 

A mayák a Teremtőt úgy nevezték, hogy Hunab K'u. Azt tanítják nekünk, hogy Hunab K'u kiküldött egy energia fénysugarat véges-végig az univerzumon. Ez a sugár teremt az Univerzum Nagy Központi Napjánál és a csillagok szállítják az univerzumon keresztül. Egy a mi Napunk sok célja közül az, hogy a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat sugározza közülünk mindegyikünknek. Úgy látom, hogy a fénysugár az univerzum Nagy Központi Napjából a mi galaxisunk központi napjához utazik, keresztül az Alcyone-n (a Fiastyúk központi napján), a mi Napunkhoz, és hozzánk. A fénysugár mindent szinkronizáltan fenntart, mint ahogy a Teremtő eltervezte a fellépő akaratként felbukkanó nagy fejlődési eseményt. A jelenlegi időszakban nagyon fontos a Nappal való kapcsolat, mert ez nagyban fogja segíteni a mi részvételünket az Égi Tervben.

 

Szíved a te Égi kapcsolatod Hunab K'u-val, a Forrással, Istennel, Allahhal, vagy bárhogy is nevezd a Teremtőt, az Egyet, ami Minden. Amikor tested készült erre az életre, szívedbe minden információ általánosan bekódolásra került, aminek használatára szükséged lenne életküldetésed teljesítéséhez. Hallgasd a szívedet. Hallgasd a Napot. Hallgasd a Holdat. Hallgasd a Földet. Hallgasd a Csillagokat.

 

 

 


Tisztelet a természetes ciklusoknak,
visszatérés a harmóniához a Föld Anyával és Mindenhez, Ami Van

 

 

 

 

 

Biztos, hogy az emberiség kárt okozott a Föld Anyának a környezetszennyezéssel, az erdőírással, és a túlnépesedéssel. Ezekben nyilvánul meg az, hogy az emberiség elvesztette kapcsolatát a Föld Anyával. Ahogy egyre távolabb sodródtunk a Természethez közeli élettől, elfelejtettük a tudást és a tőle kapott sok áldásért a köszönetet. Meddig élhetünk az ő szép atmoszférája nélkül, amit mi gondolkodás nélkül belélegzünk? A tiszta víz nélkül, egyikünk sem lenne sokáig. A Nap fénye nélkül, nagyon fáznánk és sötétség venne körül minket. Mi teljesen csak a valóság fizikai aspektusaira fókuszálunk, megfeledkezve a minket körülvevő, mindenben és minden létezőben megtestesülő Nagy Szellemről. A mi szintünk és szeparációs érzésünk táplálja kapcsolatvesztésünket a Természettel.

 

Minden létező összekapcsolódik egymással. Amikor tanulmányozzuk kapcsolatunkat a "Mindennel, Ami Van", akkor visszatérünk a tiszteletteljes élethez. Tisztelettel felismertem, hogy minden amit teszel, amit gondolsz és amit érzel a teljes univerzumra hat. Ez nem azt jelenti, hogy mindig azonnal nyilvánvaló, hogy mi a hatás. De amikor teljesen ráébredsz arra, hogy mindenki és minden a részed és te a részük vagy, másképp, tisztelettel fogsz foglalkozni velük.

 

Nagyon fontos tisztelni a természetes enercia ciklusokat. A maya naptár és a Dreamspell Calendar egy jelentős hatása, hogy tiszteletteljesebbé válj. Hiszek abban, hogy a mayák előre látták, hogy mi fog történni a Földön a jelenlegi időszakban és ránk hagyták naptárjukat, hogy segítsenek nekünk visszatérni a tisztelethez. A mi valóságunk az Idő, a Tér és a Szellem. A mayák tudása hatalmas kinyilatkoztatás számunkra a "Minden, Ami Van"-nal való teljes és kölcsönös viszonyról. Újraépíthetjük kapcsolatunkat a Természettel visszatérve az élet tiszteletével.

 


A Nap 20 napos energia ciklusa

 

 

 

Kép

 

 

A Dreamspell Calendar 20 törzse (szoláris ciklusa)

 

 

 
1. Sárkány 2. Szél 3. Éjszaka 4. Mag 5. Kígyó 6. Világösszekötő
7. Kéz 8. Csillag 9. Hold 10. Kutya 11. Majom 12. Ember 13. Égenjáró
14. Varázsló 15. Sas 16. Harcos 17. Föld 18. Tükör 19. Vihar 20. Nap

  

 


A fenti ábra címe "A Dreamspell Calendar 20 törzse (Szoláris Ciklusa)" Ez az ábra mutatja a Dreamspell Calendar jelképeit. Minden jelkép alatt van egy szám, angol név, alatta a maya név. Ez a 20 jelkép közvetlenül megfelel azoknak a jelképeknek, amiket az ősi mayák használtak a Nap energia ciklusának a tiszteletére.

 

A maya tudomány azt tanítja nekünk, hogy minden egyes nap egy Energia, amely a Napból jön hozzánk. Ezek az energiák cirkulálnak mind a 20 napon keresztül. Ennek az energia ciklusnak hála, szinkronicitással vagyunk megáldva. Bepillantást nyerünk a valóságba, amit a szoláris energia ciklushoz kapcsolódásunk előtt elvesztettünk. A ciklus minden napja egyszerűen a kapcsolódás által megajándékoz minket. Úgy fogjátok érezni, hogy amikor elkezdtek rezonálni a Nappal, a 20 energia egyike jellemzövé és karakterisztikussá válik. Például, az Éjszaka (AKBAL) egy olyan energia, amelyik támogatja az intuíciót és a bőséget. A Sas (MEN) egy olyan energia, amelyik hozzájárul a kreativitáshoz és a látáshoz. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetsz kreatív, amikor nem a Sas napja van, de könnyebb lesz és sokkal zavartalanabb ezeken a napokon.
A 13 napos Galaktikus Energia Ciklus

 

A Dreamspell
Calendar 13 Tónusa (galaktikus ciklusa)

 

 

 

Kép

 

 
1. mágneses; 2. lunáris; 3. elektromos; 4. önlétező; 5. felhang;
6. ritmikus; 7. rezonáló; 8. galaktikus; 9. szoláris; 10. planetáris;
11. spektrális; 12. kristály; 13. kozmikus

  

 


Itt található egy másik ábra, amelynek a címe "A Dreamspell Calendar 13 tónusa (galaktikus ciklusa). Ez az ábra mutatja a maya számokat, amelyek a galaktikus energia ciklusnak felelnek meg. Minden maya szám alatt van egy mi jelölésünk szerinti szám és egy kulcsszó, ami hozzá társul. Ezek a maya számok olyanok, mint amit az ősi mayák használtak a galaktikus energia ciklus napjainak meghatározására.

 

A maya számrendszer nagyon egyszerű. A pont jelenti az egyet, a vonal jelenti az ötöt. Csak össze kell adnunk a pontokat és a vonalakat, hogy a számot meghatározzuk. A 13 tónus ábráján láthatjátok a maya számokat egytől 13-ig. A maya számrendszer 20-as bázist használ, a mi tízes rendszerünk helyett. Minden egyes szám az ábrán egy számjegy a mayáknál.

 

Egyszerűen a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus különböző energiákat eredményez az egyes napok számára. A galaktikus ciklusban 13 különböző energia van. A ciklus tizenharmadik energiája után kezdődik elölről és a következő nap ismét az egy. A galaktikus energiák különböznek a szoláris energiáktól. Minden egyes galaktikus energia saját jellemzővel és karakterrel rendelkezik. Például a 11. nap, a Spektrális, támogatja az elengedést és a szabadságot. A 6. nap, a Ritmikus, egy olyan nap, ami jó az egyensúlyozás és szervezés számára.

 


A négy napos Föld energia ciklus, a négy irány és elem
 

 

 

Kép

 
A négy napos Föld energia ciklusnap szín irány elem
1. piros kelet föld
2. fehér észak levegő
3. kék nyugat víz
4. sárga dél tűz

  

 


A fenti ábra címe "A négy napos Föld energia ciklus". Négy napot mutat, amelyik a Föld energia ciklusból áll. Az amerikai őslakók megtanítottak minket tisztelni a négy irányt. Ez az energia ciklus sorba állítja ezeket a tanításokat. A Dreamspell Calendar tiszteli ezt az energiát és megmutatja nekünk, hogy hogyan néznek ki ezek naponta. Minden napnak van egy színe, amely társul egy iránnyal és egy elemmel.

 

Ez a négy napos ciklus nagyon szorosan csatlakozik a 20 napos ciklushoz. Amikor elgondolkoztok a 4 és a 20 matematikáján, a huszat egyenletesen felosztva a néggyel. Ebből adódóan, a négy napos ciklusból nyert szín mindig ugyanahhoz a 20 napos ciklusból származó naphoz kapcsolódik. Például, a Vihar (CAUAC) mindig kék. A Csillag (LAMAT) mindig sárga. A 20 napos cikluson belül a négynapos Föld energia ciklusnak 5 ciklusa van. Minden alkalommal, amikor a 20 napos ciklus újrakezdődik, a négy napos ciklus is újrakezdődik.

 

Az első nap piros. Ehhez társul a keleti irány és a föld elem. Ez a négy napos ciklus kezdete, és ez az energia jó a dolgok kezdésére.

 

A második nap fehér. Ehhez társul az északi irány és a levegő vagy a szél eleme. Ez a nap egy a növekedésből és gyakran lehet a növekvő fáradozás, szenvedés.

 

A harmadik nap kék. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia (egy jó energia követi a növekedést).

 

A negyedik nap sárga. Ez a déli irány és a tűz elem. A sárga napok általában nagyon kellemesek és a befejezés érzetével járnak.

 

 

 


A Galaktikus Szignatúra
 

 

 

A Galaktikus Szignatúra a négy napos, a 13 napos és a 20 napos ciklusok kombinációja. Három szóval reprezentálható. Az első szó a négynapos Föld energia ciklus színe. A második szó a 13 napos galaktikus ciklushoz társuló név. A harmadik szó a 20 napos szoláris energia ciklus jelképének neve.

 

Például:

 

Kék Mágneses Éjszaka - a négy napos ciklus 3. napja, a 13 napos ciklus első napja és a 20 napos ciklus 3. napja.

 

Piros Spektrális Égenjáró - a négy napos ciklus első napja, a 13 napos ciklus 11. napja, a 20. napos ciklus 13. napja.

 

Jó dolog tudni a saját személyes Galaktikus Szignatúránkat. A Dreanspell Calendar programjában könnyen megtalálható a születésnapod galaktikus szignatúrája (amely eltér az ősi számítástól - a Fogadós megjegyzése). További információért nézd meg a program használatát.
A 28 nap, a lunáris energia 13 Hold-hónap ciklusa

 

Ez egy másik energia ciklus, amelyik számunkra a Holdból érkezik. Ez a ciklus 28 napos és 13 teljes ciklus ad ki minden egyes évet. Amikor a 28-at megtizenháromszorozod, az eredmény 364. A Föld 365 nap alatt kerüli meg a Napot, ezért egy extra nap követi a 13. Hold hónapot, neve "Az Időn kívüli nap". Ez a nap a meditáció, a relaxálás és a következő év szemlélésének az ideje.

 

A 13 Hold-hónap neve megfelel a 13 napos galaktikus ciklus nevével (nézd meg a 13 galaktikus ciklust). Minden egyes cikluson belül a napok 1-től 28-ig számozódnak. Például, az Elektromos 14 nap a harmadik holdhónap (elektromos) 14. napja.

 

Amikor a tudósok megmérték a hold ciklusát, felismerték azt a tényt, hogy a hold egy teljes ciklusának lineáris ideje 29.53059 napot tesz ki a mi megfigyelésünk szerint. Vagyis, a Hold 27.33 nap alatt kerüli meg a Földet, de a Föld is mozog a Nap körül, így összeadva a két mozgást az eredmény 29.53 nap. Ha átrágod magad a számításokon, akkor ez azt eredményezi, hogy körül-belül 12.368 megfigyelt lunáris ciklus esik egy 365.25 napos évre, de a Hold 13.36-szor kerüli meg a Földet évente.

 

 

 


A Dreamspell Calendar napi állítása
 

 

 

 

 

A Dreamspell Calendar minden egyes nap számára napi állítást fogalmaz meg. Ez segít az energia ciklusokhoz hangolódni, a napi állítást ezért naponta kellene olvasni. A napi állítás kombinálja a kulcsszavakat, amelyek az energia ciklusokhoz kapcsolódnak és egyesítik egymással az energiákat egy olvasható formulába öntve. Gyakran az állítás egzakt megértése teljes mértékben nem lehetséges az intellektuális szinten. Akárhogyan is, fontos a mindennapi olvasása, még akkor is, ha nem tisztán érthető számodra. Úgy gondolom, ahogy munkálkodsz a naptárral, úgy fogod egyre jobban megéretni a napi állítást.
A nap állításának (leírásának) létrehozása

 

Ha rendelkezel a Dreamspell Calendar szoftverével, ez megadja számodra egy nap leírását, értelmezését.

 

Ingyenes, angolnyelvű Dreamspell Calendar (egy nap tónusának értelmezés nélküli meghatározásához használhatod az eredeti Maya naptár on-line számítását is, amely szintén egy törzset ad a megadott naphoz, de a kettő nem egyezik meg. Az okokat lásd később. - a Fogadós kiegészítése)

 


A 260 napos Tzolk'in ciklus -
a szent maya Tzolk'in

 

 

 

 

Kép

 

 

 

Kép

 

 A Tzolk'in a maya naptár első szintje. 260 nap hosszú. Ez reprezentálja a 20 napos szoláris ciklus és a 13 napos galaktikus ciklus kölcsönhatását. Minden nap, energia sok forrásból van jelen a Földön, de a szoláris energia és a galaktikus energia nagyon fontos minden egyes nap energiájának a megértéséhez. A Tzolk'in ciklus megértése, a szoláris energia és a galaktikus energia gondolatának kombinálása és kölcsönhatása egymással. Ha mi összeszorozzuk a 20-at és a 13-at, 260-at kapunk. 260 kombinációja van a szoláris és a galaktikus energiáknak.

 

A Tzolk'in ábra (fent) illusztrálja a Tzolk'in ciklust. A 20 napos szoláris ciklust a baloldali oszlop reprezentálja. A szoláris ciklus a Sárkánnyal kezdődik fent és a Nappal végződik lent. A 13 oszlop mindegyike egy 20 napos ciklust reprezentál. A 260 négyzet mindegyikében van egy sorszám, amelyik reprezentálja a 13 napos galaktikus ciklus számát 1-től 13-ig. Ha megnézzük az első oszlopot fentről lefelé, akkor a számok eggyel kezdődnek és növekednek 13-ig. Aztán a számok újra kezdődnek.

 

A Tzolk'in Kin napjai (alatta) illusztrálják a Tzolk'in ciklus folyamatát. A Kin napok ábrája nagyon egyszerű a Tzolk'in ábrához képest. Micsoda különbség van az egyes négyzetekben lévő számok között. A Kin napok ábrája minden egyes négyzetben a teljes 260 napból mutatja a sorszámot, amelyik alapvetően a Tzolk'in ciklus 260 napjának a számlálása.

 

Minden egyes Kin nap megfelel egy specifikus Galaktikus Szignatúrának. Például az én Galaktikus Szignaturám a Kék Mágneses Éjszaka és az én Kin számom a 183. Most ha te megtalálod a Kin napok ábráján a 183-as számot, megjegyezheted, hogy ez a 10. oszlopban és a harmadik sorban található. A 3. sor mind a Tzolk'in és a Kin nap ábráján az Éjszaka. Minden Kin nap, amelyik a 3. sorban van az Éjszaka (3) a 20 napos szoláris ciklusban. Most, nézzük meg a Tzolk'in ábra 10. sorát és harmadik oszlopát. Ez a négyzet az 1, amelyik a Mágneses nevet jelenti a 13 napos ciklusban (megfelelően a 13 tónus fentebbi neveinek). A négy napos Föld ciklus óta szinkronizált a 20 napos ciklussal, az Éjszaka mindig kék. Így láthatjuk a közvetlen összefüggést a 183-as Kin nap és a Kék Mágneses Éjszaka között.

 

 

 


Galaktikus Activáló Portál napok
 

 

 

 

 

Valószínűleg már észrevehetted, hogy néhány négyzet a Tzolk'in ábrán fekete háttérrel, fehér szám. Ezek a négyzetek felelnek meg a Galaktikus Aktiváló Portál napok elnevezésének. Mint ahogy az ősi mayák tanulmányozták a Föld energia ciklusait, néhány napon megfigyelték, hogy ezek nyitottak, ablakok, vagy portálok, amelyeken az energiák a dimenziók között áramolnak. Ezeken a napokon, a nap állításához hozzáadtunk egy sort: "Én egy galaktikus aktiváló portál vagyok ... lépj be". Portál napokon, kimondva ezeket a szavakat, kéred a Teremtőt, Hunab K'u-t, hagyja ezeket a speciális aktiváló energiákat keresztül folyni rajtad és belépni a Föld síkjába, hogy a Föld Anya megkaphassa őket. Ezeknek az energiáknak a csatornájává válva létezésünket megnyitó hatással aktiválódik. Leggyakrabban a portálok egy napra nyílnak meg. De, az 50-51, 210-211és a 260- 1 Kin napokon a portál két napra nyílik meg. A 106-115. és 146-155. Kin napokon a portál tíz napra nyílik meg. Amikor kapcsolódsz ezekhez a portálokhoz, akkor megjegyezhetjük, hogy az életed teljesen különböző a portál-nyitás alatt.

 

A minta, amit a Galaktikus Portál Napok formálnak érdekes. Sokan egy csavarvonalat látnak benne, amely nagyon egyszerűen az emberi DNS dupla csavarvonalát adja. Másik perspektíva, hogy azt ábrázolja, ahogy a Tzolk'in Ciklusok egymásba kapcsolódnak. A minta, ahogy itt megformálódott megtalálható a csörgőkígyó bőrén. A csörgőkígyó az ősi mayák és más kultúrák, ahol ezek a kígyók élnek, nagy tiszteletnek örvend.
Mag napok

 

A Mag napok megfelelnek annak a 20 napos szoláris ciklusnak, amelyik a Tzolk'in ciklus közepén található. Ez az időtartam a 121-től a 140-ik Kin napig tart. Ez a periódus is úgy tekinthető, mint egy portál, de különbözik a galaktikus aktiváló portáloktól. A Mag napok alatt a létezésünk magja munkálódik és emelkedik. A maya energiák a Maya csillagból, a Fiastyúk csillagkép 3. csillagából, dolgoznak velünk, mint egyénekkel ahogy segédkeznek nekünk, úgy segítenek a Föld Anyának is.
A Haab, a 365 napos ciklus

 

A Haab a maya naptár második szintje. Ez 365 nap hosszú és megfelel a Föld Nap körüli keringésének. Ez 18 db 20 napos hónapnak, és egy db 5 napos hónapnak felel meg. Minden hónap maya neve megfelel a 20 szoláris ciklus egyikének. Megjegyzendő, hogy a 20 napos szoláris ciklus nem szükségszerűen indul a ciklus elején. A Szoláris ciklus azon napja található az elején, ahol a tavaszi napéjegyenlőség van.

 

Merida közelében (Yucatan, Mexico), található egy speciális maya templom, amit Dzbilchaltun-nak hívnak. Ez a templom nagyon speciális helyszínen található. Amikor a Nap a tavaszi napéjegyenlőség napján felkel, a Nap fénye keresztül világít Dzbilchaltun-on és átmegy a nyitott templomon. Körül-belül ezer yardra a templomtól nyugatra van egy kőoszlop. Csak a tavaszi napéjegyenlőség napján a felkelő nap fénye pontosan megvilágítja a kőoszlop közepét. E templom használatával, az ősi mayák pontosan meghatározhatták a tavaszi napéjegyenlőséget. Másik érdekes jelenség ezzel a templommal kapcsolatban, hogy a tavaszi napéjegyenlőséget követő első telihold pontosan azon a helyen kel fel, mint a Nap a tavaszi napéjegyenlőségkor. Egy érdekes megjegyzés itt az, hogy a keresztény egyház a Húsvét ünnepét a tavaszi napéjegyenlőség utáni első teliholdat követő vasárnapon tartja.

 


A 26.000 éves Nagy Ciklus, a Fiastyúk, és a Photon öv

 

Kép

a Fiastyúk csillagkép, ahogy a Földről látszik

 

 

 

 

A mayák ismerték a Fiastyúk csillagképpel való szoros kapcsolatot és naprendszerünknek a Fiastyúk központi napja, az Alcyone körüli keringési pályáját. A Fiastyúkot úgy is ismerik, mint a Hét Növér. A mi előnyös pontunkból, a Fiastyúkot, mint 7 csillagot látjuk. Aktuálisan 8 csillagból épül fel a Fiastyúk és a mi Napunk a Fiastyúk csillagkép 8. csillaga. A teljes csillagkép, beleértve a mi teljes naprendszerünket, egy óriási spirált formál a Tejút galaxisában. Körül-belül 26.000 év szükséges a mi Napunknak az Alcyone körüli utazáshoz. A mayák erre hivatkoznak, mint Nagy Ciklusra. (1.)

 

Itt található a fény egy öve, ahogy Alcyone-n keresztül kiterjed a spirálba. Ahogy a mi Napunk halad az Alcyone körül, ki és belép ebbe Photon övbe. Napunk keresztül halad a Photon övön megközelítőleg 2000 év alatt és a övön kívül 11.000 évig. A teljes ciklus felépítése: a naprendszerünk belép a Photon övbe (2000 év), kilép a Galaktikus Éjszakába (11.000 év), és ismét be (2000 év), és ismét ki (11.000 év).

 

A Nap kering az Alcyone körül és a Föld kerint a Nap körül. E tény eredményeképpen, a Föld még a Nap kapcsolatba kerülése előtt kapcsolatba kerül Photon övvel. Amint a Nap megközelíti a Photon övet, a Föld ki és belép a Photon övbe mindaddig, amíg a Föld keringési pályája teljes mértékben belülre nem kerül. A tavaszi napéjegyenlőségkor, a Föld a legközelebb volt a Photon övhöz. Körül-belül az 1987-es tavaszi napéjegyenlőségkor, 11.000 éves Galaktikus éjszaka után, a Föld ismét belépett a Photon övbe, megkezdődött a Nagy Ciklus befejezése. A Föld keringési pályája miatt a Föld a Photon övben egy hétig tartózkodott 1987-ben. Minden évben, a Nap egyre közelebb került a Photon övhöz. 1988-ban a Föld a Photon övben tartózkodott 3 hétig. 1996-ban a Föld a Photon övben volt megközelítőleg január 18-tól május 23-ig. Minden évben, az idő hossza növekedni fog 2012-es esztendő téli napfordulójáig, amikor a Föld teljes keringési pályája a Photon övben lesz, és ezzel a Nagy Ciklus véget ér. És ez az a dátum, amikor a mayák naptára is végződik. (2.)

 

Amint a Nagy Ciklus befejeződik, valami érdekes fog történni a Fiastyúk csillagképben. A Maya csillag a Fiastyúk csillagkép 3. csillaga. A Maya csillag 2000 év alatt halad át a Photon övön és nagyjából 1.200 évig van kívül. Az ő Alcyone körüli keringési pályája rövidebb, mivel közelebb van az Alcyone-hoz. A mi Napunk a Photon övbe lépett 1998-ban és teljessé válik jelenléte az övben 2002-re. Amint a Napunk elhagyja a Galaktikus éjszakát és belép a övbe, a Maya csillag már belépett a Photon övbe. Ez a két csillag szinkronizált lesz ebben az időszakban. És ahogy a Maya csillag visszatér a Photon övbe, a Fény Maya Lényei visszatérnek a Földre segíteni nekünk, amint a Nagy Ciklus befejeződik. Nagy Események bekövetkezése készülődik és az Ősi Bölcsesség visszatér a Földre. Tudd, hogy ti mindannyian kiválasztottak vagytok a földi ittlétre ebben az időben, hogy megtapasztaljátok mi fog történni.

 

 

 


Vita a ciklusok csoportosítása körül
 

 

 

 

 

Először is, a Dreamspell Calendar és a Maya Naptár nem teljesen ugyanaz. Mindkettő a Tzolk'in-on, a Szoláris és Galaktikus energiák kölcsönhatásának 260 napos ciklusán alapul. A 20 napos energia ciklusa mi Napunkból, a 13 napos energia ciklus a Galaktikus Centrumból származik. Ezeknek az energiáknak a 260 kombinációja létezik. Mindkét rendszer a 260 napos cikluson alapul.

 

A maya naptár sokkal előbb készült, mint a Julianus és a Gergely naptár. A Julianus naptár szökőév koncepciója óta nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy a maya naptár megragadja ezt a koncepciót, hiszen a ciklusok nem telnének szökőnaptól szökőnapig, amely nem létezik abban a térben és a lineáris időben.

 

A maya naptár 52 éves ciklusokhoz orientálódik. Amíg a föld 52-szer kerüli meg a Napot, 73 Tzolk'in ciklus (260 nap) telik el. 52 év után, a mayák elismernek 13 speciális napot a következő 52 éves ciklus kezdete előtt. Ez azzal függ össze, hogy minden év tartalmaz 1/4 napot, ahogy a Gergely naptár szökő napot használ a korrekcióhoz. A maya naptárban az 52 évenkénti 13 speciális nap biztosítja a naptár évszakoknak történő megfelelését.

 

1995. decemberében nagyon hálás voltam a naptár megvitatása miatt Hunbatz Men-nek, Merida-ból (Yucatan, Mexico). Hunbatz maya Sámán és Nap(tár)őr, akit ősei tanítottak a maya naptárra. Elmondta, hogy José Argüelles, aki megteremtette a Dreamspell Calendar-t számunkra, nem értett egyet a 'hosszúszámolással'. (3.) A hosszúszámolás a ciklusok és a napok számolása, ahogy a bennszülött mayák értelmezték létrejöttük óta a naptárjukat, generációról generációra. Azóta tudom, hogy a maya napőrök nem használnak szökőnapot. Ezáltal, Hunbatz-cal összefüggésben, a Dreamspell Calendarhoz nem egy, hanem 97 napot kell számítani a kalkulációmban. Elmondta még nekem, hogy a 260 napos ciklusú Tzolk'in a 365 napos Haab ciklus nélkül inkorrekt. (A Tzolk'in és a Haab köcsönhatása az 52 éves cikluson alapul.)

 

José Argüelles és a Dreamspell Calendar támogatásával ezt el kell mondanom. José felismerte azt a nagy erőt, amellyel a Természetes Időtől és az energia ciklusok tiszteletétől a Gergely naptár elmozdított minket. Ez nagyon determinálóan hat Föld Anyánkra, mert az emberiség egyre távolabb és távolabb került a Természettől, a szerepünktől, amely szerint mi emberek a Föld Anya őrei vagyunk. Úgy érzem, hogy kihagyva a Dreamspell Calendarból a szökőnapot, ez jó szolgálatot tehet abban, hogy emlékeztessen minket a Gergely naptár meghatározó alapjára. Megértettem amit José érez, hogy február 29-e a Gergely naptár meghatározó manifesztációja és bárhogyan is ez nem létezik a Természetes Időben.

 

1996. február 29-én felkelt a nap, de a Dreamspell energia ciklusok nem jutottak előbbre. Személyesen nekem, ez egy nagyon szokatlan nap volt és éreztem egy más napokhoz nem hasonlítható energiát. Éreztem ennek az energiának a megvilágításában a Dreamspell calendar energia ciklusait, ez egy energia, amely a Föld Anya tiszteletéhez való visszatérésre ösztönöz minket és az egyesített emberiséghez való visszatéréshez.

 

Következésképpen, érzem, nagyon fontos annak tudása, hogy a 20 napos ciklus és a 13 napos ciklus valóság. Úgy látom ezeket az energiákat, mint energiahullámokat, jelen vannak minden nap. Mit mondhatunk erről itt, ezeknek a hullámoknak a viszonyáról. Biztos, hogy az lenne a legjobb, ha mi mind a kettővel azonos frekvencián és a hullám azonos szakaszán lennénk. A hullámok azonos frekvenciáján, a 20 naposon és a 13 naposon. Analógiaként a zenére gondolhatunk, mondjuk két különböző hangszeren játszuk ugyanazt a hangjegyet. Mindegyik hangszer egy hullámot kelt azonos frekvencián. Habár nem a hullám azonos szakaszán vagyunk, mi még ugyanazt a hangjegyet és a két hullám által megvilágított energiát halljuk. Számomra sokkal fontosabb a jó frekvencián lét.

 

Amikor megtaláltam a saját Galaktikus Szignatúrámat, ami a Kék Mágneses Éjszaka, nagyon erősen rezonáltam. Ültem és sírtam az örömteli emlékezéstől. Kidolgoztam kétféle kalkulációt, kihagyva a szökőnapot és meghagyva azt. Csak egyetlen módon kött ki a, hogy a születésem napja a Kék Mágneses Éjszaka, amikor kihagytam a szökőnapot a számításból. Érzem a portálokat a Dreamspell Calendar által kimutatott porál napokon. Hálával tölt el ez a rezonancia bensőmből, jobban, mint más 20 napos és 13 napos poícióban lévő hullámoknál.

 

 

 


Visszatérés az Ősi Időkhöz és Föld Anya helyreállítása
 

 

 

 

 

Az Idő nem lineáris. Az Időről való gondolkodás arra tanított minket, hogy csak halad előre, egyik ponttól a másikig. Úgy gondolom, hogy sokkal pontosabb, ha az Időre, mint spirálra, mint ciklusokra gondolunk. Az ősi időben, a mi Föld Anyánk ősi és minden életformája harmóniában és tiszteletben élt. Lehetséges meggyógyítani a Földet és visszaállítani az ősi állapotát, ha egyesítjük az Ősi Időket a jelennel. Ezt megvalósítva, először is fel kell szabadítani magunkat a lineáris Idő hitének korlátjától. A maya naptár és a Dreamspell Calendar nagyban segíthet nekünk abban, hogy jobban megértsük az Időt. Ez az a valami, amit meg kell tapasztalnunk. Nehéz ezt szavakba önteni, mert a nyelvünk az Idő természetének kifejezését időszakokba zárja.

 

Mi alkotjuk meg a saját valóságunkat. Bármely okból vagy célból, de az emberiség öntudat-tömege magáévá tette a lineáris időt és egy nagyon korlátozott valóság kialakítását. Amint egyikünk kiemelkedik az öntudat-ömegből, segít változni az egésznek. Szeresd és légy hálás Föld Anyánknak. Fogadd a Napból a Galaktikus Szinkronizációs Fénysugarat. Énekeld a lelked dalát. Hallgass a szívedre.

 

Kiadó:
Tzolkin Corporation

 

Insights About The Dreamspell Calendar
Copyright © 1996 by Gary M. Cook

 

Minden jog fenntartva.

 


Tüköroldal volt, időközben megszűnt - fordította és kiegészítette a Fogadós - hálás köszönet a Tzolkin.com-nak a régebbi közzétételért.A Fogadós megjegyzései:  
(1). Ennek a 26.000 éves nagy ciklusnak a megjelenése az is, hogy a Föld forgástengelyének vándorlása, a precessziónak nevezett jelenség is 26.000 éves periódusban változik. Ennyi idő telik el, hogy az égi egyenlítő és az ekliptika metszéspontja körbevonul az égen.

 

(2.) 2012. december 21. az ősi maya számítás, az ún. hosszúszámítás szerint a jelenlegi ciklus utolsó napja: 13.0.0.0.0; 2012. december 22. pedig a következő ciklus első napja: 13.0.0.0.1.

 

(3.) Nézzük ezt a hosszúszámolást:

 

2012. december 21. az "13.0.0.0.0" a maya hosszúszámolás szerint; az egyes helyi értékek huszas számrendszerben vannak. Na már most ez azt jelenti, hogy 20 ötödik hatványát kell megszorozni 13-mal, hogy megkapjuk a megszámolt napok számát. A mayák számolása szerint ez 41.600.000 napot, azaz: több, mint 113.972 évet jelent! A hosszúszámolás kezdő időpontja az emberi történelem őskorába, 114 ezer évvel ezelőttre vezet vissza minket!

 

 

 

Mi volt akkor a Földön?

 

 

 

"A késői paleolitikum viszonyai között (100 ezer-12 ezer év közötti időben) a föld nagy részét jégtakaró borította, a ma sivatagos területek éghajlata akkor csapadékos volt.

 

100 ezer évvel ezelőtt a táplálékban gazdag északi részét az Óvilágnak, Európát és Ázsiát a neandervölgyi óriások uralták. 2 m magasak, rendkívül erős fizikumúak voltak, hozzájuk képest az életüket Afrikában tengető homo erectus-ok vézna törpék voltak. A tudomány álláspontja szerint a mai Kalahári sivatag vidékéről származik a homo erectus-ok közül kiemelkedő új embertípus, a mai ember.

 

(az idézett gondolatok Nimb oldaláról származnak. Napjaink tudósainak egy része megkérdőjelezi a neandervölgyi ember és az akkor megjelent ősünk keveredését is.)

 

A maya naptár hosszú számításának kezdetén indult el a mai ember lassú, hosszú ideig állati lét közelében zajló, "világmeghódító" útjára. Ha elfogadjuk a hosszúszámolás létét és pontosságát, akkor ez a számolás valójában nem a mayáké, nem is a mai emberi civilizációhoz tartozik, hanem egy másik kultúra, tudás üzenete. (És akkor még nem is vizsgáltuk a mayák 104.000 éves és 225.000 éves nagy ciklusait, és olyan leleteket, amelyeken még messzebbre visszaívelő időhorizontok jelennek meg.)

 

 

 

http://web.axelero.hu/dob10638/konyvtar/maya.htm

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

камин цена

(PerrySeeds, 2019.04.13 14:08)

Закрытые топкиОсновой дымохода служит канал, расположенный вертикально, его отход от оси возможен на незначительную величину. Действие сооружения дымохода, монтаж модулей, подборку материала, и не токмо отделочного, нуждаться предоставить специалистам. Трубы вентиляцииТопка камина видна с двух сторон быть условии отсутствия внутренней перегородки. Такими же свойствами обладают керамические трубы, около толщине стенки 8 мм. Керамика является превосходным материалом. Если же Вам, помимо красоты, надо и обогреть помещение, то здесь становятся простой незаменимы электрические камины, купить которые Вы можете в нашем магазине.
<a href=http://www.domkaminov66.ru/napolnie-i-nastennie-biokamini-ekaterinburg>камин в квартиру без дымохода</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/dimohodi>цена на дымоходы</a>
http://www.domkaminov66.ru/ - интернет магазин каминов

Дизайн каминов чтобы загородного домаКамины в загородном доме очень популярны, ведь это не только вдобавок единовластно источник отопления, только и в первую очередь наука интерьера и главная деталь обстановки помещения. Особого внимания заслуживает печной песчаник, ради которого характерно невыносимо быстрое прогревание, а также длительное удержание тепла, полученного через камина. Они ввек окажут квалифицированную помощь. Гарнитура и пособиеСамым экологическим и чистым природным материалом считается именно натуральное дерево. Освобождение подвергают теплоизоляции, быть этом следует соблюдать совершенно нормы пожарной безопасности. Буде соединение с дымоходным каналом осуществляется через «черной» трубы, изготовленной из жаропрочной стали, положим, при подсоединении «буржуйки», то толщины стенок будет довольно 2 мм. камин из мебельных щитовмнимый камин из гипсокартона

москва санкт петербург авиабилеты дешево

(CoreyPOK, 2019.04.13 12:52)

Обезвоживание. Уже на земле в таможенном терминале уписывать пост с пустыми бланками, и таможенный офицер на хорошем английском языке поможет Вам заполнить эту декларацию. Такой свидетельство возбраняется потерять, порвать или невзначай где-то оставить.Разве Вы планируете путешествие разве поездку с использованием услуги авиаперелета, то первое, с чего стоит начать, это покупка авиабилета. Следующие три места среди собой разделили три британские авиакомпании: для втором месте Flybe, для третьем – Monarch и на четвертом – easyJet.Клажа может отличаться через стандартных параметров сообразно весу, габаритам и качественным характеристикам. Именно сообразно этой причине присутствие грамотном планировании авиаперелета позволительно сэкономить немалую, а суть ощутимую сумму. В некоторых случаях понадобится также извлечение из банка, подтверждающая быль оплаты авиабилета. Прямо на борту самолета обещать спецпитание, alias выбрать какой-то другой его лик, невозможно. В этом опросе получили оценки 19 авиакомпаний. Будет больше шансов сделать это дёшево. Идентичными преимуществами обладают так называемые полугодовые билеты, срок непрерывного действия которых составляет шесть месяцев. предложению, вы навряд ли сможете вернуть, в случае чего. В разных авиакомпаниях степень обслуживания различен.
<a href=https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-krasnodar-moskva.php>краснодар москва авиабилеты дешево акции распродажи</a>
<a href=https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-moskva-anapa.php>авиабилеты анапа москва расписание и цены</a>
https://triptofly.ru/deshevye-aviabilety-krasnodar-moskva.php - купить авиабилет краснодар москва

Лонж – это VIP зал ожидания аэропорта, в котором позволительно скоротать век пред рейсом.Следующие коллективно с пассажиром животные тоже относятся к особым категориям багажа, и их перевозка также оговаривается отдельно.Любую поездку лучше планировать заранее, а в случае авиаперелета это еще и позволит сэкономить средства, ведь авиабилеты, купленные после скольконибудь недель перед полета, обойдутся значительно дешевле. Постановка пассажира, опоздавшего для самолет, зависит через категории купленного билета. Но совершенно же лучше уточнить наличие такого отсека, так чистый редко используются самолеты, не обладающие перечисленными условиями.Остальные места в рейтинге распределились таким образом: второе поляна досталось немецкой Lufthansa, а для третьем месте оказалась национальная турецкая авиакомпания Turkish Airlines, которая в прошлом году заняла первое место.Желающим осуществить авиаперелет предоставляется мочь выздоравливать таможенное оформление, обыкновенный таможенный контроль по так называемому «Зеленому каналу». Например : «принесите пожалуйста мне воды»(чтобы с тюарда самолета). После того, наравне полет довольно совершен, «мили» поступят на ваш счет. По словам Татьяны Даниловой, ценз кейтеринга в настоящее период, в самом деле, нравиться удивляет. Авиаконструкторы понимают, что пилот, в награда от шофера междугороднего автобуса, не сможет исправлять сломавшееся транспортное способ посередине пути. Опричь покупки премиального авиабилета, вы можете тратить «мили» на оплату номера в гостинице, купить товары, alias воспользоваться любыми другими услугами партнеров вашей авиакомпании.

скрылась с места ДТП

(Roberttough, 2019.04.13 10:18)

Процесс конвертации и аннулирования акций проводит центральный депозитарий на основании распоряжений эмитента. В соответствии с Гражданским и Воздушным кодексами РФ билет – это и есть договор перевозки, поэтому авиакомпания обязана перевезти пассажира рейсом, указанным в билете. Не стоит дублировать одни и те же функции формулировками-синонимами.Также в судебной практике есть случаи, когда истец просил признать недействительным БД сообразно основаниям, которые являются взаимоисключающими (уклонение, лукавство, влияние тяжелого обстоятельства, нарушения требований закона, обманчивый мировая), присутствие этом не предоставив никаких надлежащих и допустимых доказательств в повторение своих исковых требований . безвыездно начинается с того, что потенциальный инвестор выбирает объект, в который хотел бы вложить средства.Общей особенностью денежных расчетов является передача денежной компенсации одной стороной в пользу подобный после осуществление определенных действий. Впервые за продажу лишних билетов в России была оштрафована компания «Победа». Предприятие обратилось с целью восстановления своего нарушенного права к Международного коммерческого арбитражного суда при ТПП Украины, выиграло мастерство и в конце-концов задолженность была взыскана. Коммунальные службы тоже придумали метод борьбы с неплательщиками: ограничивают водоотведение, то лупить ставят заглушку в канализации. Путь взыскания алиментов, данный решением суда, меняется сообразно решению суда сообразно иску получателя алиментов.1) были производства (как налоговые, так и уголовные национальным законодательством) уголовными по своей природе? При ответе на этот вопрос ЕСПЧ толкует «криминальность» природы производства, обвинения или наказания достаточно автономно, то есть не ограничиваясь отнесением производства к уголовному национальным законодательством. В этом постановлении должен указываться размер и порядок осуществления отчисления из заработной платы, а потому работодатель не может самостоятельно удержать из заработной платы сумму, которая превышает сумму, содержится в постановлении исполнителя. Зато по нормам Законопроекта миноритарии обязаны продать свои акции. Наряду с этим, ликвидность акций миноритариев отдельно от доминирующего контрольного пакета будет минимальной.По нашему мнению, чтобы упорядочения данному вопросу и предостережения в будущем субъектов внешнеэкономической деятельности от указанных недоразумений, надо внести изменения в ч. 4-19 иначе ч. 1 ст. Такое привилегия возникает у акционеров общества, которое прекращается, а также общества, к которому осуществляется присоединение.
<a href=http://msk-consalt.ru/lishenie-prav/otkaz-ot-medosvidetelstvovaniya/>отказался от освидетельствования</a>
<a href=http://msk-consalt.ru/lishenie-prav/vyezd-na-vstrechnuyu-polosu/>адвокат по ДТП выезд на встречную полосу</a>
http://msk-consalt.ru/advokat-po-dtp/ - юрист по ДТП

Все, есть старая прибаутка: "Доверяй, однако проверяй!".Мочь решения конфликтной ситуации мирным через будет подчиняться, в частности, от того, какая именно орган стала первоосновой насилия.Мировая круг выделяет различные цель договорной реструктуризации (out-of-court restructuring сиречь workout), в зависимости от степени привлечения государства к реструктуризационных процессов. 1217 ГК Украины определяется точно один из видов наследования. При определенных условиях средства должника может непременно продано по любой цене, определенной на аукционе, поскольку ч.Законодатель определяет приоритетность договоренности родителей в вопросе содержания ребенка над определением порядка содержания ребенка в суде.повлиять для работника, что отказывается исполнять определенные задачи, мотивируя это тем, что их выполнение не входит в его обязанности, поскольку требовать через сотрудника исполнения работы, не обусловленной трудовым договором, запрещено ст. и нанесла сторонам значительных финансовых и репутационных убытков. Другими, более важными с точки зрения Суда есть критерии круга адресатов (определенное или неопределенное) и правовых последствий для адресата.

тарпаулин в астрахани купить

(Ivansmeri, 2019.04.13 09:05)


<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/пленка-люкс-г-десногорск/>пленка люкс</a>
<a href=https://astrahan.agrohoztorg.ru/product-category/sadovye-reshetki/>сетка пластиковая 5х5 мм</a>
https://astrahan.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/пленка-люкс-г-десногорск/ - купить пленку люкс в астрахани

купить москитную сетку

(Thomassourn, 2019.04.13 07:56)


<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/membrana-dlya-pruda/>пленка пвх для пруда купить</a>
<a href=https://ehlista.agrohoztorg.ru/catalog/тепличная-пленка/пленка-люкс-г-десногорск/>пленка люкс</a>
https://ehlista.agrohoztorg.ru/product-category/agrotkan/ - агроткань купить

пленка полиэтиленовая для теплиц цена

(GlennPlesk, 2019.04.13 06:40)


<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/>сетка затеняющая для теплиц и навесов купить</a>
<a href=https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/geotekstil/>геотекстиль майкоп</a>
https://majkop.agrohoztorg.ru/product-category/shpalernaya-setka/ - огурцы на шпалерной сетке майкоп

Freerb Queecy

(dobroslavasymn, 2019.04.12 19:21)

<a href=http://agalon.eu/>http://agalon.eu/</a> Gragreeenlally

гидроизоляция кровли

(JeffreyFosuh, 2019.04.12 07:28)

Виновник сталиКрайне почасту, заходя в коммерческий очаг либо бродя по строительному рынку, мы обращаем уважение для надписи. Присутствие малых углах наклона (накануне 18°) почти мягкую черепицу следует настилать наедине разряд рулонного материала. В таких условиях гибкость нового материала в сочетании с его широкими возможностями по имитации традиционных кровельных материалов оказалась незаменимой. Заметим, целесообразно применение гибкой черепицы в составе вентилируемых кровель. Фасад выполненный с использованием этих панелей выглядит более натурально и естественно, вдруг обшивка натуральным кедром. Чтобы тех, который хочет казаться стильно и благополучно, но не разориться в пух и труп около возведении крыши над головой, разработчики из компаний-производителей гибкой черепицы предлагают элитные линейки материала, имитирующие наиболее престижные типы кровли. Необходимый уклон кровли может оставаться создан разными способами: уклоном плиты покрытия, с через железобетонных стяжек, засыпкой керамзитом и другое. Имеет оптимальное сходство цена/качество. Укладывают листы внахлест. Срок эксплуатации подобной черепицы достигает более 100 лет. Это сопровождается созданием индивидуальной картинки, только требует больших затрат времени. Важной задачей потребителя мягкой черепицы является выбор качественного материала. Только кроме плоских вариантов существует и профнастил, представляющий собой номер цилиндрической поверхности в виде кровельной самонесущей арки. Для сегодня нет более податливого материала ради выполнения кровель самых затейливых конфигураций, содержащих криволинейные поверхности и довольно сложные детали (конусы, башенки, сферические и слуховые окошки, неплоские скаты). Крыши из дранки ведет себя как еловой шишке: около намокании дерево расширяется, закрывая постоянно щели, при высыхании - превратно - появляются "отверстие", способствующие естественной вентиляции кровли. Цвет пластин – в основном темно-серый, хотя бывает также темно-красным и зеленым. Технические решения обеспечивают полную герметичность окон, уникальная антиконденсатная учение вентиляции исключает противодействие конденсата для древесину. Укладываются сам на утеплитель сиречь непрерывный настил, т.е. Оно, напротив, сохраняет колорит лучше, чем всякий новый материал, что в сочетании с хорошей теплостойкостью (перед +110С) позволяет пользоваться его в жарких климатических зонах. Металлические - высокая прочность элементов обеспечивает надежность системы. Более того, с годами медь к тому же опять и улучшает приманка защитные качества, поскольку для ее поверхности образуется слой окислов, противостоящий воздействиям неблагоприятных метеоявлений. Действие черепицы выглядит следующим образом: цементно-песчаная сбор, в которую включены органические красители (окиси железа), формуется, прессуется, после сутки сушится при температуре 60?С, впоследствии чего окрашивается второй раз (теперь уже акриловыми красками), проходит вследствие тоннельную печь и становится готовым изделием. Более того, намереваться подобную систему должны специалисты, поскольку количества и величина сечения желобов и труб (они могут составлять и круглыми, и квадратными) зависят от уклона ската и площади водозабора. Оно не будет промерзать сиречь протекать?аналогичность долговечности материала планируемой долговечности кровли и, в особенности, здания в целом;
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/krovlya/ondulin/>ондулин ростов на дону</a>
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/krovlya/gibkaya-cherepicza/>гибкая черепица виды и цены</a>
https://krovli-rostova.ru/katalog/krovlya/ - мягкая кровля ростов на дону

130рубСлово «металлочерепица» довольно условно: с одной стороны, на кровле этот вещь воистину напоминает натуральную черепицу, с второй – он представляет собой, наподобие узаконение, не мелкоштучные плитки, а цельные профилированные листы из стали, покрытой защитно-декоративным полимерным слоем.

цветной металл оптом

(Matthewfut, 2019.04.12 02:32)

Резкие перепады температуры следует исключить, т. к из-за этого полдничать опасность образования влаги, которая впитывается упаковкой с электродами, сколько ее портит.- нормальная (ПН.);Для производства арматуры данной марки используется холоднодеформированная арматурная сталь класса В500С, которая имеет трехсторонний профиль, сырьём чтобы производства являются углеродистые стали обыкновенного качества, апогей текучести которых не 500Н/мм2. По своей сути позволительно выделить два профнастила: оцинкованные и полимерный (в зависимости от покрывающего лист вещества). В некоторых случаях используют упроченную арматуру, тутто она имеет индекс Т. Коль перевозится обычная стержневая обстановка, то тогда используется другой дорога, арматура группируется в пачки, которые связываются. Сколько же касается запорных вентилей с не толстыми стенками, которые используются на обычных трубопроводов, то они обладают муфтами, и именно следовать счёт муфтового соединения врезаются в трубопроводы. Лист горячекатаный травленый, применение, классификация
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/cvetnye-metally/truba-alyuminievaya-amg5.html>купить трубу алюминиевую амг5</a>
<a href=https://metal-moscow.ru/metalloprokat/cvetnye-metally/krug-alyuminievyj.html>круг алюминиевый купить</a>
https://metal-moscow.ru/metalloprokat/shveller.html - сортамент швеллеров

- полимерное защитное покрытие, как норма, цветное (ГОСТ 30246-94). 2. Арматуру металлическую продают и оптом, и в розницу, указывая цену за одну тонну (ради оптовых партий), либо изза только метр (присутствие реализации в розницу). Беспричинно же листы данного вида, подразделяются сообразно характеру кромки листа:- способность воздерживаться высокие температуры;- работа внутренних и наружных инженерных систем общественных помещений, требующих повышенной шумоизоляции (больницы, вокзалы, школы итд). Классификация по плотности листа:Для данном этапе развития строительной сферы, идёт активное применение металлоконструкций, преимущественно в монолитно-каркасном строительстве. Это указывается в прочности изделия. При хранении металлочерепицы категорически запрещено:- кровельный;

балки металлические цена

служба эвакуации краснодара

(Danielpiect, 2019.04.11 07:15)

парковка в запрещенной зоне;двухуровневый. Более того, водителя в нем может и не содержаться вовсе. Манипулятор дает мочь погрузить мотоцикл при заблокированных колесах, а кран – достать байк из кювета либо воды.Коли вам нужен эвакуатор в Минске, тутто предлагаем вам обратиться в компанию «Емеля». С огромной вероятностью мы бескорыстно остановим спецтехнику и сможем обслужить другого клиента, не тратя времени для ложные вызовы. Эвакуатор в Минске может пользоваться:
<a href=https://evakuator23rus.ru/prices.html>эвакуатор краснодар цена</a>
<a href=https://evakuator23rus.ru/prices.html>эвакуатор цена</a>
https://evakuator23rus.ru/evacuation/evakuaciya_stroitelnoj_tehniki_i_spectehniki.html - спецтехника эвакуатор

текущее состояние;достоинство его повреждения, ежели имела район неудача;Техника занята и не может обслужить другого водителя. Клиент с диспетчером во сезон оформления заказа оговаривает всетаки детали и высказывает свои пожелания, которые в процессе выполнения услуги будут непременно учтены. Растеряться в данной ситуации может любой человек.Не попадайте в неприятные ситуации, а около уже сложившихся обращайтесь к нам.

услуги эвакуатора в краснодаре

вакансии водитель е томске

(CharlesTum, 2019.04.10 10:49)

Если что-либо Вам не конечно сиречь вызывает неуверенность, лучше кроме однажды уточнить сиречь переспросить.
Поэтому страховая компания заключает соглашение со страхователем о книга, который, если присутствие наступлении страхового случая размер убытков не превышает 50% через ежемесячного страхового взноса, испытание претензий и сообразно замена убытков производятся по упрощенной и ускоренной схеме.
Сей режим состоит в том, сколько обжалование постановлений, вынесенных таможенным органом, возможно двумя способами: в суд либо вышестоящий таможенный орган.
Деятельный таможенных органов не может рассматриваться, будто направленная для достижение одной цели – действие показателей сообразно перечислению в бюджет Российской Федерации денежных средств, взимаемых в качестве таможенных платежей ради перемещаемые товары.
Вдруг говорится, лучше взаперти некогда увидеть...

<a href=https://tk-absolut.su/price/>стоимость км при грузоперевозках</a>
<a href=https://tk-absolut.su/contacts/>грузотакси томск газель телефоны</a>
https://tk-absolut.su/contacts/ - грузчики в томске заказатьhttps://tk-absolut.su/contacts/ - грузчики в томске заказать
В некоторых транспортных копаниях дозволительно заказать оценщика грузочно-погрузочных работ перед тем, как сделать заказ для грузоперевозки alias услуги грузчиков.Прайс-лист завода-производителя используется чаще всего ради заключения договора страхования при импорте товаров, когда стоимость груза в сопроводительных документах явный занижена с целью уменьшения таможенных пошлин.долл.е.Разумеется, стоимость страховки выросла, беспричинно словно у страховой компании возникли дополнительные накладные расходы, связанные с оценкой груза в пути.

эвакуатор круглосуточно

(AnthonyCelay, 2019.04.10 06:41)

Относительно буксировки с через эвакуатора, то жрать методом частичной, а не полной погрузки, ходит довольно много споров. Некоторый предпочитают обратиться к друзьям, родственникам-автолюбителям, для даром эвакуировать авто с проблемами в технической части.Такая платформа чаще только оборудована гидравлической системой, которая позволяет прежде приподнять платформу ради получения оптимального угла, а после опустить её накануне дороги. около обычной буксировке техника, и без того недешевая, практически гарантированно выходит из строя. Следовательно цена приблизительно одинаковая.Авария.
<a href=https://evakuator-krasnodar23.ru/>эвакуатор</a>
<a href=https://evakuator-krasnodar23.ru/>эвакуатор</a>
https://evakuator-krasnodar23.ru/votes.html - эвакуатор отзывы

Далеко не всегда инспекторы работают, привлекая эвакуатор в Минске. Враз знаток успокоит водителя и подскажет, в какой срок ему сомневаться помощи. Существует несколько основных типов автоэвакуаторов:Цена на услуги эвакуатора ради транспортировки мотоцикла в среднем такая же, вдруг и ради автомобиля, тож капля выше. Нехватка топлива. Эти эвакуационные имущество оснащаются встроенными манипуляторами, расположенными непосредственно на платформе. И их сортировка зависит через разных факторов: места аварии и конечного назначения, веса, особенностей конструкции техники. Принципы работы эвакуатораКогда может понадобиться эвакуация спецтехникиОпасности гибкой сцепки

заказать готовый сайт под ключ

(ThomasTak, 2019.04.09 20:04)

рекомендации сообразно контенту в поисковых системахСледовательно занимайтесь Alt и Inscription картинок, оптимизируйте их. Не надо отмечать: Скрин_1, osdfsdf9jk03781927Найдите побуждение, для позвонить клиенту. Можете быть уверены, вашего звонка никто не ждет, и реакция человека для том конце провода довольно это показывать. Следовательно крайне гордо встречать ту причину, сообразно которой клиент захочет вас слушать. Задайте дилемма касательный вашего продукта, который не сможет остаться без ответа собеседника. Заинтересуйте его. И всего потом начинайте рассказывать о своем предложении.миф SMM про количество публикаций20 августа 2018 SMM и SMO 1.6K 6 мин. 3
<a href=https://moskow.skgroups.ru/context.html>реклама яндекс директ</a>
<a href=https://moskow.skgroups.ru/kontakty.html>заказать сайт москва веб</a>
https://moskow.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - разработка веб сайтов

Так, где же все-таки стоит регистрироваться? Перво-наперво, в таких гигантах, чистый Раблер, Яндекс, Google. Затем в каталогах помельче: Апорт, Mail.ru. Дальше – рукоделие вкуса. Каталоги можно подобрать на всякий вкус. Осмотреться следует для репутация поисковиков и на требования, которые предъявляют они к сайтам. Тут уж для каждого сайта – свое. Кто-то выбирает непременно такие, дабы был счетчик. Другие наоборот предпочитают те сервисы, которые не требуют устанавливать ни кнопки, ни ссылки. Сильно полезно регистрироваться в тематических каталогах. Посещаемость у них, естественно, ниже, однако зато и сайтов там зарегистрировано гораздо меньше. Следовательно, у нового сайта больше шансов не затеряться в тысячах аналогичных ресурсов. В тематическом каталоге он все-таки сможет попасться на глаза при поиске информации пользователями.Студеный обзвон: стандарты труда в зависимости от сферыузнать сферу деятельности компании;Следовательно, доменное псевдоним, который это такое и подобно его выбрать? Существуют доменные имена первого уровня, скажем .ru , .com , .net и т.д. У каждой страны имеется частный домен, положим у России это .ru, у Китая это .cn, а у Германии .de . Также существуют международные домены, такие точно .com, .biz, .info, .org, .net и т.д. «Простым сайтовладельцам» предлагается регистрация доменного имени второго уровня (sitename.ru). Регистрация такого домена возможна в любой доменной зоне, однако лучше доставать тот домен, около кто подойдет тематика сайта, положим ради сайта организации подойдет домен .org, для «бизнес-сайта» подойдет .biz, а ради сайта направленного на российскую аудиторию .ru. Адрес сайта уже говорит о его содержании, поэтому должен сортировать то, сколько вам подойдет. Доменное репутация надо лежать легким, запоминающимся, звучным, интересным одновременно. Подобрать подходящий адрес ради своего сайта совсем не просто и это сложно сделать ради одну минуту сиречь даже ради один день.Контент – это информационное наполнение, сюда относятся и тексты, и фото, и видео. Исходя из сферы деятельности, всякую компанию дозволено поместить в систему координат.

камины из мрамора

(PerrySeeds, 2019.04.09 18:19)

Недочеты строительстваПредназначение каминовСтили каминов
<a href=http://www.domkaminov66.ru/kupit-kaminnye-topki-ekaterinburg>купить каминную топку</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/vibrannie-tovari?catid=&typeprod=23685&sort=pricef+ASC>купить газовый гриль барбекю</a>
http://www.domkaminov66.ru/kupit-kaminnye-topki-ekaterinburg - купить каминную топку

Камины чтобы загородных домов и дач требуют специальной установки, следовательно план и изготовление делается в индивидуальном порядке, исходя из специфики помещения. Личный камин доверитель может видеть уже на стадии производства и платить свои корректировки прежде окончательного производства модели. Необычные каминыКамины в ваш дом - очаг каминовКамин в доме... каминная облицовкадекоративный камин из металла

purchase cialis 450 mg

(CharlesBig, 2019.04.09 07:31)

Hi! <a href=http://cialishql.com/#buy-tadalafil>purchase tadalafil</a> very good site.

эвакуатор для грузовых машин цена

(BrandonCah, 2019.04.08 15:06)

Особенности эвакуации легковых машинполомках обыкновенный части;Чтобы вас подберут вид спецтранспорта, подходящую ради погрузки технику (с учетом видов повреждений, габаритов и веса авто, прочих параметров) и отправят в любую точку – по РБ или даже в ближайшем зарубежье. Проверьте наличие травм у себя и пассажиров. Эвакуатор подобно раздробительный лик спецтехники
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/ceny>заказать эвакуатор в краснодаре недорого</a>
<a href=http://краснодар.эвакуатор61.рус/gruzovoj-evakuator>заказать грузовой эвакуатор</a>
http://краснодар.эвакуатор61.рус/spectehnika - вызвать эвакуатор дешево

Эвакуация может надобиться не как в аварийных ситуациях, только также чтобы обычной транспортировки с одной точки в другую. Возможность мгновенно начать движение.Вам нужна эвакуация автомобилей в Минске, ежели:Ради небольших грузовиков и микроавтобусов (весом предварительно 15 т) подойдет эвакуатор с полной погрузкой. Техника со сдвижными платформами. В первую очередь проверьте, не увез ли вашу «красавицу» самый обыкновенный эвакуатор службы Госавтоинспекции. Штатный работник отправился на подмога водителю, тратит свое время. У нас вы найдете личный профессиональный подход, закал и оперативность обслуживания.полная управляемость транспортом, предсказуемость траектории;

мансардные окна купить в ростове на дону

(JeffreyFosuh, 2019.04.08 10:46)

ГОСТ 24045-94, ТУ 5285-001-78334080-2006Окна, расположенные для скатах крыши, пропускают накануне 50% больше света, чем вертикальные окна. Дозволительно ли установить мансардное окно в крышу с адски маленьким углом наклона, например, 5 градусов?Неправильность сайдинга - экономия для стабилизаторах массы
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/utepliteli/>утеплитель для пола</a>
<a href=https://krovli-rostova.ru/katalog/utepliteli/>утеплитель для стен дома</a>
https://krovli-rostova.ru/katalog/mansardnyie-okna/ - мансардные окна купить в ростове на дону

Прайс-лист - Sibaводостоки металлическиеруб

купить дымоход

(PerrySeeds, 2019.04.08 06:21)

В каком месте проходит дымоходная труба и из какого материала он смонтирован;Сообразно правилам, минимальна место комнаты, где дозволено установить камин, составляет 15 м. Камины пеллетные, топливом служит деревянный гранулированный пеллет. лабаз каминов вам в помощьНаша идеал — это не просто продать камин, а сделать беспричинно, сколько желание круг число, каждую минуту он дарил Вам только радость. Мы подобрали для ознакомления самые популярные стили каминов и рассказали про них всю самую интересную информацию. Уже на этапе проекта, в комнате с камином необходимо предусмотреть вентиляцию. С непохожий стороны, умалять способности печников не стоит, ведь их урок заключается отнюдь не в их мастерстве помещать кирпич (хоть и без этого казаться). В промежуток сооружения дома, если в нем предусмотрен камин, дымоходный канал для его эксплуатации повинен иметься сооружен с особой тщательностью и продуманностью, учитывать всегда тонкости. Дымоход из керамических составляющих является наиболее совершенным. Примерно, чтобы печей и каминов, для которых топливом будет уголь, дымоходный канал сооружают из кирпичей. Впрочем питаться у такого камня и единодержавно важный грех – слишком высокая достоинство, обусловленная тяжелыми условиями его добычи. Поскольку они не являются источниками тепла, то в, большей степени, выполняют эстетическую функцию, так называемые декоративные камины. Отделка снаружи
<a href=http://www.domkaminov66.ru/kupit-kaminnye-topki-ekaterinburg>купить каминную топку</a>
<a href=http://www.domkaminov66.ru/>камин купить в интернет магазине</a>
http://www.domkaminov66.ru/ - камин цена

Средоточие каминовВозвышение канала;электронные модели позволительно установить в квартире в любом месте в сочетании с интерьером и общим дизайном помещения. Пользоваться камин мечтает практически каждый, который имеет загородный дом, либо квартиру, условия которой позволяют технически осуществить это. Курс для ассортимент обстановка находится в диапазоне от 5 прежде 150 тысяч рублей. Они создают лаконичность и естественность своими чистыми цветами и однородностью структуры. Здесь знаток принужден знать грамотно извлекать дерево, туземный камень, мрамор, гипсокартон либо керамическую плитку. Подбор материаловкамины и их действие

lucovitaal ervaringen

(lucovitaal ervaringen, 2019.04.08 04:30)


Currently it seems like Drupal is the best blogging platform available right now. (from what I've read) Is that what you are using on your blog?
lucovitaal ervaringen livava.se/beauty-and-health/lucovitaal-ervaringen.php

Freerb Queecy

(yaropolkasymn, 2019.04.07 23:55)

<a href=http://wtczo.us/viagra-tablet-bangladesh-price/>http://wtczo.us/viagra-tablet-bangladesh-price/</a> Gragreeenlally


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25

Következő »